|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
26.10.2008 7:02:38   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: nokes
aha, pa še to dejzi, kam pa boš sebe uvrstila??? user posted image  al boš počakala, pa se pol prisliniš k zmagovalkam?

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem kot politiki, a ne? Saj ne vem. Ravbar mi je bližje, ampak je itak vseeno, če se že vozimo. Moti me zgolj to, da nima zunanjih kapacitet. user posted image user posted image user posted image  Načeloma mi je vseeno.

Ne, mojih mojstrov pa res ne priporočam. So sicer prijazni dečkoti, pa vse naredijo, kar jih prosiš, samo trajaaaa. Eden izmed njih je polagal ploščice ko zmešan in ni šel domov, dokler ni blo narejeno. Ta je bil tabulš. Pa nonstop je bentil, da šef preveč naročil vzame, pol pa skačejo iz enga punkta na drugega. Kar se pa šefa tiče... Hmmm. Reče, da pride, pa ga ni, al pa pride, pa ful hitro gre, ker ga od drugje kličejo. Ampak včeraj je bil pa priden. Je veliko naredil. Samo sosedi bodo znoreli, ker vse na skupnem hodniku pušča... Ma bo že. Saj gre proti koncu. Do novega leta jim bo menda uspelo. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
26.10.2008 7:03:51   
DaisyE
O tina, morgen. Kako si danes? Sem videla, da te vse po spisku matra. Ti vrag ti.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
26.10.2008 7:12:11   
Pija76
Evo še mene user posted image . Dobro jutro!

Daisy1 si pa danes res zgodnja. A je gužva v kopalnici in imate tako naporen urnik kdaj kdo user posted image . MAter 5 tednov, jaz bi bla zihr že shravžljana user posted image !

Daisy2 welcome to the club. Punkcija pri Rešu ni boleča, vseeno pa lahk vzameš kak ketonal eno uro prej. Pa srečno!

Arneja uživaj na počitnicah! PA več naj vas nazaj pride user posted image .

Noki a te otroc ne pustijo spati?

Mismis obleka hiške se mi zelo dopade, huda barva je. Zdaj pa sledi pucanje, drgnjenje in tko naprej. Kako si mi ti? Neki nisi zelo dejavna tle gor. KAj se dogaja?

Lučka bravo za stopko. Danes pa lepo praznuj, kosilo in torta sta zihr slastna.

Želvica tebe sem pa res že malo pogrešala, ti sam šibaj okol pol bo treba počivat.

Mlinčka včeraj je bil en tak zagnojen dan, da mi je prav pasal kmal na kavč.

WP čakamo slikco dnevne.

Gigi kako si? Bolečin ni?

Pozdravček vsem mojim babnicam, preživite lepo nedeljo. Kaj boste kaj počele?

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
26.10.2008 7:15:03   
Tina1
Dobro jutro punce. Evo, sem že pršla s sprehoda s kužiko, zdej pa kavicauser posted image , pa zajtrk pol pa via proti morju.

user posted image

Današnjim akterkam pa želim vso srečouser posted image user posted image user posted image .
Vsem ostalim pa lepo nedeljouser posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
26.10.2008 7:16:51   
Pija76
Tina1 midva tud premišljujeva varianto Piran, ampak nama pa gužva na cesti ne paše. Uživajta!

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
26.10.2008 7:21:26   
Tina1
morgen daidy. me j...e vse po spisku, ampak j...em jz nazaj.
Sej bo, dokler ni slabš je ok, k pa bo, pol bo pa p.....ija.
E, k pa bojo zrihtal, sploh kopalnico, pol, pol boš pauživala user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
26.10.2008 7:23:45   
sonček33
Dobro jutro punce!

Kakšno turobno vreme. A bo dež?
Mene boli grlo, dete me je celo noč brcalo v rebra, bolijo me kolki....tako da sem se mogla predčasno iz postlje vržt. No, zdej počasi prihajam k sebi.

U fajn plani za morje...uživajte. tam bo menda lepo.

