|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
26.10.2008 19:44:56   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Danes sem bila ponovno pridna...kuhala pospravljala se napapcala šli na dolgi sprehod ko smo imeli obisk poskusila pecivo ko sem spekla ampak vsi ki so ga probali so rekli da je dobro dobro pol je žeuser posted image user posted image user posted image ...kk pridno nekatere berete jaz niti ne no mogoče kaj pokukam ampak nč ne berem preveč ampak me je tale knjiga ko ste jo omenile me je poritegnala bo treba it v izposojo...

user posted image user posted image user posted image user posted image Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsi so navdušeni nad našim vozičkom ker pa imamo modrega so vsi prepričani da bomo imeli fantka in da jim nočemo povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image ...kk je fajn ko so tk radovedni jaz pa še veliko boljeuser posted image user posted image user posted image

Glede poroda me je pa ponovno strah kot prvič ko sem zanosila Lauro me je bilo strah sedaj pa ni nč boljeuser posted image user posted image user posted image pa sej vem da rodit morem in je potem vse poplačano ko dobim pikico v roke se strinjam ampak kljub temu imam nek strah...pač sem strahopetnikuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

A si ti že zamenjala ginekologinjo? Prejle sm se spomnla k sm čekirala mal za nazaj.... pa morfologija pa to??

Hja, mi2 sva tud kupla moder voziček (še preden sva zvedla kaj bomo mel)- ker se mi zdi da je lahko tud modra barva univerzalna,pa se vsem k vejo da bomo mel punčko to tok čudn zdi-----mislm res no, le kaj sva razmišljala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
26.10.2008 19:50:05   
claud
katjusa- ja čist verjamem glede na to da je bla tamala kr velika pa težkauser posted image

če se bo naša user posted image po nama vrgla bo tud kr težka....jst sm mela 3500g, moj pa skor 4kg.....ampak upam da mi bo przanesla pa bo mela vsaj mal čez 3kg, da bo šla vsaj mal lažje ven ko bo časuser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
26.10.2008 19:52:25   
claud
sorry,popravek...ne katjusa...BIRDYuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
26.10.2008 19:52:58   
sunny24
birdy, lep buši!!!user posted image user posted image user posted image

Mene tudi ne moti, če je voziček plav pa maš pol punčko...bolj čudno bi mi blo, da bi bil voziček roza, pa bi pol mel fantka...user posted image   Mi2 bova pa kupla verjetno kar črno/sivega...mi te žive brve ne potegnejo.

claud, kje si pa ti Katjuso najdla?user posted image  A si misnla birdy?user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
26.10.2008 19:53:08   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Danes sem bila ponovno pridna...kuhala pospravljala se napapcala šli na dolgi sprehod ko smo imeli obisk poskusila pecivo ko sem spekla ampak vsi ki so ga probali so rekli da je dobro dobro pol je žeuser posted image user posted image user posted image ...kk pridno nekatere berete jaz niti ne no mogoče kaj pokukam ampak nč ne berem preveč ampak me je tale knjiga ko ste jo omenile me je poritegnala bo treba it v izposojo...

user posted image user posted image user posted image user posted image Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsi so navdušeni nad našim vozičkom ker pa imamo modrega so vsi prepričani da bomo imeli fantka in da jim nočemo povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image ...kk je fajn ko so tk radovedni jaz pa še veliko boljeuser posted image user posted image user posted image

Glede poroda me je pa ponovno strah kot prvič ko sem zanosila Lauro me je bilo strah sedaj pa ni nč boljeuser posted image user posted image user posted image pa sej vem da rodit morem in je potem vse poplačano ko dobim pikico v roke se strinjam ampak kljub temu imam nek strah...pač sem strahopetnikuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

A si ti že zamenjala ginekologinjo? Prejle sm se spomnla k sm čekirala mal za nazaj.... pa morfologija pa to??

