|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
26.10.2008 16:35:18   
Anitka
Majčice pa ve ste smrkastičneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili pa zdajle skoraj dve urci zunaj na svežem zraku. Sicer ni ne vem kako toplouser posted image , pa vseeno smo uživali zunaj.

Ja včeraj zvečer smo imeli pa z Galom kar precejšnje borbe, ker spet ni in ni mogel zaspati. Verjetno je bil predolgo pokonci. Noč je bila pa potem HB dokaj znosna.

Danes pa je Gal dobil tudi nekaj žličk Hippove mlečne kašice in je je celo nekaj popapcaluser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
26.10.2008 16:56:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

****:a pizzo bi? Sem se ravno včaraj nate spomnila, ko se Andražu rezala poli salamo, in še domačico smo jedliuser posted image

Ti packa... me drazis a user posted image .

Jah, sej so itak vse slovenske proizvode in Podravkino vegeto iz prodaje vrgli... Sem sicer pisala na vse konce in kraje ampak ni haska, vceraj sem izvedela da tudi Nutele ne bo vec, kaj mi pol ostane druzga kot sprijazni se z usodo in upaj na prijazne obiske iz Slovenije...

Pizzo imamo samo amerisko sranje...Pizza hut, pizza king... Doma je pa trenutno ne morem pect, ker imam pecico cist v k.u.r.c.u...

No vse skup se vsaj na kilah mal pozna...

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1777
26.10.2008 16:57:13   
Anitka
Zdaj gremo pa še pokomentirat kaj za nazaj, če bo seveda naš Galči to dopustiluser posted image user posted image user posted image

Nia5 jaz sem mu to kašico za začetek dala opoldne, potem pa imam kupljeno že tudi eno za lažjo noč (jabolko in komarček), oboje pa je od Hippa. Pa kupila sem tudi dve kašici od firme Alete. So pa vse od 4.meseca dalje. Aja pa še to, imajo jih v Tušu v GR.

Zgleda, da bom morala kasneje kaj več napisat, ker me Gal kličeuser posted image user posted image , pa še v kitajsko gremo papcatuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
26.10.2008 16:59:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Estrella*:  Vedno pozabim... tista slika, ki si jo prlimala, ko je Andraž pomivu po tleh.... fullllllllllllllllllllllll lepo maš v bajt... sem šla kr ene parkat gledat še nazaj in nimam kaj rečt, tist k se vid, je prfect user posted image ... Lhk še kej poslikaš in mi na e-mail pošl, da si bom mal učke spočila user posted image

Tole pa jaz podpisem, sem videla fotke od zunaj... Hisica iz mojih sanj.user posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 1779
26.10.2008 17:04:41   
Anitka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Anja-Tia in Matevž vse naj naj za vajini obmesečnici.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbaw kdaj bova imeli rojstnodnevno čago?user posted image

Zdaj pa res grem...

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
26.10.2008 17:09:58   
tana7
estrella, zdaj me pa še bolj firbec daje okol te pice

kaj je pa s paradižnikovo mezgo narobe?
saj je pasterizirana zadeva (toplotno obdelana), pa še na testu gre v pečico, da se speče
če je problem v surovi zelenjavi...
al kako?

pa itak sem morala nekaj napisat, da ne bo kdo rekel, da ne branim trdnjaveuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
26.10.2008 17:15:24   
eole
dan,

jaz več ne sledim .. user posted image

sploh ne utegnem prebrat. joj, danes je spet eno smotano vreme, pa še ta ura.. hm, kaj bomo pa sedaj, jo dali eno uro prej spat, ali jo eno utro tolažili, da bo čas za kopanje,,, hm?  pa kar ob petih je že tema. kako ne maram zime!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
26.10.2008 17:17:10   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

estrella, zdaj me pa še bolj firbec daje okol te pice

kaj je pa s paradižnikovo mezgo narobe?
saj je pasterizirana zadeva (toplotno obdelana), pa še na testu gre v pečico, da se speče
če je problem v surovi zelenjavi...
al kako?

pa itak sem morala nekaj napisat, da ne bo kdo rekel, da ne branim trdnjaveuser posted image

kva pa jaz vem, baje je na listi, da rad povzročaa krče user posted image

****: ja to je pa s.r.a.n.j.e. še ob nutelo so te spravil???Boš mogla sprejemat slovenske obiske, ki bodo prinesli kako polno vrečo s sebojuser posted image
Me pa firbec matra kaj daješ Omarju za papcat???

