|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
27.10.2008 22:14:16   
Blacky30
Jojjj, kak je Mojca lepa in odraslo deluje. Prava babika je že!!user posted image user posted image user posted image  No, vse tri so lepotičke. Samo Neža pa ima bujne lase!user posted image
Ana, lepo si se to podpisala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Flower, malo se jim ritem spreminja, se mi zdi, mogoče zato bolj tečkajo. Naša tečka, ker je zaspana (itak!user posted image ), pa zaspat ne more. Moram prav minute gledat in ulovit pravi tajming, da jo uspavam. Jaz mislim, da krči niso. Sem brala, da zvečer jokajo pretežno zato, ker je bil cel dan tako naporen in nabit z dogajanji. In so tak zmatrani, da jokajo od vsega tega. Če bi imel pa uhico vneto, bi pa verjetno tudi vročino dobil.
Zobki...ja, preden predre dlesen, lahko traja tudi po en teden. Ko predre, se tečnoba načeloma neha, ker neha bolet.

Majuska, jaz tudi Nejca veliko v oranžno oblačim, mi je ful všeč ta barva. Pri Teji pa se izživljam z roza in pink, ki sta mi tudi najljubši barvi.

Dzanika, pa kak upaš it na morje???? Pa saj nas do penzije ne boš potem uspela prebrat!!user posted image user posted image user posted image  Kdaj se vrneš? In kam greste? Pa fajn se imejte, seveda.user posted image

Zobki...vem, da jih je poleg Lukca dobilo še nekaj prvi zobek, pa za seznam niste nič javile. Bastian111, njen Gal vem, da ima že dva. Bastian, kje siiiiiiii?????? Pa ostale?

Glu3, kakšen okus sta imeli tvoji tortici? Moram izvedet, ker se mi je ponoči sanjalo o njima, kako se bašem....user posted image user posted image

Mojcek, slinčke s PVC podlogo imaš v Baby klubu Tuš v akciji oz. ceneje, če jih izbereš med najljubših 10.

Lunica, ni panike, če zaspi pri majhni lučki, se bolje počuti očitno. Ni pa to razlog,da bi ti zamenjal dan za noč. Komaj čakam, da jutri poročaš, kako je spal.

Neboglasnica, grozna zgodba. Se nisem nikoli prav poglobila v delo učitelja, kako pravzaprav hudo težko nalogo opravlja, ko ima včasih prave "satančke" v razredu. Vsa čast učiteljem, vas občudujem!user posted image user posted image

Jaz mislim, da lex in lex delata novega julijčka. Zdaj morata skrbeti, da bo vsako leto eden. Hec, hec....user posted image user posted image user posted image

Jaz tud zdaj meljem čokolado in zraven pijem vodo z okusom.

Nujno - kaj bi lahko bilo, če je Nejca zdaj zbudil boleč trebušček. Boli ga pa tak, da nima sekunde miru, se kar meče živčno po postelji in javka. Kakat je šel danes 4x, ga je tiščalo, od tega 2x ni bilo nič, 2x pa je šlo. Hitro mi pomagajte, nimam pojma, kako naj mu pomagam. Jamra, da ga trebušček boli že kak teden. Zadnja dva dni smo to povezali s pretiranim kašljem, pa smo mislili, da ga bolijo trebušne mišice od napenjanja pri kašlju. Kaj naj naredim do zjutraj, ko gre k zdravniku?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
27.10.2008 22:15:58   
neboglasnica
lex: a veš, da se tudi meni zdi, da imam po tem amoksiklavu manj mleka??

flower: kako si ti pridna!!