Hja, mi2 sva tud kupla moder voziček (še preden sva zvedla kaj bomo mel)- ker se mi zdi da je lahko tud modra barva univerzalna,pa se vsem k vejo da bomo mel punčko to tok čudn zdi-----mislm res no, le kaj sva razmišljala...user posted image user posted image user posted image

Eh, tole z vozički... Midva sva kupila isto moder voziček pa mava punčko. In če ti po pravici povem, če bi danes še enkrat kupovala in med tistimi ki so bili takrat na voljo (pa seveda po neki zmerni ceni) bi še vedno istega vzela in to modrega. Pa tud folk sploh ne gleda niti barva vozička niti kako je otrok oblečenuser posted image  Neli sva kdaj mela oblečeno čist v roza, hlače, bodi, jakna, žabe, copatki,... pa so ji govoril ker lep fantek, al pa če je fantek. Ja no, seveda, fantka bom mela čist v roza napravljengauser posted image
Sej jo mava malkrat celo v roza, sam včas pa se zgodi tko čist ponesreč.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 20:09:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3206
26.10.2008 20:22:52   
Maksi1
Punce, dober večer.

Spet sem z vami in tukaj imam nekaj komentarjev na današnje klepete:

Vesnazaver - najlepša hvala za recept za pecivo za požrešne sosede. Odlično je uspelo.

Brkn - čuj, tvoji rogljički tudi slastno zgledajo. A boš delila z nami recept?

Brdy in Vesnazaver - prav lepa bušija imata.

Brdy - pa za porod se ne sekiraj. V drugo gre gotovo lažje.

Balonchy - če bi vedela, da boš tako zgodej vstala, bi ti prišla delat družbo. Tudi jez sem danes slabo spala.

Ajvi - žal mi je zaradi zajčka. Na živali se človek močno naveže in potem mu je zelo zelo hudo.

Kolumbo - super fotke.

Sunny - kavbojke? Tvoja bo pa fensi že od mikenga.
Knjigo Hura očka bom imajo v Goriški knjižnici. Ne vem koliko izvodov - upam, da več, ker enega imam še vedno jaz doma.

Vse romanožerke - med vas spadamu tudi sama, ker če je roman dober (da not padem), potem ne grem spat, dokler ga ne preberem do konca.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
26.10.2008 20:31:55   
claud
No punce jst tud grem-mal pred tv pol pa spat...

držte pesti da bojo izvidi za cukr u redu, da ne pristanem na kakem inzulinu...user posted image user posted image

Se tipkamo ju3!

Lepo klepetajte, pa lepo spite pa božite lepo zaobljene bušije!!!

Lahko noč!!user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
26.10.2008 20:38:37   
Maksi1
Držim pesti zate, Cloud.
Lahko noč.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
26.10.2008 21:28:31   
Ajvy
večer....

Zajček... hvala punce za vse objemčke in izraženo sočutje...res nas je prizadelo,,,saj je bil del našega življenja pet lepih let....bil je najlepši zajček....res....umrčkov nama je na rokah.....veseli me samo dejstvo, da je v miru zaspal.....
Cita..ti pa si bila včeraj čisto naspidirana.user posted image user posted image  Upam ,da je pecivo uspelo...
Aha...no ,super da je uspelo in da so bili vsi zadovoljni......
Strah nas je pa vse po malem....tako da jst se ti pridružujem....to je normalno...

Balonchy...ti si pa res kofetkarica.....user posted image user posted image
In kako si kaj drugače....kaj kej delaš??

Vesnozaver,...vav ti pa imaš trebušček user posted image user posted image user posted image  moj je za polovico manjši....user posted image
Super kapici....in super ideja s horoskopomuser posted image user posted image

Tanci...upam ,da ste lepo praznovali...komaj čakam slikice user posted image user posted image
Jah, zdej se pa res trebuščki vidijo...joj kako leti čas......

Claud,,,super za enkratno noč....user posted image user posted image
A ti imaš pa na isti dan rok kot jazuser posted image  super.....mene tudi čaka pranje in še marsikaj....sem ravno zadnjič gledala te majhne cunjice....ah ja....

Super zgleda tale vaša pupa...user posted image user posted image

Birdy...a veš. da sem ravno danes gledala..kako starši s tako majhno razliko kot jo imamo tukaj nekatere...kupijo kar marelo za dvojčke...pa je stvar rešena user posted image user posted image
JA..ene tak mam tudi jst trebušček....

