|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
25.10.2008 10:45:52   
Janey
uu misar kavice in pišktka pa jaz se nikol nisem dobila v posteljjouser posted image
mali še kar ne spi.....uf je naporen...boma zamudila na kosilouser posted image tak ne vem če ga nebi spokala kar pa grema, sam pol pa bo v avtu zaspal i se lahko eno uro vozim če hočem da kaj spiuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
25.10.2008 10:57:47   
kati kati
nekaj se me loteva...trebušna virozauser posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
25.10.2008 11:00:09   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

nekaj se me loteva...trebušna virozauser posted image

ojej...tega ti pa nism faušuser posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
25.10.2008 11:00:49   
itata
moj otrok se je tudi danes odločil, da me bo malo bolj mučil ponoči. se je zbudil 3x in od tega 2x ni hotu joške... to je sicer ok, ampak sem ga morala pa mal nosit gor pa dol po sobi, da smo lahko spali mirno... pa še vstal je frajer ob 6:30. sem bla povožena k user posted image  (pa sem šla spat ob 22h!). pol se je ob 9h pustil prav na hitro nazaj dat v ležečke jaz pa zraven lepo ša za eno urco pa pol - sem se zbudila ker se mi je nos zamišuser posted image . on pa še spi. tko da sem mal bolš. pol pa šibava na kavo. me glava boli k user posted image  danes. nisem tolk fajn razpoložena. že včeri sem bila bolj tko. ubija me tole, da mam skoz nizko vročino pa glava pa smrkanje pa letanje, pa se ne morem pozdravit, ker ne morem kej dost počivat... madona... janey jaz te štekam!! bogica...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
25.10.2008 11:08:08   
Janey
itata najina jaka ga šmirata ponočuser posted image user posted image user posted image če si pa še bolan je pa za znoret..jaz tut mam že celo dopoldne nizko vročino tak 37,2 , 37,3 pa mi spet pade pa spet tak...sej bouser posted image user posted image

moj otrok spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo matiuser posted image user posted image

sem ga vzela malo ven, sma se malo pocartala in zdaj je frajer zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
25.10.2008 11:08:19   
listek1
Dan, naša noč super. Ob 5:30 smo pojedli in spali do 8:30 user posted image . NO mami je še mal dalj spala, ker ga je ati porihtal. Midva bova pa danes mal leteča. A mate kakšen predlog kaj kupit od mojga sestrični?
Februarka - super da so izvid ok user posted image .
Pina - sem zelo vesela, da so se zadeve uredile doma user posted image
Janey - tale tvoj mali pa upam, da ti čimprej začne spančkat. Ti se pa tudi čimprej pozdravi.
Kati kati - če je res viroza, je verjetno samo enodnevna in boš že jutri kot nova user posted image

Jest sem pa ponoč user posted image  dobila in me tko boli, pa še od CR me pol vse zateguje user posted image . Kok je blo fajn k jo ni blo tok cajta.
Lep dan želim vsem, da ga preživite v krogu tistih, ki jih imate najraje user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
25.10.2008 11:11:17   
Janey
listek kolk je pa stara sestrična?

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
25.10.2008 11:15:23   
listek1
Janey, zdej ne vem točno al je 36 ali pa 37. Res nimam pojma kaj ji kupit user posted image  Bi mi res kakšen predlog prav prišeluser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
25.10.2008 11:23:17   
Janey
jaz ponavadi kupim kak puloverček tanki, neke nevtralne barve...vedno prav pride
al pa če poznam okus kako torbico, al pa če vem kak parfum uporablja parfum, lepo darilo mi je tudi ura...jih dobiš ful odšteane za malo denarja, če se bliza zima rada kupim tut kak šal (v zari majo čudoviiiteeee za 12 eur), al pa bombažn šal, to se zdaj nosi,.....sej jo malo poznaš kaj ima rada...pa kupiš kaj takega kar bi ji pristajalo.

če pa jaz res ne vem pa kupim bone za kaki šoping center

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
25.10.2008 11:38:14   
Februarka08
Jutro, danuser posted image

Noč superuser posted image da bi blo še med tednom tako... je spala do 8.10user posted image user posted image user posted image sicer sem vstala ponoči za dudo, ampak ni blo sileuser posted image zjutraj pa nisem mogla spat od ene 6.30 ker sem samo čakala, da se  bo zbudilauser posted image user posted image user posted image mah, še ko bi se lahko naspala, ne morm spatuser posted image

Hvala za pohvale za slikce, mala_pikica sem te dodala med prijateljeuser posted image pomoje boš sedaj lahko pogledalauser posted image

Zdaj me pa že kličeuser posted image in bom ostalo mogla pokomentirat kasneje...

Lepo sobotouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
25.10.2008 11:56:56   
Janey
mi2 boma pa zamudila kosilo...lump maliuser posted image user posted image sem že javila tak da ni panike, pa itak je šel ati po meso kr že pečeno, samo še krmpirček skuha, to je pa itak takojuser posted image

grem malemu nardit kosilo

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
25.10.2008 12:20:30   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image user posted image
Pridem v sobico, je pa na tla dudo vrgla, se držala za rob postelje, stala in roko stegvala proti tlom da bi jo pobrala user posted image  user posted image user posted image pa to ni res... se mi je kar zavrtelo ko sem jo vidla... takoj danes morva dat posteljico nižje! Groza, sploh pomislit ne smem kaj bi blo, če bi dol padla user posted image

