Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:11:55
|
|
|
|
sesil
|
pa zakaj je ta ikea tako slavna? jaz jo sploh ne poznam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:12:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem tudi nazaj s pilatesa. sem že bolj močna v trebušnih mišicah, neki pa se pozna. kaj je sedaj z maratonom. vse ušle? o ne ich bin immer noch da... Jaz sem tukaj sam še naki drugega berem pa vsake tolk pokukam in napišem en stavek . A iščeš kakšen hud babji fajt???Če kaj najdeš sporoč, da ne zamudimo!!! Špijuniram sam ni nič zanimivega, ta sprememba ure jih je čisto dotolkla .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:12:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana , Sesil za športne aktivnosti. Jest že dolg časa ne vem kaj je to, nimam čist nč kondicije,sm lena k f.u.k.s. Še dobr da se zdej vsaj z vozičkom sprehajam k prej bi šla še na wc z avtom če bi se dal Se podpišem pod aplavz za jano81 in sesil. In tudi pod drugi del... Tisti o - milo rečeno - stanju brez kondicije sesil, držim pestke za daljše spanje po AM Jaz sem malemu prejle v flaško AM dala še Plasmon brezglutenski piškot, me prav zanima, če bo kaj dlje spal... Sanja svinja kukuruz... edinaos, za jutri imaš torej nalogo, da nam v Cityparku najdeš plac Jaz mislim, da vaši nespeči otroci rabijo RESET in ponovne nastavitve. Pa pazit, da kaj ne zaf..k,na drugem področju Ti ga pripeljem v sredo, pa mi ga pomagaj zresetirat nina7, sem tudi jaz dala 1,5 piškota v 2 deci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:12:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil špelin a če daš piškot v mleko teče isto skozi cucelj, al se kaj maši. kakšen cucelj uporabljaš?1,2 ali 3 A lahko jest odgovorim . Un cucelj s črtico more bit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:13:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa zakaj je ta ikea tako slavna? jaz jo sploh ne poznam. si preblizu ITA in predaleč od AUT
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:14:10
|
|
|
|
sesil
|
a zdej so že cuclji s črtico? mater sem jaz za luno. se vidi da je sam joška na uporabi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:14:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana , Sesil za športne aktivnosti. Jest že dolg časa ne vem kaj je to, nimam čist nč kondicije,sm lena k f.u.k.s. Še dobr da se zdej vsaj z vozičkom sprehajam k prej bi šla še na wc z avtom če bi se dal Se podpišem pod aplavz za jano81 in sesil. In tudi pod drugi del... Tisti o - milo rečeno - stanju brez kondicije sesil, držim pestke za daljše spanje po AM Jaz sem malemu prejle v flaško AM dala še Plasmon brezglutenski piškot, me prav zanima, če bo kaj dlje spal... Sanja svinja kukuruz... edinaos, za jutri imaš torej nalogo, da nam v Cityparku najdeš plac Jaz mislim, da vaši nespeči otroci rabijo RESET in ponovne nastavitve. Pa pazit, da kaj ne zaf..k,na drugem področju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:14:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil špelin a če daš piškot v mleko teče isto skozi cucelj, al se kaj maši. kakšen cucelj uporabljaš?1,2 ali 3 Dam cucelj s spremenljivim pretokom (Avent) - tisti, ki ima 1, 2 in 3 črtice, pa potem vrtiš po potrebi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:14:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem tudi nazaj s pilatesa. sem že bolj močna v trebušnih mišicah, neki pa se pozna. kaj je sedaj z maratonom. vse ušle? o ne ich bin immer noch da... Jaz sem tukaj sam še naki drugega berem pa vsake tolk pokukam in napišem en stavek . A iščeš kakšen hud babji fajt???Če kaj najdeš sporoč, da ne zamudimo!!! Špijuniram sam ni nič zanimivega, ta sprememba ure jih je čisto dotolkla . lEPO, TUD TA ŠMORN JE ZA NEKAJ DOBER
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:14:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana , Sesil za športne aktivnosti. Jest že dolg časa ne vem kaj je to, nimam čist nč kondicije,sm lena k f.u.k.s. Še dobr da se zdej vsaj z vozičkom sprehajam k prej bi šla še na wc z avtom če bi se dal Se podpišem pod aplavz za jano81 in sesil. In tudi pod drugi del... Tisti o - milo rečeno - stanju brez kondicije sesil, držim pestke za daljše spanje po AM Jaz sem malemu prejle v flaško AM dala še Plasmon brezglutenski piškot, me prav zanima, če bo kaj dlje spal... Sanja svinja kukuruz... edinaos, za jutri imaš torej nalogo, da nam v Cityparku najdeš plac Jaz mislim, da vaši nespeči otroci rabijo RESET in ponovne nastavitve. Pa pazit, da kaj ne zaf..k,na drugem področju Ti ga pripeljem v sredo, pa mi ga pomagaj zresetirat nina7, sem tudi jaz dala 1,5 piškota v 2 deci Ja Estrella jest tud . Ej a ti si zdej ful važna k maš ta hitr net ane,men pa tko počas delaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:15:18
|
|
|
|
sesil
|
kaj pa kupujete v ikei?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:15:23
|
|
|
|
jana81
|