Ja...živalska nebesa....samo mislim, da se bo šel prvo k moji mamici stiskat...ker sta se mela tka rada...njo je imel najrajši....

Majchy..kolk si pridna s tem učenjem...le tako naprej user posted image user posted image
Za Celovec pa res ne vem, kako so odprti.....

POrod...jst sem šla v  prvo rodit  s samo enim stavkom....če bom pridna in bom ubogala babice ,bo vse v redu...in to sem si skoz govorila....in tako je bilo....in zdej v drugo bom isto.....
Zgodbice poslušam....žalostnih ne, ker mam prepoved...ker me preveč prizadanejo....tak da.....če pa me katera vpraša , kaj je porod oz.č e kaj boli..pa povem po pravici....samo jim je potem žal....

kolumbo...a to vlogo je spet treba spisat....četudi je šla šele septembra v  vrtec in smo jo takrat spisali??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
26.10.2008 21:30:24   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Eh, tole z vozički... Midva sva kupila isto moder voziček pa mava punčko. In če ti po pravici povem, če bi danes še enkrat kupovala in med tistimi ki so bili takrat na voljo (pa seveda po neki zmerni ceni) bi še vedno istega vzela in to modrega. Pa tud folk sploh ne gleda niti barva vozička niti kako je otrok oblečenuser posted image  Neli sva kdaj mela oblečeno čist v roza, hlače, bodi, jakna, žabe, copatki,... pa so ji govoril ker lep fantek, al pa če je fantek. Ja no, seveda, fantka bom mela čist v roza napravljengauser posted image
Sej jo mava malkrat celo v roza, sam včas pa se zgodi tko čist ponesreč.

to se je tudi nama dogajalo...marija,,,amapk folk ni čisto nič obziren,...sem bila parkrat kar huda....ja, res no...čist v roza ( to takrat ko je bila)..pol pa o fantku govori....res je da včasih res ne veš..pa rečeš -,kak luštkan otroček...ne pa kr neki se pametnega delaš---to me čist razkuri....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
26.10.2008 21:33:10   
Ajvy
Kolumbo....marija keri strojiuser posted image user posted image
A to je tvoj sinček??KAkšen fejst dečko je....kolk je on star??

Claud....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti za izvide.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
26.10.2008 22:13:28   
Čebel@
user posted image čer čveke!!
ajvy.......žal mi je za zajčka.....te zastopim ker ga imam tud sama(pritlikavega kunca) in je star že 6 let in vem da je že malo bogi.......smo enkrat misnili da bo že poginil ker mu je res že tok dlaka dol šla da je bil skorej brez ampak je zdej vse ok......mu je pa ime Nežko in je črno-bel....evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate
claud.......slaščica uspelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsi so full hvaliliuser posted image user posted image user posted image

no glede knjig-imam doma več kot 1000 romanov(sem jih podedovala) in sem čisti manijak na knjige,moj pa glih kontrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
strah pred porodom-mene je groza it rodit ampak se tolažim s tem da bo moj tam in če bo prehudo da imajo sredstva proti bolečinam-imam namreč zelo nizek prag bilečine.....pa še nobeden ni noter ustaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
26.10.2008 22:16:26   
Čebel@
sem dala rajš preventivno enter......user posted image user posted image user posted image

no moj me je danes peljal v kino in sva gledala risanko-Muhice osvajajo lunouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  luštna risankauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  potem sva šla pa še na pizzo samo me zdejtok zgaga peče da bom znorelauser posted image user posted image user posted image

no odhajam v mižule.........pridne bodite in božite bušije.........nočkouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
27.10.2008 0:07:36   
tanci29
dober večer...

mi smo se napraznovali....imeli smo se super duper...erik je bil na koncu že tolk zmatran da je zaspal pri babici v naročju...tortica je bila zelo dobra...smo čisto novo oblečeni in imamo kar nekaj novih igrač...
slikice bom prpopala sam mi jih mora moj prenest na rač...jest sem leva za te stvari...mi je pa žal ker nam je neki fotič zaribal in niso ne vem kok lepe slike....pa svetloba je bla ful čudna notr ampak so pa...