Naš Staš je očitno dojel, da se je ura prestavila in je čez dan tako hecno jedel, da smo spet nazaj na 03.00, 06.00, 9.00, 12.00 ... skratka, včeraj in čez dan je jedel tako, da je zamikal ure, danes popoldne pa se je že naravnal na stari tir.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
27.10.2008 22:19:46   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Nujno - kaj bi lahko bilo, če je Nejca zdaj zbudil boleč trebušček. Boli ga pa tak, da nima sekunde miru, se kar meče živčno po postelji in javka. Kakat je šel danes 4x, ga je tiščalo, od tega 2x ni bilo nič, 2x pa je šlo. Hitro mi pomagajte, nimam pojma, kako naj mu pomagam. Jamra, da ga trebušček boli že kak teden. Zadnja dva dni smo to povezali s pretiranim kašljem, pa smo mislili, da ga bolijo trebušne mišice od napenjanja pri kašlju. Kaj naj naredim do zjutraj, ko gre k zdravniku?

Danes sem že pisala o sodelavkini hčerkici, ki je ves teden tožila o bolečinah v trebuščku. Da skrajšam: čez vikend je začela bruhat, ima vročino, kakat pa kar ne more (itak ima blazne težave s kakanjem, klistir in te finte), jo pa tišči. Sta bili danes pri P in so jima dali napotnico za hospital, ker je malce dehidrirana. Diagnoze mi pa žal ni povedala.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
27.10.2008 22:20:01   
dzanika
Blacky žal ti ne znam pomagati za Nejca. Upam da bo bolje. Je kaj takšnega jedel. Samo to nebi trajalo cel teden. user posted image
Drugače gremo pa na morje v Lucijo za 3 dni. Ja vem da vas ne bom do penzije prebrala. Verjetno boste šle že na 4.del ko pridem nazaj. user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
27.10.2008 22:21:13   
dzanika
Ah spet ne morem in ne morem z RR-ja. user posted image   Zdaj pa grem pa pika.
LAHKO NOČ!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
27.10.2008 22:21:57   
neboglasnica
blacky30: sem ti na hitro odgovorila, zdaj pa lahko kaj napišem. Mi je tako všeč, ko se razpišeš, prav razveselim se tvojih postov.

populis: malo prej mi javita!! Pravzaprav precej prej.

Ima katera kakšen fin recept za zmrznjene višnje, kaj z njimi?

Neposredna povezava do sporočila: 1331
27.10.2008 22:24:31   
Anonimen
blacky, prijateljica ma isti štos. ful jo boli trebuh, bruha in driska. ker dela v zdr. ambulanti za otroke, pravi da je to en virus, ki razsaja in da že cel teden vozijo k njim otročke.

Neposredna povezava do sporočila: 1332
27.10.2008 22:27:19   
Anonimen
inigooo tekačica, kako je blo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1333
27.10.2008 22:27:32   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

ve, ki imate fantke: a so vam že od začetka govorili, ga morate kožico dol vlečt? meni pediater nič ne reče - niti pleničke mu še ni odpel, pa sva imela že 3 posvetovalnice user posted image user posted image user posted image

nefrologinja mi pa vedno reče, da mu moram vsak dan probat kožico dol potegnit. samo ne gre. je zgleda še premajhen. jaz se spravim to počet po kopanju, pa se mi kar z rok izmuzne. sploh ga ne morem lepo prijet. prosim, dejte mi kakšen nasvet.

no, ko smo že pri negi - veliko je govora o negi lulčkov, kako pa je z nego deklice?povsod namreč piše, da spolovila ne smemo razpirati..ok, če tja zaide blato, potem že..sem opazla pri moji, da ima not takšno belo oblogico..je to naravno, al je to treba ven spravit?sicer sem probala z vato in vodo, pa ne gre vse ven..niti ne vem, če lahkouser posted image tiste, ki imate punčke, kaj počnete ve?