Midva bova kar doma. No mal k našim skočva pa k nečakoma, da udarimo kakšnega katanca, to bo pa tudi  vse.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 26.10.2008 7:26:23 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
26.10.2008 7:24:19   
Tina1
Pija76, sej mene tud mal ta gužva skrbi, ampak midva morva jet, ker peleva mojo mami u Strunjan u zdravilišče. Midva bova pa to skoristva dobro s prijetnim in nardila še izlet.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
26.10.2008 7:25:11   
Pija76
Sonček dobro jutro, daj mal zasij prosim!!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
26.10.2008 7:25:47   
Pija76
Super Tina, uživajta!

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
26.10.2008 7:25:54   
sonček33
Pija se trudim s polno močjo ...pa ne ratauser posted image Ma sej na morčku je pa lepo. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
26.10.2008 7:33:34   
nokes
Noki a te otroc ne pustijo spati?

Mismis obleka hiške se mi zelo dopade, huda barva je. Zdaj pa sledi pucanje, drgnjenje in tko naprej. Kako si mi ti? Neki nisi zelo dejavna tle gor. KAj se dogaja?

ojla pija, tudi mene zanima: kakšna barva??? a če poveš, potem te lahko najdemo? user posted image user posted image

otroci so kar dejavni, ja, me še kar drži adrenalin z morfologije, mam tolk energije, da se kar bliska! v resnici me pes ne pusti spat, pride k postli, pa mi prisloni mokrega noska na lice, pa kaj naj potem nardim??? ja valda da vstanem, pa greva na potep!

gigica, tudi mene zanima, če si ok, al te je včeraj res čist razmesaril?!?! drži se, ko boš pa pri volji, pa napiši kaj! user posted image

sonček, daj se malo pomatraj še danes, jutri bo dež! mali brca? priden! user posted image

tina, uživaj na morju, pa da ti svež morski zrak dobro dene pri alergijah, im nafilaj baterije, saj veš, da rabiš polne!!!!

nokes

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
26.10.2008 7:35:30   
nokes
ojla, mateja goljev, ti pa nisi nič povedala, kako je bilo včeraj? vidim te!

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
26.10.2008 7:43:50   
mateja_goljev
ojla, ja padla je stopka, jutri pa je punkcija. Oprostite k se nisem javila, sem čist brez glasu in sm počivala, da ne bi zbolela. Ja sm pa mela kalvarijo včeri z stopko. Mi jo je moj dal, pa mi je blo že ko je zapiču tko slabo da sm mislna da bom skup padla.

No tko mal so napredvala moja jajčeca, jutri pa punkcija , mislem da bo Tomaževič, ker je za ta teden dnevni razpored. ET pa mi bo na žalost tako kot prvič (vsaj tako sm vidla na razporedu) delala Bokalova. Zakaj nažalost? ker sm ful krvavela po vstavitvi in me je ful bolel.

Ah bo že, mogoče mi je pa usojena... hahhahah

lep dan vsem sotrpinkam.

mateja

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
26.10.2008 7:49:13   
Tina1
nokes, baterije bom napolnila  na maximum. Sej prvo nisem hotla it, pol me je pa moj prepriču, da mi bo sam dober del. Pa še prou ma.

Kako si pa ti kaj? Pa tvoje počutje in zobek?

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
26.10.2008 7:52:42   
Shuka
Dobro jutro user posted image

Daisy - kera je kurja rituser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
26.10.2008 7:52:47   
Tina1
mateja, bomo pesti držal in za punkcijo in za et. Te pa razumem glede et-ja pa Bokalove.
Ona je men delala iui pa je  bla tko "nežna" da sem ji na mizi skup zlezla. Namreč mam zverižen maternični vrat in pr men ne gre na hiter pa na silo. Zanimiv mi je blo pa to k je bla takrat ona moja G. in je ona z rdečo napisala v kartoteko opombo.
U glavnem ti ko boš na et-ju misl na rr. Mi bomo s tabouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
26.10.2008 7:59:52   
Pija76
Noki hiška je oranžna. 

