tassika
|
Rižko evo me, sem malo opustila rač. za čez vikend, včeraj sem pospravljala, sama, ker moje leži v postelji, danes sva šla pa z mojimi na krvavec in ne morte verjet, da je bil gor tak lep sonček, da sem bila v kratkih rokavih , me sploh ni mikalo, da bi šla nazaj v oblačnost, ampa je bilo treba, potem sta nama mami pa ati naredila kosilo in evo me nazaj doma. Drugi teden so pa itak samo 4 delovni dnevi potem pa v petek na kakšen izletek švignem, v soboto moram na štajersko mal grobke pogledat v nedeljo pa še ne vem. Čakam mojo M, upam da me preseneti kakšen dan prej, ne pa kasneje. Rižko glede čakanja, je res čisto tvoja odločitev, jaz sem rekla, da bom počakala dve, ampak ne vem kaj me prime, ko pridem do tja, imam prijateljico, ki je imela za sabo 2SS in tudi ona mi je enkrat rekla, da si kar ne upa, to je bilo poleti in še vedno ne delata na , je rekla, da bost, ko bo res prepričana, da je to to. Lahko pa probaš z zaščito, potem pa kakšen dan ne, jaz sem zanosila, ko sva prišla z enega roj.dneva, malo se mi je vrtelo in sem svojega kar napadla in to je to, upam, da tudi v drugo, ampak s srečnim koncem . No jaz imam 11.11 pregled pri g. in da vidimo kdaj mi bo dala zeleno luč, upam samo, da mi ne najdejo kake pregrade ali kaj drugega, mislim pa da je ne bi smelo biti, saj do sedaj mi niso nikoli rekli da bi kaj bilo. ps.Rižko, a nisi rekla, da prideš v torek domov? ps1. par slikc je v albumu, samo ne vem kako to sedaj deluje ko so novi.
< Sporočilo je popravil tassika -- 26.10.2008 19:52:12 >
|