nokes
|
ojla dejzi, ja ura, sam kak naj jaz svojga psa naučim gledat na uro? hfala za kufe! drugače pa tudi jaz mislim, da če se iz lj pomaknemo nekaj km bolj na vzhod al pa na zahod in nam pridete naproti štajerke al pa primorke, bi bilo čist luštno! saj to je ajnc, cvaj, draj, pa smo! za prekmurje bo pa treba že kakšne koline zrihtat!!!! hmmm, kopalnica 2 tedna, že 5 teden??? ko sem pa to prebrala, mi je totalno pritisk zrastel. torej mojstrov ne priporočaš??? jaz iščem mojstre za vse (kopalnica, ogrevanje, elektro, parket, zidar, mizar, ni da ni, tak da babuške, če mate kake poznane, ki so dobri in ne predragi, predvsem pa se držijo dogovorov, dajte povedat al pa na zs kakšen telefonček, pliiiiz, ker moram renovirat pred ). bo pa generalka! aha, pa še to dejzi, kam pa boš sebe uvrstila??? al boš počakala, pa se pol prisliniš k zmagovalkam? dejzi2, so ti punce že napisale, punkcijo malo čutiš, a če nimaš glih polnih jajčnikov, ni sile! n74, dan D je tu, drži se danes, mislimo nate, pa sporoči, kako je bilo, ko prideš do kompa! evo, za srečo. joooooj, arneja, si me pa ti namejala : druga je rekla! !!! ok, lepo se razvajajta, pa čajčke pijta, pa uživajta!!