noge mi bojo odpadle ker sem hotla boit lepa in sem obula visoke pete...pol, sem pa tam skakala iz erikom in plesala so mi rekli da bom šla kar rodit če bom tkole norela...moja stara mama me je skos mirila da nej raj sedimuser posted image

ajvy-sorči za vašega zajkota....res ko imaš živalce se tako navežeš da je joj...kot družinski člani so....

vidim da rade berete...jest sem pa ke kdaj preberem kaj ampak ko se lotim in če je dobro tud ne morem odnehat...sam zdej pa nisem že dolgo brala...no nazadnje eno od teh ko jih omenjate...

lepe slikice birdy...pa kolumbo mali res uživa pri vas...

porod-če bo tko kot prvič bo super grem takoj...drugače pa tudi jaz sem bila ful pozitivna in sem se odločla da bom lahko rodila...nisem pa delala nobenih študij in tudi se nisem ful pripravljala...sem sam rekla ko bo treba it bom itak brez problema rodila in tako je tudi bilo...

pa ve ste res use tolk pridne s peko....user posted image user posted image user posted image ...jest bi bla tud tist sosed ki ga omenjate pri enem pecivu

nč jest grem spat jutr pa ne vem če se bom iz postle lohk zjutrej spravla

lahko nočko pa lepo sanjajte

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
27.10.2008 7:17:17   
Ajvy
jutro......

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
27.10.2008 8:10:47   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Balonchy...ti si pa res kofetkarica.....user posted image user posted image
In kako si kaj drugače....kaj kej delaš??

Jutro...
Ajvy - res je - čist zastrupljena kofetkarca sem. Sam zdej sem si zamenjala kavo za kakav (1x na teden si jo še privoščim)... user posted image

Za gušte potešit pa pol limam tle na RR-ju kafetka user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
27.10.2008 8:21:14   
Balonchy
user posted image

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image  17.11.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image    ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image   ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image  27.10.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image    ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    17.11.  PO
user posted image  5.2. claud (22)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image     3.11.
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      user posted image   ?
user posted image   6.2. RAISA (35)             (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image   27.10.  LJ
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image   ?  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image   ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   17.11. MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image   ?
user posted image   8.2. diamantina (23)   (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   
4.11. MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image    4.11. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)   user posted image   3.11.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)    user posted image   6.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   5.11. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    7.11. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image 3, št.user posted image 1)     user posted image     ?  LJ
user posted image  12.2. rebeka84              (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image     ?
user posted image  13.2. izidora                  (št.user posted image  5, št.user posted image  2)    user posted image    ?
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    4.11. LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image x, št.user posted image  x)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image 1, št.user posted image  0)     user posted image    ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (št.user posted image   2, št.user posted image  0)   user posted image     ? CE 
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    ? PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image     28.10. MB
user posted image  16.2. mala* (23)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?     KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    28.10. PT
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      ?     LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image      ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image  19.2. zorica (30)             (št.user posted image  1, št.user posted image   0)   user posted image      29.10. MS
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?    SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  20.2. macka27 (25)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image     ?  KR/LJ
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image     ?
user posted image  21.2. Maksi1                   (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image   7.11.
user posted image  21.2. Alter_ego               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)       (št.user posted image  2, štuser posted image  0)  user posted image user posted image   11.11. MB
user posted image  22.2. glen (28)           (št.user posted image  5, št.user posted image  1)   user posted image   12.11. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image  4, št.user posted image   1)     user posted image    ?
user posted image  22.2. Deja (25)       (št.user posted image 1, št.user posted image  0)    user posted image    10.11.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image 1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (25)           (št.user posted image  1, št.user posted image 0)  user posted image   17.11.  CE  
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image    12.11.  PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image    2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen                 (št.user posted image  x, št.user posted image   x)   user posted image    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)           (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   10.11.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)                 (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   6.11.   LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   14.11.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)                (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      1.12.  LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   27.10.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image    ?     KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (št.user posted image  3, št.user posted image   1)    user posted image      3.11.  LJ
user posted image  27.2. kristina5 (30)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  NM
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image    ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 69   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 15
user posted image  = 12
 user posted image  = 43

user posted image

Z nami so pot začele:   

user posted image user posted image user posted image user posted image
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26  