sesil maš srečo ko tvoja hoče po flaški pit, naš se dere ko žerjav če mu jo hočem uturit. estrella ka ti si hodla v Kranj na FOV? špelin jst sanjam že od 4 mesca da bo spet spal celo noč, pa ne pomaga da jeva 3x na dan Gh, ne pomagajo keksi (jih noče), pa ne pomaga gres za večerjo, nada, niente.....nič nina7 ti ne rabiš aerobike, si itak dovolj lepa in suha.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:16:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana , Sesil za športne aktivnosti. Jest že dolg časa ne vem kaj je to, nimam čist nč kondicije,sm lena k f.u.k.s. Še dobr da se zdej vsaj z vozičkom sprehajam k prej bi šla še na wc z avtom če bi se dal Se podpišem pod aplavz za jano81 in sesil. In tudi pod drugi del... Tisti o - milo rečeno - stanju brez kondicije sesil, držim pestke za daljše spanje po AM Jaz sem malemu prejle v flaško AM dala še Plasmon brezglutenski piškot, me prav zanima, če bo kaj dlje spal... Sanja svinja kukuruz... edinaos, za jutri imaš torej nalogo, da nam v Cityparku najdeš plac Jaz mislim, da vaši nespeči otroci rabijo RESET in ponovne nastavitve. Pa pazit, da kaj ne zaf..k,na drugem področju Ti ga pripeljem v sredo, pa mi ga pomagaj zresetirat nina7, sem tudi jaz dala 1,5 piškota v 2 deci NE VEM, ČE MI GA JE ZA ZAUPAT, KER SEM PRI NAŠEI ZAFRKNILA NASTAVITVE ZA HRANJENJE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:16:43
|
|
|
|
tally
|
Ej zadnjič sem vidla cucelj od Aventa z oznako 6+. A ga katera ima?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:16:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin jst sanjam že od 4 mesca da bo spet spal celo noč, pa ne pomaga da jeva 3x na dan Gh, ne pomagajo keksi (jih noče), pa ne pomaga gres za večerjo, nada, niente.....nič Ti pa znaš človeku zbit moralo... Da ne boš zamerila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:17:28
|
|
|
|
sesil
|
sej moj net je tudi bolj polžji, zato pa pride odgovor 1 stran zatem. ampak mi je obljubljeno, da se bo poštimalo. baje mi windowsi zafrkavajo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:17:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a zdej so že cuclji s črtico? mater sem jaz za luno. se vidi da je sam joška na uporabi. Ja to majo od aventa flaše. Če maš pa kakšne druge npr. nuk je pa luknja večja za gosto hrano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:18:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin jst sanjam že od 4 mesca da bo spet spal celo noč, pa ne pomaga da jeva 3x na dan Gh, ne pomagajo keksi (jih noče), pa ne pomaga gres za večerjo, nada, niente.....nič Ti pa znaš človeku zbit moralo... Da ne boš zamerila ma dejte bit še ve mal v badu ma ne sej naš je izjema
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:18:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz mislim, da vaši nespeči otroci rabijo RESET in ponovne nastavitve. Pa pazit, da kaj ne zaf..k,na drugem področju Ti ga pripeljem v sredo, pa mi ga pomagaj zresetirat nina7, sem tudi jaz dala 1,5 piškota v 2 deci NE VEM, ČE MI GA JE ZA ZAUPAT, KER SEM PRI NAŠEI ZAFRKNILA NASTAVITVE ZA HRANJENJE Vaja dela mojstra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:18:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj pa kupujete v ikei? Od pohištva do otroške robe. Je alla RUTAR sistem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:18:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sesil maš srečo ko tvoja hoče po flaški pit, naš se dere ko žerjav če mu jo hočem uturit. estrella ka ti si hodla v Kranj na FOV? špelin jst sanjam že od 4 mesca da bo spet spal celo noč, pa ne pomaga da jeva 3x na dan Gh, ne pomagajo keksi (jih noče), pa ne pomaga gres za večerjo, nada, niente.....nič nina7 ti ne rabiš aerobike, si itak dovolj lepa in suha. Ne ne to pa ni res. Bi rabla mal telovadbe,resno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:18:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil a zdej so že cuclji s črtico? mater sem jaz za luno. se vidi da je sam joška na uporabi. Ja to majo od aventa flaše. Če maš pa kakšne druge npr. nuk je pa luknja večja za gosto hrano jst sem mu dala tega z črtico, pa je tk tekl ko zmešan, se mu je x krat zaletelo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:19:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz mislim, da vaši nespeči otroci rabijo RESET in ponovne nastavitve. Pa pazit, da kaj ne zaf..k,na drugem področju Ti ga pripeljem v sredo, pa mi ga pomagaj zresetirat nina7, sem tudi jaz dala 1,5 piškota v 2 deci NE VEM, ČE MI GA JE ZA ZAUPAT, KER SEM PRI NAŠEI ZAFRKNILA NASTAVITVE ZA HRANJENJE Vaja dela mojstra Ni bleme, samo pol računaj na možnost dveh okvar; spanja in hranjenja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:19:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz mislim, da vaši nespeči otroci rabijo RESET in ponovne nastavitve. Pa pazit, da kaj ne zaf..k,na drugem področju Ti ga pripeljem v sredo, pa mi ga pomagaj zresetirat nina7, sem tudi jaz dala 1,5 piškota v 2 deci NE VEM, ČE MI GA JE ZA ZAUPAT, KER SEM PRI NAŠEI ZAFRKNILA NASTAVITVE ZA HRANJENJE Vaja dela mojstra V tretje gre rado .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 22:19:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sesil maš srečo ko tvoja hoče po flaški pit, naš se dere ko žerjav če mu jo hočem uturit. estrella ka ti si hodla v Kranj na FOV? špelin jst sanjam že od 4 mesca da bo spet spal celo noč, pa ne pomaga da jeva 3x na dan Gh, ne pomagajo keksi (jih noče), pa ne pomaga gres za večerjo, nada, niente.....nič nina7 ti ne rabiš aerobike, si itak dovolj lepa in suha. Ne ne to pa ni res. Bi rabla mal telovadbe,resno Aja pa k da jo ti rabš.Si tud ena suhca
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?