|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
27.10.2008 19:49:38   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Pod tole našo butasto birokracijo se pa tud jst podpišem!!!

Mene bojo pa zarad prebivališča pa teh stvari pomoje pošiljal okol k norca....
Mi2 namreč še nisva poročena, jaz mam naslov še vedno isti, pa ga nism še spreminjala,zdaj pa živiva pri njemu...zdj pa ne vem kako je s temi občinami pa centrom za socialno delo če mava vsak drug naslov...tole sm pomoje ful zakomplicirala, če pa slučajno katera razume pa pozna al pa je mogoče v podobni situaciji bi bla pa hvaležna za kakšen odgovor,mnenje.

Dons me je pa moj dragi pelu na pico, pol sm šla pa spat, zdj me pa tko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zgaga peče da bom kr znorela....

Claud, ti kar mene vpraši kar te zanima glede na to da živita na drugih naslovih. Sem dve leti nazaj vse sama urejala tko da poznam birokracijo. Kaj te zanima?
Če nočeš se ti ne splača urejat začasnega, jst ga dolg nisem mela, sem ga pa prijavila pol  ene dva mesca preden sva se poročila. Ker tista dva mesca sva živela tam, sam dokumentov pred poroko nisem hotela menjat, ker bi jih po poroki itak mogla še enkrat menjat zarad spremembe priimka.

Sj mene sam to zanima: jaz mam naslov v domžalah, mi2 sva pa zdj pr mojmu v LJ, pa me sam zanima če pol na socialni kj komplicirajo...-kako gre to zarad tistih paketov, pa starševskih nadomestil,....ker ne vem kako bi blo pol to po porodu-da ma otrok moj naslov....pol bi mogo moj kao preživnino plačevat ane....?

no sicer je pa bolš da bi zrihtala zdj to, po drugi strani se mava pa v roku 1ga al pa leta in pol namen poročit, pol pa spet vse dokumente delat.....madona sj niso zastonjuser posted image

Glede paketa in tega nič ne koplicirajo, pa tud glede porodniške ne. Itak tam vpišeš svoje podatke. Glede naslova ni panike. On ti nč ne rabi plačevat preživnine, da si ti kot mati samohranilka in ti mora plačevat preživnino morata to uredit na sodišču (al pa csd-ju, ne vem točn). Če to ni urejen (kot pri vama ne bo če prov razumem) je tvoj partner pač upoštevan kot oče in se upoštevajo tudi vsi njegovi dohodki, tudi pri otroškem ga vpišeš, ne rabiš nič pojasnjevat zakaj ne živita na istem naslovu. Če ga pa ne bi napisala pri otroških in ne bi imela urejene preživnine (se pravi bi prijavila lažno samohranilstvo) pa bi ti itak zavrnil vlogo! Naslov bo mel otrok tvoj če ga boš na svojmu naslovu prijavila. Lahko ga prijaviš tudi na partnerjevem naslovu, vendar moraš potem uredit očetovstvo pred porodom obvezno. To urediš na domžalski csd, ampak res na domžalski (vem, sva urejala očetovstvo in sva mogla v domžalah in ne na občini pač pa na csd). Če ga prijaviš- otroka mislim, na njegovem naslovu boš to zrihtala že v porodnišnici, ti bojo tam dal en obrazec in pač vpišeš partnerjev naslov. Ampak še enkrat povdarjam, očetovstvo potem uredi pred porodom, ker če ne ti bodo poslali dopis da otrok na tem naslovu ne more bit prijavljen.
Lahko pa seveda ti samo prijaviš začasno pri partnerju, za to (začasno) ne rabiš menjat dokumentov!!! Aja, sam otrok bo še vedno na tvojem stalnem naslovu prijavljen in če boš hotla met otroka tud na partnerjevem naslovu boš mogla že spet začasno urejat, al pa pač stalno, že kasneje ko bo očetovstvo podpisano.
Za urejanje očetovstva so v domžalah ful prijazni, une kure spodi (tam sem urejala jst dodatek za nego ker je meal Neli poškodbo in sem bla upravičena do tega) so pa zelo nepoučene o svojem delu, žal.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
27.10.2008 20:08:21   
tanci29
user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
27.10.2008 20:10:36   
tanci29
evo ena slikica od včeraj...to je predno smo šli od doma...tam smo pa meli drugo fotko od katere šr zmer nismo najdl kablovuser posted image

