|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
27.10.2008 8:13:56   
Februarka08
Morgen

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
27.10.2008 8:17:41   
Janey

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Morgen

dober dan user posted image
user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
27.10.2008 8:21:35   
MetiLu
Jutro!
No, dones spet nismo spali user posted image  zbujanje na 2 urce... revček je skoz neki jokcal v spanju, pomojem je kaj sanjal user posted image  No, pa sej sem zlo na hitro vstala, dala dudiko pa smo takoj spali naprej, do 6.45, ko se je odločil da ma dost user posted image

Zdele pa papcam, mi je lubek zajtrk pripravil, Janez že razturava celo stanovanje, jaz pa šibam delat. Dones sem do 12.ih pol se greva pa z Janezom potepat, ati pa na šiht...

Aja Janey, pol sem pa res mal zamešala user posted image  sej moja tašča tud čist Janeza okupira, ko smo tam, sam 1x na 14 dni me nič ne moti user posted image  če bi blo pa tko vsak dan, bi pa pomojem tud jaz pošizila user posted image

Buči, javi mi za popoldan user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
27.10.2008 8:53:36   
bamby
mala pikica, uf tole z Laninimi zobki je pa res huda smola user posted image . Prav gotovo jo res boli, ampak je mogla tudi res močno pasti na zobke, da se ji je to zgodilo. Še dobro po eni strani, da gre le za mlečne zobke, če bi bili že stalni bi bilo user posted image . Je pa spet vprašanje, kaj je spodaj naredilo user posted image user posted image .
Da bi bilo le vse OK user posted image user posted image user posted image !!!

Anaja se je zbudila zjutraj malo pred 7h, ravno tako je tudi Tim že pred 7h rogovili, da naj vstanem, da greva v vrtec user posted image . Anaja je kmalu zaspala nazaj in še zdaj spi, s Timom sva se pa po 7h oblekla in šla. Sem si že kos torte privoščila, zdaj čakam še na kavo, ko se moj user posted image  zbudi. Verjetno bom čakala tja do 10h user posted image user posted image user posted image ! Najboljše, da jo kar pristavim in da naredim uzbuno user posted image !

Grem kavo kuhat user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
27.10.2008 8:58:52   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Morgen

user posted image

danuser posted image

sem mogla dat pupi zajtrk.... danes sem ji 1. dala Keksolino... sem mislila, da bo čeljust spahnila, tako je usta odpiralauser posted image user posted image mmmmm, je blo dobruser posted image pomoje bo treba porcije zjutraj povečat, ker ona bi še kar jedla in jedlauser posted image

Pa probale sva 2 dni nazaj kaki... men je sicer user posted image sam ma pa velik vitamina C, zato sem ji ga dala in ga je neki pojedla... danes ponoviva vajouser posted image

Pa da jo pohvalim, sem jo naučila kje je lučkauser posted image ko jo vprašam, vedno pogleda gor v lučkouser posted image user posted image user posted image bravo, sem jo 1 mesec driblalauser posted image user posted image user posted image

Drugače je bil pa včerajšnji dan user posted image user posted image user posted image sem se najedla kitajcevuser posted image bli smo cel dan skupi, sem mislila da se bom še 1x zalublauser posted image user posted image user posted image da bi bli vsi vikendi taki... ne pa sam 1 dan na 14 dniuser posted image no ja... bo že bolj... sej zdej bo pa zima, bo mel pa lubi tud več časa za najuuser posted image

Da vam še hitro povem kaj se je zgodilo v KR - starša sta pustila komaj rojenega user posted image v avtu pred ZD in stekla v ZD nekaj prašat... med tistim pripelje pajek (ker sta ga narobe parkirala) in avto odpelje!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Skupaj z dojenčkom!!! Men se pomoje odtrgauser posted image no, na srečo ni blo hujšega, user posted image je vse lepo v miru prespaluser posted image hvala boguuser posted image

