Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 16:35:18
|
|
|
|
Anitka
|
Majčice pa ve ste smrkastične Mi smo bili pa zdajle skoraj dve urci zunaj na svežem zraku. Sicer ni ne vem kako toplo , pa vseeno smo uživali zunaj. Ja včeraj zvečer smo imeli pa z Galom kar precejšnje borbe, ker spet ni in ni mogel zaspati. Verjetno je bil predolgo pokonci. Noč je bila pa potem HB dokaj znosna. Danes pa je Gal dobil tudi nekaj žličk Hippove mlečne kašice in je je celo nekaj popapcal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 16:56:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****:a pizzo bi? Sem se ravno včaraj nate spomnila, ko se Andražu rezala poli salamo, in še domačico smo jedli Ti packa... me drazis a . Jah, sej so itak vse slovenske proizvode in Podravkino vegeto iz prodaje vrgli... Sem sicer pisala na vse konce in kraje ampak ni haska, vceraj sem izvedela da tudi Nutele ne bo vec, kaj mi pol ostane druzga kot sprijazni se z usodo in upaj na prijazne obiske iz Slovenije... Pizzo imamo samo amerisko sranje...Pizza hut, pizza king... Doma je pa trenutno ne morem pect, ker imam pecico cist v k.u.r.c.u... No vse skup se vsaj na kilah mal pozna...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 16:57:13
|
|
|
|
Anitka
|
Zdaj gremo pa še pokomentirat kaj za nazaj, če bo seveda naš Galči to dopustil Nia5 jaz sem mu to kašico za začetek dala opoldne, potem pa imam kupljeno že tudi eno za lažjo noč (jabolko in komarček), oboje pa je od Hippa. Pa kupila sem tudi dve kašici od firme Alete. So pa vse od 4.meseca dalje. Aja pa še to, imajo jih v Tušu v GR. Zgleda, da bom morala kasneje kaj več napisat, ker me Gal kliče , pa še v kitajsko gremo papcat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 16:59:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Vedno pozabim... tista slika, ki si jo prlimala, ko je Andraž pomivu po tleh.... fullllllllllllllllllllllll lepo maš v bajt... sem šla kr ene parkat gledat še nazaj in nimam kaj rečt, tist k se vid, je prfect ... Lhk še kej poslikaš in mi na e-mail pošl, da si bom mal učke spočila . Tole pa jaz podpisem, sem videla fotke od zunaj... Hisica iz mojih sanj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 17:04:41
|
|
|
|
Anitka
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 17:09:58
|
|
|
|
tana7
|
estrella, zdaj me pa še bolj firbec daje okol te pice kaj je pa s paradižnikovo mezgo narobe? saj je pasterizirana zadeva (toplotno obdelana), pa še na testu gre v pečico, da se speče če je problem v surovi zelenjavi... al kako? pa itak sem morala nekaj napisat, da ne bo kdo rekel, da ne branim trdnjave
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 17:15:24
|
|
|
|
eole
|
dan, jaz več ne sledim .. sploh ne utegnem prebrat. joj, danes je spet eno smotano vreme, pa še ta ura.. hm, kaj bomo pa sedaj, jo dali eno uro prej spat, ali jo eno utro tolažili, da bo čas za kopanje,,, hm? pa kar ob petih je že tema. kako ne maram zime!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 17:17:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 estrella, zdaj me pa še bolj firbec daje okol te pice kaj je pa s paradižnikovo mezgo narobe? saj je pasterizirana zadeva (toplotno obdelana), pa še na testu gre v pečico, da se speče če je problem v surovi zelenjavi... al kako? pa itak sem morala nekaj napisat, da ne bo kdo rekel, da ne branim trdnjave kva pa jaz vem, baje je na listi, da rad povzročaa krče ****: ja to je pa s.r.a.n.j.e. še ob nutelo so te spravil???Boš mogla sprejemat slovenske obiske, ki bodo prinesli kako polno vrečo s seboj Me pa firbec matra kaj daješ Omarju za papcat??? VALENTINA: eh, sploh ni nič zrihrtan, če bi bilo po moje bi mogla imet težke miljončke Bom mal pofotkala in ti pošljem, lhk se pa kdaj zapeljet na izlet v naš koc in si v živo ogledaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 17:18:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole dan, jaz več ne sledim .. sploh ne utegnem prebrat. joj, danes je spet eno smotano vreme, pa še ta ura.. hm, kaj bomo pa sedaj, jo dali eno uro prej spat, ali jo eno utro tolažili, da bo čas za kopanje,,, hm? pa kar ob petih je že tema. kako ne maram zime! Delaj po občutku in boš najbolje prišla čez
