Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:57:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj pa res grem Eh brezveze
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:58:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Kok mam pol že črnih pik . Šalo na stran... super ste . Sem zasledila, da si dala Andraža cept... maš pa pol revakcinacije na 5 let... tud jest sem dala Saro in sama sem tudi in mam glih v ponedeljek po petih letih spet. Kok je trenutno cena cepiva ... 30eu. Jaz mam pa drugo leto ponovno dozo. Mi smo se že na faxu cepil in je častila država Kaj ste se to cepili? V ZD za študente Ja to vem, sam proti čemu? A to smo se tud mi? Sej nč ne vem Proti klopnemu meningitisu. To je častila država, ker smo veliko po terenu hodil in so nam plačali. Sedaj pa nadaljujem na 5 let oz obnavljam zaščito.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:58:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sedaj nam pa zaupaj kdaj misliš v akcijo za drugim ? A se hecaš? No šalo na stran. Sprva sem mislila precej hitro, potem pa sem si dala malo časa, ker je Gal precej zahteven otrok , no najbolj pa zaradi tega, ker sem ogromno sama. Seveda pa dolgo ziher ne bomo čakali. Kaj pa vem, čez kakšno leto bi bilo že fajn. E vidiš, ravno zato, ker je Gal zahteven rabiš še enega, ker potem ne boš več tolk pozorna na njegovo okupiranje in mali se bo unesel, ker mu ne bo drugega preostalo. Sedaj se itak vse okoli njega vrti in verjemi mi, da bo z leti hotel vse več in več.... Sama si in sama boš....tako je Ta zadnji stavek je pe še kako resničen Glede drugega imaš pa res prav, samo jaz si moram malce prej opomoči, sploh s kilami, potem pa actionnnnnn Ej, če bi živela mesec dni pri meni in jedla tako kot jaz ti garantiram 5kg Če ne bo šlo drugače, z Galom prideva, ko bo čas Samo zdaj pa resssssssssss grem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:59:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj pa res grem Eh brezveze
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:59:40
|
|
|
|
sesil
|
našo je pa danes tatko uspaval, za spremembo pa je jedla AM 90 ml. upan da bo spala malo dlje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:59:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Jana a veš da je šla baje naša prfoksa za angleščino Selanova v penzijo? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, še je upanje zame no zame tudi Jana kaj pa VUK?????? Vuka sem naredla, ostala mi je Selanova, Belčič,Bren,Melavc Ostale poznam, samo Belčič pa ne vem kdo je A ni bil še en, ki je kar na pol v hrvaščini predaval?? Proces zaposlovanja kadrov. V hrvaščini? To pa jest nč ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:00:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem tudi nazaj s pilatesa. sem že bolj močna v trebušnih mišicah, neki pa se pozna. kaj je sedaj z maratonom. vse ušle? o ne ich bin immer noch da...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:02:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil našo je pa danes tatko uspaval, za spremembo pa je jedla AM 90 ml. upan da bo spala malo dlje. Ja upanje umre zadnje!!! Kaj se ni nič dojila???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:03:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem tudi nazaj s pilatesa. sem že bolj močna v trebušnih mišicah, neki pa se pozna. kaj je sedaj z maratonom. vse ušle? o ne ich bin immer noch da... Jaz sem tukaj sam še naki drugega berem pa vsake tolk pokukam in napišem en stavek .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:03:43
|
|
|
|
Estrella*
|
No, bo kaj...?????? špelin@: ja najbolj bi bilo, da plac zbere Edina, ker je ona predlagala City Park. Jaz res nimam pojma, kje je dovolj velik plac, razen v koloseju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:04:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jana , Sesil za športne aktivnosti. Jest že dolg časa ne vem kaj je to, nimam čist nč kondicije,sm lena k f.u.k.s. Še dobr da se zdej vsaj z vozičkom sprehajam k prej bi šla še na wc z avtom če bi se dal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:05:29
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka: ko bo čas???? To bomo še dolgo čakali......... Mo pol bosta pa za nagrado dva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:06:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, bo kaj...?????? špelin@: ja najbolj bi bilo, da plac zbere Edina, ker je ona predlagala City Park. Jaz res nimam pojma, kje je dovolj velik plac, razen v koloseju Edina maš nalogo. A je šla že spat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:06:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana , Sesil za športne aktivnosti. Jest že dolg časa ne vem kaj je to, nimam čist nč kondicije,sm lena k f.u.k.s. Še dobr da se zdej vsaj z vozičkom sprehajam k prej bi šla še na wc z avtom če bi se dal Še dobr, da maš WC v zgornjm