ajvy-kako je blo na pregledu...pri kateremu gin. si pa bla

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
27.10.2008 20:14:05   
birdy
Tanci, kak kjutiuser posted image user posted image user posted image  Kok je že velik tale tvoj mali, a sam zgleda?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
27.10.2008 20:16:30   
tanci29
hvala birdy....mogoče na sliki zgleda velik drugače pa je normalne velikosti za svojo starost...samo kile ga mal zafrkavajouser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
27.10.2008 20:28:41   
Čebel@
čer!!!
tanci........velik ni kejuser posted image user posted image user posted image user posted image  po kom je pa tok svetel??

midva sva pa bila v kranju sva šla malo čez trgovine in sem user posted image  mogla kupit enga pajacka......se nisem mogla upretuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
27.10.2008 20:30:20   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hvala birdy....mogoče na sliki zgleda velik drugače pa je normalne velikosti za svojo starost...samo kile ga mal zafrkavajouser posted image

A v minus al plususer posted image  Se mi zdi tak lih tapravuser posted image
Pa kokr se tvojga spomnm je bolj njemu podoben se mi zdi.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
27.10.2008 20:41:34   
tanci29
v minus kile...ma tako manekensko postavo...en mesec nazaj je mel 8200g...zdej pa se nisva nč vagala...

svetel je najbrž po daddyu...je bil do 4 leta čist bel...zdej je pa spet sam da se mal svetlikajouser posted image ...drugače sva oba rjavolasa in rjavooka..najin piščanček pa je blond in modrook...

majchy-itak da je težko se upret tem lepim zadevcam...jest bom mogla tud počas se spravt mal razpakirat stvari pa tud kej kupit...za zdaj nisem še nič...kadar koli grem kam samo za erika nakupujem...mali še pride na vrsto...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
27.10.2008 20:42:59   
claud
birdy- full hvala za vse te info in tvoje izkušnje s tem....

tancy29- to je pa blo veselje, a?!user posted image user posted image je videt zadovoljenuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
27.10.2008 21:18:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

no lede flašk......jaz bom naročila od aperverja flaško ki sgleda k da je gumijasta ,cucek za pit je treba pa tko stisnit kot bradavico da se user posted image  ne poleni.......samo to flaško bom mela pol od ene 4m dalje.......aja pa če okol obrneš niš ne teče.......za začetek pa še ne vem kero firmo bom uzela....kolegica mi je priporočala od MAM
no sej to imam se še cajt odločituser posted image user posted image

teh flašk ne poznam tud mene zanima če lahko daš kak link kjer si lahko pogledamo za kaj gre....
od 4 meseca delje je vseeno če se poleni tak da potem takem bi mogla to v zečetku uporabljat, če slučajno dojenje ne steče takoj.... je pa tko k je otrok lačen vleče pa neglede na to je flaška al brdavica sam da je mleko..... jst k sem mu dajala na flaško in  sma se pred tem vedno poskusla dojit je tud po mesecu dni zelo vlekel brdavico tak da to da k enkrat vid flašo noče več zize ne vem če ravno drži vsaj pr nas ni na ni iz zize nič teklo par kapljic.....