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
26.10.2008 8:01:26   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Noki hiška je oranžna. 

uau, že kurblam avto user posted image , za zajtrk bi pa kak topel rogljiček, prosim. gaaaaas!user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
26.10.2008 8:05:36   
Shuka
user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Nedelja, 26.10.
n74 - punkcija
daisy23 - stopka

Ponedeljek, 27.10.
pika.po - UZ
netka34 - UZ
  mateja_goljev - punkcija
Lučka 25 - punkcija
womanpolice - ET

Torek, 28.10.
Želvica99 - UZ
daisy23 - punkcija
mlinčka - ET

Sreda, 29.10.
anna1 - UZ

Četritek, 30.10
Reby - UZ

Ponedeljek, 03.11.
Sapi - UZ

Torek, 04.11.
Tina1 - UZ
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V OKTOBRU  

Torek, 28.10.
Sonček85 - pregled
Dajamaja - UZ  

Sreda, 29.10.
Kicsi - pregled

Četrtek, 30.10.
Goldy - pregled
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU  

Ponedeljek, 03.11.
mojsonček - UZ

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS

Četrtek, 6.11.
Shuka - 3D UZ
Sabsa - UZ

Torek, 11.11.
Stijan - Pregled

Sreda, 12.11.
Zvezdica - pregled
mandreja - pregled

Četrtek, 13.11.
Goldy - pregled

Ponedeljek, 17.11.
LaraLight - pregled

Torek, 18.11.
LaraLight - NS

Sreda, 26.11
Shuka - pregled

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled

user posted image
OBJEMČKI
          user posted image Ozone, GITA14, Obayifo, Pika74, bbpikica, Nikita***, Reni70, Gospodarica, Zarja, zup2, paddyuser posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Kajsica grejeuser posted image test 27.10.2008
Jazzz27 grejeuser posted image test 31.10.2008
Lana08 grejeuser posted image test 03.11.2008
Kalina grejeuser posted image test 03.11.2008 
zivalica grejeuser posted image test 05.11.2008
anci banci grejeuser posted image test 06.11.2008
miška73 grejeuser posted image test 10.11.2008

user posted image  KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Kajsica (2. IVF, GK LJ, ET 11.10.)
  • DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)
  • user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,  1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+ femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nov boj)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki
  • N74 (1. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna) 
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)

• user posted image

sayuri 
     user posted image  user posted image , pfuser posted image , Gloriauser posted image Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Animeuser posted image  user posted image , Mijavčekuser posted image  user posted image

Hope2  user posted image user posted image , dakec user posted image  user posted image , Konina user posted image user posted image  user posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdica user posted image user posted image , Pinki36user posted image , Abra user posted image  user posted image , Sonček33 user posted image  user posted image , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image user posted image user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnica user posted image user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenkauser posted image , Bozzauser posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , Dajamajauser posted image ,

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image    

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
         user posted image NOVE NOSEČKE OKTOBER user posted image

user posted image mojsonček (PO)

user posted image martin6 (LJ)      

user posted image Mandreja (LJ)      

user posted image Kicsi  (LJ)      

user posted image Goldy  (LJ)  

user posted image Sabsa (LJ)

(odgovor članu Tina1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1270
    26.10.2008 8:12:27   
    Shuka
    Bozza se nam ni javila s pregleda, upam, da je videla srčka in da presrečno uživa. user posted image

n74 - punkcija se bliža, naj bo čimmanj boleča in lepi foliklčki spunktirani.user posted image

daisy23
    - dobrodošla in si že na seznamu za navijanje.user posted image

Tinči - naj tvoje težave hitro izginejo, sam ko ma hudič mlade jih ma velik, naj gre hudič šč,ščuser posted image

noki
    - evo zate rogljički
    user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1271
    26.10.2008 8:29:51   
    sabsa
    Mateja čestitke za stopko. Kar se transferja tiče ... saj lahko po končani punkciji sestri prosiš, da bi imela nekoga drugega. Jaz sem prosila za Drobniča in sem ga tudi imela. Res smo morale malo počakati, a ni noben problem. Srečno!