VALENTINA: eh, sploh ni nič zrihrtan, če bi bilo po moje bi mogla imet težke miljončkeuser posted image Bom mal pofotkala in ti pošljem, lhk se pa kdaj zapeljet na izlet v naš koc in si v živo ogledašuser posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
26.10.2008 17:18:50   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: eole

dan,

jaz več ne sledim .. user posted image

sploh ne utegnem prebrat. joj, danes je spet eno smotano vreme, pa še ta ura.. hm, kaj bomo pa sedaj, jo dali eno uro prej spat, ali jo eno utro tolažili, da bo čas za kopanje,,, hm?  pa kar ob petih je že tema. kako ne maram zime!

Delaj po občutku in boš najbolje prišla čezuser posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
26.10.2008 17:20:17   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Zdaj gremo pa še pokomentirat kaj za nazaj, če bo seveda naš Galči to dopustiluser posted image user posted image user posted image

Nia5 jaz sem mu to kašico za začetek dala opoldne, potem pa imam kupljeno že tudi eno za lažjo noč (jabolko in komarček), oboje pa je od Hippa. Pa kupila sem tudi dve kašici od firme Alete. So pa vse od 4.meseca dalje. Aja pa še to, imajo jih v Tušu v GR.

Zgleda, da bom morala kasneje kaj več napisat, ker me Gal kličeuser posted image user posted image , pa še v kitajsko gremo papcatuser posted image user posted image

te držimo za besedouser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
26.10.2008 17:23:58   
Anonimen

Mi smo nazaj s sprehoda. Je pa čisto mim ta vremeuser posted image

edina: se mi je zdelo čudno, da se za LJ meniš, pa sem mislila, da si za avto zmenilauser posted image Itak, da vaju lako poberem

thanksuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1786
26.10.2008 17:24:33   
Anitka

O.K., le glejte, da boste ve zvečer še tule viseleuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1787
26.10.2008 17:25:40   
valentina2006
VALENTINA: eh, sploh ni nič zrihrtan, če bi bilo po moje bi mogla imet težke miljončkeuser posted image Bom mal pofotkala in ti pošljem, lhk se pa kdaj zapeljet na izlet v naš koc in si v živo ogledašuser posted image

Nikoli ne reci nikoli... mogoče pa res kdaj pridem... pr € se začne in konča... ŽALLLLLLLL

Neposredna povezava do sporočila: 1788
26.10.2008 17:30:40   
valentina2006

Mi smo bili pa zdajle skoraj dve urci zunaj na svežem zraku. Sicer ni ne vem kako toplouser posted image , pa vseeno smo uživali zunaj.

user posted image

Ja včeraj zvečer smo imeli pa z Galom kar precejšnje borbe, ker spet ni in ni mogel zaspati. Verjetno je bil predolgo pokonci. Noč je bila pa potem HB dokaj znosna.
Ja Anitka... tud naš zlo težko zaspi, če je predolg pokonc... in valda user posted image za dokaj znosno noč.

Danes pa je Gal dobil tudi nekaj žličk Hippove mlečne kašice in je je celo nekaj popapcaluser posted image user posted image
user posted image

Zgleda, da bom morala kasneje kaj več napisat, ker me Gal kliče , pa še v kitajsko gremo papcat

Le glej, da boš..... uživajteeeeeeee v kitajski user posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
26.10.2008 17:37:17   
Anonimen

mjami kitajska, dober tek vam želimuser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1790
26.10.2008 17:39:15   
Anonimen

O.K., le glejte, da boste ve zvečer še tule viseleuser posted image user posted image

ti le vklop RR se bo dogajalo kot vedno.

Katera tema je danes na vrsti?

