|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 26.10.2008 20:53:13
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hello, hello! Evo mene ... vceraj uzivala s puncami na cveku in pizzi, prisla domov, malcica jedla in potem spala 11 ur - ja, noro, noro. Seveda se je potem danes poznalo cez dan, ko pa je bla precej pokonc. Smo imeli obiske - 7 prijateljev in 3 otrocki, je blo tko lustno Vidim, da se je tudi vam dogajalo. Oblačilca: imamo 62 ali 68, odvisno do modela. lavita: mi imamo kar dudico st. 1, kjer sva povecala luknjico, ker se je Aptamil AR zatikal (vcasih se naredijo grudice) in ima mala se kar to. Zdaj tece zelo lepo in se kar nekak nisem odlocila, da bi presla na tisto, ki ima dve luknjici, vmes pa zarezico & potem obracas flasko ter s tem prilagajas, kako hitro tece. auroraa, mojcek, aha, vidve furata napo Blacky, en za Nejca! Naj se hitro pozdravi. lunica - zal ne poznam recepta za spanje za tvojega Lukca. Upam, da se cim prej samo od sebe zrihta. Porocaj, kako bo slo na sestanku za knjigico, prav? Drzimo pesti ---- dobro opravi majuska - res je sarmer tvoj mali, se strinjam s puncami. In 300 ml si si izcrpala To pa je kolicina. Bravo! hd, je bil danes kaki? Keanu, mnjami, mnjami. Vidim, da je sicer ze polno zaseden - zena Mojcek in ljubica lunica. Ah, ja, tko je to. minaH, welcome to the club! Kako kaj tekaci/maratonci? Je slo? Anjin stric (no, tetin moz) je danes tekel 42 km ... svaka cast ... ga laufa ze odkar obstaja tale ljubljanski maraton ... torej letos ze trinajstic ... uf, ej.
|