|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
26.10.2008 19:33:45   
jana81
bogi naš ati se matra da bi Nejc zaspal sam v postelji, mu bere pravljico, mali pa protestira...

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
26.10.2008 19:34:05   
Naty*
Ojla majske mamice user posted image !

Nisem nič brala nazaj (sm pa opazla, da ste ful naklofale user posted image ), ampak bom samo poročala, kaj smo opravil na biomagnetni resonanci. Glih smo prišli domov in sem ful utrujena, ker smo se cel vikend potepali.

Evo ugotovila nam je alergijo na: pšenico!!!!, mleko, jajca, svinjino, orehe, arašide, kivi, beli sladkor, cvetni prah, hišni prah, pike insektov, konzervanse, barvila, detergente, kovine, mraz, sonce, mačjo dlako.

Nima pa alergije na jogurte, jabolka, korenček, banane, krompir, riž, gluten, paradižnik, papriko, sojo, pasjo dlako in ostalo. Je rekla, da na mleko ne kaže več tolk kot pšenico, verjetno zato, ker sem se držala diete.

Tko da je čist normalno, da je mel krče tud po korenčku in jabolku, ker sem seveda js skoz jedla kruh user posted image . No sej, zaenkrat ne morem rečt, kolk to velja, bom pa videla po tednu diete. Včeri sem ga spet začela dojit in kljub temu, da sem cela dva dni normalno jedla, ni mel krčev user posted image . Pila sem kavo z mlekom, jedla sirov burek, pire krompir z mlekom, čufte in bananin šejk. Mogoče je alergija na mleko že mal v izginevanju, ker sem se skoz ful pridno držala diete.

Aja je pa rekla, da alergije na gljivico kandido nima, mam pa js. Ne alergije, ampak preveč kandide, tko da bi mogla met dieto in terapije. Ampak dokler ni panike za otroka, se ne bom še s tem zaj.... Je pa Žanu naredila še dva programa terapije, samo za celo testiranja, tko da user posted image  za zdravnico.

No jutr bom še kej prebrala in pokomentirala, tko da brez zamere.

špelin@ sm ti zjutraj poslala sms, ker sm bla v Zagorju in sm si vzela čas za kofetek, a ga nisi dobila? Sm razmišljala, da se nisem podpisala, pa mogoče nisi vedla, da sm js?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
26.10.2008 19:36:01   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jana: ko mu daš zelenjavo, a mu daš ko je lačen al ga prej podojiš in mu pol daš?Naša je ne mara ne vem kako, mami pa jo obožujeuser posted image user posted image

ko je lačen, ponavad po treh urah od prejšnjega dojenja, al pa prejšnjega obroka GH..pa ma res raje zelenjavo, ker se mi že dva dni zmrduje nad sadjem, zelenjavo pa ful z veseljem je, tud tale gres mu ne gre najbolj v rit.

Koliko zelenjavnega obroka GH pa poje in kliko te riževo polentne kaše??? Kaj od zelenjave pa najraje je?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
26.10.2008 19:40:24   
aurora28
Naty hvalabogu, da so ugotovili na kaj ima Žan alrgijo, čeprav bi bilo najboljša novica, da ne bi imel alergijo na nič. Kaj pa zdaj to pomeni zanj? A gre to za celiakijo?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
26.10.2008 19:53:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Ojla majske mamice user posted image !

Nisem nič brala nazaj (sm pa opazla, da ste ful naklofale user posted image ), ampak bom samo poročala, kaj smo opravil na biomagnetni resonanci. Glih smo prišli domov in sem ful utrujena, ker smo se cel vikend potepali.

Evo ugotovila nam je alergijo na: pšenico!!!!, mleko, jajca, svinjino, orehe, arašide, kivi, beli sladkor, cvetni prah, hišni prah, pike insektov, konzervanse, barvila, detergente, kovine, mraz, sonce, mačjo dlako.

Nima pa alergije na jogurte, jabolka, korenček, banane, krompir, riž, gluten, paradižnik, papriko, sojo, pasjo dlako in ostalo. Je rekla, da na mleko ne kaže več tolk kot pšenico, verjetno zato, ker sem se držala diete.

