|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
26.10.2008 9:01:50   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Mateja_goljev... ja dr. Bokal je moja dr.  glede transferja pri njej nimam izkušenj,t ko da ti ne vem povedati. Men je delal transfer dr. Vogler, ki je bil tko nežen, da je bilo konec preden sm se zavedla. Na koncu mi je pa rekel "no, zdaj ste pa noseča"

A greš jutri na transfer ???????

Se vidma !!!!!!!!!!

Pridem tja na UZ zjutraj !!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
26.10.2008 9:02:57   
womanpolice
Ja, grethy, ob 10.00 imam transfer... mislim pa , da boš ti prej konc z UZ user posted image al pa ne user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
26.10.2008 9:05:52   
womanpolice
Nč, zdaj pa res v vodoravnega.. še mal... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1278
26.10.2008 9:06:28   
womanpolice
AJA, VSEM PUNCAM: "DOBRO JUTRO, VSAKO JUTRO!"

MIŠKA73... Kak si pa ti? vse pod kontrolo?

Neposredna povezava do sporočila: 1279
26.10.2008 9:06:49   
womanpolice
Dej, dej WP.. BEJŽ NA KAVČ user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1280
26.10.2008 9:36:55   
pikovit
Jutro,

a se Kruce fiks še ni nič javiluser posted image Evo držim pesti za plavo barvouser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj je zdaj punce a se še zdej niste odločile kam se bo šlo?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1281
26.10.2008 9:37:32   
pikovit
WP nočkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1282
26.10.2008 9:52:57   
pikovit
Kruce fiks vidim te.Ste že delali test?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
26.10.2008 10:05:25   
Zvezdica
Morgen

Oj pikovitka, kako možek?

Mene pa glavobol daje.... sam kavo se tako težko spravim pit-

Daisy, si me nasmejala zjutraj....hvalauser posted image

A je pri fiksovih kaj modrega? Čakamouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
26.10.2008 10:05:35   
biba007
Pija in Nokes, najlepša hvala za informacije. Ne, glede konzilija nisva še niti začela.... zdaj sva bila pri Rešu, pa smo dali skozi spermiogram, par UZ in PRL in FSH teste. Vse ok. Reš pravi, da imam PCO, tako da sem zdaj zamenjala Dabroston za Prometrium, pa zmanjšala Klomifen (prej 6 m nisem reagirala na večje odmerke), pa še Aglurab mi je dodal (ja, ko sva šla v lekarno, je šlo ob vseh ogromnih škatlah tablet tudi meni na jokuser posted image No, zaenkrat ni nobenih učinkov (razen tega, da mi je stalno slabo, da imam vročinske navale, a, pa še rečejo ti, da se ne sekiraj, ker stres škodi!!!!).

Greva pa v sredo na UKC - tudi moja ginekologinja je v dvomih, da bi šlo na GK hitreje kot pri Rešu, ampak menda je najbolje, da greš osebno k sestri in poskušaš dobiti točne datume. Hm, po mojih izkušnjah z našim zdravstvom, ne vem, če bo to ravno šlo.... Ampak punce, prosim držite pestiuser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
26.10.2008 10:06:09   
Zvezdica
Pa če se grem mal kulinarike in ste brez idej....  danes delam LAZANJOuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
26.10.2008 10:31:58   
nokes
biba, mogoče še to: jaz sem ravno zaradi čakanja prosila, če lahko pridem prej samoplačniško in so mi dali datum kar občutno prej, plačala pa nikoli nisem, čeprav sem na to opozorila! sem pa imela napotnico pri njih! in tudi zdravnika. glede tvojih težav s PCO ti ne znam svetovati kako poteka na GK, ker s tem nimam izkušnje.

zvezdica, naredi dvojno lazanjo, mi bi z mletim mesom, pridem iskat kamorkoli, povej kdaj? ob enih, ok, šibam, hvala. aja, šuka, tebi tud hvala, sem pojedla vse, tak da za gretko po moje ni nič ostalo! user posted image

WP, ne rabimo novih lokacij, imamo že z dvema težave! user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
26.10.2008 10:51:11   
miska73
Mlinčka, kje ti najdeš te fotke.
Sem včeraj celo večnost brskala, da bi našla enga fajng Milkota... pa ništa... ti pa tako fajn fotko napopaš.
Drgač pa uni 4 fantje v vodi.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Daisy23, dobrodošla tu med soborkami. Mislim, da ti je Lučka zelo lepo napisala kaj in kako. Ti kar vprašaj vse kar te zanima. Kot pa si verjetno sama opazila, se tu dogaja še kaj več kot samo pogovori o postopkih.

DejziSuperCow, user posted image user posted image user posted image to ti je uspelo samo zato ker Kruce ob nedeljah ne dela in svojo ženkico zjutraj carta. Hvala za kavico, pa še turška je. user posted image Ti si pa vsaj do besede prišla, ko si sama navsezgodaj tu gor.

Kruce, kdaj pade blu je modro?

Tina, si me nasmejala... samo da ti j. vse nazaj... Uživaj na sončku

Žiži, kak si srce. Že kej bolš?

