|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
26.10.2008 8:40:52   
itata
dan,
naš je vsaj do 2h spal skupaj... pol je mel pa budnice še pb 4h in 6h - več kot do 7h  pa ni zdržal - kar je danes ob 6huser posted image  ampak ok, danes bo šel po ta novi uri spat pa bo ok... upam...
zmatrana še zmeriuser posted image  moj tud nič ne šteka, da bi mi kej pomagal... sam kavč pegla. mulc se pa najraj dol igra pri dediju pa babi... jaz pa mal gor pa mal dol skačem... sej bo

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
26.10.2008 8:51:01   
larisa
Jutro user posted image ,

dobra stran je da smo spali do 7h po stari uri, slaba pa da potem nismo spali več naprej user posted image  Sicer sva bila še urco in pol v postelji, ampak vseen user posted image

Ella, kaaaaaj, sem čist paf, da to naredi user posted image user posted image user posted image user posted image  Faca, res user posted image  Da ji tolk pamet dela, da ve kaj vse narest, da do čaja pride.....svaka čast Zoji user posted image

Zdej se greva pa počasi pripravljat na odhod proti LJ-Maratonu, morva kar za veliko ljudi navijat in gele talat, pa oblačila pobirat...uh mava res kar nekaj dela user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
26.10.2008 9:01:14   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Zdej se greva pa počasi pripravljat na odhod proti LJ-Maratonu, morva kar za veliko ljudi navijat in gele talat, pa oblačila pobirat...uh mava res kar nekaj dela user posted image user posted image user posted image

no če bi vedla, da boš tam tud ti, bi pa tud jaz šla, saj nisem šla z mojim user posted image , ker mi ni blo tam sami čakat par ur na mrazu. škoda res. ker si je moj srček ful želel, da greva zraven. user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
26.10.2008 9:03:46   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: misar

no če bi vedla, da boš tam tud ti, bi pa tud jaz šla, saj nisem šla z mojim user posted image , ker mi ni blo tam sami čakat par ur na mrazu. škoda res. ker si je moj srček ful želel, da greva zraven. user posted image

Če imaš varianto se napokaj pa ga preseneti user posted image  Pa bova skupaj v cilju user posted image  Res škoda, da se nisva zmenile, tud jaz bi bla vesela družbe! Jaz grem zdaj na 11ti kilometer, potalam gele, potem pa v cilj!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
26.10.2008 9:04:49   
misar
evo zdaj sem pa še za župo pristavila...upam, da ne bo preveč kipela, ker sem v nulo steklokeramiko spucala, pa lase sem si polikala, pa potuškala, pa kocine spedenala user posted image user posted image user posted image zdaj pa čakam, da se moj razgrajač zbudi user posted image user posted image user posted image , da dam še cunje prat (posteljnino), pa če bo tamla za stvar bom še kako coto zlikala...kar velik plan se mi zdi user posted image user posted image user posted image

Janey sam to...če se ne sprijazniš z nespanjem nič ne nuca sam večkrat si zaželiš v Dravo skočit user posted image user posted image ...men se je prej tud Savinja zdela včasih mamljiva, sam nisem vedla al naj sebe al mojega user posted image not zabrišem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
26.10.2008 9:05:45   
misar

Če imaš varianto se napokaj pa ga preseneti user posted image  Pa bova skupaj v cilju user posted image  Res škoda, da se nisva zmenile, tud jaz bi bla vesela družbe! Jaz grem zdaj na 11ti kilometer, potalam gele, potem pa v cilj!

ja lahko bi pravzaprav šla v LJ, mam avto na razpolago. a bi se midve kje dobile? me rajca misel, da ne bi bla doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
26.10.2008 9:14:38   
misar
na pa mi je ušla...a ma katera tel. št od larise??

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
26.10.2008 9:17:37   
larisa

ja lahko bi pravzaprav šla v LJ, mam avto na razpolago. a bi se midve kje dobile? me rajca misel, da ne bi bla doma user posted image user posted image user posted image

Jaz moram bit na 11tem km dokler ne pride moja zadnja varovanka mimo, da ji dam glukozo user posted image , pol se napokava v avto in greva proti centru, pa v cilj. Upam da jih bom ujela, ko bojo prvi naši začeli prihajati v cilj. Lahko bi se tam dobile, ampak je pa res, da bo totalna štala-gužva, tko da upam, da se sploh prerinem z vozom do tja user posted image   Na kolko je šel tvoj, 21 al 42? Moji so šli vsi na 21! Joj rihrat se moram, pa pridem sam F5 stisnit....

