|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
26.10.2008 18:21:09   
miska73
WP saj ne morem verjet, da te že jutri čaka ET. Upam, da te otroci v vrsti čakajo. Ti pa saj veš... zrihtaj frizurco, pa bleščice da boš lepa za dohtarja pa seveda za sprejem otrok.

Mateja in Lučka, držta se jutri na punkciji. Čim manj bolečin in čimveč kvalitetnih celic. Pa protibolečinske tablete/svečke... karkoli sam da prime.

Pikapo in Netka, vidve se pa izkažta na UZ.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
26.10.2008 18:21:34   
Abra
WP, sušilc je res zakon, ko bo otroček pri hiši pa najbrž še toliko bolj. Saj si ga lahko na obroke privoščiš, še opazla ne boš, da kaj plačuješ. HarveyNorman ima zdej na 24 obrokov .... to te pride par kavic mesečno. Zaradi tega se ti pa res ni treba poročit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1327
26.10.2008 18:51:21   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

netka men je delal punkcijo Bokalova!

Sonček, IIIINNNNN???? Mnenje rabm!! Al nej se zafiksam, al nej vzamem ponujeno normalo...user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
26.10.2008 18:53:03   
mismis
user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Ponedeljek, 27.10.
pika.po - UZ
netka34 - UZ
  mateja_goljev - punkcija
Lučka 25 - punkcija
womanpolice - ET

Torek, 28.10.
Želvica99 - UZ
daisy23 - punkcija
mlinčka - ET
n74 - ET

Sreda, 29.10.
anna1 - UZ

Četritek, 30.10
Reby - UZ
Gigi1 - ET

Ponedeljek, 03.11.
Sapi - UZ

Torek, 04.11.
Tina1 - UZ
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V OKTOBRU  

Torek, 28.10.
Sonček85 - pregled
Dajamaja - UZ  

Sreda, 29.10.
Kicsi - pregled

Četrtek, 30.10.
Goldy - pregled
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU  

Ponedeljek, 03.11.
mojsonček - UZ

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS

Četrtek, 6.11.
Shuka - 3D UZ
Sabsa - UZ

Torek, 11.11.
Stijan - Pregled

Sreda, 12.11.
Zvezdica - pregled
mandreja - pregled

Četrtek, 13.11.
Goldy - pregled

Ponedeljek, 17.11.
LaraLight - pregled

Torek, 18.11.
LaraLight - NS

Sreda, 26.11
Shuka - pregled

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled

user posted image
OBJEMČKI
          user posted image Ozone, GITA14, Obayifo, Pika74, bbpikica, Nikita***, Reni70, Gospodarica, Zarja, zup2, paddyuser posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Jazzz27 greje user posted image user posted image test 31.10.2008
Lana08 greje user posted image user posted image test 03.11.2008
Kalina greje user posted image user posted image test 03.11.2008 
zivalica greje user posted image user posted image test 05.11.2008
anci banci grejeuser posted image user posted image test 06.11.2008
miška73 grejeuser posted image user posted image test 10.11.2008

user posted image  KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)
  • N74 (1. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,  1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+ femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nov boj)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna) 
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)

• user posted image

sayuri 
     user posted image  user posted image , pfuser posted image , Gloriauser posted image Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Animeuser posted image  user posted image , Mijavčekuser posted image  user posted image

Hope2  user posted image  user posted image , dakec user posted image  user posted image , Konina user posted image user posted image  user posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdica user posted image  user posted image , Pinki36user posted image , Abra user posted image  user posted image , Sonček33 user posted image  user posted image , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image user posted image  user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image  user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnica user posted image  user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenkauser posted image , Bozzauser posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , Dajamajauser posted image ,

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image    

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
         user posted image NOVE NOSEČKE OKTOBER user posted image

user posted image          mojsonček (PO)

user posted image         martin6 (LJ)      

user posted image         Mandreja (LJ)      

user posted image       Kicsi  (LJ)      

user posted image     Goldy  (LJ)  

user posted image     Sabsa (LJ)