Ej Katjusa, vau, tole me je presenetilo... Nisi mela mleka pa si se en mesec matrala? Jah kaj naj rečem, si se res potrudilauser posted image user posted image  Naslednjič se pa jst na tvojem mestu kljub vsemu ne bi tok dolg časa matrala. Pa ne da otrok ne bi bil vreden ampak mal je pa tud tvojih zizik škoda, a so ti kej pokale? K mene je od začetka pri dojenju tko bolel in če po dveh tednih ne bi šlo bi pomoje prenehala.

ja ful bolel krvave so ble od bolečin so me tud zobi bolel k sem vedno zobe stiskala...... nikakor se nisem mogla sprijaznt da ne bom dojila in v drugo se vsekakor ne bom tok časa trudla, čeprav si zelo želim dojenja sam če ne gre z glavo skoz zid se pač ne da....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
27.10.2008 21:19:40   
Katjusa
Tanciuser posted image user posted image user posted image user posted image lepa slikica, kot kraljevičuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
27.10.2008 21:38:04   
Ajvy
oj....
Sem bila na pregledu pri unemu drugemu G....bilo je čudno ker je dec, pa ker je kr en drug...ampak je bil nežen in to je to.....srčka sma poslušala ....zdej se moram pa zment za un sladkor in inekcijo.....
AJa, pa šla sem po magnesol, ker so me začeli krčki matrat....

Sunny...jah, sej meni je bilo tudi full neroden ko je bil moški G...ker ga pač nisem vajena....samo je na srečo star....pa me je minilo biti neroden....ampak je bil pa veliko bolj nežen kot moja....tak da sem preživela user posted image user posted image user posted image

MAjchy...a v Celovcu je tudi Toys R Us---a velika štacuna kot v Gradcu..al kako??Če slučajno veš....

Brkn...vidim ,da si tudi ti padla v past krčkom..no ,jst mam magnesol doma...mi je pa ekstremno smešn, ker se pri nas v službi magnesol imenuje prah s katerim prefiltriraš olje v fritezi.....user posted image user posted image

Boma...jst pa ne razumem tvojega vprašanja??user posted image
Avent....a res da si imela takšne težave s flaškami....nam niti enkrat do zdej ni niti ena flaška niti malo spustila....pa mamo celo kolekcijo...vse imamo od aventa,,kar se tiče flaškovja in lončkov....in smo super zadovoljni...to pa je res zanimivouser posted image

Claud....držim pestke za pregled.....oz. za rezultate user posted image
Men ponoči noge zaspijo ,če sem predolg na enem boku...in če se prehitro obrnem na drug bok me pa preseka v trebuhu...o križu pa raje ne biuser posted image

Deja...to te pa zna pobit ja...mah kaj češ...folk nima niti osnovne olike....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da se bo vse zrihtalo s papirologijo ......in z bolniškouser posted image user posted image

Držim pesti za zobarja in da ne bo prehudo user posted image user posted image user posted image

Rebeka...jst sem bila čist pospana na tale deževni dan....jst tako rada spim, kadar zunaj dežek pada....
jst mam čist isto mislečo G.kot ti....sem morala res orenk skup past, da buške dobit...pa moj je moral it z menoj, da mi je napisala B...tak da jst te čist razumem....če ti je težko...si raje zrihtaj....ni vredno....sploh ob takih težkih pogojih.....
KAj pa tvoja osebna zdravnica...ti tudi ona neče pomagat??Meni je moja veliko pomagala....

Piškot...kako lepo da se vsaj malo javiš....user posted image
Vi ste pa daleč atija poslali??Upam, da se čimprej vrne ,da se tvoje obdobje samohranilstva konča user posted image

Maksi...resj e da to piše v zakonu....samo npr...men je rekla delodajalka da ni delovnega mesta zame....ni mi htela napisat potrdila....G pa mi ni verjela....kako to da ni delovnega mesta..ti ga morajo zagotovit...in tako od enga do druzga...dokler nisem pristala na travmatologijiuser posted image

Cati...samo še trikratuser posted image user posted image user posted image

TAnci....iiiiiiiiiiiiiii ker birthday boy user posted image user posted image user posted image user posted image
Mami , a si kej ponosna???
Men se zdi , da je bil KOvačevič...al pa nekaj podobnega.,..moram it  v materinsko pogledat...je bilo kar v redu...vse tujeuser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
27.10.2008 21:39:34   
birdy

[/quote]
ja ful bolel krvave so ble od bolečin so me tud zobi bolel k sem vedno zobe stiskala...... nikakor se nisem mogla sprijaznt da ne bom dojila in v drugo se vsekakor ne bom tok časa trudla, čeprav si zelo želim dojenja sam če ne gre z glavo skoz zid se pač ne da....