Dece, kg, hrano smo obdelaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1791
26.10.2008 17:41:41   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Hmmmm čisto odvisno od dneva. Je pa res, da naša zadnji teden poje občutno manj hrane kot prejšne tedne.
Danes:
- ob 7.oo sem ji naredila iz 100ml vode mlečno kašico s sadjem in je vse zmazala,
- ob 11.30 je spila 210ml mleka,
- okrog 15.00 bova papale sadje (ena banana+jabolko; sveže seveda)
- okrog 18.00 bo spet mlečna kašica z banano za lahko noč (spet pripravljena iz 100ml vode)
- okrog 20.30 mleko za lahko noč (pripravim ga ji 210ml; včasih spije vsega, večinoma pa okoli 120-150ml, potem pa pade v globok spanec)

Je pa pri nas tako, da če je preveč zmatrana, da naša noče po žlički papacat, ampak samo flaša

a Manca čez dan poje 5 obrokov?? no midva jeva 2-3x GH, ostalo dojenje...danes sva jedla zjutri mlečno kašico iz jabolk, marelic in zdroba, za kosilo riž zmiksan z korenčkom, za večerjo pa bo gres iz polente in riža.
Čaja oz tekočine se pa tud prtakne ne, sej zato pa kaka trdo.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
26.10.2008 17:43:25   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Katera tema je danes na vrsti?

Dece, kg, hrano smo obdelaleuser posted image user posted image user posted image

midva oba visima na rač., sva čist padla v eno igrco, zdej pa tekmujeva kdo podre rekord... Nejc se pa na tleh igra, pa se reži, no trenutno se z glavo zabija v povšter.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
26.10.2008 17:44:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Hmmmm čisto odvisno od dneva. Je pa res, da naša zadnji teden poje občutno manj hrane kot prejšne tedne.
Danes:
- ob 7.oo sem ji naredila iz 100ml vode mlečno kašico s sadjem in je vse zmazala,
- ob 11.30 je spila 210ml mleka,
- okrog 15.00 bova papale sadje (ena banana+jabolko; sveže seveda)
- okrog 18.00 bo spet mlečna kašica z banano za lahko noč (spet pripravljena iz 100ml vode)
- okrog 20.30 mleko za lahko noč (pripravim ga ji 210ml; včasih spije vsega, večinoma pa okoli 120-150ml, potem pa pade v globok spanec)

Je pa pri nas tako, da če je preveč zmatrana, da naša noče po žlički papacat, ampak samo flaša

a Manca čez dan poje 5 obrokov?? no midva jeva 2-3x GH, ostalo dojenje...danes sva jedla zjutri mlečno kašico iz jabolk, marelic in zdroba, za kosilo riž zmiksan z korenčkom, za večerjo pa bo gres iz polente in riža.

JANA: koliko časa pa mislišmti še dojit? Kako moj Nejček, Anja se ga že veseli v sredouser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1794
26.10.2008 17:44:46   
nia5
Hudiča tudi jaz bi visela zvečer gor pa nimam laptopa, soba pa je na drugi strani bajte kot računalnik in mi zvečer poleg našega spanja nikakor ne rata, da bi malo počvekala, čez dan pa ne folgamuser posted image , no verjetno se "pogučimo" komaj jutri, lahko noč-ma je hitro tema!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
26.10.2008 17:56:23   
jana81

JANA: koliko časa pa mislišmti še dojit? Kako moj Nejček, Anja se ga že veseli v sredouser posted image

misla sem do 6 mesca, sam mam problem ker Nejc noče flaške, se začne dret ko zmešan, tak da ga bom počas začela navajat na flašo, prej jo je vedn spil, zdej mava pa borbe, še vodo mu dajem iz lončka.
Nejček je super, ravn ma akrobacije tule po tleh, se pa Nejc tud veseli miške, se že dolg nista vidla ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
26.10.2008 18:07:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

misla sem do 6 mesca, sam mam problem ker Nejc noče flaške, se začne dret ko zmešan, tak da ga bom počas začela navajat na flašo, prej jo je vedn spil, zdej mava pa borbe, še vodo mu dajem iz lončka.
Nejček je super, ravn ma akrobacije tule po tleh, se pa Nejc tud veseli miške, se že dolg nista vidla ne?

veš pri meni je isto, prej je pila čaj iz flaške, zdaj pa flaške tudi povohat nočeuser posted image čaj ji dajem z žličko. Kot, da vejo da bomo vsak čas brez zize ostali in se ne dajouser posted image user posted image

Jaz sploh ne vem, kako se lotit te flaškeuser posted image Moja se tudi začne dreti, ko samo zagleda flaškouser posted image

Ja, itak Nejc je že napol polnoletenuser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
26.10.2008 18:18:14   
jana81

veš pri meni je isto, prej je pila čaj iz flaške, zdaj pa flaške tudi povohat nočeuser posted image čaj ji dajem z žličko. Kot, da vejo da bomo vsak čas brez zize ostali in se ne dajouser posted image user posted image
ja po moje bo pr nas kr kriza, verjetn kake dva dni joka, da se bo navadu, pol pa bo, no bo mogl bit.