štuku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:07:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, bo kaj...?????? špelin@: ja najbolj bi bilo, da plac zbere Edina, ker je ona predlagala City Park. Jaz res nimam pojma, kje je dovolj velik plac, razen v koloseju Edina maš nalogo. A je šla že spat? edina je mrkina že ob pol osmih Pomoje je sladka sprava še od včerej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:07:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana , Sesil za športne aktivnosti. Jest že dolg časa ne vem kaj je to, nimam čist nč kondicije,sm lena k f.u.k.s. Še dobr da se zdej vsaj z vozičkom sprehajam k prej bi šla še na wc z avtom če bi se dal Se podpišem pod aplavz za jano81 in sesil. In tudi pod drugi del... Tisti o - milo rečeno - stanju brez kondicije sesil, držim pestke za daljše spanje po AM Jaz sem malemu prejle v flaško AM dala še Plasmon brezglutenski piškot, me prav zanima, če bo kaj dlje spal... Sanja svinja kukuruz... edinaos, za jutri imaš torej nalogo, da nam v Cityparku najdeš plac
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 27.10.2008 22:08:19 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:07:37
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil našo je pa danes tatko uspaval, za spremembo pa je jedla AM 90 ml. upan da bo spala malo dlje. Ja upanje umre zadnje!!! Kaj se ni nič dojila??? o ja , se je. včeraj celo noč in danes cel dan, pa si moram malo zaloge nardit . ne, se hecam. na pilates se mi je mudilo, pa ji je aptamil podturil, ker so šli joški pa pa .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:07:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, bo kaj...?????? špelin@: ja najbolj bi bilo, da plac zbere Edina, ker je ona predlagala City Park. Jaz res nimam pojma, kje je dovolj velik plac, razen v koloseju Edina maš nalogo. A je šla že spat? Uff kdaj že ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:08:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem tudi nazaj s pilatesa. sem že bolj močna v trebušnih mišicah, neki pa se pozna. kaj je sedaj z maratonom. vse ušle? o ne ich bin immer noch da... Jaz sem tukaj sam še naki drugega berem pa vsake tolk pokukam in napišem en stavek . A iščeš kakšen hud babji fajt???Če kaj najdeš sporoč, da ne zamudimo!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:08:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana , Sesil za športne aktivnosti. Jest že dolg časa ne vem kaj je to, nimam čist nč kondicije,sm lena k f.u.k.s. Še dobr da se zdej vsaj z vozičkom sprehajam k prej bi šla še na wc z avtom če bi se dal Še dobr, da maš WC v zgornjm štuku Ma ja, da vsaj po štengah mal telovadim k grem stokrat gor pa dol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:09:55
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, se mi ne ljubi na ZS... Ti v sredo prinesem keš, bi pa dva ta rdeča in enega ta zelenega - iz Ikee, lepo prosim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:10:27
|
|
|
|
sesil
|
špelin a če daš piškot v mleko teče isto skozi cucelj, al se kaj maši. kakšen cucelj uporabljaš?1,2 ali 3
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:10:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana , Sesil za športne aktivnosti. Jest že dolg časa ne vem kaj je to, nimam čist nč kondicije,sm lena k f.u.k.s. Še dobr da se zdej vsaj z vozičkom sprehajam k prej bi šla še na wc z avtom če bi se dal Se podpišem pod aplavz za jano81 in sesil. In tudi pod drugi del... Tisti o - milo rečeno - stanju brez kondicije sesil, držim pestke za daljše spanje po AM Jaz sem malemu prejle v flaško AM dala še Plasmon brezglutenski piškot, me prav zanima, če bo kaj dlje spal... Sanja svinja kukuruz... edinaos, za jutri imaš torej nalogo, da nam v Cityparku najdeš plac Jest sm ga tud dons dala,no sm dala enga pa pol. Sam sej ne pričakujem da bo kej bolš,upam pa vseen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:10:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana , Sesil za športne aktivnosti. Jest že dolg časa ne vem kaj je to, nimam čist nč kondicije,sm lena k f.u.k.s. Še dobr da se zdej vsaj z vozičkom sprehajam k prej bi šla še na wc z avtom če bi se dal Se podpišem pod aplavz za jano81 in sesil. In tudi pod drugi del... Tisti o - milo rečeno - stanju brez kondicije sesil, držim pestke za daljše spanje po AM Jaz sem malemu prejle v flaško AM dala še Plasmon brezglutenski piškot, me prav zanima, če bo kaj dlje spal... Sanja svinja kukuruz... edinaos, za jutri imaš torej nalogo, da nam v Cityparku najdeš plac Jaz mislim, da vaši nespeči otroci rabijo RESET in ponovne nastavitve. Pa pazit, da kaj ne zaf..k,na drugem področju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:11:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, se mi ne ljubi na ZS... Ti v sredo prinesem keš, bi pa dva ta rdeča in enega ta zelenega - iz Ikee, lepo prosim ja ok
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?