|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 26.10.2008 22:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla sem šla že ob 7 z lukijem spat (koomi sva ga zadržala, da ni že ob 6 šel) , ampak se že neki premetava, zgleda bo kmal konec prve runde... me je zbudil, pa sem šla na wc in me je kr nekak zaneslo še v tole smer. no, napišem, pa grem nazaj spat. tri ure že mam spanja za sabo, če vsaj še 2 prespim danes, bom verjetno lahko funkcionirola čez dan. HVALA VSEM za odgovore, četudi ne veste, zakaj pikec to počne, ste me vsaj mal potolažle. ma res sem nenaspana. 7 dni zapored, od 2-5 ur spanja čez noč, pa še to čisto razbito..ne v kosu... ampak jst si vsak dan rečem, da sej pa večno ne more trajat. in dans spet upam, da mogoč pa bo spal... glugluglu, na prvi sliki je tian IDENTIČEN lukcu, če bi bla slika v mojem albumu, bi jo kamot prodala kot lukčevo. tortica je fuul lepa, verjetn tudi okusna, tamala pa tvoja kopija. mala glugluglu... blacky, dzanika... ja dans res nikol ne veš, no ne glede na to, koga bo luka domov pripeljal (ok dejmo nehat pretiravat, kake opice al žirafe že ne bi bli veseli), ga bomo podpiral in imel radi. vsaj jst, za druge mi pa dol visi. zame bo luka moj zlati sinček, ne glede na kasnejšo vero, spolno usmerjenost... če bo le dober in pošten človek HD, tut jaz upam, da cela družina čimprej kaka mina, dobrodošla v svetu nespanja. je luštno ane mojcek ahaha, moj pa pravi vedno: luka bodi karkoli, ko boš velik, sam ne mi bit baletka! blacky, ne nimamo tiste igralne podloge, eno drugo, bom jutri slikala... glede one ki sprašuješ zanjo.. kaj vem, men se zdi da je faj da je ččimmveč gor navlečeno, sej ne rabi bit vse naenkrat, lahko menjavaš, sam otroci se ja hitr naveličajo, moj s tisto podlogo ko je tak prazna, ne bi mel velik za počet.. ampak ej, teja tak sam spi no mojcek, midva z lukijem se večkrat kopava skupi, v veli bani. ga vzamem v naročje in se cartavaaaaa in namakava in polivava... levinja t, dobro razmišljanje, samo kaj ko včasih na trebuščku zaspi brez težav, včasih je pa halo.. in halo je zmeraj ponoči po drugi rundi spanja. no prej ko je šel spat, se je tut poskušal obrnit petkrat, sam se ga kr z nogo zabarikadirala, se je razburjal, sam je preveč zapsan bil, pa ni vztrajal, joj kr slabo mi je, ko pomislim da se bo spet zbudil.. pa sama za vse... pa še v tujino gre fant torek, sreda... ma sej bo kmal petek ko je fraj, pol pa bo on zraven njega spal, jaz pa bom cel dan spala... sam preveč ne smem, da me 1. novembra še kam ne odnesejo
|
|
|