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 17:20:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj gremo pa še pokomentirat kaj za nazaj, če bo seveda naš Galči to dopustil Nia5 jaz sem mu to kašico za začetek dala opoldne, potem pa imam kupljeno že tudi eno za lažjo noč (jabolko in komarček), oboje pa je od Hippa. Pa kupila sem tudi dve kašici od firme Alete. So pa vse od 4.meseca dalje. Aja pa še to, imajo jih v Tušu v GR. Zgleda, da bom morala kasneje kaj več napisat, ker me Gal kliče , pa še v kitajsko gremo papcat te držimo za besedo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 17:23:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi smo nazaj s sprehoda. Je pa čisto mim ta vreme edina: se mi je zdelo čudno, da se za LJ meniš, pa sem mislila, da si za avto zmenila Itak, da vaju lako poberem thanks
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 17:24:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj gremo pa še pokomentirat kaj za nazaj, če bo seveda naš Galči to dopustil Nia5 jaz sem mu to kašico za začetek dala opoldne, potem pa imam kupljeno že tudi eno za lažjo noč (jabolko in komarček), oboje pa je od Hippa. Pa kupila sem tudi dve kašici od firme Alete. So pa vse od 4.meseca dalje. Aja pa še to, imajo jih v Tušu v GR. Zgleda, da bom morala kasneje kaj več napisat, ker me Gal kliče , pa še v kitajsko gremo papcat te držimo za besedo O.K., le glejte, da boste ve zvečer še tule visele
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 17:25:40
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA: eh, sploh ni nič zrihrtan, če bi bilo po moje bi mogla imet težke miljončke Bom mal pofotkala in ti pošljem, lhk se pa kdaj zapeljet na izlet v naš koc in si v živo ogledaš Nikoli ne reci nikoli... mogoče pa res kdaj pridem... pr € se začne in konča... ŽALLLLLLLL
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 17:30:40
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo bili pa zdajle skoraj dve urci zunaj na svežem zraku. Sicer ni ne vem kako toplo , pa vseeno smo uživali zunaj. Ja včeraj zvečer smo imeli pa z Galom kar precejšnje borbe, ker spet ni in ni mogel zaspati. Verjetno je bil predolgo pokonci. Noč je bila pa potem HB dokaj znosna. Ja Anitka... tud naš zlo težko zaspi, če je predolg pokonc... in valda za dokaj znosno noč. Danes pa je Gal dobil tudi nekaj žličk Hippove mlečne kašice in je je celo nekaj popapcal Zgleda, da bom morala kasneje kaj več napisat, ker me Gal kliče , pa še v kitajsko gremo papcat Le glej, da boš..... uživajteeeeeeee v kitajski .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 17:37:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj gremo pa še pokomentirat kaj za nazaj, če bo seveda naš Galči to dopustil Nia5 jaz sem mu to kašico za začetek dala opoldne, potem pa imam kupljeno že tudi eno za lažjo noč (jabolko in komarček), oboje pa je od Hippa. Pa kupila sem tudi dve kašici od firme Alete. So pa vse od 4.meseca dalje. Aja pa še to, imajo jih v Tušu v GR. Zgleda, da bom morala kasneje kaj več napisat, ker me Gal kliče , pa še v kitajsko gremo papcat mjami kitajska, dober tek vam želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 17:39:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj gremo pa še pokomentirat kaj za nazaj, če bo seveda naš Galči to dopustil Nia5 jaz sem mu to kašico za začetek dala opoldne, potem pa imam kupljeno že tudi eno za lažjo noč (jabolko in komarček), oboje pa je od Hippa. Pa kupila sem tudi dve kašici od firme Alete. So pa vse od 4.meseca dalje. Aja pa še to, imajo jih v Tušu v GR. Zgleda, da bom morala kasneje kaj več napisat, ker me Gal kliče , pa še v