Jaz sploh ne vem, kako se lotit te flaškeuser posted image Moja se tudi začne dreti, ko samo zagleda flaškouser posted image

jst mu bom popoldne dajala malo mojga mleka pred dojenjem, da se navadi.Bom pa probala še un cucelj iz kavčuka, ker je mehkejši, če ga bo hitu.

Ja, itak Nejc je že napol polnoletenuser posted image user posted image

ja se kr pozna da je že 6 mesecev, ker se ful postavlja na noge in skače, tak da gremo po hojco ta teden, ker ga res ne morem držat na rokah po cele ure, da bi on skaku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
26.10.2008 18:39:03   
aurora28
Jana prosim za obrazložitev user posted image :

no midva jeva 2-3x GH, ostalo dojenje...danes sva jedla zjutri mlečno kašico iz jabolk, marelic in zdroba, A to jesta kupljeno kašico?

za kosilo riž zmiksan z korenčkom, Kakšen riž, navaden skuhan ali otroški v prahu?

za večerjo pa bo gres iz polente in riža. Kako pa to narediš, je vse kupljeno ali sama pripraviš polento?

Sta pa z Nejcom pridna, da imata že tri obroke user posted image . Midva sva na dveh. Ampak fora je, da je Gal najbolj dovzeten za GH v dopoldanskem času in takrat poje tudi 150 ml sadne kaše, nato pa popoldan čeprav je lačen noče več jesti GH, ampak bi samo zizal ,
Imam še dve vprašanji:

- če je v otrokovem kakecu zeleno, a to pomeni, da ga je šraufalo? Jedel je namreč kašico iz marelic in hruške in je po tej kaši sračkal kot vidra, pa še dvakrat je bil kakec bolj zelen?

- če vaš otrok zaspi popoldan okrog 17. ure in spi še vedno do 19. ure, ali ga prebudite, preoblečete v pižamco in nahranite in date nazaj spat, če zaspi user posted image ? Ali mu pustite spati dokler se sam od sebe ne prebudi, pa čeprav je to okrog 20. ure user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
26.10.2008 18:50:23   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jana prosim za obrazložitev user posted image :

no midva jeva 2-3x GH, ostalo dojenje...danes sva jedla zjutri mlečno kašico iz jabolk, marelic in zdroba, A to jesta kupljeno kašico?
ja od hippa.

za kosilo riž zmiksan z korenčkom, Kakšen riž, navaden skuhan ali otroški v prahu?
navaden riž, pa zmiksan v mlinčku
za večerjo pa bo gres iz polente in riža. Kako pa to narediš, je vse kupljeno ali sama pripraviš polento?
to je pa milupe moja prva kašica od 4.mes.dalje

Sta pa z Nejcom pridna, da imata že tri obroke user posted image . Midva sva na dveh. Ampak fora je, da je Gal najbolj dovzeten za GH v dopoldanskem času in takrat poje tudi 150 ml sadne kaše, nato pa popoldan čeprav je lačen noče več jesti GH, ampak bi samo zizal ,
naš ma pa raje domačo zelenjavo.
Imam še dve vprašanji:

- če je v otrokovem kakecu zeleno, a to pomeni, da ga je šraufalo? Jedel je namreč kašico iz marelic in hruške in je po tej kaši sračkal kot vidra, pa še dvakrat je bil kakec bolj zelen?

ni nujno, Nejca nikoli ne šraufa, sam pritiska fejst, pa smo mel že vse barve.

- če vaš otrok zaspi popoldan okrog 17. ure in spi še vedno do 19. ure, ali ga prebudite, preoblečete v pižamco in nahranite in date nazaj spat, če zaspi user posted image ? Ali mu pustite spati dokler se sam od sebe ne prebudi, pa čeprav je to okrog 20. ure user posted image

midva ga pustiva spat dokler spi, in ga potem skopava pa dava nazaj spat

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?