lučka 25
|
Grethy, mene ni bilo na GK, jaz sem bila v Postojni. Tako, da e niste mogle videti. Žal, pa kdaj drugič, kje drugje,... Kalina, ti ti. Samo, da se je tvoj dragi lahko že danes poveselil. Jutri pa dobro opravi in upam, da ni kaj hujšega. Bom mislila nate. Shuka, si že nazaj v civilizaciji? Kako pa to, da ste bili brez štroma, a kaj delajo. Ko si mi SMS poslala, sem si rekla, pa kako je to možno, če pri nas pa je. A ste bli v vašem koncu vsi brez, a vam j kaj v bloku zagodlo? Mojsonček, a ti si tudi gorenjka. Jaz tudi. Naju s Shuko samo porodnišnica in ZD ločita. sonček, si nam pa lepo ritko privoščila. mismis, a je že čas za čarovnice. Ker na seznamu je sigurno ena, jaz (samo ne nobenemu poveda ). gigi, bova pa imeli obe na isti dan ET. Kdo bi si mislil, da se nama bo tako izšlo? miška, pa je res danes 5 celic enkarten uspeh, sem 5x boljša kot zadnjič, ko ni bilo nič. mateja goljev, ali naj rečem čebelica maja in vili, kako si? Te boli kaj od punkcije. Jaz težko sedim, ampak saj bo. Pija, a je danes spet gužva v službi? Mlinčka, kupi si Story, je baje v njej članek o Milkotu, pa kakšna fotka tudi. Zarja, a se je tvoja čisto umirila? Da boš sedaj vsaj lahko spet malo popestrila svoje življenjz dragim. lara, a ti pa kar delaš? Samo, da je vse v redu s tabo in pikicama, pa vseeno počivajte. n74, imaš prav. Jaz sem imela v prvem postopku štalo, ko ni bilo nič celic, pa me poglej sedaj, kar 5. Tako, da nič obupat. Ker tako in tako se bo že ta 1 pri tebi lepo namestila in te čez 38 tednov razveselila. Vsem ostalim pa en lep dan. Čeprav je ta noč že čisto prehitro tu. Mene prav to najbolj napsihira, ta noč,... Jaz imam izredno rada sonce, svetlobo, tema pa ni moja prijateljica.
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 27.10.2008 18:43:29 >
|