kitajsko gremo papcat te držimo za besedo O.K., le glejte, da boste ve zvečer še tule visele ti le vklop RR se bo dogajalo kot vedno. Katera tema je danes na vrsti? Dece, kg, hrano smo obdelale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 17:41:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Hmmmm čisto odvisno od dneva. Je pa res, da naša zadnji teden poje občutno manj hrane kot prejšne tedne. Danes: - ob 7.oo sem ji naredila iz 100ml vode mlečno kašico s sadjem in je vse zmazala, - ob 11.30 je spila 210ml mleka, - okrog 15.00 bova papale sadje (ena banana+jabolko; sveže seveda) - okrog 18.00 bo spet mlečna kašica z banano za lahko noč (spet pripravljena iz 100ml vode) - okrog 20.30 mleko za lahko noč (pripravim ga ji 210ml; včasih spije vsega, večinoma pa okoli 120-150ml, potem pa pade v globok spanec) Je pa pri nas tako, da če je preveč zmatrana, da naša noče po žlički papacat, ampak samo flaša a Manca čez dan poje 5 obrokov?? no midva jeva 2-3x GH, ostalo dojenje...danes sva jedla zjutri mlečno kašico iz jabolk, marelic in zdroba, za kosilo riž zmiksan z korenčkom, za večerjo pa bo gres iz polente in riža. Čaja oz tekočine se pa tud prtakne ne, sej zato pa kaka trdo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 17:43:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Katera tema je danes na vrsti? Dece, kg, hrano smo obdelale midva oba visima na rač., sva čist padla v eno igrco, zdej pa tekmujeva kdo podre rekord... Nejc se pa na tleh igra, pa se reži, no trenutno se z glavo zabija v povšter.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 17:44:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Hmmmm čisto odvisno od dneva. Je pa res, da naša zadnji teden poje občutno manj hrane kot prejšne tedne. Danes: - ob 7.oo sem ji naredila iz 100ml vode mlečno kašico s sadjem in je vse zmazala, - ob 11.30 je spila 210ml mleka, - okrog 15.00 bova papale sadje (ena banana+jabolko; sveže seveda) - okrog 18.00 bo spet mlečna kašica z banano za lahko noč (spet pripravljena iz 100ml vode) - okrog 20.30 mleko za lahko noč (pripravim ga ji 210ml; včasih spije vsega, večinoma pa okoli 120-150ml, potem pa pade v globok spanec) Je pa pri nas tako, da če je preveč zmatrana, da naša noče po žlički papacat, ampak samo flaša a Manca čez dan poje 5 obrokov?? no midva jeva 2-3x GH, ostalo dojenje...danes sva jedla zjutri mlečno kašico iz jabolk, marelic in zdroba, za kosilo riž zmiksan z korenčkom, za večerjo pa bo gres iz polente in riža. Čaja oz tekočine se pa tud prtakne ne, sej zato pa kaka trdo. JANA: koliko časa pa mislišmti še dojit? Kako moj Nejček, Anja se ga že veseli v sredo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 17:44:46
|
|
|
|
nia5
|
Hudiča tudi jaz bi visela zvečer gor pa nimam laptopa, soba pa je na drugi strani bajte kot računalnik in mi zvečer poleg našega spanja nikakor ne rata, da bi malo počvekala, čez dan pa ne folgam , no verjetno se "pogučimo" komaj jutri, lahko noč-ma je hitro tema!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 17:56:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JANA: koliko časa pa mislišmti še dojit? Kako moj Nejček, Anja se ga že veseli v sredo misla sem do 6 mesca, sam mam problem ker Nejc noče flaške, se začne dret ko zmešan, tak da ga bom počas začela navajat na flašo, prej jo je vedn spil, zdej mava pa borbe, še vodo mu dajem iz lončka. Nejček je super, ravn ma akrobacije tule po tleh, se pa Nejc tud veseli miške, se že dolg nista vidla ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 18:07:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JANA: koliko časa pa mislišmti še dojit? Kako moj Nejček, Anja se ga že veseli v sredo misla sem do 6 mesca, sam mam problem ker Nejc noče flaške, se začne dret ko zmešan, tak da ga bom počas začela navajat na flašo, prej jo je vedn spil, zdej mava pa borbe, še vodo mu dajem iz lončka. Nejček je super, ravn ma akrobacije tule po tleh, se pa Nejc tud veseli miške, se že dolg nista vidla ne? veš pri meni je isto, prej je pila čaj iz flaške, zdaj pa flaške tudi povohat noče čaj ji dajem z žličko. Kot, da vejo da bomo vsak čas brez zize ostali in se ne dajo Jaz sploh ne vem, kako se lotit te flaške Moja se tudi začne dreti, ko samo zagleda flaško Ja, itak Nejc je že napol polnoleten