Tko da je čist normalno, da je mel krče tud po korenčku in jabolku, ker sem seveda js skoz jedla kruh user posted image . No sej, zaenkrat ne morem rečt, kolk to velja, bom pa videla po tednu diete. Včeri sem ga spet začela dojit in kljub temu, da sem cela dva dni normalno jedla, ni mel krčev user posted image . Pila sem kavo z mlekom, jedla sirov burek, pire krompir z mlekom, čufte in bananin šejk. Mogoče je alergija na mleko že mal v izginevanju, ker sem se skoz ful pridno držala diete.

Aja je pa rekla, da alergije na gljivico kandido nima, mam pa js. Ne alergije, ampak preveč kandide, tko da bi mogla met dieto in terapije. Ampak dokler ni panike za otroka, se ne bom še s tem zaj.... Je pa Žanu naredila še dva programa terapije, samo za celo testiranja, tko da user posted image  za zdravnico.

No jutr bom še kej prebrala in pokomentirala, tko da brez zamere.

špelin@ sm ti zjutraj poslala sms, ker sm bla v Zagorju in sm si vzela čas za kofetek, a ga nisi dobila? Sm razmišljala, da se nisem podpisala, pa mogoče nisi vedla, da sm js?

o moj boguser posted image . Božček mali, potem pa ni čudno, da ga je tako matralo.

ni mi pa jasno kaj pomeni, da je alergičen na mraz?

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1830
26.10.2008 19:54:35   
Anonimen

bogi naš ati se matra da bi Nejc zaspal sam v postelji, mu bere pravljico, mali pa protestira...

je vašemu atiju ratalo Nejčka uspavat?

Mi gremo tudi počasi našo pedenat

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1831
26.10.2008 19:58:26   
tilči
Lep pozdrav....

Mi smo šli pa danes na obisk k 10 dni stari punčki. Sem že pozabila, kako so majhni novorojenčki. Tilen je proti njej že pravi velikan.user posted image Kako se to spremeni v 5. mesecih.

Se mi je pa najbolj neumno zdelo, pridemo na obisk, bratranec od user posted image  je pobral darila, potem pa ves čas visel zunaj na cigaretu. Kot da nas ne bi bilo tamuser posted image .Dojenčka pa smo tudi bolj malo videli.
Potem pa so prišli na obisk še njegova bodoča tast in tašča.In izjava tedna: je ženska izjavila, kako je fino, ko ima punčka oblečeno hlačke in ne žabic ali pajacka, da je tako vsaj podobna človeku in ne user posted image .user posted image Ali 10 dni star user posted image  mogoče ni user posted image ?user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
26.10.2008 20:01:22   
tilči
Naty...super, da ste izvedeli, na kaj je alergičen
Meni pa ne gresta skupaj pšenica in gluten.Kako je alergičen na pšenico, na gluten pa ne?user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
26.10.2008 20:05:56   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image

a vaši hroščeki že spijo?

Naš je šel spat ob 19. tako kot vsak dan, razen če ga kakšen dan prej ne zvije. Nimamo nobenih problemov s prestavljeno uro, zjutraj je celo eno uro dalj spal, tako da smo na istem, kot ne bi sploh prestavljali ure. Tudi jedel in počival čez dan je ob istih urah kot do sedajuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
26.10.2008 20:07:33   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ufuser posted image , ma ve ste pa res naspidirane s pisanjem, komaj vas sledim. Ma res ste super. No, mi smo mel dns krst in je Vid bil zelo priden, nč ni jokal, sam vse je blo zanimivo,osebej ko ga je župnik polival z vodo se je kr nazaj oziral, po moje si je mislil:" U, spet se grem kopat."user posted image No, ja, najbolj je bila zanjimiva torta. Njami, je bla okusna.

user posted image  za uspešen krst

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
26.10.2008 20:10:09   
Anonimen

****: ja to je pa s.r.a.n.j.e. še ob nutelo so te spravil???Boš mogla sprejemat slovenske obiske, ki bodo prinesli kako polno vrečo s sebojuser posted image
Me pa firbec matra kaj daješ Omarju za papcat???

