Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:43:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sedaj nam pa zaupaj kdaj misliš v akcijo za drugim ? A se hecaš? No šalo na stran. Sprva sem mislila precej hitro, potem pa sem si dala malo časa, ker je Gal precej zahteven otrok , no najbolj pa zaradi tega, ker sem ogromno sama. Seveda pa dolgo ziher ne bomo čakali. Kaj pa vem, čez kakšno leto bi bilo že fajn.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:43:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Ok sem blond. Kaj je VUK? Ma nisi . To je en prfoks za fizko pa kemijo na faksu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:46:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Kok mam pol že črnih pik . Šalo na stran... super ste . Sem zasledila, da si dala Andraža cept... maš pa pol revakcinacije na 5 let... tud jest sem dala Saro in sama sem tudi in mam glih v ponedeljek po petih letih spet. Kok je trenutno cena cepiva ... 30eu. Jaz mam pa drugo leto ponovno dozo. Mi smo se že na faxu cepil in je častila država
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:47:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Ok sem blond. Kaj je VUK? Ma en prfoks, ki uči neko vrsto naravoslovja. Sem že pozabla kako se predmet imenuje. Skratka strah in trepet, pa predmet ni nič takega. No, men se je resnično lahek zdel, ko sem ga razlagala kolegici Tehnološki sistemi z osnovami ekologije. Ja če nisi mel fizke pa kemije v SŠ je ful težko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:48:21
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Kok mam pol že črnih pik . Šalo na stran... super ste . Sem zasledila, da si dala Andraža cept... maš pa pol revakcinacije na 5 let... tud jest sem dala Saro in sama sem tudi in mam glih v ponedeljek po petih letih spet. Kok je trenutno cena cepiva ... 30eu. Jaz mam pa drugo leto ponovno dozo. Mi smo se že na faxu cepil in je častila država za državo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:48:35
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally Ok sem blond. Kaj je VUK? Ma nisi . To je en prfoks za fizko pa kemijo na faksu Aaaaaaaaa tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:48:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Jana a veš da je šla baje naša prfoksa za angleščino Selanova v penzijo? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, še je upanje zame no zame tudi Jana kaj pa VUK?????? O VUK,za.je.ba.no. , ti nism nč fovš Jana. Pa mta ane? Sami predmeti. Pa sej enkrat nam bo ratal Punce nič verjet, nič takega ni, si samo domišljajo No no,kaj lažeš Nič ne lažem, izračuni so popolnoma na srednješolski ravni in res ni nič posebnega. Seveda se je treba dol usest in mal naštudirat. A tebi to ni znano Na faxu se uči, ne pa lufta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:49:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Kok mam pol že črnih pik . Šalo na stran... super ste . Sem zasledila, da si dala Andraža cept... maš pa pol revakcinacije na 5 let... tud jest sem dala Saro in sama sem tudi in mam glih v ponedeljek po petih letih spet. Kok je trenutno cena cepiva ... 30eu. Jaz mam pa drugo leto ponovno dozo. Mi smo se že na faxu cepil in je častila država Kaj ste se to cepili?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:49:58
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* ...in zdej vidim da ni samo nekaj strani pred mano, ampak kar 10...hudooo...ne vem če mi bo ratal IMAŠ ZS Imaš odgovor.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:50:19
|
|
|
|
Anitka
|
Zdaj pa res grem. Nočko vsem, pa ne čvekajte več dolgo, ker smo itak v prednosti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:51:16
|
|
|
|
jana81
|
evo sem nazaj z aerobike, sem čist hin, ati je pa Nejca uspaval IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jana a si prejela paketič? ja hvala lepa, jutri grem bedro nastavit za varno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:51:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sedaj nam pa zaupaj kdaj misliš v akcijo za drugim ? A se hecaš? No šalo na stran. Sprva sem mislila precej hitro, potem pa sem si dala malo časa, ker je Gal precej zahteven otrok , no najbolj pa zaradi tega, ker sem ogromno sama. Seveda pa dolgo ziher ne bomo čakali. Kaj pa vem, čez kakšno leto bi bilo že fajn. E vidiš, ravno zato, ker je Gal zahteven rabiš še enega, ker potem ne boš več tolk pozorna na njegovo okupiranje in mali se bo unesel, ker mu ne bo drugega preostalo. Sedaj se itak vse okoli njega vrti in verjemi mi, da bo z leti hotel vse več in več.... Sama si in sama boš....tako je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:52:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Jana a veš da je šla baje naša prfoksa za angleščino Selanova v penzijo? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, še je upanje zame no zame tudi Jana kaj pa VUK?????? Vuka sem naredla, ostala mi je Selanova, Belčič,Bren,Melavc
