|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
27.10.2008 21:22:48   
tally
Kaj se šparate za srečanjeuser posted image ?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
27.10.2008 21:24:00   
Anitka
Ja zgleda, da ste res vse že v mislih na srečanju..

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
27.10.2008 21:24:57   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Čist na hitr....

Glej, glej kdo se je javu... darmar user posted image user posted image user posted image

O ti baba gorenjska, kje si se pa potepala tako dolgo časauser posted image ????Zala pridno rasteuser posted image Uff seznam moram poiskat.

Ja v sredo v CitxParku ob 10h je meetinf, jih kar nekaj pride, tako da vleti, pa še kako gorenjko prpelj. SS ne moreuser posted image MARTINA, svojeglava....tilči????

Estrella*: Mene pa kr tko vn spustiš user posted image ... ti, ti, ti...

Hmmmmm....kolikor jaz vem, ti nikoli ne prideš, razen če je lokalno Gorenjsko srečanjeuser posted image  Ne, res sem pozablauser posted image Se globoko opravičujemuser posted image

Opravičilo sprejeto user posted image . Sem pa bla na user posted image srečanju v LJ. user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
27.10.2008 21:26:43   
Anitka
Hja nič, bom jaz kar šla, ker se debata zgleda, da danes le ne bo razvilauser posted image user posted image user posted image , ker se vse čveke pripravljate na meeting.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
27.10.2008 21:29:47   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

...in zdej vidim da ni samo nekaj strani pred mano, ampak kar 10...hudooo...ne vem če mi bo ratal

IMAŠ ZS

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
27.10.2008 21:30:06   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Ej Jana a veš da je šla baje naša prfoksa za angleščino Selanova v penzijo? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, še je upanje zame user posted image user posted image

no zame tudi

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
27.10.2008 21:30:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Hja nič, bom jaz kar šla, ker se debata zgleda, da danes le ne bo razvilauser posted image user posted image user posted image , ker se vse čveke pripravljate na meeting.

Da ne boš pol jutr p.i.z.dila da maš preveč za brat user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2182
27.10.2008 21:31:36   
Estrella*

Čist na hitr....

Glej, glej kdo se je javu... darmar user posted image user posted image user posted image

O ti baba gorenjska, kje si se pa potepala tako dolgo časauser posted image ????Zala pridno rasteuser posted image Uff seznam moram poiskat.

Ja v sredo v CitxParku ob 10h je meetinf, jih kar nekaj pride, tako da vleti, pa še kako gorenjko prpelj. SS ne moreuser posted image MARTINA, svojeglava....tilči????

Estrella*: Mene pa kr tko vn spustiš user posted image ... ti, ti, ti...

Hmmmmm....kolikor jaz vem, ti nikoli ne prideš, razen če je lokalno Gorenjsko srečanjeuser posted image  Ne, res sem pozablauser posted image Se globoko opravičujemuser posted image

Opravičilo sprejeto user posted image . Sem pa bla na user posted image srečanju v LJ. user posted image

O vem, da si bila, ampak pol pa nič več Saj vem, da si nazadnje imela neko poroko, ok, to je opravičeno, za ostala pa ti bomo dale črno piko!!!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
27.10.2008 21:32:01   
Anitka
To se bom itak Nina, ker se bo kaj nabralo od danes in tudi od jutri zjutrajuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
27.10.2008 21:32:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Ej Jana a veš da je šla baje naša prfoksa za angleščino Selanova v penzijo? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, še je upanje zame user posted image user posted image

no zame tudi

Bom jutr mal poklicala v referat kako pa kaj,pa kdaj bo nova....Sm dons hotla pa sm pozablauser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2185
27.10.2008 21:32:26   
Estrella*

no zame tudi

Jana kaj pa VUK??????

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
27.10.2008 21:33:40   
Estrella*

To se bom itak Nina, ker se bo kaj nabralo od danes in tudi od jutri zjutrajuser posted image user posted image user posted image

Anitka, kako, da se ti res javljaš popoldan al pa zvečer. Kaj pa zjutraj počneš???

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
27.10.2008 21:35:47   
Estrella*
Zgleda, da so čveke bolj vremenske dansuser posted image No jaz sem že taka čudna in lena ko ****suser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2188
27.10.2008 21:36:04   
Anonimen

no zame tudi

Jana kaj pa VUK??????