Zdej pa letim kavico do konca skuhat, pol pa greva ven počasiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
27.10.2008 9:24:59   
misar

Da vam še hitro povem kaj se je zgodilo v KR - starša sta pustila komaj rojenega user posted image v avtu pred ZD in stekla v ZD nekaj prašat... med tistim pripelje pajek (ker sta ga narobe parkirala) in avto odpelje!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Skupaj z dojenčkom!!! Men se pomoje odtrgauser posted image no, na srečo ni blo hujšega, user posted image je vse lepo v miru prespaluser posted image hvala boguuser posted image

po moje se mi totalno utržeuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 2581
27.10.2008 10:02:16   
Suzi*
dan.

naša noč je bla kar ok. sicer se je do polnoči skos zbujala, pa sem jo priklapljala (ene4-5x) pol mi je blo pa dost, pa sem jo nosila. se je drla pol ure, vznak metala, hudo. user posted image  pol pa kokr bi odrezal, je skužila da ji ne bom zize dala zgleda, se j epa umirila in mi v 10 minutah zaspala na rami.....in nisem mogla verjet spala od 12.45 do pol sedmih, ko je jedla, lepo v svoji postli!user posted image  tako da sem se tud jaz končno mal v kosu naspala. user posted image user posted image  
ura nas ni kej preveč zmotila, razen tega, da bomo kar po stari uri hodili spat, kar je meni boljš, ker smo bli zdej kar preveč pozni, sploh anžej. danes sta se sama zbudila ob sedmih. ravno prav za v vrtec. user posted image  spat sva ju dala pa ob pol osmih.

zdej pa čakam da se mala zbudi, pol pa na sončka.
sem dons že eno žehto oprala in obesla, pa suho žehto pospravla. user posted image  zdej grem pa že kuhno pospravt.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
27.10.2008 10:16:04   
itata
dan,
februarka: sam kater debil pusti dojenčka samega v avtu... še posebej če sta bila dva z njim - kaj a en pa ne zna neki vprašat v ZD? jaz sem zmer sproti razočarana nad tem kako so ljudje neumni...

mi smo spet slabo spali. sam ima pa jakob 2 zgornje dvojke zunaj danes. predvidevam, da sta mu obe hkrati ven pogledale včeraj in danes... včeraj smo bili bolj doma. nič posebnega nismo počeli. sem šla spat z mulčkom dop. zdej hodim dop. lepše spi kot pop, men pa itak skoz manjka spancauser posted image

ko se zbudi gremo pa do mesta, ker sem zmenjena z enim sošolcem iz faksa, ki glih zdej dela pripravništvo na sodišču v lj. da ga mal povprašam kako in kaj. popoldne pride pa na obisk ena sošolka, ki verjamete ali ne, je pri 28 letih pustila službo in dosedanje "običajno" življenje in postala nunauser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
27.10.2008 10:17:41   
itata
ella, bajsa, jencili: a jutri je plavanje? sam preverjam, ker so kao počitnice pa ne vem a to na kej vpliva la ne...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
27.10.2008 10:30:26   
listek1
Da vam še hitro povem kaj se je zgodilo v KR - starša sta pustila komaj rojenega v avtu pred ZD in stekla v ZD nekaj prašat... med tistim pripelje pajek (ker sta ga narobe parkirala) in avto odpelje!!!!!!!! Skupaj z dojenčkom!!! Men se pomoje odtrga no, na srečo ni blo hujšega, je vse lepo v miru prespal hvala bogu

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Morgen

user posted image

danuser posted image

sem mogla dat pupi zajtrk.... danes sem ji 1. dala Keksolino... sem mislila, da bo čeljust spahnila, tako je usta odpiralauser posted image user posted image mmmmm, je blo dobruser posted image pomoje bo treba porcije zjutraj povečat, ker ona bi še kar jedla in jedlauser posted image

Pa probale sva 2 dni nazaj kaki... men je sicer user posted image sam ma pa velik vitamina C, zato sem ji ga dala in ga je neki pojedla... danes ponoviva vajouser posted image