A bos ti kaj hmalu med temi obiski? Da ti spisek napisem...user posted image user posted image  Komi cakam , da res kdo pride...

Omar pa papca moje mleko potem pa dodajam AM - trenutno Bebilac 1
AM- tukaj so vsa Nizozemske proizvodnje. Milupa, Aptamil, Bebilac... ma izbira je kar velika.

Kasice se pa dobijo od Nestle prav tako v kozarckih od Nestle - Gerber in pa ena firma spanska Hero al neki tazga...

Sem mu pa zacela dajat gosto kosilo in sicer par zlic enega zivila ostalo pa rizevo kasico tisti BIo od Milupe, ker sem s tisto tud Samiji ze od 2 meseca morala mleko gostiti,ker je imela Reflux...

Sedaj je probal jabolko pa marelico in danes prvic grah. Zaenkrat ni tezav razen da je vsak dan veckrat pokakan...

Neposredna povezava do sporočila: 1836
26.10.2008 20:10:18   
tilči
No, kje ste sedaj? Ali vse kopate in user posted image ?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
26.10.2008 20:15:37   
nia5
Ja smo pikico pravkar skopali, zdaj pa se igra-dokler še je pri volji, ampak mislim da bo kmalu spanje na sporeduuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
26.10.2008 20:17:35   
barbaw
Naty user posted image  upam, da tele alergije čimprej izginejo. Drugače se jih pa da tudi zdravit z bioresonanco in še čim.

Tete moram vam povedat, da je naša mala ponorela. Se je prijela za stol in vstala. Čisto sama. user posted image  Kaj šele bo?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
26.10.2008 20:20:45   
barbaw
estrella jaz moji dam tudi namesto mlečnega obroka en zelenjavni ali sadni in mi poje en krompirček srednje velikosti in pol manjše bučke. Za sadje pa je sposobna pojest eno veliko breskev in pol jabolka. Se mi zdi, da ogromno poje, glede na to da je začela in da je še "majhen" dojenček.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
26.10.2008 20:21:12   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Tete moram vam povedat, da je naša mala ponorela. Se je prijela za stol in vstala. Čisto sama. user posted image  Kaj šele bo?

user posted image še malo pa boste shodiliuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
26.10.2008 20:23:24   
tilči
Grem user posted image ,če boste potem kaj bolj zgovorne

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
26.10.2008 20:24:55   
katy82
Ja babnce moje kam pa ve tako hitite,kr na 75 strani smo al kajuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Bravo za vas res ste pridne.

Sem kr utrujena,zgleda da od te ure pa še cel dan sem bla s tamalo in iskala kako pomoč,HB sem neki našla.Psihično sem mal v P ampak jutri je nov dan in sem si obljubil,da mi ne bo nič več pršlo do živga.

Zdej se moram pa it stisnt k mojmu,baje da imam domačo nalogouser posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
26.10.2008 20:25:39   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Hmmmm čisto odvisno od dneva. Je pa res, da naša zadnji teden poje občutno manj hrane kot prejšne tedne.
Danes:
- ob 7.oo sem ji naredila iz 100ml vode mlečno kašico s sadjem in je vse zmazala,
- ob 11.30 je spila 210ml mleka,
- okrog 15.00 bova papale sadje (ena banana+jabolko; sveže seveda)
- okrog 18.00 bo spet mlečna kašica z banano za lahko noč (spet pripravljena iz 100ml vode)
- okrog 20.30 mleko za lahko noč (pripravim ga ji 210ml; včasih spije vsega, večinoma pa okoli 120-150ml, potem pa pade v globok spanec)

Je pa pri nas tako, da če je preveč zmatrana, da naša noče po žlički papacat, ampak samo flaša

a Manca čez dan poje 5 obrokov?? no midva jeva 2-3x GH, ostalo dojenje...danes sva jedla zjutri mlečno kašico iz jabolk, marelic in zdroba, za kosilo riž zmiksan z korenčkom, za večerjo pa bo gres iz polente in riža.
Čaja oz tekočine se pa tud prtakne ne, sej zato pa kaka trdo.