[/quote]

Ma sej nimaš kej. Zdej sem se spomnila da si ti rekla da ti niso hotl flaše dat. Pri men je blo pa glih obratno.
Jst mislm da isto vem kaj pomen da se počutš kot nesposobna mama glede dojenja.
Moja zgodba je pa taka da mali teža ni naraščala pač pa padala kot je običajno. Žal pa je drugi dan v porodnišnici dobila tud mal povišano temperaturo. Pride sestra, ji zmeri vročino in o groza, mela jo je 37,3. Pogleda kok se redi in reče grem po flašo mleka, mala je dehidrirana in ma zato vročino, pa še dohtarco grem iskat da napiše Lekadol. In so ji dal flašo mleka kao da je jst ne morem nafutrat in je zato dehidriranauser posted image user posted image  Pa dal so ji še Lekadol. Tretji dan v porodnišnici isto, mala zvečer spet vročino, ista sestra, teža je še vedno padala, spet kao da je otrok dehidriran in da ma zarad tega vročinouser posted image user posted image user posted image
No, kreteni od porodnišnice so kasnej ugotovil da mala ni bla dehidrirana in da so ji za brezveze mlek dajal. Da je mela v resnici vročino zarad težkega poroda in se ji je zato možganska opna napela in za posledico tega je bla vročina.
Tokrat če bo kej tazga jih bom sam napizdevala, joj, takrat sem pa sam jokala. Ko me je otroška pediatrinja vprašala če bi šla rada domov sem rekla sam ja, prosim. Je bla pa to ena druga pediatrinja kot običajno. Midve sva ble mal dlje v porodnišnici ker je Neli mela glih mal zlatence. Sam ji hvalabogu ni blo treba pod lučko.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
27.10.2008 21:39:40   
Čebel@
no jaz grem spat.......me je sprehajanje po centrih čist zmatralo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
27.10.2008 21:45:57   
Balonchy

user posted image

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image  17.11.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image    ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image   ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image   ?  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image    ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    17.11.  PO
user posted image  5.2. claud (22)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image     3.11.
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      user posted image   ?
user posted image   6.2. RAISA (35)             (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image    ?  LJ
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image   ?  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image   ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   17.11. MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image   ?
user posted image   8.2. diamantina (23)   (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   
4.11. MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image    4.11. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)   user posted image   3.11.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)    user posted image   6.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   5.11. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    7.11. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image 3, št.user posted image 1)     user posted image     ?  LJ
user posted image  12.2. rebeka84              (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image     ?
user posted image  13.2. izidora                  (št.user posted image  5, št.user posted image  2)    user posted image    ?
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    4.11. LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image x, št.user posted image  x)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image 1, št.user posted image  0)     user posted image    ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (št.user posted image   2, št.user posted image  0)   user posted image     ? CE 
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    ? PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image     28.10. MB
user posted image  16.2. mala* (23)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?     KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    28.10. PT
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      ?     LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image      ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image  19.2. zorica (30)             (št.user posted image  1, št.user posted image   0)   user posted image      29.10. MS
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?    SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  20.2. macka27 (25)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image     ?  KR/LJ
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image     ?
user posted image  21.2. Maksi1                   (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image   7.11.
user posted image  21.2. Alter_ego               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)       (št.user posted image  2, štuser posted image  0)  user posted image user posted image   11.11. MB
user posted image  22.2. glen (28)           (št.user posted image  5, št.user posted image  1)   user posted image   12.11. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image  4, št.user posted image   1)     user posted image    ?
user posted image  22.2. Deja (25)       (št.user posted image 1, št.user posted image  0)    user posted image    10.11.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image 1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (25)           (št.user posted image  1, št.user posted image 0)  user posted image   17.11.  CE  
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image    12.11.  PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image    2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen                 (št.user posted image  x, št.user posted image   x)   user posted image    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)           (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   10.11.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)                 (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   6.11.   LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   14.11.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)                (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      1.12.  LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   ?  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image    ?     KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (št.user posted image  3, št.user posted image   1)    user posted image      3.11.  LJ
user posted image  27.2. kristina5 (30)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  NM
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image    ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 69   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 15
user posted image  = 12
 user posted image  = 43