< Sporočilo je popravil mismis -- 26.10.2008 19:00:28 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1329
    26.10.2008 18:59:22   
    mismis
    Za jutrišnje akterke je pa treba navijati:

pika.po - UZ
    netka34 - UZ

user posted image želim vama, da bi vajini folikli lepo rastli, da bo čimprej padla stopka  user posted image

mateja_goljev - punkcija
    Lučka 25 - punkcija

user posted image vama želim, da bi bilo na jutrišnji punkciji čimvečje število celic  user posted image

womanpolice - ET

user posted image
    wp, tebi pa želim, da dobiš jutri dve najlepši blastocisti v gretje, pa da še kakšna ostane za frižider  user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1330
    26.10.2008 19:01:20   
    Kruce Fiks
    IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Krucefiks, ja lahko bi G tvoji ženi že dal prej klomifen, vendar ga očitno ni. Reš mora videt, kako jajčniki reagirajo na stimulacijo, preden gresta v postopek.

Nama je samo dejal naj se mu javiva čez 4 mesece če ne bio nič ratal vmes...
    Torej nobene kontrole vmes!

Tko neučakana pa tudi ne moreta bit, drugje bi šlo še počasneje. Sicer pa klomifen velikim pomaga, mogoče bo pa tudi za vaju čudežna tabletka. Na žalost tudi IVF ni pogoj za uspeh.

Po vseh teh letih ne morem reči da sem neučakan! Vendar ko človek pride do spoznanja da rabi tujo pomoč in ko se zanjo po premisleku le odloči, bi pričakoval da bo šlo vse po enem utečenem redu. V najinem primeru bo čez 4 mesece potrebno iti vse znova... Jaz na njegov WC, ona spet hormone preverjat pa bo šlo en kup časa mimo.... Seveda verjamem v čudeže, sicer ne bi.....

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Kruce fiks... nisva razmišljala, da bi belil cevi, ker jih je pobrusil, da so ratale tko kovinsko oranžne (stene so pa itak oranžne). Zakaj? kaj pa ti predlagaš?

Dobi se barva za pocinkano pločevino, s katero se precej enostavno prebarva te cevi. Ker pa je tvoj Izvoljeni porabil ogromno časa in energije za brušenje in sta z izgledom zadovoljna bi predlagal da cevi vsaj polakirata, če jih še nista, sicer bodo oksidirale, potem pa.......ojoj!

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1331
    26.10.2008 19:02:02   
    netka34

Ponedeljek, 27.10.
    pika.po - UZ
    netka34 - UZ
    mateja_goljev - punkcija
    Lučka 25 - punkcija
    womanpolice - ET

user posted image user posted image user posted image Dejmo pupe, ju3 razturamo!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil netka34 -- 26.10.2008 19:04:35 >

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
    Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1332
    26.10.2008 19:04:02   
    womanpolice

pika.po - UZ
    netka34 - UZ

user posted image želim vama, da bi vajini folikli lepo rastli, da bo čimprej padla stopka  user posted image

mateja_goljev - punkcija
    Lučka 25 - punkcija

user posted image vama želim, da bi bilo na jutrišnji punkciji čimvečje število celic  user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1333
    26.10.2008 19:04:56   
    womanpolice
    Sorry, mismis... si tko lepo tole nardila, da sm si spet morala sposoditi.saj nisi jezna..

Hvala za želje... iz tvojih ust v Božja ušesa...

Neposredna povezava do sporočila: 1334
    26.10.2008 19:06:53   
    zarja1
    Zarja, s to user posted image si pa res revica. Kako dolgo ti pa to že traja?

ma v noči na petek se je začelo. In to kr orng. Vse bi še šlo, samo ti kosi so me total ubili. Porabla sem tri pakle always za ponoči pa eno škatlo OB. Dans je že veliko boljše, ni več kosov je pa kri kr temno temno rdeča. To se mi je zdaj prvič zgodilo. Sem cel petek popoldan in ves vikend preležala, pa še vročino sem imela tam do 37,7, bleda ko stena pa kr 4 kg sem zgubila, čeprav sem se trudla da sem kr jedla veliko. No zdaj pa bo počasi.....