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
26.10.2008 9:19:54   
misar
ja moj je šel na 21km...tko, da če mam namen it moram bsam počakat, da se tamala zbudi pa gas se spokat user posted image ...evo na zs ti dajem telefonsko, me lahko zvrcneš?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
26.10.2008 9:21:36   
misar
se je pa tamala pravkar zbudila user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
26.10.2008 9:31:11   
mesecnica
Suzi* - copatki, ki sem jih jaz naročila so trenutno samo za notri, ker je zunaj premrzlo. user posted image  Čeprav jih jaz trenutno še ne uporabljam. Po stanovanju jo pustim samo v debelih nogavicah, da bo bolj občutek za stabilnost dobila pri dvigovanju in premikanju nog.

MetiLu - user posted image  za super prespano noč.

Janey - naša se je tudi na začetku, ko se je pričela dvigovat, kar prevračala. Jaz sem ji potem skoz za ritjo stala in jo lovila, da ne bi padla na hrbet. Drugače sem jo kar pustila, da se je probala sama dol vsest, samo če sem pa vidla, da jo bo full odneslo, sem jo pa hitr prestregla. Pa sedaj že full obvlada.user posted image  

Misar - user posted image   upam, da se tudi vsi mi, katerih user posted image  se full zbujajo ponoči enkrat naspimo. Pri nas je tudi danes vsake 2 urce harala.user posted image

Ella - Zoja je pa faca, če si že kar sama postreže s pijačo.user posted image  Pa super, da ste lahko tako dolgo spali.

Itata - mislim, da vse februarčke mal nova ura zafrkava. Pa saj tudi nas tastare.user posted image

Larisa in Misar - fajn navijajta na maratonu. user posted image

Mi smo danes tudi vstali eno urco prej - se pravi ob 7.30 po novi uri z vmesnimi bujenji. Mah ni idealno, ampak bomo preživeli. Sedaj pa ponovno čori.
Ima pa naša bejba driskico. Če se ne motim, jo je fasala od antibiotika Amoksiklava (nezaželjeni stranski učinek), ker drugače ni nič bolna. Ampak tega antibiotika naša sploh ne mara, pa sploh ni tako slab. Sploh noče ust odpret. Potem ji pa kar z brizgo noter filam. Februarka08 - a nisi ti rekla, da je tvoja Larisa tako lepo usta odpirala za ta antibiotik? Kolikšno dozo ste pa imele in na koliko časa, pa koliko dni vse skupaj?

No sedaj pa kosilo kuham. Bom kar rižotko z mesom nardila in solatko (motovilec) - njamsi user posted image .

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 26.10.2008 9:32:05 >

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
26.10.2008 10:00:40   
putina

na pa mi je ušla...a ma katera tel. št od larise??

misar,

dej napoki se, če ti ni prepozno .. jaz grem tudi zdele počas za mojga navijat .. je šu na 21km, pa ga tam mal pred 12h pričakujemo v cilju .. bom pa z rdečim peg perego vozičko, pa še eno "šleparko" bom mela na bugi bordu, pa rdečo jakno .. me lohk pocukaš .. če bi mela zjutri cajt, bi ti že prej napisala .. tko pa dve frajli rihtat je kar pestro!!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
26.10.2008 12:01:43   
Februarka08
Mesečnica, midve sva mele 2ml na 12 ur... je pa ful lepo spila, sem ji ga dala v brizgalko in je kar cmokalauser posted image seveda, če je pa sladekuser posted image čudno da ga Luna nočeuser posted image user posted image zdej pa še driskauser posted image user posted image za vaju!

