|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
25.10.2008 12:17:19   
valentina2006
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image vse naj, naj za user posted image mesecev

user posted image in user posted image vse naj, naj za user posted image mesecev

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
25.10.2008 12:19:05   
suzy85
hej hej!
mi smo že nazaj. smo bli zunaj, pa zgleda, da se je eva kr fajn zmatrala, kr je spet sama zaspala. user posted image user posted image user posted image

jana ful dobra obleka. si jo kupla al si jo dala delat? krasen parček sta!

nina7 uživajte na mmorju, pa kakšen sončni žarek nam pošljite!

estrella user posted image user posted image user posted image  za Aljo, da je tolk pojedla!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
25.10.2008 12:23:54   
suzy85
eno user posted image : boste uporabljale hojico? kdaj jo mate namen začet uporabljat oz. tiste, ki že imate otrok, kdaj ste jo začeli uporabljat?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
25.10.2008 12:30:42   
nia5
Ma ve pa res niste "normalne"user posted image , pet dni me ni pa ste naklofale več kot 50 strani!!!
Računalnik mi je kapituliral in je bil na popravilu, sem hotla zdaj kaj prebrat pa ni šans, to je cel roman, niti nimam časa, no toliko da se javim, ker sem čist poniknila user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
25.10.2008 12:32:31   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

eno user posted image : boste uporabljale hojico? kdaj jo mate namen začet uporabljat oz. tiste, ki že imate otrok, kdaj ste jo začeli uporabljat?

Ne in nikoli je nismo uporabljali. Jo P ful odsvetujejo, ker se otroci naučijo narobe hodit oz. se jim noge deformirajo. Niso uporabne v hišah pri živahnih otrocih, ker se lahko poškodujejo. Naš škrat se je pri 6-ih mesecih postavil sam na noge in pri 9-ih sam shodil. Ga nikoli nismo držali za roke in učili hodit. Kako bo pa zdaj pa bomo videli, hojice pa sigurno ne bomo imeli.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
25.10.2008 12:34:51   
Estrella*

Jaz sem jo pri 6-9m, potem je pri 10 shodil in je niveč rabiluser posted image Drugače gre lahk notri ko samostojno sedi.

nia5: mi je blo že čudno, da te ni na spregleduser posted image Kar nekaj vročih debat si zamudilauser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
25.10.2008 12:44:24   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Ne in nikoli je nismo uporabljali. Jo P ful odsvetujejo, ker se otroci naučijo narobe hodit oz. se jim noge deformirajo. Niso uporabne v hišah pri živahnih otrocih, ker se lahko poškodujejo. Naš škrat se je pri 6-ih mesecih postavil sam na noge in pri 9-ih sam shodil. Ga nikoli nismo držali za roke in učili hodit. Kako bo pa zdaj pa bomo videli, hojice pa sigurno ne bomo imeli.

Pediatri odsvetujejo marsikateri pripomoček, tako, da o tem sploh ne bi razglabljala. V hiši, je več prostora in je hojca čisto ok in ni nič bolj ne manj nevarna kot v stanovanju, je pa res , da moraš imeti otroka vedno na očeh, ker lahko kako zakuha. Živahni otroci so itak problematični za poškodbe, pa bilo kje se nehajajo. Če imaš otroka v hojci al pa ne, moraš v bivlnem prostoru zagotoviti čim bolj varno okolje; ograje pred stopnicami, stavri ki se prevrnejo umaknit na zadostno višino ali jih odatraniti in podobno.
Zaradi nepravilne hoje in hojce se sploh ne strinjam, ker poznam toliko hodulkarjev, pa nobeden od njih nima nikakršnih deformacij.
Ga moraš opazovati kako se poganja, če se vleče, potem hodulja ni za otroka in je bolje, da ni v njej. Če se pa lepo opre na nogice in se na njih dviguje, je pa ok. Pa brez zamere, nobenemu nočem soliti pameti to je mje mnenje.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
25.10.2008 12:52:13   
Katina
Tokrat javljam podatje s posvetovalnice. Veliki smo 66 dm, težki 7.560 g. Dobili smo pikico in se cepili proti rotavirusu. Cepljenje smo junaško prestali. Naše fantomske pikice še kar vztrajajo, zato smo nazaj samo na mleku in opazujemo kako in kaj, ker imamo sum na alergijo. Drugače nam kar dobro gre in izkoriščamo lepo vreme. Me kar skrbi kako bo takrat, ko se bo vreme poslabšalo, saj je naš user posted image takoooooooo zelo rad zunaj.

