|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 8:57:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3376
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 9:01:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3377
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 9:02:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3378
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
26.10.2008 9:14:41   
Anonimen
morrak tudi če išče sonce ga ne bo našla. je kislo vreme, oblačno in dvomim da se bo danes sploh sonček pokazal.
mamamajča fajn, da si se nam pridružila pri čveku. user posted image
anej je danes že boljše, tudi glasek se mu že vrača, sicer se hripav ampak 100x boljše kot včeraj.

Neposredna povezava do sporočila: 3379
26.10.2008 9:35:14   
petra *k
morrak, pri nes nebo nič s sonca gnes. žalostno je vreme full in celi dan bo tak, kolko zgleda. evo, glih so se radiatorji malo vužgali.
ja mamamajča, dobrodošla še na rr. pa kar čvekaj kaj z nami.

kaj pa tatly, pa zaj notri spravlja, ker se čez teden prva javlja?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
26.10.2008 9:49:13   
TinaV*
Lepo pozdravljene!

Uh madona dobro da sem prisla sem sem vsaj vidla da je sla ura nazaj user posted image user posted image user posted image  cisto sem pozabla....jaooo
a vam nekaj povem? spali smo 6 ur skupaj...niti jesti ni htela user posted image  ce je nebi ob 6 budila bi gospodicna komaj ob 9 jedla...user posted image user posted image user posted image
pa okico ma vneto,pojma nimam od cesa,verjetno si je kar sama kaj not odnesla ko tako dela z dudo pa rokicami...sem ji ze oprala okico par krat kar z vodo zaenkrat,pa mlko ji not spuscam po kaplicah....sem mislila da ne pomaga tak hitro...e ko nova je full pomaga pa se takoj ...HB upam samo da si nebo razsirla...

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
26.10.2008 9:51:55   
TinaV*
Pri nam so pa pred dvema dnevoma komaj zaceli kuriti,pa se to tak da ti slabo grata...dobro da sma kupila radiator predno sem rodila....ce ne bi crknili tu notri,no midva ne lariso bi pa zeblo...

mamamajča dobrodosla in user posted image  da ne citas samo user posted image user posted image user posted image

Glede vremena pa koliko sem citala danes pise soncno user posted image user posted image user posted image ,kaj vidi kera sonce? ker tu ni drugo ko megla...pa mislim da je se mrzlo ko user posted image user posted image ...bo moj povedal ko pride s trgovine,sem danes kar njega nagnala ker mi ni za v qlandio vse ostalo pa je zaprto...hja mesto kaj cesuser posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
26.10.2008 10:04:27   
TinaV*
Deja super da je anej ze boljsi....bogi revcek mali skos ga nekaj mantra user posted image ...
vau malo sem tickerje gledala...petra se 2 tedna...uhu kak bo to hitro...a te je kaj strah poroda?

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
26.10.2008 10:08:40   
petra *k
o tinav, pozdravljena.
ja res je mrzlo vuni, toti vremenarji se zgleda radi zmotijo.user posted image
jaz pa zaj dobim obisk, treba kavico spiti, še je nisem gnes, in mi prav paše, da je opet nem trebala sama piti. te pa tak grem počasi proti telovadnici, okoli pol 1h pa grema na kosilo.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
26.10.2008 10:11:30   
petra *k
ja zaj se pa res bliža. danes 14dni glih mam PDP. pa nevem, kaj ti naj rečem- je me strah pa ni me. jaz se bolj sekiram za to, da ne bo aleša doma, ko bo me trebalo pelati. ker bi bla ziher dosti bolj sproščena pa boljše bi se počutla, če bi me on pela, kot pa njegova ata,ki bo me te on moga, če bo aleš v službi. pa včasih se zmislim tudi na porod,ja. sicer ne iz drugega vzroka, razmišljam v to smer, kak priti pravi čas, da mi dajo še antibiotike, ker te bi ti naj dali kao 4 ure pred porodom. tak da mislim, da jaz nem čakala popadkov na 5 min, ampak bom šla malo prej. nevem. probala bom biti čim bolj flegma, če se bo dalouser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
26.10.2008 10:16:46   
TinaV*
kake antibiotike? jaz nisem nic dobila....se niti nevem ko me je babica picla po porodu v roko...
jaz nisem nic popadkov cakala,sploh jih mela nisem...meni je voda odtekla pa sem kar sla v porodnisnico...sicer z resilcem ker so pisale kao da mores poklicati,pa to sploh res ni...bi me lahko moj pelal...
babice so me sprasevale ce me je kaj strah pa sem rekla saj nevem kak je cesa naj me bo strah user posted image user posted image user posted image user posted image ...mene nic ni skrbelo,

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
26.10.2008 10:18:37   
Anonimen
o pa ste se le razgovorile!
mi2 z anejom pa sma malo norela, ker je danes boljše volje in mi je fajn, da se končno smeji in igra.user posted image
petra prej se ti zs poslala!