Mi smo se potepali, smo bli v novem Tušu in mi ni čist nič všečuser posted image no, vsaj zaenkrat še neuser posted image vse je tako natrpano da morš narest miljon ovinkov med policamiuser posted image pa tud srečat se ne mormo z vozoviuser posted image ne, ne ni to zameuser posted image sem pa itak mogla it po špecerijo ker je hladilnik prazen in sem zapravla 80€user posted image user posted image user posted image user posted image groza....... no, pa sej sem tud kar nekaj nabavila...

Magnetke za na hladilnik iščemuser posted image user posted image user posted image user posted image morda ve kera, kje jih dobim lahkouser posted image
Kuhat mi ni treba, samo za Lariso nekaj skuham, ker nas možek pelje v kitajsko na kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že nisem bla od decembra in komaaaaaaaaaaaaaaj čaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa vreče spraznit, sem dala najprej Lariso spat, pa so jo mogli takoj zbudituser posted image tast teraso farba in bo kmal tipi topiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
26.10.2008 14:35:40   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

.. zdej mam pa drug problem, ker ne vem kam naj jih damuser posted image user posted image premal placa mam in jih nimam kam datuser posted image grozauser posted image moj bo mogu neki uštimat da bomo tole šaro nekam pospravluser posted image ker mamo zdej v njeni sobi še zibko, lupinco, košaro in zdej na postli tavelki še škatle s cunamiuser posted image grozauser posted image

No, takle problem imamo pa tudi mi user posted image . Smo kupili  regal, pa sem vse v škatle zapakirala, noter sortirala vse v vrečke in zalepila, in je vse mož odpeljal v še nedokončano hišo, ker je v njej bolj suho kot pa v kleti v bloku. Pa nekega platca v kleti, ki meri 2x2 tudi ni user posted image .

mery, Če Tai ni fenomenski deček, pol tudi nobeden ni. Se mi je kar zdelo, da bo pri 9M shodil. Veliko se nisem uštela, kajne. Je bilo preveč napredka že od 5M dalje. Naša se pa še plazi ne, čeprav ji ne manjka veliko. Ampak očitno še ni ugotovila, da ima noge da se kam pride user posted image .

suzi, kar sem jaz naročala na ebayu ni nič zimskega. Zimske škorenjčke sem ji kar v Diechmanu v LJ kupila.

So pa tile škorenjčki iz ebaya kar luštni, pa št. velikosti lahko izbiraš. So pa manjše številke. Jaz sem ji copatke št. 19 ravno iz te trgovine naročila, pa so ji zdaj kar fajn, ker 18 so ji bili pa čisto pri piki.

http://cgi.ebay.de/Babyschuhe-Pluesch-Stiefelchen-LUIS-Gr-20-rosa-NEU-OVP_W0QQitemZ260283316542QQihZ016QQcategoryZ155608QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

februarka, sedaj dobiš mgnetke pri nakupu Fruchtswerrgejev (2 kosa). So v obliki enih živalic. So malo večje, ampak listek bi tudi držale na hladilniku priliman, pa še atrakcija za otroke je.
Glede cen v trgovinah se pa zadnje čase tudi sama zgražam. Toliko kot si ti pustila, tudi jaz zadnje čase puščam. Groza! Ne vem kam to pelje.user posted image user posted image user posted image

Naša noč je bila pa super! Anaja se je sicer zbudila ob 6.40, samo sem ji dala dudo in je zaspala naprej do 9h (vse te ure so že današnje) Sem jo šla prav zbudit, pa ji sprva ni bilo ravno pomislih, pol se je pa le nasmejala. Je šla pa sinoči malce kasneje spat, ker smo bili na praznovanju (praznoval je možev nečak), pa se je očitno malo poznalo, čeprav je že tam zaspala, pa celo pot domov je tudi spala.
Danes pa imamo praznovanje pri nas doma. Praznuje možek in imamo nekaj povabljenih. Imam že vse pripravljeno, da se sedaj lahko malce vam posvetim.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
26.10.2008 19:21:40   
Janey
čer

jaz nisem še nič bolšeuser posted image

cel dan smo letali okoli, da mam zdaj še ušesa vneta, čeprav ni bilo vetrauser posted image v glavnem glavo mi bo razneslo, ušesa pa tak veste kak bolijo.

jaka je že grozno siten, ker ni nič kaj spal, ampak bomo počakali vsaj do 15 do.

pol grem pa jz kar z njim

lep večer

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
26.10.2008 19:28:51   
listek1
čer, moja dva fanta se rihtata user posted image  Pol dobi še flaško in spat. Je že ful tečen.
Janey -  bogica, upam, da se kmalu pozdraviš. Darila pa še nisem kupila. Ga greva z Davidom jutri, preden gremo tja. Še enkrat ti hvala za ideje.

