|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
27.10.2008 21:57:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Zdaj pa res gremuser posted image user posted image user posted image

Eh brezveze

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2226
27.10.2008 21:58:11   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Estrella*: Kok mam pol že črnih pik user posted image . Šalo na stran... super ste user posted image . Sem zasledila, da si dala Andraža cept... maš pa pol revakcinacije na 5 let... tud jest sem dala Saro in sama sem tudi in mam glih v ponedeljek po petih letih spet. Kok je trenutno cena cepiva user posted image ...

30eu.
Jaz mam pa drugo leto ponovno dozo. Mi smo se že na faxu cepil in je častila državauser posted image

Kaj ste se to cepili?

V ZD za študenteuser posted image

Ja to vem, sam proti čemu? A to smo se tud mi? Sej nč ne vemuser posted image

Proti klopnemu meningitisu. To je častila država, ker smo veliko po terenu hodil in so nam plačali. Sedaj pa nadaljujem na 5 let oz obnavljam zaščito.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
27.10.2008 21:58:41   
Anitka

Sedaj nam pa zaupaj kdaj misliš v akcijo za drugimuser posted image ?

A se hecaš?user posted image user posted image user posted image No šalo na stran. Sprva sem mislila precej hitro, potem pa sem si dala malo časa, ker je Gal precej zahteven otrokuser posted image user posted image , no najbolj pa zaradi tega, ker sem ogromno sama. Seveda pa dolgo ziher ne bomo čakali. Kaj pa vem, čez kakšno leto bi bilo že fajn.

E vidiš, ravno zato, ker je Gal zahteven rabiš še enega, ker potem ne boš več tolk pozorna na njegovo okupiranje in mali se bo unesel, ker mu ne bo drugega preostalo. Sedaj se itak vse okoli njega vrti in verjemi mi, da bo z leti hotel vse več in več....
Sama si in sama boš....tako jeuser posted image

Ta zadnji stavek je pe še kako resničenuser posted image user posted image user posted image

Glede drugega user posted image imaš pa res prav, samo jaz si moram malce prej opomoči, sploh s kilami, potem pa actionnnnnnuser posted image user posted image user posted image

Ej, če bi živela mesec dni pri meni in jedla tako kot jaz ti garantiram 5kguser posted image

Če ne bo šlo drugače, z Galom prideva, ko bo časuser posted image

Samo zdaj pa resssssssssss gremuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
27.10.2008 21:59:30   
Anitka

Zdaj pa res gremuser posted image user posted image user posted image

Eh brezveze

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
27.10.2008 21:59:40   
sesil
našo je pa danes tatko uspaval, za spremembo pa je jedla AM 90 ml. upan da bo spala malo dlje.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
27.10.2008 21:59:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Ej Jana a veš da je šla baje naša prfoksa za angleščino Selanova v penzijo? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, še je upanje zame user posted image user posted image

no zame tudi

Jana kaj pa VUK??????

Vuka sem naredla, ostala mi je Selanova, Belčič,Bren,Melavc

Ostale poznam, samo Belčič pa ne vem kdo jeuser posted image  A ni bil še en, ki je kar na pol v hrvaščini predaval??

Proces zaposlovanja kadrov. V hrvaščini? To pa jest nč ne vemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2231
27.10.2008 22:00:43   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jaz sem tudi nazaj s pilatesa. sem že bolj močna v trebušnih mišicah, neki pa se pozna. user posted image
kaj je sedaj z maratonom.
vse ušle?

o ne ich bin immer noch da...

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
27.10.2008 22:02:14   
Estrella*

našo je pa danes tatko uspaval, za spremembo pa je jedla AM 90 ml. upan da bo spala malo dlje.

Ja upanje umre zadnje!!! Kaj se ni nič dojila???

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
27.10.2008 22:03:26   
tally

jaz sem tudi nazaj s pilatesa. sem že bolj močna v trebušnih mišicah, neki pa se pozna. user posted image
vse ušle?

Jaz sem tukaj sam še naki drugega berem pa vsake tolk pokukam in napišem en stavekuser posted image .

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 2234
27.10.2008 22:03:43   
Estrella*
No, bo kaj...??????