O VUK,za.je.ba.no. , ti nism nč fovš Jana. Pa mta ane? Sami user posted image  predmeti. Pa sej enkrat nam bo ratal

Neposredna povezava do sporočila: 2189
27.10.2008 21:37:03   
Estrella*
Tally: a si pokazala seznam dragiju?

Nina7: pa ti si razčistla temo smoki??

Neposredna povezava do sporočila: 2190
27.10.2008 21:38:25   
Estrella*

no zame tudi

Jana kaj pa VUK??????

O VUK,za.je.ba.no. , ti nism nč fovš Jana. Pa mta ane? Sami user posted image  predmeti. Pa sej enkrat nam bo ratal

Punce nič verjet, nič takega ni, si samo domišljajouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
27.10.2008 21:38:28   
Anitka

Anitka, kako, da se ti res javljaš popoldan al pa zvečer. Kaj pa zjutraj počneš???

Spiiiiiiiimuser posted image user posted image user posted image No z Galom sva v postelji do osmih, pol devetih, nato se umijeva, oblečeva, pozajtrkujeva, igrava, greva ven, če so pogoji, nato okrog desetih, enajstih pa greva prvo rundico (slabo urco) spat, mami pa v tem času kuha, lika, pospravlja...

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2192
27.10.2008 21:38:43   
tally

Ja je bil zadovoljen user posted image . Jaz sem pa temo smoki zamudila. Šment.

Neposredna povezava do sporočila: 2193
27.10.2008 21:39:35   
tally
Ok sem blond. Kaj je VUK?user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
27.10.2008 21:39:57   
Estrella*

Spiiiiiiiimuser posted image user posted image user posted image No z Galom sva v postelji do osmih, pol devetih, nato se umijeva, oblečeva, pozajtrkujeva, igrava, greva ven, če so pogoji, nato okrog desetih, enajstih pa greva prvo rundico (slabo urco) spat, mami pa v tem času kuha, lika, pospravlja...

Sedaj nam pa zaupaj kdaj misliš v akcijo za drugimuser posted image ?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
27.10.2008 21:40:00   
Anonimen

no zame tudi

Jana kaj pa VUK??????

Punce nič verjet, nič takega ni, si samo domišljajouser posted image

No no,kaj lažeš

Neposredna povezava do sporočila: 2196
27.10.2008 21:40:08   
valentina2006
Estrella*: Kok mam pol že črnih pik user posted image . Šalo na stran... super ste user posted image . Sem zasledila, da si dala Andraža cept... maš pa pol revakcinacije na 5 let... tud jest sem dala Saro in sama sem tudi in mam glih v ponedeljek po petih letih spet. Kok je trenutno cena cepiva user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2197
27.10.2008 21:40:51   
*Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Jutro!

Sem na starem compu in kara naprej nekaj meljeuser posted image Nimam danes časa, napišem samo to, da sva se s Katino zmenile, da greva v IKEO 31.10.08 torej v petek.

VSE ZAINERESIRANE PROSIM ČE ODDAJO SVOJA NAROČILA KAR NA ZS, KER SE BOMO ZMENILE ZA DOSTAVO IN PLAČILO

Nina, Katy, ss...še katera????

Sem ti poslala ZS.

Sploh vas ne morem dohitet berem in berem in še vedno je nekaj strani pred mano. Za danes bo po mojem kar dosti, sem mal švoh, je blo premal spanca.

user posted image user posted image user posted image za maratone, sem se fajn nasmejala.

A prideš na srečanje???Tud tebe sem pozabla omenituser posted image

Ti, ti, ti, kar pozabla si me, ja. user posted image
Mogoče, če bo mali ok. Dons je bil cel dan čuden, skoraj nič jedel, skoz neki jamral, pa malo bolj vroč je bil, glih na meji. Upam da mi ne zboli kaj. Če pa bo ok, pa verjetno prideva.

Neposredna povezava do sporočila: 2198
27.10.2008 21:41:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Ja je bil zadovoljen user posted image . Jaz sem pa temo smoki zamudila. Šment.

Sej ni blo nč,k sm itak takoj zbrisala,sam Volga se je pa najdla v tistih 10 s zravn,da je prebralauser posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
27.10.2008 21:42:35   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Ok sem blond. Kaj je VUK?user posted image

Ma en prfoks, ki uči neko vrsto naravoslovja. Sem že pozabla kako se predmet imenuje. Skratka strah in trepet, pa predmet ni nič takega. No, men se je resnično lahek zdel, ko sem ga razlagala kolegici

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?