Mateja, bomo držale pesti zate. Ampak transfer ti pade ravno čez vikend. Tko, da takrat je na GK samo dežurni zdravnik. Vprašanje, če lahko rečeš za drugega zdravnika, če to ni na delovnik.

Šuki, kolk si ti pridna. Kr za ožent. Zrihtaš seznam, pa še rogljičke za zajtrk.

WP, jutro tudi tebi. Dobro sem. Ampak mi tole poležavanje že malo preseda.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
26.10.2008 10:51:16   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

šuka, tebi tud hvala, sem pojedla vse, tak da za gretko po moje ni nič ostalo! user posted image

nokica naj ti je teknilo ... jaz sem pa jedla najslajše mandarince ... za kosilo bo pa musaka ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
26.10.2008 11:04:38   
Pija76
Kruce fiks dej povej no!!!!!!!!!!!!!!!

WP a praviš da bi se slinile pr Jurčku? Pa da tip ni samski user posted image ? NI, je pa kar mal metuljčka. Zdaj vem zakaj je skoz policijski avto tam parkiran - zihr ti na kufetu user posted image !
Kaj že mate svetlobo?

Biba no pol en del izvidov imaš, pejt na GK pa se pogovori, pol se pa odloči. Ampak boš ziher prej na vrsti kot septembra 2009. Madoniš to je skor eno leto.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
26.10.2008 11:05:23   
Pija76
Grety a greš spet v akcijo?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
26.10.2008 11:17:59   
gigi1
Oj puppe sam da se na hitro javim, pa grem...

Danes sem precej boljša. Včeraj sem cel popoldan prespala. moj user posted image  je skuhal, sva pojedla, pa sem šla nazaj ležkat.

Navijam za vse akterke in akterje user posted image  user posted image  user posted image

Lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
26.10.2008 11:25:31   
želvica99
Čao, kako ste kaj, ste vse pospale danes, ko je tako oblačno vremeuser posted image

Mateja-goljev naj punkcija jutri imne ekspresnouser posted image

Daisy prenova stanovanja, čeprav se veseliš, tud ubija. Poznam to pregovarjanje z delavci, imajo navado, da čudežno zginejo, ko bi mogli bit na delu,...user posted image upam, da se ti steče po planih in da se na konc poštenouser posted image .

WP joj tvoje mucke so pa za pojestuser posted image

Tina upam, da je z zdravjem kaj bolje, ju3 imaš UZ ane?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
26.10.2008 11:56:15   
pikovit
O Zvezdica naš je bolje,samo nogo ima plavo,ko naredi 5 korakov.Ma sej bo.user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
   Oktober IVF/ICSI II.del
26.10.2008 12:23:13   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Moja sploh ne more it lulat........
Na balkonu se naliva s čajem, faflja in benti.... Psiha...
Boljše da se grem že zdaj obriti za jutri, ker ko bo počlo bo wc do zjutraj zaseden!user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
26.10.2008 12:28:22   
ledenka
hello user posted image  da vas malo pozdravim user posted image  so se današnje akterke že javle? tako mi je všeč, da se je ura prestavla user posted image  user posted image  user posted image  bo jutri svetlo, ko bom vstala user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
26.10.2008 12:31:06   
bambi75
Daisy23 dobrodošla.

Daisy ta druga, če bote pa res bližje pa se vam pridružim, če lahko.

n74 kako je kaj minila punkcija?

Grethy a si v Akciji?

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
26.10.2008 12:36:15   
bambi75
WP tud mene zanima tvoja dnevna.

Krucefiks a tvoja mora pa lulat? A za kaj navijamo? Oposti ampak nisem sledila.

Vsem ostalim pa lep pozdrav.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
26.10.2008 12:41:48   
mateja_goljev
grethy a si v akciji?

joj komaj čakam da te vidmi. Prideva s Pepijem, saj veš mora kolegu podati roko.... hahahhahaha...

spet bo veselo.
Je v soboto čaku mene k sm bla na UZ in je opazoval tiste k so čakal za punkcijo al pa ET. Sej veš kak je moj, pol je mel pa debato s sestro Jano, folk je bil zamorjen, se spomneš kolk smo se nazadnje nasmejal k sm čakala na punkcijo? sej veš si mela UZ isto.

moj smrči tm na kavču, jest si pa čajčke kuham, da bom jutr sej kako besedo spravla iz sebe.

punce se še slišmo.

WP midve se pa tud vidve a ne? prvič sm jest mela ET pa ti punkcijo, zdej je pa obratno... hhahahahhaa

papa

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
   Oktober IVF/ICSI II.del
26.10.2008 12:56:41   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Moja sploh ne more it lulat........

Evo, blu ni modro, bo treba še naprej zajčka špilat!

IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Krucefiks a tvoja mora pa lulat? A za kaj navijamo? Oposti ampak nisem sledila.

Ja atej se je odločil da se s postopkom še malce počaka in naju založil s Primotrenom,  Klomifenom ter slabo voljo.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?