Ajvy, RAISA, sazi - LEPE PREGLEDE VAM ŽELIM!!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
27.10.2008 8:22:40   
Balonchy
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
27.10.2008 8:40:59   
Čebel@
jutro!!!
no učer zvečer sem mojga budila da sem mu dala telefon da si uro naštima da slučajno nebi zaspal za v službo,zdele zjutrej pa poslušam da nekdo hodi po stanovanju in ne boste verjele.....moj možek spet uzel dopust ne da bi mi povedal.........in to cel tedenuser posted image user posted image user posted image  sem mu rekla da bi mi lohk povedu da bi šla potem danes v celovc ampak danes pride en pogledat za kolk bi nama naredil stopnice,jutri pa zidarji pridejo........in ne bo nič s šopingomuser posted image user posted image user posted image user posted image

tanci.......sem vesela da ste ga tkofajn žuraluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
claud.......dober uštimej v ZDuser posted image user posted image user posted image user posted image
ajvy......sem vidla da imaš predled.......upam da boš kej videla vašega čmrljauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
27.10.2008 8:42:02   
Vesnozaver
dobro jutro!

balonchy k tvoji kavici dodajam se:
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c0/Muesli.jpg/626px-Muesli.jpg&imgrefurl=http://sonderfahrt.blog.de/2008/02/09/t_10_2~3704631%3Fnosubc%3D1&h=600&w=626&sz=94&hl=sl&start=37&sig2=VES_ywlhX1WnI6sDOXfyGA&um=1&usg=__x6UFv4qnDPQFamlUOqptsGzjRLM=&tbnid=h3rQLHATAQYnQM:&tbnh=130&tbnw=136&ei=sG8FSZmkGYr40QXnn4WaDg&prev=/images%3Fq%3Dmuesli%2Bpictures%26start%3D36%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DN][/link]

se en tmuren dan.....zbiram voljo za sprehod do trgovine.
Ajvy : sozalje za zajckauser posted image

ste gledale vceraj pop zvecer? lili od markota je pomoje tam nekje ko me hm?

tanci plesalka upam, da te noge ne bolijo danesuser posted image user posted image user posted image  jaz pa bom pocasi se en ples s sesalcem odplesala....ja ja vse drugo bi prej zdaj naredila, kot pa sla v trgovino

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
27.10.2008 9:13:10   
petrap
jutro....danes sem pa tud jaz bolje spala, sem se sama zbudila ob 6:45 in se lepo počasi začela odpravljat za v službo..presenetljivo sem bila dobre volje, ker sem se že takoj spomnila, da ta teden pa samo 4x user posted image user posted image user posted image

včeraj je bil pri nas en naporen dan...smo sestavili sobico, pa potem imeli generalno čiščenje najinega štuka, ker od beljenja še nismo vse pospravili...smo bili res pridni...še tašča pa tast sta pomagala, ker drugače nama samima ne bi uspelo vse nardit...tko da super tast pa tašča...no ker smo bili tako pridni smo šli zvečer na vročo čokolado user posted image user posted image user posted image ..smo se imeli super...

zdaj pa da vas še malo pokomentiram....

vesnozaver - lep trebušček...user posted image

claud - ja midve imave že na začetku februarja...tko da bo treba res po novem letu počasi vse imeti pripravljeno...jaz bom probala nakupit že kar decembra več ali manj, ker imam januarja še izpit in se bo treba učit, pa še diplomo dokončat, kolkr mi ne bo zdaj uspelo...sem pa ugotovila, da bom mogla še kakšne hlačke, pa jopice kupit...bodijev se mi je zdaj kar nabralo, ker mi kar vsak kakega kupi...no pa še vse za higieno mi manka..te glavne, ta dražje stvari pa zdaj mamo...user posted image user posted image user posted image ...drobnarije pa imam nakupit še z unim dnarjem, ki ti ga da socialna...kdaj boš šla ti na CSD?...koliko prej?

