|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
26.10.2008 20:30:40   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

majuska, tvoje mleko v flaški??? uau, če je. jz si tolk nisem načrpala v 3 dneh skupi user posted image .

Ja, moje mleko ... tisti dan rekordnih 300 ml ... še nisem uspela ponovit tega rekorda user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
26.10.2008 20:52:55   
minaH
hej! najprej hvala za vaše hitre odgovore...bom poskusila s flaško tommee tippee, pa en cucelj iz kavčuka bom kupila, pa probala tut to...sicer sem pa ji zdaj 20 minut neuspešno poskušala dodatek dat, pa je raje zaspala od sile. Aja-glede čaja: tudi tega noče po flaši..dela zraven take grimase, kot da jo hočem zastrupit...smo jo poleti komaj na dudo navadli (čeprav se je v bolnici, ko je bila ponoči sama lepo tolažla)...
bomo že.
zanima me-glede tega, kar je napisala Blacky30-komu posredujem podatke (PDP, datum poroda, teža...), da me date na seznam?
tenx
p.s.: mi je moj user posted image skuhal zdaj žgance...pa žitno kavo(da bo več mleka)

lp, mina

user posted image

user posted image
[Glitterfy.com - *Glitter Photos*]
user posted image
user posted image
[Glitterfy.com - *Glitter Photos*]

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
26.10.2008 20:53:13   
metuljcek321
Hello, hello!

Evo mene ... vceraj uzivala s puncami na cveku in pizzi, prisla domov, malcica jedla in potem spala 11 ur - ja, noro, noro. Seveda se je potem danes poznalo cez dan, ko pa je bla precej pokonc. Smo imeli obiske - 7 prijateljev in 3 otrocki, je blo tko lustnouser posted image  user posted image  user posted image

Vidim, da se je tudi vam dogajalo.

Oblačilca: imamo 62 ali 68, odvisno do modela.

lavita: mi imamo kar dudico st. 1, kjer sva povecala luknjico, ker se je Aptamil AR zatikal (vcasih se naredijo grudice) in ima mala se kar to. Zdaj tece zelo lepo in se kar nekak nisem odlocila, da bi presla na tisto, ki ima dve luknjici, vmes pa zarezico & potem obracas flasko ter s tem prilagajas, kako hitro tece.

auroraa, mojcek, aha, vidve furata napouser posted image

Blacky, en user posted image za Nejca! Naj se hitro pozdravi.

lunica - zal ne poznam recepta za spanje za tvojega Lukca. Upam, da se cim prej samo od sebe zrihta.

Porocaj, kako bo slo na sestanku za knjigico, prav? Drzimo pesti ---- dobro opraviuser posted image

majuska - res je sarmer tvoj mali, se strinjam s puncami. In 300 ml si si izcrpalauser posted image  user posted image  user posted image  To pa je kolicina. Bravo!

hd, je bil danes kaki?

Keanu, mnjami, mnjami. Vidim, da je sicer ze polno zaseden - zena Mojcek in ljubica lunica. Ah, ja, tko je to.

minaH, welcome to the club!

Kako kaj tekaci/maratonci? Je slo? Anjin stric (no, tetin moz) je danes tekel 42 km ... svaka cast ... ga laufa ze odkar obstaja tale ljubljanski maraton ... torej letos ze trinajstic ... uf, ej.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
26.10.2008 21:01:05   
metuljcek321
Blacky, mi imamo tisto prvo igralno podlogo. Takole izgleda med igro:

user posted image

user posted image

In takole, ko se utrudi:
user posted image

Je fajn igralni center - priporocam.

Pa-pa, nasa mala siba spanckat ... mami & ati pa z njo.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 21:06:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1105
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 21:21:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1106
26.10.2008 21:23:05   
minaH
ja,res sem nekaj naštrikala...soriuser posted image sem še friška na forumu pa se poznauser posted image ...pa že en teden nisem spala več kot 1,5 ur skupaj (ne podnevi, ne ponoči)...
gremo zdaj spat..
lahko noč vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1107
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 21:24:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1108
26.10.2008 21:26:22   
Majuska
Kolk me Lado pa Jure nasmejavata ... Lili je pa prav luštna s trebuščkom user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1109
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 21:30:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1110
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 21:35:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1111
26.10.2008 21:39:46   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

blacky, kaj se štuliš na to stran, tole sva midve z mojcek zakupili user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Mata srečo, da sem morala otroke porihtat, da se nisem mogla še bolj štulit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
26.10.2008 21:42:18   
Blacky30

drugače pa ja, sem vesela, da me katera razume, ker si v bistvu ne upam nikol povedat, da spiva z lukijem v isti postelji. sej vem, da me bo to še teplo, sam trenutno mi je tak najlžaje in ja res je, do pubertete bo že spal sam (no takrat mu bo pa ktera druga bejbi delala družbo user posted image ) ...no..upam, da bo bejbi user posted image

Daj nehaj sekat takih.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
26.10.2008 22:02:27   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: flower

minaH kaj maš pa ti od blacky tickerje spodaj, to si nekaj zakvačkala. user posted image

temu sem se jaz tudi nasmejala.

res je, manj grudic se naredi če se da mleko v hladnejšo vodo.