user posted image

Z nami so pot začele:   

user posted image user posted image user posted image user posted image
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26  

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
27.10.2008 21:47:16   
Balonchy
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
27.10.2008 21:59:01   
claud
No jst pa tud še povem kok zdele pr men dogaja....prou u dobro voljo me je spravla naša user posted image .
Tuki vas čekiram pa pišem ona pa razgraja v trebuhu, pa sm se mal puklast držala in me je tko neki v rebra šponal, pol pa ugotovim da je pa tole verjetn kr njena mala nogica-in je prou smešen filing videt pa čutit tole.user posted image user posted image

V glavnem sem dons tud prebrala horoskop za naše male vodnarčke in naša je prou po tem naravnana-piše da so hiperaktivni in jim je spanje ena potrata časa ko se pa tok zanimivih stvari skos dogaja....user posted image user posted image prou neverjetna jeuser posted image

Zdj ko se bliža tale februar komi čakam tega našega sončka...user posted image

birdy-pismo bolj ko berem tele vaše doječe zgodbe bl me zvija  k vidm kakšne čudne izkušnje mate vse....user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
27.10.2008 22:06:39   
Ajvy
nočko punce....lepo ajajjte trebuškarce.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
27.10.2008 22:22:40   
claud
Tud jst grem v mižule.

Lepo spite, lepe sanje!

NOČKOuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
27.10.2008 23:22:32   
sunny24
Dober večer! Oz za tiste k greste že pančat, kar lahko nočko!
Jst sem bla cel dan okoli...čajček, pol sem stricu pomagala seminarsko delat (se je upisu na fax pr 42!user posted image ), pol sem šla po bolniški list, pa mal do ITA sm skočla, do zdej pa je bla sestra od mojega pri nas, moj je šel zdej delat, jst pa samevam in mal net čekiram in TV gledam...

Glede stalnega prebivališča...mi2 sva v tem stanovanju na črno, s tem, da sem jst še kar na starem naslovu prijavljena, moj je pa na tem naslovu, ampak v dugem stanovanju (pri starših-so v istem bloku), pa tudi ne mislim nič spreminjat. Naša user posted image  bo prijavljena kar na mojem starem naslovu, moj bo pa itak že prej priznal očetovstvo...Se nam ne splača, ker če nas lastnik prijavi, se nam najemnina zviša na 500 evrov, kar pa je preveč.

ajvy, super za pregled, pa da je bil stric OK.

tanci, full lepa slikica! Erik je pa itak ta pravi "party boy" user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
28.10.2008 6:15:10   
birdy

No jst pa tud še povem kok zdele pr men dogaja....prou u dobro voljo me je spravla naša user posted image .
Tuki vas čekiram pa pišem ona pa razgraja v trebuhu, pa sm se mal puklast držala in me je tko neki v rebra šponal, pol pa ugotovim da je pa tole verjetn kr njena mala nogica-in je prou smešen filing videt pa čutit tole.user posted image user posted image