majchy - bravo za učenje, tud to je treba...se mormo spodbujat user posted image user posted image user posted image user posted image ..joj midva sva se z mojim tud menla da bi bla doma, pa sva se pol potolažila s skrajšanim tednom user posted image ...izkoristita čas, ki ga imata za enkrat sam zase...mene more moj tud še v kino peljat...to je ena od njegovih nalog preden rodim user posted image user posted image user posted image

birdy - tudi midva ne bova za drugega otroka toliko kupovala kot sedaj...pa še morm reč, da so nama te večje stvari kupili najini starši...tako da nama ni hudega in midva lahko s prihranjenim denarjem uštimava stanovanje do konca user posted image user posted image user posted image ...glede branja knjig, pa če je meni zanimivo, me tud nč ne vstavi, da ne bi prebrala do konca...user posted image

sunny - no pri nama je tud tako,da jaz ful preberem, moj pa popolnoma nč, no edino kar je na internetu...kake forume o motorjih, pa mogoče kakih programih, igrcah..user posted image

ajvy - user posted image user posted image user posted image za zajčka

maksi1 - jaz sem tud prebrala modrosti rojevanja...sedaj pa berem o dojenju...sam ne vem točno naslova, mislim pa da sem ga že napisala enkrat...mi je zanimiva...morm si pa tud jaz še tole omislit Hura očka bom!...

- mene pa ni strah poroda, imam pa občutek da me bo tik pred zdajci panika zagrabala, sam je pa tud res,da me ni strah, ker niti ne vem kako to poteka...ampak tako kot si rekla, še vse so rodile, pa bomo mogle tud me user posted image

tanci - super za uspeli rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

No vseh spet najbrž nism pokomentirala, pa še tlele me skoz neki motijo, pa mi dajejo delo...le kako si upajo, če mate pa trebuškarce prednost...user posted image user posted image user posted image .. no mal delat zdaj, da bom hitro lahko spet z vami...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
27.10.2008 9:27:45   
Čebel@
vesnozaver.....nekje sem zasledila da nej bi  bila lili januarčica.....če je pa res pa ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image
petrap.......sej moj ne bo skorej nič z mano zdej ko ima dopust......je že ušel v delavnico atiju pomagat tko da mam do kosila miruser posted image user posted image user posted image  super da so tudi tedni ki imajo samo 4 delovne dniuser posted image user posted image user posted image user posted image  ste bili pa pridni med vikendom.....bravo da imaš tako taščo in tastauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res sem vesela da si se spravla do konca diplomo delat......je pomagalo da kar naprej omenjamo šolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
27.10.2008 9:42:28   
petrap
majchy- ja je očitno res pomagal, da ste se pogovarjale o šoli in pripovedovale kako ste pridne...saj sem danes zjutraj tud poslikala sobico pa stanovanje, da vam bom popoldne prlepla...v službi vseeno ne morm. user posted image ...ja k bi bilo vsaj več takih tednou, sam novembra ni nobenega...tako da bom imela samo en skrajšan teden in to takrat ko imam pregled...sam bom potrpela...ker to je moj zadnji cel mesec user posted image user posted image user posted image ...vem da sem vam že 100x povedala, sam sem tako vesela...hihi...sam še 36 delovnih dni...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
27.10.2008 9:53:20   
brkn83
dobro jutro.

Čez vikend se vam nisem uspela nič javiti, ker sva skoz okol hodila. V soboto v Italiji - sem si nakupila kr nekaj stvari za oblečit, pa moj si je tudi neki kupu. Mal sva pogledala še za opremo našegauser posted image , amapak se mi nekak zdi,da je kr neki stvari bolj ugodnih v Avstriji. Tako, da bova decembra gor šibala.

Včeraj pa sva imela dva rojstna dneva. Najprej moja mami, smo šli ven na kosilo, nato pa od enih kolegov je imel sin 5.let, tako da sva šla še tja in sva prišla ob devetih zvečer domov, potem sem bila pa tako utrujena, da se mi ni dalo nič druga kot pod tuš in v postlo.

Maksi - bom posredovala recept, da jih boš lahk tudi ti spekla.user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.