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 18:18:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos veš pri meni je isto, prej je pila čaj iz flaške, zdaj pa flaške tudi povohat noče čaj ji dajem z žličko. Kot, da vejo da bomo vsak čas brez zize ostali in se ne dajo ja po moje bo pr nas kr kriza, verjetn kake dva dni joka, da se bo navadu, pol pa bo, no bo mogl bit. Jaz sploh ne vem, kako se lotit te flaške Moja se tudi začne dreti, ko samo zagleda flaško jst mu bom popoldne dajala malo mojga mleka pred dojenjem, da se navadi.Bom pa probala še un cucelj iz kavčuka, ker je mehkejši, če ga bo hitu. Ja, itak Nejc je že napol polnoleten ja se kr pozna da je že 6 mesecev, ker se ful postavlja na noge in skače, tak da gremo po hojco ta teden, ker ga res ne morem držat na rokah po cele ure, da bi on skaku.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 18:39:03
|
|
|
|
aurora28
|
Jana prosim za obrazložitev : no midva jeva 2-3x GH, ostalo dojenje...danes sva jedla zjutri mlečno kašico iz jabolk, marelic in zdroba, A to jesta kupljeno kašico? za kosilo riž zmiksan z korenčkom, Kakšen riž, navaden skuhan ali otroški v prahu? za večerjo pa bo gres iz polente in riža. Kako pa to narediš, je vse kupljeno ali sama pripraviš polento? Čaja oz tekočine se pa tud prtakne ne, sej zato pa kaka trdo. Sta pa z Nejcom pridna, da imata že tri obroke . Midva sva na dveh. Ampak fora je, da je Gal najbolj dovzeten za GH v dopoldanskem času in takrat poje tudi 150 ml sadne kaše, nato pa popoldan čeprav je lačen noče več jesti GH, ampak bi samo zizal , Imam še dve vprašanji: - če je v otrokovem kakecu zeleno, a to pomeni, da ga je šraufalo? Jedel je namreč kašico iz marelic in hruške in je po tej kaši sračkal kot vidra, pa še dvakrat je bil kakec bolj zelen? - če vaš otrok zaspi popoldan okrog 17. ure in spi še vedno do 19. ure, ali ga prebudite, preoblečete v pižamco in nahranite in date nazaj spat, če zaspi ? Ali mu pustite spati dokler se sam od sebe ne prebudi, pa čeprav je to okrog 20. ure
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 18:50:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana prosim za obrazložitev : no midva jeva 2-3x GH, ostalo dojenje...danes sva jedla zjutri mlečno kašico iz jabolk, marelic in zdroba, A to jesta kupljeno kašico? ja od hippa. za kosilo riž zmiksan z korenčkom, Kakšen riž, navaden skuhan ali otroški v prahu? navaden riž, pa zmiksan v mlinčku za večerjo pa bo gres iz polente in riža. Kako pa to narediš, je vse kupljeno ali sama pripraviš polento? to je pa milupe moja prva kašica od 4.mes.dalje Čaja oz tekočine se pa tud prtakne ne, sej zato pa kaka trdo. Sta pa z Nejcom pridna, da imata že tri obroke . Midva sva na dveh. Ampak fora je, da je Gal najbolj dovzeten za GH v dopoldanskem času in takrat poje tudi 150 ml sadne kaše, nato pa popoldan čeprav je lačen noče več jesti GH, ampak bi samo zizal , naš ma pa raje domačo zelenjavo. Imam še dve vprašanji: - če je v otrokovem kakecu zeleno, a to pomeni, da ga je šraufalo? Jedel je namreč kašico iz marelic in hruške in je po tej kaši sračkal kot vidra, pa še dvakrat je bil kakec bolj zelen? ni nujno, Nejca nikoli ne šraufa, sam pritiska fejst, pa smo mel že vse barve. - če vaš otrok zaspi popoldan okrog 17. ure in spi še vedno do 19. ure, ali ga prebudite, preoblečete v pižamco in nahranite in date nazaj spat, če zaspi ? Ali mu pustite spati dokler se sam od sebe ne prebudi, pa čeprav je to okrog 20. ure midva ga pustiva spat dokler spi, in ga potem skopava pa dava nazaj spat
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?