V glavnem sem dons tud prebrala horoskop za naše male vodnarčke in naša je prou po tem naravnana-piše da so hiperaktivni in jim je spanje ena potrata časa ko se pa tok zanimivih stvari skos dogaja....user posted image user posted image prou neverjetna jeuser posted image

Zdj ko se bliža tale februar komi čakam tega našega sončka...user posted image

birdy-pismo bolj ko berem tele vaše doječe zgodbe bl me zvija  k vidm kakšne čudne izkušnje mate vse....user posted image

Claud, tale tvoja pikica je pa posrečena. Ti hoče rečt, mami, nč puklast sedetuser posted image
Glede dojenja pa nč skrbet. Bo zalaufalo, če pa ne bo, bo pa na umetnem mleku, sej nimaš kej. Res da so me v porodnišnici mal j... v glavo, je pa potem vse steklo in sem dokaj uspešno (z občasnim dodajanjem recimo enkrat na teden, pa še to le prvih štiri mesece) dojila eno leto.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
28.10.2008 6:17:40   
birdy
Jst sem pa že pokonc. Sem zrihtala Neli da jo je moj pelju v vrtec, pa stroj cunj sem zalaufala, namočila ta bele da jih dam zvečer prat, pol grem pa posodo iz stroja pospravt pa mal posode pomit, dnevno pospravt, pol pa že moram it. Ma če se tok zgodi pokonc naj bom vsaj koristnauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
28.10.2008 8:15:09   
Deja
Dobro jutro
Evo, končno sem se lahko vstala... me je včeraj zobar čisto zmatral. user posted image
Sem prišla k njemu, da me boli spodaj desno, pa mi on reče da sej ni nič videt - pa sem mu rekla da naj malo boljše pogleda - ker čutim da je cela postojnska jama tam... pa gre pa pika.... pa mu skoraj pol tiste igle not ostane. user posted image user posted image user posted image
Pa reče uf... pa res je luknjauser posted image . Mislim če me pa boli ko user posted image , menda bom vedla, pa če mi pol šnicla po južni not ostaneuser posted image user posted image ...
Pa reče da zgleda je globoko - pa jaz kar rečem da če je pa globoko pa mi kr naj injekcijo da... ker če je full vrtanja in bolečin se mi meša....

In res -vse skupaj sem bila v ordinaciji eno uro. Je rekel da tak globoko že dolgo no vrtaluser posted image Ja full mam slabe zobe - odkar pa sem noseča pa sploh.
No vesela novica je ta, da lahko zopet normalno jem.... JUPIuser posted image , Ker se v zadnjem mesecu nisem zredila za 0kg, šla sem za 0,5kg dol... to pa moji G ne bi bilo všeč...

No... zopet sem celi roman napisala.... zdaj pa grem jest........

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
28.10.2008 8:38:09   
piskot
jutro.

no ja, noc smo preskocili. ampak danes ni bilo krivo dete pac pa macek. nam je usel. in sem ga cakala. do zdaj je enkrat padla z balkona v starem stanovanju in je tam kamor je padla tudi pocakala. zdaj je pa kar sla user posted image . upam da jo najdemo. grem med malico se pogledat na staro lokacijo, ce je mogoce tja odsla.

claud a daj no, pa jaz res ne bi imela se enega hiperaktivca no. razen ce se bosta potem skupaj zamotila user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
28.10.2008 9:06:27   
boma2
dobro jutro  user posted image user posted image

Želim vam lepo sončno jutro z čimmanj tegob... :)

avjy... Na žalost res sem imela full probleme s celo kolekcijo avent in vse sem kupila v Babycentru ali v Lekarni... Tudi tisti lonček ki ne poliva sem vmes preden sem zaprla dajala ene gumice čez da je malo dihtalo, da ni toliko teklo... avent flaške... Sej jih bom zdaj tudi kupila, če bodo pa puščale jih bom pa reklamirala...:)

Ampak zdaj bi pa prav pasala ena dobra bela kavica... :)

lep dan vam želim... :)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.