|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
27.10.2008 8:35:04   
netki
lunica24.....poskusi, pa boš videla če je bil to razlog za nespanje.....en teden do 4. meseca ne bi smel bit problem, sploh pa pri lukcu ki že tko prehiteva, po moje že rabi nekaj več......no, jaz bi poskusla, ker če bi bil lačen jaz pa čakala na dan ko bo star 4 .mesece, si tega ne bi nikol oprostila......če pa bo nespeč še naprej, potem je razlog drugje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
27.10.2008 8:45:44   
Anonimen
sem ga šla za štos zvagat in ma fant manj kot je mel dva tedna nazaj... v treh tednih je skupno dobil samo 250 g. (v povprečju do sedaj jih je 300 na teden, se pravi 900 g v treh tednih)... sej vem, da ma vseen dovolj kil, sam to mi še sam bolj pokaže, da je res lačen...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 8:47:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
27.10.2008 8:49:54   
Anonimen
auroraa ja meni so vsi od pediatrinje do patronažne rekli, da naj vsak dan vsaj trikrat potegnem kožico dol in umijem,. pri lukcu gre ful lepo, tak da ne vem... sem pa slišala, da pač poksušaš kolk bo šlo... je pa ful nereseno, da ti pediater nič ne reče, ker takle lahko dost preprečimo, da bi se ful zaraslo..

alarm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1154
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 9:14:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1155
27.10.2008 9:32:57   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

levinja t, res je , mirjam mi je svetovala glede trebuščka user posted image se tudi meni leta že poznajo, mirjam80 hvala user posted image

Kaj, kaj to? Očitno sem zgrešila? Še meni prosim!!!!!

lavita: Še dobro, da ni bilo kaj hujšega. Evo, za velikega sončka. user posted image

tinky: t prav dec, šopinga ne mara user posted image user posted image

netki: tudi jazs em danes zaspala nazaj, saj je Sara doma in je poskrbela za Staša, previla in preoblekla. Kako je pridna tale moja pupa!!!

lunica24:
poskusi mu dati, če pa bo reakcija, boš pa odnehala. Ne vem kaj naj rečem? Se spomnim, da je ena pisala, da je P rekla, da naj že pri 2,5 mesecu kaj dodajajo, meni je rekla šele pri 6. Je pa v veliki meri to odvisno tudi od otroka: ko sta moji dve punci slino goltali, medtem ko smo mi jedli, sem jima dala grižljaj dva... Saj ti otrok pove in ti mama, veš kaj hoče!

auroraa:
tudi meni še niso nič rekli glede kožice, pa sem že spraševala. Eni P trdijo, da pri kopanju potegneš kolikor gre, spet drugi pravijo, da do enega leta ne. Pa se znajdi! Drug teden imam P, bom vprašala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 9:36:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1157
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 9:36:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1158
27.10.2008 9:38:59   
metuljcek321
Morning! Najprej ena vroca cokolada za slajsi zacetek tega turobnega dneva:

user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 9:40:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1160
27.10.2008 9:48:26   
petra1984
Ojla punce!

ČUDEŽ!!!!!!!!!! Po 5 dneh nočnega prebujanja (cca 5* na noč) sva se danes dojila samo ob 2 in 5! Upam, da se nism prehitro pohvalila. Je pa res, da sva ga včeri s hudimi mukami zabavala do pol 9. Ampak je ratal.

Glede KOŽICE: nam je P reku (pri 3 mesecih), da naj mu vsak dan parkrat kožico dol povlečemo, nič na silo, kolkor gre.

Neposredna povezava do sporočila: 1161
27.10.2008 9:49:24   
petra1984
Pri nas je tud tako lep sonček. Ko se mali zbudi, šibava mal ven, ker napoved ni nič kaj prida!

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
27.10.2008 9:55:15   
metuljcek321
Blacky, jaz sem ful zadovoljna s Tiny Love ... saj si videla slikice, k sem jih prilepila - mala uziva sto na uro.

flower, za kaksno podlogo se bos pa ti odlocila? Je tisti link, ki ga je prilepila lunica, res fajn - sem nasla tudi naso podlogo in precekirala njene lastnosti - ni, da ni ... no, pa saj pri vsaki tako piseuser posted image  user posted image  user posted image

lunica, ja, to se je pa res ful manj zredil kot sicer. Poskusi s kasico in bos videla. Mogoce resnicno rabi ze bolj konkretno hrano, saj je res pravi dedec. Koliko vaga zdaj?

auroraa, pa kaksen P je to? Upam, da dobite kmalu nekoga bolj cloveskega & z obcutkom za take male cmrlje.

flower pravi, da je njena spala rekordnih 8 ur user posted image  user posted image  user posted image , nasa je sla pa iz vcerajsnjih 11 ur spanca na 8 ur, kar je pa zanjo ful malo?!?! Ja, jo je premik ure zdrmal, moram rect.

flower, skozi nos nasi se ni slo, ne, je pa to zihr zaradi prehitrega pitja. In Blacky, kaj, da je Nejcu tko mocno skozi nos odneslo mleko, da je kar dihat nehal? Dzizs ... to je bla pa panika, a ne? No, sam, da je blo potem vse OK. Aja, pa bravo, ker si prisla do konca z branjem!