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3387
26.10.2008 10:19:09   
TinaV*
edino takrat hm mislim da je blo okoli pol 7 sem se sekirala pa se to zato da nebi moj zamudil poroda,ker ko mi je babica rekla poklicte partnerja sem vedla da bom rodila,ker je blo ekspresno ....skoraj bi zamudil user posted image user posted image user posted image  ce je priso pa par min pa je bla ze zunaj user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
26.10.2008 10:19:34   
Anonimen
tinaV petra more dobit antibiotik zaradi streptokoka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3389
26.10.2008 10:20:15   
TinaV*
super deja to je pa tak lepo slisati oz prebrati no user posted image ...naj le nori samo da je vse ok...
tak sem jaz rekla predno sem rodila,naj nori pa vse potere bom ze kupovala samo da bi zdrava bla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
26.10.2008 10:21:12   
TinaV*
ajaa...vidis to sem pa pozabila...sem mislila da morejo vse antibiotik dobiti....user posted image user posted image user posted image
pa blo mi cudno meni e zdi da nisem nic dobila,kaj pa vem ce sem komaj cakala da dobim otroka v roke user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
26.10.2008 10:21:14   
Anonimen
moj pa še spi, pa mi je malo tečno. je včeraj šel malo ven, sicer je bil kar hitro doma, samo zelo rad čez vikend dolgo spi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3392
26.10.2008 10:22:18   
Anonimen
ja saj jaz tudi nisem nič dobila, razen umetnih. itak ti nič ne dajo če se prej ne zmeniš oz. če ni kaj narobe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3393
26.10.2008 10:23:42   
TinaV*
mi pa vsi isti cajt stanemo...moj je tudi tak zaspanec ampak sem ga ze lepo navadla da z nama stane oz ga je larisa .....user posted image user posted image
jaz se umetnih HB nisem dobila,sem mela kar jitro svoje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
26.10.2008 10:23:56   
Anonimen
jaz tudi pravim, samo da je zdrav, ostalo se da vse prenest- od raznih izpadov, kričanja, jokanja,.. ampak tako hudo ga je gledat, ko je bolan. res!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3395
26.10.2008 10:25:39   
TinaV*
Prej sem en forum citala niti nevem kje...mislim da o eni ki je rodila,da bla sivana kao dva siva za okras pa da nic ni bolelo...superr
kaj pa jaz ko sem mela 6 sivov,pa G nic ni pocakal da bi enekcija prijela,mi je kar na zivo,to me je bolj bolelo ko porod ....ker sem mela zunanje pa notranje sive...reko da jih je 6 te bo ze tak....user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
26.10.2008 10:27:01   
TinaV*
ce ma larisa okico vneto pa mi je ze to hudo gledat,kar na joc mi gre...pa se vceraj je mela skoro 5 ur take krce ....te pa sem ji hitro jesti dala,pa jo k sebi v postlo dala spat,ej ko da odrezes naenkrat je vse minlo pa spala je ko angelcek ....mali politik je ji pravima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
26.10.2008 10:27:08   
Anonimen
no fajn, da si ga tak navadila. jaz nimam take sreče. se spomnim ko je bil anej star kake 2mes, pa ko je jokal ponoči ga moj sploh ni slišal. zanimivo ne! ja meni pa je tak vseeno zaj sem se tak navadila, da vstanem ko se anej zbudi. in pač ne spim več, zato pa me včasih že ob 8zvečer zmankauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3398
26.10.2008 10:28:39   
Anonimen
ojoj, jaz sem dobila samo en šiv in me je nehalo bolet po 14 dneh. sem mela res srečo glede tega

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3399
26.10.2008 10:29:16   
TinaV*
jap vem kak je...sem tudi sama ista...vceraj npr sem ze pol 7 vstala pa cel dan nekaj delala,ker sem nora...namesto da bi spala ...pa me je pol 6 sfalilo dobro da je se moj doma...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.