Bajsa
|
Čer! No da se še jaz javim po dolgem času Še zmeri se ne kobacamo, plazimo, vstajamo, hodimo in tako dalje, še zmeri se premika okrog po trebuhu. Pa nč zato, mislem, da bo tud naša madam vse osvojila, kmal... Zna pa pomahat, ko ji rečem pa pa, če je pri volji seveda, pa včasih še pa reče zraven, mal ponavlja za mano, pa tko lepo se včasih k men stisne, da bi jo kr pojedla, k je taka mazica, pa pomežiknla je dons, kje je to pobrala nimam pojma, pa še kej bi se najdlo. Ura nas je mal zbegala, no zvečer ne, ampak zutri je pa že ob 7 auf, prej ob 8. No tud to bomo preživeli. Jaz sem v ku..., sm čist prehlajena, mi curi iz nosa da bom popi .. Ne vem, če bom šla ju3 na plavanje. Sej ni nč ta zelenga , ampak vseen, da nebi koga od otročkov okužla. Kaj sem še hotla napisat, a ha že vem. Dons sem v Merkurju srečala eno februarčico, ki ima sinčka rojenega 24.2., (sm pač ful gobec in ogovarjam nepoznane ljudi, kr brez sramu in zadrege )pa je bla včasih tud pr nas, še ko smo ble , pa sem jaz koza pozabla vprašat kako je sinčku ime, pa kako je njej ime oz. kater nick ma, sm jo pa povabla da se nam mal pridruži na net čveku in na pravem čveku, ker je gorenjka, pa bi lohk kdaj zraven pršla na kavo a ne. A ja pa še kar se tiče KM, hvala za odgovore in vaša mnenja, itak bom nardila po svoje, tko kt verjetno vsaka od nas, ampak prašam pa lohk, a ne. Pa nisem ji še dala KM, verjetno ji ga tud še ne bom, sam zih pa nam več ne vem kolk dolg čakala s tem. Naša je tud že kašico z jagodami, pa kaj potem, hb ni nč se pokazal, da bi blo narobe kej. Kaj pa nej čakam, da bo stara točno eno leto, potem bo pa lahko vse jedla, ne vem no. Za enkrat mi ni žal za nobeno stvar, ki sem jo naredila in ki sem ji jo dala za probat. No tko, zdej grem pa slike v album dat, jih mam 214 Nočko!