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:52:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič ne lažem, izračuni so popolnoma na srednješolski ravni in res ni nič posebnega. Seveda se je treba dol usest in mal naštudirat. A tebi to ni znano Na faxu se uči, ne pa lufta No no,kaj se češ preveč učit,pol si že . Ja sej ti pravm da če tega ni v SŠ pol je težko.Je pa tud res da je un asistent bl smotan,pa ga noben ne posluša....pol pa res ne morš met velik pojma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:53:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo sem nazaj z aerobike, sem čist hin, ati je pa Nejca uspaval ja bravo zate, bravo za atija in bravo za Nejca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jana a si prejela paketič? ja hvala lepa, jutri grem bedro nastavit za varno no fino
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:53:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Kok mam pol že črnih pik . Šalo na stran... super ste . Sem zasledila, da si dala Andraža cept... maš pa pol revakcinacije na 5 let... tud jest sem dala Saro in sama sem tudi in mam glih v ponedeljek po petih letih spet. Kok je trenutno cena cepiva ... 30eu. Jaz mam pa drugo leto ponovno dozo. Mi smo se že na faxu cepil in je častila država Kaj ste se to cepili? V ZD za študente
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:53:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj pa res grem. Nočko vsem, pa ne čvekajte več dolgo, ker smo itak v prednosti Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:54:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sedaj nam pa zaupaj kdaj misliš v akcijo za drugim ? A se hecaš? No šalo na stran. Sprva sem mislila precej hitro, potem pa sem si dala malo časa, ker je Gal precej zahteven otrok , no najbolj pa zaradi tega, ker sem ogromno sama. Seveda pa dolgo ziher ne bomo čakali. Kaj pa vem, čez kakšno leto bi bilo že fajn. E vidiš, ravno zato, ker je Gal zahteven rabiš še enega, ker potem ne boš več tolk pozorna na njegovo okupiranje in mali se bo unesel, ker mu ne bo drugega preostalo. Sedaj se itak vse okoli njega vrti in verjemi mi, da bo z leti hotel vse več in več.... Sama si in sama boš....tako je Ta zadnji stavek je pe še kako resničen Glede drugega imaš pa res prav, samo jaz si moram malce prej opomoči, sploh s kilami, potem pa actionnnnnn
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:54:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Jana a veš da je šla baje naša prfoksa za angleščino Selanova v penzijo? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, še je upanje zame no zame tudi Jana kaj pa VUK?????? Vuka sem naredla, ostala mi je Selanova, Belčič,Bren,Melavc O pridna. No Selanove ne bo več . Ostalo bo pa tud šlo ane?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:55:14
|
|
|
|
Anitka
|
Zdaj pa res grem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:55:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Jana a veš da je šla baje naša prfoksa za angleščino Selanova v penzijo? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, še je upanje zame no zame tudi Jana kaj pa VUK?????? Vuka sem naredla, ostala mi je Selanova, Belčič,Bren,Melavc Ostale poznam, samo Belčič pa ne vem kdo je A ni bil še en, ki je kar na pol v hrvaščini predaval??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:56:02
|
|
|
|
špelin@
|
Lubice zlate, jaz vas očitno več ne dohajam Toliko načvekate v času moje odsotnosti, da potem več ne vem, kaj naj sploh komentiram, da ne bom česa izpustila, časa pa nimam dovolj darmar, hojla, izgubljena duša Kaj je na tej debati o sirotišnicah? Kako ste prišle na to temo? Žal nisem zasledila, ker nisem vsega prebrala... Vidim, da nas bo v sredo zbranih zelo lepo število Ste že kaj natuhtale, kam se bomo dale?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:56:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Kok mam pol že črnih pik . Šalo na stran... super ste . Sem zasledila, da si dala Andraža cept... maš pa pol revakcinacije na 5 let... tud jest sem dala Saro in sama sem tudi in mam glih v ponedeljek po petih letih spet. Kok je trenutno cena cepiva ... 30eu. Jaz mam pa drugo leto ponovno dozo. Mi smo se že na faxu cepil in je častila država Kaj ste se to cepili? V ZD za študente Ja to vem, sam proti čemu? A to smo se tud mi? Sej nč ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:56:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sedaj nam pa zaupaj kdaj misliš v akcijo za drugim ? A se hecaš? No šalo na stran. Sprva sem mislila precej hitro, potem pa sem si dala malo časa, ker je Gal precej zahteven otrok , no najbolj pa zaradi tega, ker sem ogromno sama. Seveda pa dolgo ziher ne bomo čakali. Kaj pa vem, čez kakšno leto bi bilo že fajn. E vidiš, ravno zato, ker je Gal zahteven rabiš še enega, ker potem ne boš več tolk pozorna na njegovo okupiranje in mali se bo unesel, ker mu ne bo drugega preostalo. Sedaj se itak vse okoli njega vrti in verjemi mi, da bo z leti hotel vse več in več.... Sama si in sama boš....tako je Ta zadnji stavek je pe še kako resničen Glede drugega imaš pa res prav, samo jaz si moram malce prej opomoči, sploh s kilami, potem pa actionnnnnn Ej, če bi živela mesec dni pri meni in jedla tako kot jaz ti garantiram 5kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 21:57:23
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem tudi nazaj s pilatesa. sem že bolj močna v trebušnih mišicah, neki pa se pozna. kaj je sedaj z maratonom. vse ušle?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?