Žal nimam skoraj nič časa za branje, še manj za komentiranje user posted image . Šla sem pokukat le janino oblekico in je 1Auser posted image ! BRAVO JANA ZA OUTFIT IN POSTAVCO.

Jaz trenutno vsak dan obiskujem terapijo za mojo nogo z upanjem, da bo zdaj kaj delovala, ko jo moram sama plačevat user posted image . Žal ne kaže kakšnega izboljšanja. Vendar upanje ostaja.

Lep pozdrav vsem 5 in 6 mesečnikom in njihovim mamicam.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
25.10.2008 12:56:16   
Katina
Se bom vključila v trenutno temo hojc, ker moja2 ravno spitain imam malo časa. Mi smo jo uporabljali in je user posted image zelo uživala v njej. Imela je kar velik poligon. Kljub uporabi ni imela nikakršnih razvojnih težav. Shodila je par dni pred prvim rojstnim dnevom. Popolnoma se strinjam z Estrello*, ki pravi, da P marsikateri pripomoček odsvetujejo. Tako kot za vsako stvar se starši sami odločijo kaj je za njihovega otroka najbolje. Ne bom pozabila "primera" mixi, ko smo jo vse napadle glede GH, ko pa je povedala kako velika babnica je njena user posted image mi je bilo jasno, da mleko več ne zaleže. Vsak zakaj ima svoj zato.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
25.10.2008 13:01:26   
valentina2006
Katina: Fullllll lepooooo, da se oglasiš... probi se večkrat... si kar pogrešana user posted image ... za tvojo nogo user posted image user posted image user posted image ... Inti je pa fejst fant user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
25.10.2008 13:24:04   
Anonimen
Estrella: kje se spet potepaš??

Neposredna povezava do sporočila: 1336
25.10.2008 13:26:58   
Anonimen
Punce kaj pa hoduljica, mene matra da bi jo kupila, a je še prezgodaj??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1337
25.10.2008 13:28:21   
Anonimen
Slikce sem dala v album ČVEK PRI ALJI DOMA,

Tally jaz bi ti poslala samo mi mail štrajkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1338
25.10.2008 13:34:24   
Anitka
Oj!

Na hitrco, ker spet nimam časa user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dragi moj Gal vse naj naj za 5-mesečnico, enako tudi Brini in pa Ani za pol leta!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jana danes sva z Galom šla v lekarno in na pošto tako, da v ponedeljek bi morala bitizadeva pri tebi.

Se slišimo kasneje....

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
25.10.2008 13:51:57   
barbaw
Estrella nič ne bom užaljena ali prizadeta. "hoduljkarjev" ne poznam niti enega in bi res težko sodila. Jaz pač imam svoje mnenje in me nič ne prizadane če ima kdo drugačnega. Zato pa smo si različni in je življenje bolj pestro. Jaz nisem imela hojice niti možnosti imet, ker smo se takrat stiskali pri tašči v eni sobici in smo obnavljali hišo, ko pa smo se preselili pa je Jaka že shodil.

