petra *k
|
čer ! midva pa sma bla na tenisu nekje na hrvaškem, v neki vukojebini, nikoli ne trufiš do tja , je aleš šel s svojim šefom igrat tenis, jaz pa sem cajtnge zraven čitala. pa mačka sem malo božala, majo enega mačka, ki je obsedeni z igranjem, in sem se igrala z njim z kulico, ker ga pač božati ne upam, na koncu sem ga malo po glavici počohala-joj, kak mi fali, deja ti veš, kak sem nora na mačke, zaj jih pa že 9 mesecev nesem cartala . no, zaj na koncu pa me je povabil še na čevapčiče v lepinji k bariju, sem že včeraj pravila, da bi rada, preden rodim, še vsaj enkrat jedla hamburger al pa pico, ker potem en čas tega nebo. in se mi je danes želja izpolnila-pasalo full, čeprav sem pojedla samo 1/2 porcije, je blo čist dovolj, da sem si potešila lušte. ve pa vidim pridno čvekate danes. deja, pa res anej nema sreče, saj bo boljše, bo to tudi enkrat minilo. jaz mu želim vse naj naj da čimprej ozdravi. je pa res, da nevem, kaj razmišljajo starši, da dajo v vrtec bolanega otroka, saj se te morajo zavedati, da s tem lahko okužijo celi vrtec. morrak, to je na mamini čvekalnici pod temo nosečke in mlade mamice iz ormoža,ptuja in okolice. no sem se malo razpisala, zaj pa grem pod tuš, te pa še pridem verjetno preberem, kaj bote dopisale, te pa v posteljo, ker sem že cel dan na riti, in je verjetno tia cela zmučkana v trebuhu, pa morem malo vležeči položaj.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|