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1335
    26.10.2008 19:07:44   
    nokes
    ojli, se pa zdajle počutim ko da sem na utropi.deraju!?user posted image  cel popoldan ležim in dremam, čudno??

za jutri bi zaželela WP dve super šponski blastocistki! user posted image

netka, da bi se jih vseh 7 odebelilo in zrastlo, ker si za njih lepo skrbela user posted image  in pika.po, naj uz pokaže, da si pripravljena za menopur.

lučka in matejagoljev, vama pa želim hitro in obilno punkcijo!! naj bo polno pravih celic! user posted image

n74, mogoče pa je ta ena celica točno tista, ki jo rabita!! kar pozitivno naprej! user posted image user posted image

mlinčica, ti res nič ne odgovorim? pa kaj je to z menoj, grda! pišem poste v mislih, pa tudi zbriše se mi kakšen sproti, potem pa mislim, da sem vse poštimala! ja, prve bojne linije, veš kaj sem razmišljala, tale zorn nama je po moje usojen in tu ni kaj narest!!! mal je tečkan, pa mal štorast, ampak vidi ti mene user posted image user posted image , še malo, pa boš taka okoli hodla, v razvlečenih trenerkah, z bolečimi zobmi, pa na uniju boš pristala, in še abstinenčno krizo boš mela zarad čikov, hja nosečniške radosti ... si razmišljala, da mu kaj rečeš? to mislim, da ti je že delal et in da je bila pi.zdarija? al pa vsaj sestram namigni, one ga ful na hitro spalamudijo! user posted image

ooooo, mišmiš, ja kje si ti? uživaš ha? pol pa pozabiš na nas odvisnice!

zarja, dragica, jaz resno upam, da se tvoja krvavitev umiri in da se počutje izboljša, ker takle pa res ni kul! user posted image  

krucefix, glej ga majstra all in one! ti tule nasvete ponujaš? no, povej kje naj dobim all in one mojstra da mi renovira vse u nulo do prihoda mojih otrok? drgač bomo morali v šotoru kampirat!

nokes

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1336
    26.10.2008 19:09:47   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: netka34
    seveda sem boljš, saj k se človek sprijazni, pa pofarba glavo....user posted image

sem vesela zate.....user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
    Neposredna povezava do sporočila: 1337
    26.10.2008 19:11:21   
    womanpolice
    IZVIRNO SPOROČILO: miska73

WP saj ne morem verjet, da te že jutri čaka ET. Upam, da te otroci v vrsti čakajo. Ti pa saj veš... zrihtaj frizurco, pa bleščice da boš lepa za dohtarja pa seveda za sprejem otrok.

Mateja in Lučka, držta se jutri na punkciji. Čim manj bolečin in čimveč kvalitetnih celic. Pa protibolečinske tablete/svečke... karkoli sam da prime.

Pikapo in Netka, vidve se pa izkažta na UZ.

Ja, zdi se, da je hitro minil čas, pa ni.. se je kr vleklo, pa spat nism mogla ponoči... itd.
    Ja, dans pa se itak morm "zrihtat" za tako opevanega dr. T, ki se menda ZELOOOOOO ZASLUŽIIIIIIIIII TAKŠEN RENOME, KI GA IMA... In si zapojmo He is the best He is the best He is the best, yes, He is the best....

Bom jutr na ET vzela zravn lepilo, da bodo user posted image user posted image kr prilimali v mojo maternico, da ne bosta po nesreči spet kam padla...

ja, bo treba pod tuš in vse.. pa še glavo morm umit, imam od tega ležanja tko mastne lase..

Dans sta moja mačkona bla tolk srečna, ko sta se lahk lovila po dnevni, z jutrijšnjim dnem pa ne bosta več "domovala" v topli kopalnici, temveč bosta morala v vetrolov user posted image user posted image user posted image user posted image , saj takšno nardita, da ni ravno dobr, da jst v kopalnici to vsakodnevno (večkrat na dan - vhod tud na wc) vdihujem. Se mi pa kr smilita, ker bosta morala biti v vetrolovu (veranda). MOrm spodaj pri vratih dat eno odejo, da jima ne bo pihalo. Moj pa pravi, da itak si morata otrdit kožo, ker na spomlad bosta izmenično zunaj in noter.

nč, grem pod tuš, da vse uredim, da še potem kakšn film pogledam...

