lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Lunca... ...nismo pozable, sam smo mislle, da jih ne rabiš, k že obvladaš . Aja...sem vidla, da si zadnjič omenla svoj zobati nasmeh...to je bil kompliment. Men je tko lepo če se kdo prešerno smeji in pokaže vse zobe...in hura bravo, če niso posejani po dlesnih. Upam, da si vzela tko . Ja...pa Nejc ma velikokrat pospravljeno sobo...sam pri vseh drobnarijah in igračah je kmal spet bomba....takrat za rojstni dan bi se pa jaz skoraj zjokala (saj zdaj smo sobo že itak preuredil)...otroci so vse ven zvlekl in je blo tak na tleh...s smokiji vred. Sem komaj vse sestavljanke in druge igrače posortirala....podvig vam rečem Ja tina glede astme obvladam,ampak pri sebi sem že al pozabila,kako je to,če ne moreš dihat ,upam,da bom jutri ok.Kar pa se nasmeha tiče,sem vzela dobronamerno ,veš pri nas pomeni zobati nasmeh,tko kot konjski nasmeh,take velike-ogromne zobe,ne preveč lepe in lepo razporejene.Sem se pa zdejle spravla delat še en nostalgičen album od maja,tko,da se pripravte na ogled fotk in mojga širnega nasmeha.Spat pa še nisem šla,se uvajam in navajam na novo uro ,samo še počakam,da naredi album ,pa grem .......aja ,kar pa se tiče pospravljanja sobe,se meni zdi to ena od temeljnih vzgojnih stvari,da otroka pripraviš in naučiš,da sam pospravlja sobo,pa tudi če pridemo kam na obisk,mora vedno pospravit za sabo,tko,da so nas vsaj po tej strani domačini veseli,ker vedo,da ne bomo pustili razmetano.Eko grem drnjohat.