|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 9:55:15
|
|
|
|
metuljcek321
|
Blacky, jaz sem ful zadovoljna s Tiny Love ... saj si videla slikice, k sem jih prilepila - mala uziva sto na uro. flower, za kaksno podlogo se bos pa ti odlocila? Je tisti link, ki ga je prilepila lunica, res fajn - sem nasla tudi naso podlogo in precekirala njene lastnosti - ni, da ni ... no, pa saj pri vsaki tako pise lunica, ja, to se je pa res ful manj zredil kot sicer. Poskusi s kasico in bos videla. Mogoce resnicno rabi ze bolj konkretno hrano, saj je res pravi dedec. Koliko vaga zdaj? auroraa, pa kaksen P je to? Upam, da dobite kmalu nekoga bolj cloveskega & z obcutkom za take male cmrlje. flower pravi, da je njena spala rekordnih 8 ur , nasa je sla pa iz vcerajsnjih 11 ur spanca na 8 ur, kar je pa zanjo ful malo?!?! Ja, jo je premik ure zdrmal, moram rect. flower, skozi nos nasi se ni slo, ne, je pa to zihr zaradi prehitrega pitja. In Blacky, kaj, da je Nejcu tko mocno skozi nos odneslo mleko, da je kar dihat nehal? Dzizs ... to je bla pa panika, a ne? No, sam, da je blo potem vse OK. Aja, pa bravo, ker si prisla do konca z branjem! netki in neboglasnica, super, da sta se naspali. Jaz pa danes ze nekaj ur pokonci. Mam tolk dela, da se ven ne vidim! levinja, lunica, mirjam - to, z nasvetom glede trebuscka je tudi meni uslo - osvezite nam vsem spomin, prosim mojcek, a ti torej ze dodajas kasico? In kako se obnese? Kako dolgo ze? A to pride torej samo gostejse mleko? majuska, prima, da cas med crpanjem mleka izkoristis se za malo izobrazevanja (cvek revije, pa - kot vidimo - tudi resna literatura). Tko je traba, a way to go, girl neboglasnica, fajn, da s Saro uzivata in sta sli v kino. To je bil pravi zenski vecer. Pa se doma je tvoj dobr zrihtal, a ne? Vidis, bos komot se kdaj ponovila. tinky, odlicne novice glede selitve Se cisto, cisto malo in boste preseljeni, to je prav gotovo en poseben obcutek, a ne? Ej, a ste potem ustimali s stropom in vrati, pa v tusu so bile tezave ... Daj, nas bos potem razveselila s slikicami, a prav? Sem prepricana, da imate super lepo. lavita, dobr zrihtajte na posvetovalnici. In OMG za ta velikega soncka - to je moralo bit grozno. Sam, da ni kaj hujsega. Evo, en zanjga. Hvala za nasvete glede Aptamila AR - hladnejsa voda je res boljsa kot pretopla. A potem pa segrevate mleko, ker je prehladno ali kako?
|