Se še pol oglasim, ker je gor en kup joka user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
26.10.2008 20:11:48   
bamby
Če hoče katera na ebayu licitirat, je tu en prav poseben artikel!

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350114063489&ssPageName=MERC_VIC_RCRX_Pr4_PcY_BID_IT&refitem=350105893332&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&usedrule1=CrossSell_LogicX&refwidgettype=cross_promot_widget&_trksid=p284.m183&_trkparms=algo%3DCRX%26its%3DS%252BI%26itu%3DUCI%252BSI%26otn%3D4

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
26.10.2008 20:48:28   
MetiLu
Čer!
Za nami je en lušten dan, dones smo se pustili razvajati moji tašči user posted image  zjutraj smo bili po dolgem času pri maši in je bil Janez cel nastopač, je pol cerkve zabaval user posted image  zdej ma eno foro, k skoz jeziček vozi po ustkah, pa se oblizuje in ga kaže, res je posrečen user posted image  popoldan smo pekli kostanjček, pol pa prišli domov, se skopali, papali in je šel spat mal čez 20.00, tko da mamo odličen tajming, samo spanje naj se nadaljuje v tem tempu, pa smo zmagal user posted image  

Jutri grem spet delat, popoldan naju čaka pa šoping, morva it v mulerja po zalogo ... Buči, če maš kakšno možnost se lahko dobiva na kavici?

Janey, tud jaz se še nisem sprijaznila z nespanjem in me neprespane noči čist spravijo iz tira user posted image  tko da sem zdele presrečna, da boljše spimo... sploh se ne znam sprijaznit s tem, da se ponoč tolikokrat zbudim user posted image  user posted image   upam, da se hitro pozdraviš, vseeno probaj malo bolj počivat al pa vsaj bit doma, sej vem da je težko, ker maš tako taščo, sam mogoče bi blo fajn da ji daš Jakca za kakšno urico, da si ti malo baterije nafilaš ... user posted image  sicer pa vem, da je to lažje rečt kot naredit user posted image  user posted image user posted image user posted image

Zdej se grem pa mal možeku posvetit user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
26.10.2008 20:51:34   
MetiLu
Aja Buči, sej lahko se pol tud v vaš konc zapeljeva, če nimaš avta? No, sporoč če maš sploh cajt user posted image  računam pa okol pol dveh ali dveh bit v Supernovi.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
26.10.2008 22:23:42   
mala_pikica
Pozdravljene!

Mi smo imeli pa danes obiske, smo praznovali še od Lane roj. dan. Pa sem tako želostnauser posted image user posted image user posted image , ker si je Lana zlomila sprednji zobek, pa ustnico si je presekala, pa še okoli dveh zobkov ima natolčeno in zatečeno dlesen. Je pred sabo potiskala vlakec in padla direktno na njega. Zdaj pa nič noče jesti, ker pravi, da jo boli. Jo moram jutri peljati k zobozdravniku, popoldan ima pa še Luka kontrolo. Jaz ne vem, a ostale, ki imate že po 2 ali več otrok tudi toliko okoli zdravnikov skačete? Meni se zdi, da sem nonstop pri zdravnikih, mi je to postalo že zelo utrujajoče. Res komaj čakam, da bo konec zime in teh bolezni. Vreme pa je tudi za en k...., že dva dni je pri nas megleno.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
26.10.2008 23:57:34   
jencili
čer,

sem vas končno prebrala, čveke čvekasteuser posted image

Naš vikend je bil super. Ata je pršu včeraj iz bolniceuser posted image . Sicer se je postaral totalno, je bla tale preizkušnja res težka, se vidi, je pa spet doma in upam, da se stvari s časom postavijo spet na svoje mesto. Vem, da bo treba še kr neki časa, ampak upam da bouser posted image