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 1334
27.10.2008 22:28:08   
glugluglu
lunica, jaz tudi Tianu pustim nočno lučko za zaspati, in ta večja dva tudi zaspati ob prižgani lučki, ali nočni, ali pa če je na hodniku prižgana.

neboglasnica tole kar si poslala v zvezi z vzgojo in temi praviolniki- se vse strinjam s tem kar je napisano. Sem se sicer sedaj hotela o tem razpisat, ker je toliko za povedat samo povem, da je to kar tu piše še kako res.

populis, euribor, je logično bi bilo tudi, da bi se zdaj znižala, sej mislim, da se niža, to bi pa bilo fajn, če bi se kar zniževalauser posted image , bomo videli, če bomo kaj na boljšem, čeprav skor ne verjamem, malenkost bi to bilo, ampak kaj ko se je pa prej toliko zviševalauser posted image .

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
27.10.2008 22:30:24   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

no, ko smo že pri negi - veliko je govora o negi lulčkov, kako pa je z nego deklice?povsod namreč piše, da spolovila ne smemo razpirati..ok, če tja zaide blato, potem že..sem opazla pri moji, da ima not takšno belo oblogico..je to naravno, al je to treba ven spravit?sicer sem probala z vato in vodo, pa ne gre vse ven..niti ne vem, če lahkouser posted image tiste, ki imate punčke, kaj počnete ve?

Ja, tole belo je čisto ok, dokler ne začne smrdeti... Rahlo obrišeš vsake toliko časa, ne vedno, ker je to neka zaščitna snov. Ne smeš in mislim, da niti ne boš mogla vsega očistit.

Takole, saj bi bila še z vami, ampak noga vpije po počitku. Lepo pančkite, naj deca spijo celo noč, možje naj vas zmasirajo,

user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
27.10.2008 22:31:56   
Anonimen
Lepo pančkite, naj deca spijo celo noč, možje naj vas zmasirajo,

jebhes.. masažo, sam da bo deca spala! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1337
27.10.2008 22:36:53   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Jaz mu tudi že kar nekaj časa dajem dol kožico na lulčku, mi je pa P pokazala, kako se to dela.

Prej sem šla v zoo shop nabavit hrano za mačko in psa in sem ugotovila, da me staneta več Mini in Lana, kot hrana za Teota s plenicami vred user posted image .

kaj muca je Mini? mi imamo tud muco Mini user posted image user posted image user posted image je bla tak majhna, ko sem jo dobila, da sem ji mogla dat tak imeuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
27.10.2008 22:37:15   
glugluglu
Se vidi, da sem utrujena, ker delam toliko napak, prej sem imela sodelavke na obisku in je tudi naš Tian dobil bone za BC. user posted image Sem bila zelo presenečena, res nisem pričakovala, ker je dobil že nekaj s telegramom ob rojstvu, ma res sem bila prav vesela.
Smo se pa imeli prav fajn, pa stare zgodbice: na primer: decembra ko sem se jaz slabo počutila in še niso vedeli, da sem noseča in sem čisto boga v službo hodila so punce mislile, da tolk žuriram, ker sem baje tako zelo skrokana zgledala, še zdaj pravijo, da so mislile, da sem bila po kakšnih novoletnih zabavah.user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
27.10.2008 22:39:52   
glugluglu
Blacky, ježek: čokoladen, torta je bila pa mešana: sadno čokoladna (sadje: višnje).

Neposredna povezava do sporočila: 1340
27.10.2008 22:43:21   
Blacky30
Nejc je začel v petek s kašljem, ki se je včeraj zaključil, kot bi potegnil črto, čisto nič več ne kašlja. Zdaj pa bruha sicer ne, trebušček ga boli in leta kakat, pa ne more. Zaprt tudi nič ni bil, je šel vsaki drugi dan, če ne vsak dan. Je pa mož prejšnji teden imel neko tako virozo menda z letanjem po wc-jih, ga je ful pritisnilo, pa ni nič mogel. Pa bruhal je enkrat. V torek pa je Nejc prvič potožil, da ga trebušček boli. Samo potem je bil mir do petka, ko je začel kašljat. Bi se lahko ta viroza pacala en teden, preden bi začel trebušček bolj boleti? Če pa ponavadi trajajo po 3 dni in konec.
Nič, zjutraj gresta z možem k P, ker moram vedet, pri čem smo. Pa še danes nisem dobila nobenega na telefon, ko sem klicala za izvid blata, če ima gliste ali ne. Upam, da nima dopusta, ker so krompirjeve počitnice. Se bojim, če bi bilo kaj s tem povezano.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1341
27.10.2008 22:44:37   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

blacky30: sem ti na hitro odgovorila, zdaj pa lahko kaj napišem. Mi je tako všeč, ko se razpišeš, prav razveselim se tvojih postov.