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1272
    26.10.2008 8:51:58   
    womanpolice
    Madonca ste zgodnje.. sploh ti,Daisy... Pa kaj ne morte spat? No, sej jst tud ne... od punkcije do vključno dans zelo slab spim. Ne vem, ali je to mal živčkov zarad rezultata v ponedeljek ko bo ET. Verjetn je to to. Najraj bi dans cel dan prespala, potem jutr šla po otročičke, potem pa bi kr spala do testa. To bi bilo najboljše... Je moj bil v nočni, pa sm ga ob pol petih klicala, in ker ima takšn ton zvonenja, so se tko smejali... Ko pa je prišel domov, sm pa jst ratala mal tko user posted image , ampak ker vem, da NE SMEMO, sm ga mal pobožala, si nardila lušte, in nazaj zaspala... user posted image user posted image user posted image Ampak, če bo user posted image , mi je vseen, če ne seksamo 9 mesecev. Za takšen cilj se pa da zdržat... user posted image user posted image

LUČKA25... Sm se zmotla ane, da se vidimo.. ti si pr Rešu?

PIJA76... Ti pa si neučakana... user posted image user posted image user posted image Dobite, dobite fotke... čakam na tisto pravo dnevno svetlobo , drgač to ni to.. dans zagotovo...

GIGI... Si že kaj boljše? te še kaj tišči? Mene kr v trebuhu napenja.

nč, grem še mal v horizontalo... gledat tv in šivat gobelin... Potem pa morm videt al bo moj prav čas vstal, da gre v trgovino, drugače pa se bom kr jst morala zapeljati... user posted image (morm z avtom, ker je predaleč peš)

Se tipkamo kasneje; upam,da mi moj ne bo dans za cel dan okupiral računalnika.

Lahk vam dam prve informacije glede Luna bar in Ravbarja (oboje poznam)
    Luna bar je res ena takšna postojanka, v kateri se ustavljajo šoferji in mimovozeči ..
    Ravbar je v centru Rodica; je veliko prostora in ima tudi teraso (vendar ne vem kak dolg ima odprto teraso, ker je tam gosto naseljeno - hiše so neposredno blizu).

Lahk pa vam predlagam lokal Jurček bar v Depali vas... je prijetn lokal, ki ima tudi teraso, pa še v zgornjem nadstropju ima posebej sobo z biljardom. In muzka je full dobra. Vendar bi bilo dobr, da prej rezervirate. Če bi se odločile za Jurček bar v Depali vasi (pri Domžalah), vam lahko uredim rezervacijo, saj osebno poznam namestnika šefa lokala, ki tam tudi streže in, ko ga boste videle, si bo marsikatera sline pocedila... no, zdaj se je malce poredil user posted image , ni pa samski...

Drgač pa glede na to, da poznam vse tri lokacije, mislim, da bi najbolj uživale pri Jurčku

(odgovor članu sabsa)
    Neposredna povezava do sporočila: 1273
    26.10.2008 8:53:32   
    womanpolice
    Mateja_goljev... ja dr. Bokal je moja dr.  glede transferja pri njej nimam izkušenj,t ko da ti ne vem povedati. Men je delal transfer dr. Vogler, ki je bil tko nežen, da je bilo konec preden sm se zavedla. Na koncu mi je pa rekel "no, zdaj ste pa noseča"

(odgovor članu womanpolice)
    Neposredna povezava do sporočila: 1274
    26.10.2008 8:57:49   
    Grethy
    Daaaaaaaannnn ... sam tolk da se javim in vas pozdravim ...

lepo nedeljo vam želim ... pa ne preveč teh in podobnih pregrešnosti kot jih je ščukca nalimala ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sabsa)
    Neposredna povezava do sporočila: 1275
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
    Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?