Kaj je novega...Taj je včeraj pogruntal nov zloguser posted image  - mama, amam, vsakič kej od tegauser posted image . Sej vem, da pojma nima kaj govori, tko da bom na pravo mamo počakala še kak mesecuser posted image  - je pa vseen fajn slišat, pa tud če pomotomauser posted image user posted image

Ura ga ni nič zmatrala, je vstal mal čez 8-em, moja mami pa znjim, da sm jst lahko potegnila do 10-ih. Vam povem, je prov pasalouser posted image

Zdej bom šla pa počas kr v krpe, k itak nimam kej delat...

nočko

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
27.10.2008 0:05:41   
jencili
jutrouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
27.10.2008 7:03:37   
Janey
jutro

spaaalaaa semuser posted image user posted image pa ne ker je jaka spal, ampak ker ga je lubek imel čezuser posted image zlat jeuser posted image user posted image
ampak jaka vstaja po starem(se pravi po novem pred 6touser posted image user posted image )...ne glede na to da je včeraj zaspal ob 21h po NOVI uriuser posted image user posted image

meti ja...jaz se menda nebom nikol sprijaznila...sej počasi po začel spat, upamuser posted image glede tašče pa narobe misliš...jaz ga dam dost dol, še prevečuser posted image user posted image sej ona ni slaba je fajna drugače, ampak ima svoje finte in svoj način ki je da je to kar ona misli da je dobro za nekoga, resnično dobro in potem je vsiljiva in....tra lala...zdaj sta šla v maroko in smo en teden samiuser posted image user posted image

mala pikicauser posted image user posted image vi imate pa res smolo. poplji strica murphyja na dopsutuser posted image boga lanicauser posted image user posted image čimprej se porihtajteuser posted image user posted image

jencili user posted image
user posted image user posted image za spanje in za taja in mamouser posted image user posted image user posted image jaka samo ade poveuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Janey -- 27.10.2008 7:04:36 >

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
27.10.2008 7:58:33   
misar
dobro jutro

še kar sem na isti strani kot včeraj dopoldan??user posted image user posted image user posted image res bi rada že do 4* prišlauser posted image .

današnja noč kar v redu. je v enem kosu od 19:30-00:45 spala, kar se menda še ni zgodilo. ponavadi je mela vedno eno budnico vmes, da naju je zmotila priuser posted image user posted image user posted image user posted image . no ampak včeraj je vedela, da ne bo nič jote, ker je bil ata crknjen, pa je lahko spala user posted image user posted image user posted image

no, da naredim še kratek povzetek včerajšnjega dne. potem, ko sem se odločala al nej grem v LJ al ne sem valjda šla. to nisem jaz, če ne gre takoj  za kako neumnost user posted image user posted image presenetila sem dragega in bil je ful vesel, da sva prišli. z lariso sva se seveda v grozni gužvi popolnoma zgrešili, no saj na koncu sem jo na kongresnem srečala user posted image . putina, videla sem eno bejbo z rdečim vozičkom. če si ti mene videla, sem bila edina, ki je mela froca v kenguruju- še dobro, ker je bila gneča nepopisnauser posted image .
no saj potem nismo šli takoj domov iz LJ, smo še mal pohajkali, ko smo odložili prtljago, pa tamalo prestavili v vozičekuser posted image user posted image user posted image

no to je na kratko vse, moram it, ker je že sirena. smo že zaspani user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
27.10.2008 8:08:17   
Janey
jaka je zaspal po 2 urah vstajanjauser posted image user posted image zdaj je to glavna fora...jaz mam pa adrenalin nabit, ker se mali kar spusti, naprej nazaj se vseeno samo da pride na tla in spet hopa je že na nogahuser posted image user posted image buške pridno nabiramouser posted image user posted image

jaz pa bi šla z njim spat pa nebom šla ker ne vem kdaj pride mami po naju...sma včeraj avto pri njej pustila, ker sem bla jaz preveč boga da bi peljala domov in potem se gremo malo potepat po mestu če nebo premrzlo.

jaz sem bolše...še vedno nisem dobro ampak v primerjavi s prejšnjimi dnevi sem super. je pa res da sem zjutraj ponavadi vredu, potem pa proti večeru me spet zakuha...upam da danes neuser posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?