Neposredna povezava do sporočila: 1114
26.10.2008 22:03:20   
Blacky30
Majuska, čestitke za tako dozo mleka!!! Le tako naprej!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz si nisem tolk načrpala po obeh porodih!user posted image user posted image user posted image  Ja, saj vem, žalostno pravzaprav....

Mirjam, a ti Ana zjutraj ne gre potem nazaj spat hitro? Ker lahko greš komot z njo. Jaz vem, da je Nejc vstajal ob 6h, pojedel flaško v temi in sva kar spala dalje, tak da sva vstajala ob 9h. Pri Teji pa vstanem okol 5h, jo nahranim, dam nazaj spat, potem vstanem ob 6h, spravim Nejca za vrtec, da ga ati odpelje in potem grem spet nazaj spat, da s Tejo potegneva do 9h. Tak da sem naspana, pa čeprav štuklam.

MinaH, kaj bi rada še moja otročka posvojila??? Saj vem, da sta prava lepotca (ne vem, po kom?user posted image ), ampak jih ne dam!user posted image user posted image  Nič hudega, če si se zmotila, mi prav paše, da tak krasita tole stran.user posted image
Podatke lahko napišeš kar v post, jaz pa jih itak sproti zapisujem, ko katera napiše kaj, potem pa vsake toliko seznam objavim. Lahko pa mi jih tudi na zs napišeš, kak hočeš.user posted image

HD pa se nam verjetno ne bo nič javila, ker je odpotovala. Upam, da so kakali. No, za stara dva mi ravno dol visiuser posted image , za Kali se sekiram.user posted image  Ubožki mali, vse vaše čmrleke jemljem kot svoje, tak ste mi prirasli k srcu.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
26.10.2008 22:03:38   
dzanika

drugače pa ja, sem vesela, da me katera razume, ker si v bistvu ne upam nikol povedat, da spiva z lukijem v isti postelji. sej vem, da me bo to še teplo, sam trenutno mi je tak najlžaje in ja res je, do pubertete bo že spal sam (no takrat mu bo pa ktera druga bejbi delala družbo ) ...no..upam, da bo bejbi

Daj nehaj sekat takih.....

Ja v današnjih časih se nikoli ne ve. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
26.10.2008 22:07:43   
dzanika
Današnji dan mi ni nič kaj všeč....   Vse je blo ok sam ni mi všeč da je po 14-ih dneh prišla tašča domov. user posted image

Pa da se pohvalim da sem danes mojga nečaka pestvala in je fuuuul luškan. Je tak drobižek. Ni primerjave z našim Janom. Je menda več kot enkrat večji od njega. user posted image   Bom sliko prilepila ko jo dobim. Je pa res da ma več las ko naš Jan. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 22:11:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 22:12:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 22:14:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1120
26.10.2008 22:14:41   
dzanika
mojcek ti kar objavi slikico, saj mu ne bomo povedale. user posted image   Mene res zanima kako je zgledalo tole kopanje v banji...

Neposredna povezava do sporočila: 1121
26.10.2008 22:15:51   
dzanika
Nič punce, jaz grem počasi pančkat. Nočko. In čimbolj prespano noč vam želim!

< Sporočilo je popravil dzanika -- 26.10.2008 22:16:18 >

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 22:22:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1123
26.10.2008 22:28:16   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: lavita*

Me zanima tiste, ki imate flaške. Dudo s koliko luknjicami uporabljate? Mi smo imli dvojko, pa se mi zdi, da kar noče teči mleko skozi. Imam pa avstrijski aptamil.

Sedaj smo ravno na prehodu iz dveh lukenj na tri, zadnje par dni sta mu dve luknji včasih premalo-komaj vleče, pa mu dam 3, potem pa očitno ko se mu spet bolj ljubi vlečti, mu je pa 3 preveč in poliva, tako, da zaenkrat malo menjam.
Enako je bilo pri starosti 1 mesec, ko smo se šli enkrat 1 luknja, drugič 2 luknji, itd.
Imamo pa nemški Aptamil iz Muelerja.

No to pa je tudi vse, kar mi je sedaj uspelo komentirati, sem komaj do konca prebrala bolj površno-priznam user posted image .
Nekaj slikic sem naložila v album iz vikenda od Markovega rojstnega dneva, sedaj grem pa spat, ker sem kar zdelana.

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 22:29:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?