Če se dans slučajn več ne tipkamo, vam želim sladke sanje in lahko noč. Jutri pa vam sporočim, ko prideva iz LJ.

NOČKO...

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 1338
    26.10.2008 19:12:16   
    womanpolice
    NOKES... Tud teb iz srca HVALA. Res upam, da me čakata dve lepi blastocisti.

Neposredna povezava do sporočila: 1339
    26.10.2008 19:12:45   
    Pija76
    Punce drage ju3šnje akterke jaz močno navijam za vsako posebej. Vsaka naj dobi/da/pokaže najboljše!!!!!

Midva pa pečeva pico user posted image

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 1340
    26.10.2008 19:13:39   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka
    Zarja, ti kar izležavaj, če je cel masaker spodi. K sreči je nedelja pa še taka turobna, da ti kej drugega itak ne preostane user posted image .

Mlinčka tud ti še malo pa boš morala počivat, samo to tvoje počivanje je tolk krasno......je bolj cartanje. Torek je takorekoč že pred vrati!!!!!! Želim ti vso srečo sveta!!!!!! Naj se oba pikeca trdno primeta in še kakšen bratec al pa sestrica naj počakata na hladnem za kako leto kasneje...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1341
    26.10.2008 19:13:41   
    womanpolice
    n74, bodi optimistična. Mogoče pa je ravno ta tista TAPRAVA, ki bo ostala pri tebi 9 mesecev...

Neposredna povezava do sporočila: 1342
    26.10.2008 19:14:27   
    womanpolice
    IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Punce drage ju3šnje akterke jaz močno navijam za vsako posebej. Vsaka naj dobi/da/pokaže najboljše!!!!!

Midva pa pečeva pico user posted image

mmmmmmmmmm, se mi je zdelo, da nekaj tle gor dišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

p.s. HVALA za želje...

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 1343
    26.10.2008 19:16:31   
    sonček33
    Netka - jaz imam s punkcijami dobre izkušnje! Obe brez bolečin. Mislim, da bo una doza čist dovolj!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1344
    26.10.2008 19:16:51   
    Pija76
    N74 želim ti da je ta tista prava! Za asprinin ti povem da je za prekrvavitev. Za prekrvavitev lahk do ET, se pravi dane sin ju3 piješ krvomočnico ali pa čaj iz malinovih listov. Na desen bok pa po ET. SREČNO!!

Neposredna povezava do sporočila: 1345
    26.10.2008 19:16:52   
    womanpolice
    MLINČKA... A veš,d a sm šele zdajle porajtala, da bova skup trepetali......... Vidiš, kak si me hitro ujela s pivom in cvetjem; pardon - jajci user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1346
    26.10.2008 19:19:56   
    sapi
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

pika.po - UZ
    netka34 - UZ

mateja_goljev - punkcija
    Lučka 25 - punkcija

womanpolice - ET

user posted image
    wp, tebi pa želim, da dobiš jutri dve najlepši blastocisti v gretje, pa da še kakšna ostane za frižider  user posted image

mismis je res tako lepo, da se tudi jaz pridružim k tvojem navijanju.

Punce moje uspešno jutri!!!!

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1347
    26.10.2008 19:20:02   
    womanpolice
    KRUCE FIKS bom mu prenesla... HVALA za nasvet....

NETKA34 Hvala za lepe želje...

Tak dolg se že spravljam do kopalnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1348
    26.10.2008 19:21:13   
    womanpolice
    Pa še ne morm do kopalnice ker se še morm SAPI zahvalit za navijanje.. HVALA...

Zdej pa res morm letet stran... drgač bom se cel večer zahvaljevala in bom brez frizure ostala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1349
    26.10.2008 19:21:15   
    zarja1
    user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 'user posted image

pika.po, netka34

'user posted image
    mateja_goljev, Lučka 25
    user posted image

womanpolice
    user posted image  

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1350
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?