Pa da jo pohvalim, sem jo naučila kje je lučkauser posted image ko jo vprašam, vedno pogleda gor v lučkouser posted image user posted image user posted image bravo, sem jo 1 mesec driblalauser posted image user posted image user posted image

Drugače je bil pa včerajšnji dan user posted image user posted image user posted image sem se najedla kitajcevuser posted image bli smo cel dan skupi, sem mislila da se bom še 1x zalublauser posted image user posted image user posted image da bi bli vsi vikendi taki... ne pa sam 1 dan na 14 dniuser posted image no ja... bo že bolj... sej zdej bo pa zima, bo mel pa lubi tud več časa za najuuser posted image

Zdej pa letim kavico do konca skuhat, pol pa greva ven počasiuser posted image

Kdo bi pa pustil samega otroka v avtu? user posted image  Če sta bila obadva, bi pač eden počakal v avtu, drugi bi pa šell vprašat.

Mala_pikica - z Lano bo vse ok, tudi z zobki bo ok, boš videla. Je pa res, da nikoli ne veš kam bo otrok priletel, ko so tako živahni.
Janey - ti pa upam, da se res čimperj pozdraviš. Lepo od tvojga, da je danes prevzel Jakca, da si se ti lahko naspala.
Jencili - lepo, da je tvoj ata doma in da se čimprej vse postavi na stare tire user posted image  Pa user posted image  za tvojga malčka, da je začel takole čeblat.

Mi smo pa danes spali super. V bistvu je spal celo noč, do 6h, potem je pojedel in spal do 8:10. Se je pa potem še mal sam igral v postlci. JE pa danes prvič šel sam po vseh štirih user posted image user posted image user posted image  Sem bla ful vesela. Sem mu zaploskala in rekla "bravo david", se je tok režu. Mami pa čist srečna. No, zdej pa že spančka. Mami pa pije zdej kavo, potem pa peglo v roke. Mam tok cun, da se ven ne vidim.

Neposredna povezava do sporočila: 2585
27.10.2008 10:42:25   
listek1

Ja, je treba pazt s temi babyfoni user posted image
http://bibaleze.si/clanek/starsi/kolumna-seks-in-babyfon.html

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
27.10.2008 11:23:06   
listek1
kje pa  ste vse?user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
27.10.2008 11:43:08   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

kje pa  ste vse?user posted image

evo meneuser posted image

se čist strinjam z vami, da bi pač en počakal v avtu in drugi šel neki prašat al kakorkol žeuser posted image men to ni blo čist nč jasnuser posted image user posted image grozauser posted image za moje pojme sta delovala čist neodgovornouser posted image

No, midve sva izkoristile edini sončen dan v celem tednu (bajeuser posted image ) in se ful navozičkale pa še nagujsale sva se zravnuser posted image Larisa je prejle svoj kaki pojedlauser posted image zdej pa počas še mleka dobi (to se bo usr****user posted image ) potem pa mižule mažule, jaz pa za šporgetuser posted image

Gorenjke moje in bližnja okolicauser posted image ta teden bo dež in bi lahko kaka user posted image padla... kaj praviteuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
27.10.2008 11:53:23   
Februarka08
Mala_pikica upam da bo vse v redu z Laninimi zobkiuser posted image joj, kako hitro pride do kaj takegauser posted image ena velika user posted image za vajuuser posted image
Listek user posted image user posted image za Davida da se je postavil na vse 4user posted image oz. začel maširat po vseh 4-ihuser posted image tud naša nardi nekaj metrov tako, potem pa vidi da je to težko in se začne plaziti naprej po kačjeuser posted image

Janey, pozdravi seuser posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image da si se naspalauser posted image

Jencili user posted image user posted image za ata, da je doma... zdaj bo pa lepo in tudi hitreje okrevaluser posted image

Mesečnica, upam da vama gre kaj bolje z ABuser posted image user posted image user posted image

Itata user posted image user posted image za nove zobke.