netki in neboglasnica, super, da sta se naspali. Jaz pa danes ze nekaj ur pokonci. Mam tolk dela, da se ven ne vidim!

levinja, lunica, mirjam - to, z nasvetom glede trebuscka je tudi meni uslo - osvezite nam vsem spomin, prosimuser posted image  user posted image

mojcek, a ti torej ze dodajas kasico? In kako se obnese? Kako dolgo ze? A to pride torej samo gostejse mleko?

majuska, prima, da cas med crpanjem mleka izkoristis se za malo izobrazevanja (cvek revije, pa - kot vidimo - tudi resna literatura). Tko je traba, a way to go, girluser posted image

neboglasnica, fajn, da s Saro uzivata in sta sli v kino. To je bil pravi zenski vecer. Pa se doma je tvoj dobr zrihtal, a ne? Vidis, bos komot se kdaj ponovila.

tinky, odlicne novice glede selitveuser posted image  Se cisto, cisto malo in boste preseljeni, to je prav gotovo en poseben obcutek, a ne? Ej, a ste potem ustimali s stropom in vrati, pa v tusu so bile tezave ... Daj, nas bos potem razveselila s slikicami, a prav? Sem prepricana, da imate super lepo.

lavita, dobr zrihtajte na posvetovalnici. In OMG za ta velikega soncka - to je moralo bit grozno. Sam, da ni kaj hujsega. Evo, en user posted image zanjga.

Hvala za nasvete glede Aptamila AR - hladnejsa voda je res boljsa kot pretopla. A potem pa segrevate mleko, ker je prehladno ali kako?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1163
27.10.2008 9:55:57   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower

turobnega?  Pri nas sije sonce.user posted image Saj Štajerska je itak znana kot dežela sonca. user posted image

Sonce mate? O, kva sem vam fous!!!! Mi pa meglo, meglo, meglo ... grrrrrr ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1164
27.10.2008 9:56:51   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: petra1984

Pri nas je tud tako lep sonček. Ko se mali zbudi, šibava mal ven, ker napoved ni nič kaj prida!

In vi tud sonce? Ma, se bo treba preselit al kaj?!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1165
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 10:00:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1166
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 10:11:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1167
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 10:12:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1168
27.10.2008 10:13:49   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: flower

turobnega?  Pri nas sije sonce.user posted image Saj Štajerska je itak znana kot dežela sonca. user posted image

Kje imaš sonce user posted image ? Pri nas je taka megla, da ko pogledam ven ne vidim nič. Me Nino skozi sprašuj kaj je to zunaj, pravi da zakaj nič ne vidiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Meni pa tako ni nekaj dobro. Me zdaj že tri noči tak trebuh boli, čez dan pa je bilo ok. Danes pa me je tak šraufalo, da sem že mislila da bom dobilauser posted image  Pa počutim se glih tak, taki pritisk čutim v trebuhu da znoriš. Saj od čišče je že točno dva meseca, tak da po datumu bi lahko kaj bilo.
Nič, grem nekaj v pisker vrečt in pa počivat koliko bom pač lahkouser posted image

Brala bom pauser posted image user posted image user posted image  

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 1169
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 10:19:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 1170
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 10:21:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1171
27.10.2008 10:26:53   
Anonimen
hehe mojcek brata ? user posted image user posted image user posted image

luštnega fanta maš!

ja nič bom poskusla s tem zgoščevanjem pa bomo vidli dans ponoč. ma pa mojcek prav, to niti ni dodajanje, ampak sam zgoščevanje mleka, novalac anti colic je res ena sama voda.

Neposredna povezava do sporočila: 1172
27.10.2008 10:33:12   
Majuska
'jutro punce,

mi sploh spet spali 9 ur v kosu, potlej smo pojedli in med crkljanjem zaspali ... prav fletno jutro je bilo user posted image   Imamo pa še megleno, tako da ne vem, kakšna bo kaj šansa za sprehod.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
27.10.2008 10:33:58   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

ve, ki imate fantke: a so vam že od začetka govorili, ga morate kožico dol vlečt? meni pediater nič ne reče - niti pleničke mu še ni odpel, pa sva imela že 3 posvetovalnice user posted image user posted image user posted image

nefrologinja mi pa vedno reče, da mu moram vsak dan probat kožico dol potegnit. samo ne gre. je zgleda še premajhen. jaz se spravim to počet po kopanju, pa se mi kar z rok izmuzne. sploh ga ne morem lepo prijet. prosim, dejte mi kakšen nasvet.

Kolikor se spomnim z materinske, se kožice ne vleče dol. Pa tudi mož je komentiral, dokler ne bomo kožice vlekli, ne bo nobenega problema.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1174
27.10.2008 10:35:33   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

majuska, prima, da cas med crpanjem mleka izkoristis se za malo izobrazevanja (cvek revije, pa - kot vidimo - tudi resna literatura). Tko je traba, a way to go, girluser posted image

Mah veš kako, drugače je dolgčas samo gledati mleko, da teče ... tako pa še lepo misli zaposlim. Škoda k nisem tako pridna za študijske knjige user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Kr neki
khurde

A se vam zdijo te ankete o izbiri imen butaste?

da (46%)

ne (41%)

ne vem (13%)

Število vseh glasov: 425

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!