Hvala!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1342
27.10.2008 22:44:47   
Anonimen
uuu GR, jaz mam en recept.... spečeš navaden biskvit (lahko tortni model, al pa si kamot pa kupiš oblate), pa preliješ z višnjevim sokom vsako plast, potem pa skuhaš puding vanilija in notri vmešaš zmiksane višnje, da dobiš tak kot en žele višnjev... sladkaš po okusu, namažeš na oblate, potem pa smetana in spet vmeša mal soka (višnje v mikser) in tisto namažeš po pudingu, pa vmes namečeš cele višnje, zgornja plast pa smetana navadna in potreseš naribano čokolado. mama mia, preprosto, ampak sočno in dobro

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 27.10.2008 22:45:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 1343
27.10.2008 22:47:48   
Blacky30
Neboglasnica, samo zate sem nekaj našla v mojem wordu (delala še nisem, jedla pa...mnjami...user posted image ):

VIŠNJEVO PECIVO

TESTO:

20 dag moke
8 dag sladkorja
10 dag margarine
2 žlički pecilni prašek
1 jajce

Vse skupaj zmešaš in pečeš 30-40 minut pri 175 stopinjah.

KREMA:

1 vanili puding
3 dcl mleka
2-3- žlice sladkorja

Skuhaj puding, ohladi, vmes večkrat premešaj. Ko je mlačen, primešaj 2 kisli smetani.

Testo premaži s kremo in prelij s prelivom. PRELIV lahko narediš na 2 načina:

-          višnjevo marmelado prevri, dodaj preliv za torte (želatina) ali
-          na pecivo nadevaj polovičke višenj in prelij z želatino (v tem primeru se težje reže)

Pecivo pusti stati čez noč.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
27.10.2008 22:50:25   
Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

ve, ki imate fantke: a so vam že od začetka govorili, ga morate kožico dol vlečt? meni pediater nič ne reče - niti pleničke mu še ni odpel, pa sva imela že 3 posvetovalnice user posted image user posted image user posted image

nefrologinja mi pa vedno reče, da mu moram vsak dan probat kožico dol potegnit. samo ne gre. je zgleda še premajhen. jaz se spravim to počet po kopanju, pa se mi kar z rok izmuzne. sploh ga ne morem lepo prijet. prosim, dejte mi kakšen nasvet.

Sem to izrecno patronažno vprašala in mi je rekla, da tega ne smemo "dirat". Je kao obloga, ki mora bit gor in jo moramo pustiti pri miru. To je kao beli tok.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
27.10.2008 22:50:45   
Inigo
sj vas nism še dokonca prebtala, ker se vmes učim... mam v sredo kolokvij user posted image

lunica, slikce prosiiiiiiim! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 22:51:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1347
27.10.2008 22:52:45   
Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Jaz mu tudi že kar nekaj časa dajem dol kožico na lulčku, mi je pa P pokazala, kako se to dela.

Prej sem šla v zoo shop nabavit hrano za mačko in psa in sem ugotovila, da me staneta več Mini in Lana, kot hrana za Teota s plenicami vred user posted image .

kaj muca je Mini? mi imamo tud muco Mini user posted image user posted image user posted image je bla tak majhna, ko sem jo dobila, da sem ji mogla dat tak imeuser posted image

Jaz sem tudi imela muco Minnie, tak se je napisalo, prebralo pa enako.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 22:52:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1349
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 22:53:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?