Suzi user posted image user posted image da si se malo naspala.

Meti škoda ker se danes nisi naspalauser posted image mogoče bo jutri boljeuser posted image upamuser posted image si ne predstavljam it vsa nenaspana v službouser posted image user posted image

Bamby, bom zdaj bolj pozorna na tiste magnetke, če se res dobijo na Fruhtzwergihuser posted image jest vedno sam tiste tatooje dobim al kaj so žeuser posted image od prostorne stiske in manjkajočih € pa bolje da ne zgubljava več beseduser posted image user posted image user posted image

Tako, zdaj grem pa res Larisi še flašo dat, potem grem pa kuhat... čao baouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2589
27.10.2008 11:54:38   
listek1
Februarka, tud men se zdi, da sta ravnala neodgovorno. Jaz ga v avtu tud pred bajto ne pustim, če moram it še kaj iskat. Ne vem no user posted image
Ja, pa super za vaju, da sta se navozičkale. Naš se je pa lih zbudu, potem pa šibava v LJ. Pa se mi ne da lih it. Pa dones ma mami mal frej, gre na aerobiko, ati bo z Davidom. Moški večer user posted image  
Februarka, a si ti Lariso že kaj peljala do zobarja? Men so rekl, da ko dobi prvi zobek, mora it k zobarju. Kaj pa ostale?
Pa ta teden bi jaz bila za kakšno kavo ali dve user posted image  Pa se bom potrudla, pa še kej spekla, da vam prinesem kaj za posladkat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2590
27.10.2008 12:13:40   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Februarka, tud men se zdi, da sta ravnala neodgovorno. Jaz ga v avtu tud pred bajto ne pustim, če moram it še kaj iskat. Ne vem no user posted image
Ja, pa super za vaju, da sta se navozičkale. Naš se je pa lih zbudu, potem pa šibava v LJ. Pa se mi ne da lih it. Pa dones ma mami mal frej, gre na aerobiko, ati bo z Davidom. Moški večer user posted image  
Februarka, a si ti Lariso že kaj peljala do zobarja? Men so rekl, da ko dobi prvi zobek, mora it k zobarju. Kaj pa ostale?
Pa ta teden bi jaz bila za kakšno kavo ali dve user posted image  Pa se bom potrudla, pa še kej spekla, da vam prinesem kaj za posladkat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image najprej sem mogla to pokomentiratuser posted image

k zobarjuuser posted image marička, jaz nič ne vem o temuser posted image upam, da bojo druge kej znale povedat??? Jest sploh ne vem kam naj jo peljemuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
27.10.2008 12:23:15   
listek1
Ja, men je to povedalavfrendica, k je na isti dan rodila kot jaz. Ona jo je ravno peljala. Baje so ji tako rekli na materinski šoli. Bom se pa tudi jaz pozanimala. Mami dela v vrtcu, pa bo magar prašal zobarco pri njih. Pa da vidmo kaj bo rekla. Mava pa naslednji teden posvetovalnico, pa bom še tam prašala. OK?
Kaj pa druge mislite o tem?

Neposredna povezava do sporočila: 2592
27.10.2008 12:45:25   
ella79
itata je jutri plavanje, ja

februarka men bi v četrtek pasala ena kava user posted image user posted image user posted image midve sva tudi izkoristili današnji sonček in sva se že fajn navozičkali

Larisa ne boš verjela, kaj sem jaz danes našla v košari vozička user posted image Nejčev kalkulator user posted image user posted image user posted image user posted image dobiš, ko se vidimo user posted image

naša verjetno še lep čas ne bo šla k zobarju, k je še brezzoba user posted image user posted image sam mislim, da jo ravno zdej začenja neki matrat user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
27.10.2008 12:51:15   
mala_pikica
Pozdravljene punce!