Ja običajno ima 4-5onrokov. Niso pa vsi full obilni, običajno je tisti !"tamlečni najbolj obilen, tako kot danes ob 12h 210ml mleka user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
26.10.2008 20:25:45   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Aja eno vprašanje - katere terme nam predlagate za en kratek oddih v sredini novembra?

Jaz sem definitovno za Čatež user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
26.10.2008 20:26:03   
jana81

Jana: ko mu daš zelenjavo, a mu daš ko je lačen al ga prej podojiš in mu pol daš?Naša je ne mara ne vem kako, mami pa jo obožujeuser posted image user posted image

ko je lačen, ponavad po treh urah od prejšnjega dojenja, al pa prejšnjega obroka GH..pa ma res raje zelenjavo, ker se mi že dva dni zmrduje nad sadjem, zelenjavo pa ful z veseljem je, tud tale gres mu ne gre najbolj v rit.

Koliko zelenjavnega obroka GH pa poje in kliko te riževo polentne kaše??? Kaj od zelenjave pa najraje je?

poje recimo za pest velik krompir in korenček, al pa danes je pojedel dve veliki žlici riža in korenček, al pa 2 žlici graha in 2 korenčka, al pa krompir in pol bučke,pa špinačo sva že jedla, ne vem kaj ima najraje, mislim da do zdej vse, razen po bučkah ga je napenjalo, zelo rad je jedu špinačo.
Riževe polenten kaše pa 100ml vode in 5 žlič te kaeš, sam ne poje čist vse, ostane za dve žlice kar pojem jst.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1846
26.10.2008 20:26:09   
Soncnica Sandra ***
Naprej bom pa jutri tapkala, zdej se grem stiskat user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
26.10.2008 20:26:49   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

je vašemu atiju ratalo Nejčka uspavat?

ne, sem ga dala po 2o minutah trmarjenja na joško, sva podrla kupčka, ga dala nazaj v postlo, in po 10 minutah je zaspal.user posted image

Mi gremo tudi počasi našo pedenat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
26.10.2008 20:33:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Naty...super, da ste izvedeli, na kaj je alergičen
Meni pa ne gresta skupaj pšenica in gluten.Kako je alergičen na pšenico, na gluten pa ne?user posted image

Tole pa tud meni ni jasno user posted image user posted image

Drugace pa se pridruzujem da je fajn da ste izvedeli na kaj je alergicen pa najbolje bi res bilo, da ne bi bil na nic...Ampak ce ze je pa vsaj veste in se boste lahko prav ravnali.

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1849
26.10.2008 20:33:41   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

****: ja to je pa s.r.a.n.j.e. še ob nutelo so te spravil???Boš mogla sprejemat slovenske obiske, ki bodo prinesli kako polno vrečo s sebojuser posted image
Me pa firbec matra kaj daješ Omarju za papcat???

A bos ti kaj hmalu med temi obiski? Da ti spisek napisem...user posted image user posted image  Komi cakam , da res kdo pride...

Omar pa papca moje mleko potem pa dodajam AM - trenutno Bebilac 1
AM- tukaj so vsa Nizozemske proizvodnje. Milupa, Aptamil, Bebilac... ma izbira je kar velika.

Kasice se pa dobijo od Nestle prav tako v kozarckih od Nestle - Gerber in pa ena firma spanska Hero al neki tazga...

Sem mu pa zacela dajat gosto kosilo in sicer par zlic enega zivila ostalo pa rizevo kasico tisti BIo od Milupe, ker sem s tisto tud Samiji ze od 2 meseca morala mleko gostiti,ker je imela Reflux...

Sedaj je probal jabolko pa marelico in danes prvic grah. Zaenkrat ni tezav razen da je vsak dan veckrat pokakan...

Ja obljuba dela dolg in jaz se tega držim. Pridemo kot je bilo zmenjenouser posted image Ti kar sestavljaj spisek in mi ga boš lahko dala predno se bomo odpravili.
Vsaj user posted image  hrane imate na izbirouser posted image

tilči: ja eni ga pa res pihnejouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?