Katina user posted image user posted image user posted image   sem te pogrešala. Opažam, da vas ima vse več probleme z alergijo in upam, da bodo izvenele s starostjo tako kot jih večina.

edinaos v hojico daš otroka ko samostojno sedi.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
25.10.2008 13:54:52   
mixi

Se bom vključila v trenutno temo hojc, ker moja2 ravno spitain imam malo časa. Mi smo jo uporabljali in je user posted image zelo uživala v njej. Imela je kar velik poligon. Kljub uporabi ni imela nikakršnih razvojnih težav. Shodila je par dni pred prvim rojstnim dnevom. Popolnoma se strinjam z Estrello*, ki pravi, da P marsikateri pripomoček odsvetujejo. Tako kot za vsako stvar se starši sami odločijo kaj je za njihovega otroka najbolje. Ne bom pozabila "primera" mixi, ko smo jo vse napadle glede GH, ko pa je povedala kako velika babnica je njena user posted image mi je bilo jasno, da mleko več ne zaleže. Vsak zakaj ima svoj zato.

Tudi jaz se popolnoma strinjam z estrello ker sta oba moja nečaka bla non stop v hojici pa noben od njiju nima deformacije nog, in zaradi tega ni ne eden ne drugi kasneje shodu to je stvar vsakega posameznika, tudi P-ji so različnih mnenj. Eni jio odsvetujejo drugi ne. Čeprav mislim da dostikrat pride zelo prav, in jim tudi ko se postavijo na nogice izboljšuje ravnotežje, ker majo tisto plastiko okoli in se otroci počutijo bolj sigurni. No to je moje mnenje pa brez zamere.

alarm kliče pridem kasneje

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
25.10.2008 14:22:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mixi

Tudi jaz se popolnoma strinjam z estrello ker sta oba moja nečaka bla non stop v hojici pa noben od njiju nima deformacije nog, in zaradi tega ni ne eden ne drugi kasneje shodu to je stvar vsakega posameznika, tudi P-ji so različnih mnenj. Eni jio odsvetujejo drugi ne. Čeprav mislim da dostikrat pride zelo prav, in jim tudi ko se postavijo na nogice izboljšuje ravnotežje, ker majo tisto plastiko okoli in se otroci počutijo bolj sigurni. No to je moje mnenje pa brez zamere.

alarm kliče pridem kasneje

pri nas se alarm že od 6h ne izklaplja!!

(odgovor članu mixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1342
25.10.2008 15:58:34   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image in user posted image vse naj, naj za user posted image mesecev

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

tudi jaz se pridružujem čestitkamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1343
25.10.2008 16:19:47   
Soncnica Sandra ***

jo ne bomo uporabljali. no, najbrž ne.
nikoli ne reci nikoli user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
25.10.2008 16:20:43   
Soncnica Sandra ***

tudi mi2 z Manco se pridružujeve čestitkam!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 1345
25.10.2008 17:54:37   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

jo ne bomo uporabljali. no, najbrž ne.
nikoli ne reci nikoli user posted image

Tudi jaz jo nimam namena... pa tko kot je rekla SS, nikoli ne reci nikoli.

Neposredna povezava do sporočila: 1346
25.10.2008 17:55:51   
suzy85
tiste, ki še dojite: se še kaj pazite pri hrani al jeste vse? ste se sploh kaj pazle? pico ste jedle?

Neposredna povezava do sporočila: 1347
25.10.2008 17:57:35   
suzy85

user posted image

user posted image

tudi z evo se pridružujeva čestitkam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
25.10.2008 17:58:18   
valentina2006
Ojla punce.... sem bla pridna in avto spedenala v nulo... Matevž pa vs ta čas panču v vozičku zdravn. Sem mu kr zimski pajac oblekla, da ga nebi zeblo.

Se pa danes ponoč ura prestav... me prav zanima kok bo to spremenil ritem naših "hroščkov" user posted image .

tilči: Kako je noga??

Neposredna povezava do sporočila: 1349
25.10.2008 18:10:27   
Anonimen

tiste, ki še dojite: se še kaj pazite pri hrani al jeste vse? ste se sploh kaj pazle? pico ste jedle?

mi se še na polno dojimo in jemo že čisto vse, no vse razen PASULJAuser posted image , suzy ti si kar privošči pizzo, saj so že toliko stari, da mislim da bo OK.

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?