Hvala vsem za tolažbo, sva bile danes pri eni super otroški zobozdravnici in sva jo kar izbrale za osebnega zobozdravnika. Je rekla, da je kar fajn uničila zobke, eno enkico si je kar fejst odlomila, druga dva zobka pa se majata in dlesen okoli njih je natolčena in zatečena. Je rekla, da verjetno korenine od stalnih niso poškodovane, lahko pa se zgodi, da ti zobki počrnijo, odmrejo in, če še bolijo jih je potrebno izdreti. Mene je kar groza, si ne predstavljam, da bo do 7 leta ali pa še več brez zobkov. Saj vem, da to ni tako grozna stvar, da so dosti hujše stvari, ki se jim lahko zgodijo, ampak vseeno pa mi tudi ni. Sva pa šle še slikat zobke.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
27.10.2008 13:05:36   
mala_pikica
Sem mogla končati, da me ni ven vrglo.

Jaz nisem šla z Lano k zobozdravniku, ko je dobila prvi zobek, to tudi prvič slišim, pa tudi pediatrinja mi ni nikdar tega rekla.
Lana je bila prvič pri zobozdravniku pri 3 letih, ko je imela sistematski pregled, takrat pa so vsi otroci poslani k zobozdravniku. Pa mi takrat zobozdravnica ni nič rekla, da bi mogla že kdaj prej priti. Seveda pa tudi nisva imeli nekit težav z zobki, če bi bile kakšne težave bi pa otroka sigurno peljala. Sva pa bili danes zelo pohvaljeni, da ima zelo lepo negovane zobke.
Kaj pa vem, jaz si ne predstavljam, da bi 5 mesečnega dojenčka vozila k zobozdravniku. Pa niti ne vem čemu bi bilo to potrebno.

Janey upam, da se že kaj boljše počutiš. Glede spanja, pa žal obstajajo tudi takšni dojenčki kot je tvoj Jaka. Upam, da bo čimprej začel spatiuser posted image .

Mesečnica Lana je tudi kot user posted image  enkrat dobila Amoksiklav, in je tudi imela drisko in to močno, da smo mogli zamenjati antibiotik in od takrat ga nikoli več ne dobi, vedno prosim za drugega.

Neposredna povezava do sporočila: 2595
27.10.2008 13:14:43   
mala_pikica
Joj pa še tisto z avtom sem pozabila komentirati. Meni se zdi tudi to neodgovorno. Jaz še nikoli nisem pustila otroka samega v avtu niti kjerkoli drugje. Kaj pa, če se meni ravno takrat slučajno kaj zgodi, otrok pa sam v avtu, pa noben niti tega ne ve. Ne vem no, jaz se ne upam tako igrati, čeprav se v večini primerov nič ne zgodi, ampak nikoli ne veš.
Mi je pa ravno zadnjič teta pravila, da sta s stricem bratranca, še dojenčka dala zvečer spati, onadva pa sta se šla kopati v Pristan. Je rekla, da bi se pa njima kaj lahko zgodilo ni nikoli razmišljala, ma mene je bila kar grooooooza.

Neposredna povezava do sporočila: 2596
27.10.2008 13:16:20   
listek1
mala_pikica, resnično upam, da bo vse ok z zobki. Glede naših malčkov, sem pa ravno zato vprašala, ker sem to tudi sama prvič slišala. Tudi jaz ne vem kakšnega pomena je, da bi ga sedaj pri 8,5 mesecih peljala k zobozdravniku. Verjetno ga bom peljala, ko bo šel v vrtec, če bo to potrebno.