špelin@: ja najbolj bi bilo, da plac zbere Edina, ker je ona predlagala City Park. Jaz res nimam pojma, kje je dovolj velik plac, razen v koloseju

Neposredna povezava do sporočila: 2235
27.10.2008 22:04:12   
Anonimen
Jana , Sesil user posted image user posted image user posted image  za športne aktivnosti. Jest že dolg časa ne vem kaj je to, nimam čist nč kondicije,sm lena k f.u.k.s. Še dobr da se zdej vsaj z vozičkom sprehajam k prej bi šla še na wc z avtom če bi se daluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2236
27.10.2008 22:05:29   
Estrella*
Anitka: ko bo čas????user posted image To bomo še dolgo čakali.........user posted image user posted image Mo pol bosta pa za nagrado dvauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2237
27.10.2008 22:06:01   
Anonimen

No, bo kaj...??????

špelin@: ja najbolj bi bilo, da plac zbere Edina, ker je ona predlagala City Park. Jaz res nimam pojma, kje je dovolj velik plac, razen v koloseju

user posted image user posted image  Edina maš nalogo. A je šla že spat?

Neposredna povezava do sporočila: 2238
27.10.2008 22:06:21   
Estrella*

Jana , Sesil user posted image user posted image user posted image  za športne aktivnosti. Jest že dolg časa ne vem kaj je to, nimam čist nč kondicije,sm lena k f.u.k.s. Še dobr da se zdej vsaj z vozičkom sprehajam k prej bi šla še na wc z avtom če bi se daluser posted image

Še dobr, da maš WC v zgornjm štukuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
27.10.2008 22:07:16   
Estrella*

No, bo kaj...??????

edina je mrkina že ob pol osmihuser posted image Pomoje je sladka sprava še od včerejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
27.10.2008 22:07:23   
špelin@

Se podpišem pod aplavz za jano81 in sesil. In tudi pod drugi del... Tisti o - milo rečeno - stanju brez kondicije user posted image

sesil, držim pestke za daljše spanje po AM user posted image user posted image  Jaz sem malemu prejle v flaško AM dala še Plasmon brezglutenski piškot, me prav zanima, če bo kaj dlje spal... Sanja svinja kukuruz... user posted image

edinaos, za jutri imaš torej nalogo, da nam v Cityparku najdeš plac user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 27.10.2008 22:08:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
27.10.2008 22:07:37   
sesil

Ja upanje umre zadnje!!! Kaj se ni nič dojila???

o ja , se je. včeraj celo noč in danes cel dan, pa si moram malo zaloge nardituser posted image .
ne, se hecam. na pilates se mi je mudilo, pa ji je aptamil podturil, ker so šli joški pa pa .

Neposredna povezava do sporočila: 2242
27.10.2008 22:07:54   
tally

No, bo kaj...??????

Uff kdaj že ?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
27.10.2008 22:08:16   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

vse ušle?

Jaz sem tukaj sam še naki drugega berem pa vsake tolk pokukam in napišem en stavekuser posted image .

A iščeš kakšen hud babji fajt???Če kaj najdeš sporoč, da ne zamudimo!!!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
27.10.2008 22:08:36   
Anonimen

Še dobr, da maš WC v zgornjm štukuuser posted image user posted image user posted image

Ma ja, da vsaj po štengah mal telovadim k grem stokrat gor pa doluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2245
27.10.2008 22:09:55   
špelin@
Estrella*, se mi ne ljubi na ZS... Ti v sredo prinesem keš, bi pa dva ta rdeča in enega ta zelenega - iz Ikee, lepo prosim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2246
27.10.2008 22:10:27   
sesil
špelin a če daš piškot v mleko teče isto skozi cucelj, al se kaj maši. kakšen cucelj uporabljaš?1,2 ali 3

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
27.10.2008 22:10:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Se podpišem pod aplavz za jano81 in sesil. In tudi pod drugi del... Tisti o - milo rečeno - stanju brez kondicije user posted image

sesil, držim pestke za daljše spanje po AM user posted image user posted image  Jaz sem malemu prejle v flaško AM dala še Plasmon brezglutenski piškot, me prav zanima, če bo kaj dlje spal... Sanja svinja kukuruz... user posted image

edinaos, za jutri imaš torej nalogo, da nam v Cityparku najdeš plac user posted image

Jest sm ga tud dons dala,no sm dala enga pa pol. Sam sej ne pričakujem da bo kej bolš,upam pa vseenuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2248
27.10.2008 22:10:46   
Estrella*

Jaz mislim, da vaši nespeči otroci rabijo RESET in ponovne nastavitve. user posted image user posted image user posted image Pa pazit, da kaj ne zaf..k,na drugem področjuuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
27.10.2008 22:11:47   
Estrella*

Estrella*, se mi ne ljubi na ZS... Ti v sredo prinesem keš, bi pa dva ta rdeča in enega ta zelenega - iz Ikee, lepo prosim user posted image

ja ok

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?