Neposredna povezava do sporočila: 2597
27.10.2008 13:24:36   
ella79
mala pikica jaz tudi upam, da ostanejo zobki vsaj v takem stanju kot so sedaj user posted image

mislim, da so tudi pri nas na šoli za starše rekli, da se user posted image že zelo kmalu pripelje k zobarju, sam sem pozabila kok stare user posted image mislim, da se gre bolj za to, da se nekako poskušajo navaditi in ne ustrašti zobarja. Da so pač že parkrat prej tam, predno jim dejansko začnejo kar vrtat user posted image jaz mislim, da za user posted image je to sam prednost, no, sigurno pa ne pri 9 m user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2598
27.10.2008 13:36:02   
Suzi*
oj.

mi smo pri anžeju imeli zobarja okoli 1 leta. smo dobili povabilo iz ZD. to je bolj kot obisk, na katerem zobar pove mamici kako negovat zobke, zobk od user posted image  pa ne gleda. ma je blo kr neki. brez veze. minutko je trajalo. niti na sistematskem pri 3 letih ni blo zobarja. user posted image  imajo pa zdaj v vrtcu obiske med. sestre, ki jih uči pravilno zobke umivat...in si jih tud vsak dan umivajo.....tako da si naše dete zdaj pod nadzorom ful lepo že sam zobke umije. user posted image  sej prej je tud nekaj migal pa drajsal, samo sem mu vedno jaz fajn umivala. zdej pa niti ni nujno, kakšen dan ga pustim, pa da mu nič jaz ne pomagam....ga pohvalim in je takoooo vesel.

mala pikica, božica Lana. upam, da se bo porihtalo in da ne bo treba pulit, pa da je s stalnimi zobki vse ok. user posted image

pustit otroka samega v avtu sredi mesta.....totalno neodgovorno. nevem kdo to sploh nardi. user posted image

me smo odvozičkale, mi pa ni hotla nič gh jest, samo par žličk...je bla zgleda ful utrujena....je zaspala na zizi malo prej. upam, da še eno urco odspi, pol pa ven po anžeja pa še mal na sončka.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
27.10.2008 13:37:13   
putina
IZVIRNO SPOROČILO: misar

dobro jutro

še kar sem na isti strani kot včeraj dopoldan??user posted image user posted image user posted image res bi rada že do 4* prišlauser posted image .

današnja noč kar v redu. je v enem kosu od 19:30-00:45 spala, kar se menda še ni zgodilo. ponavadi je mela vedno eno budnico vmes, da naju je zmotila priuser posted image user posted image user posted image user posted image . no ampak včeraj je vedela, da ne bo nič jote, ker je bil ata crknjen, pa je lahko spala user posted image user posted image user posted image

no, da naredim še kratek povzetek včerajšnjega dne. potem, ko sem se odločala al nej grem v LJ al ne sem valjda šla. to nisem jaz, če ne gre takoj  za kako neumnost user posted image user posted image presenetila sem dragega in bil je ful vesel, da sva prišli. z lariso sva se seveda v grozni gužvi popolnoma zgrešili, no saj na koncu sem jo na kongresnem srečala user posted image . putina, videla sem eno bejbo z rdečim vozičkom. če si ti mene videla, sem bila edina, ki je mela froca v kenguruju- še dobro, ker je bila gneča nepopisnauser posted image .
no saj potem nismo šli takoj domov iz LJ, smo še mal pohajkali, ko smo odložili prtljago, pa tamalo prestavili v vozičekuser posted image user posted image user posted image

no to je na kratko vse, moram it, ker je že sirena. smo že zaspani user posted image

misar ..

žal te nisem videla, nobene s kengurujčkom. Me smo bile ob 11:30 na Prešernovi cesti, to je malo rped cilje, tam ko pritečejo po unem zadnjem klancu gor in potem zavijejo na Prešernovo .. je bla res ful gužva .. škoda .. se bomo pa drugič zmenile .. sem že takrat opazila, ko sta pisale z lariso, da ste bile tudi v Bohinju - na teku okoli jezera (tek treh srčnih mož al neki takega, ko je enkrat avgusta) .. se bomo pa drugič zmenile in skupaj navijale .. al pa šle tud me na kak maraton user posted image  .. jest začnem drug teden laufat .... no sej to govorim že od šestih tednov po porodu, pa do zdej razen vsak teden na šmarno goro še nisem uspela kakšnih hujših rekreativnih podvigov realizirat (sem ne  spada vozičkanje ..user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?