Zdaj grem pa rokave zavihat, morm cune obest, nove dat prat, prah pobrisat, pomest pa kosilo narest user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
25.10.2008 12:22:24   
Janey
kje ste vse?user posted image jaka še kar spi...še dobro, ker sem se spomnila, da se bo lačen zbudil in ziher nebo zdržal do mojim, pa še preden se spokama od doma. sem vse na malo naseckala da bo hitro kuhano tak da bo mel kosilce...sem mu dala krompirčka pa korenčka pa še malo pipike sem mela v zmrzovalniku, sm se to ponucalauser posted image

vlečem se ko cota, ker mam spet malo vročine...mah je grozno to...bom vzela en coldrex...če sem ga že včeraj nočem zdaj nič druga...me zanima če se mi popravi...ker zdaj sem prvič vzela, nisem ravno za neke tablete, včeraj sem se pa počutla ko da je sto traktorov peljalo čez mene, ponoči je blo še huje...zdaj sem pa nampram ponoči kar dobro...

si ge katera oprat glavo namesto mene? mam že take štrene mastne da je jojuser posted image pa zdaj z vročino si je ziher nebom prala.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
25.10.2008 12:23:21   
Janey
februarka to je meni tudi grozno, pa mamo čist dol posteljico, pa če se vredu stegne lahko ziher se čez prekucneuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
25.10.2008 12:24:49   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

februarka to je meni tudi grozno, pa mamo čist dol posteljico, pa če se vredu stegne lahko ziher se čez prekucneuser posted image

groza, tile otroci čist preveč hit odraščajouser posted image user posted image no, saj je prav takouser posted image sam zdaj jo bo pa res treba met ČIST SKOZ na očehuser posted image

Janey, čim prej se pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
25.10.2008 12:25:45   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

groza, tile otroci čist preveč hit odraščajouser posted image user posted image no, saj je prav takouser posted image sam zdaj jo bo pa res treba met ČIST SKOZ na očehuser posted image

Janey, čim prej se pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res ja. jaz raje kr tja hodim gledat...sploh ko je na veliki postelji, da se kaj ne ponoviuser posted image

hvalauser posted image upam da se res

Neposredna povezava do sporočila: 2516
25.10.2008 12:30:38   
mlavla
dan..jst sem tud že čist brez energije je trajalo dve uri in pol, da je naša frajla zaspala..zdej pa kuham..

pa še cel stanovanje mam za pospravit..pa skoz sva sami..ati je kar naprej v službi..po pravici se mi že kar mal blede..

bamby..veš tud mene je skrbelo,da ne bi bila kakšna sladkorna..sem šla danes k sosedi, ki ima aparat za merit cuker..pa je vse ok...ima vrednost 4

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
25.10.2008 12:32:41   
Janey
mlavla lepo da se oglasišuser posted image user posted image user posted image za tebe, da čimlažje in čimhitreje mine to mučno obdobje. ne vem če si napisala kako je s slabostmi???
dobro skuhaj

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
25.10.2008 14:15:07   
mlavla
šele zdej sem vas uspela prebrat za nazaj..hvala vam za vse spodbudne besede..

janey..ja slabosti milim, da se počasi končujejo..sam kaj ko sem pa tako utrujena..jst bi kar naprej spala..tamala pa noče..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
25.10.2008 14:28:03   
Februarka08
Larisa še vedno ninauser posted image jaz sem pa ful ful nardilauser posted image bravo mamiuser posted image no, nekaj mam še, ampak to bo mala malcauser posted image važno da je kopalnica za manouser posted image

Zdej grem do konca kosilo spedenat, potem pa dalje... mam danes piščančje zrezke v zelenjavni omaki, tud za Lariso, zraven sem pa mislila za vse narest svaljke, sem šla pa brat sestavine pa piše da je not jajce v prahuuser posted image zdej ji pa ne upam datuser posted image a mal pretiravamuser posted image user posted image user posted image user posted image jest res več ne vemuser posted image tako da ji bom zraven zdej polento nardila, midva bova pa pač tiste svaljke jedlauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
25.10.2008 15:44:01   
itata
midva sva se potepala po obiskih 4 ureuser posted image  glih tolk, da mi je v avtu nazaj jakob lepo zaspal in zdej pančka. jaz pa mal počivam. glava me boli... upam, da bosta moja dva ga peljala popoldne za eno urco okol... da bom lahk še mal počivala. kriza je tole s temle prehladom pa nič počivanja... moj itak dela. to ni treba omenjat... sam to sem že navajena.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2521
25.10.2008 18:24:46   
MetiLu
Čer!
Imam lih 5 min da se oglasim user posted image  sem spet v zaostanku z branjem ...

Lihkar peče štrudeljček, ker pol dobimo obiske, Janez pančka, moj je pa za računalnikom... Dones sva bila ful pridna in sva pospravila celo klet, zmetala stran goro robe in nazaj spravila le uporane stvari + eno goro stvari iz stanovanja, tko da imamo spet malo reda po bajti user posted image  user posted image

Včeraj je izlet uspel, čolna ne bomo kupili, smo se pa nadihali malo morskega zraka. Pina, pri vas je pa še čist drugo vreme kot u tej megleni srednji sloveniji user posted image  user posted image

Naše noči so se res izboljšale, Janez spi v kosu do 5.00, sicer se jaz zbujam okol treh zjutraj, pa ga pokrijem, sam se vseeno kar dobr naspimo user posted image  da bi le trajalo... pa upam, da bomo s tem kasnejšim spanje uspešno prestavili uro user posted image

Ena je sprševala za tricikel, takole zgleda:
user posted image
user posted image

grem vas zdej mal prebrat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
25.10.2008 18:57:03   
itata
meti: sam je res hud tricikel:)

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
25.10.2008 19:03:20   
mary_lou
Evo samo da vam sporočim ....moj Tai je shodil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
25.10.2008 19:06:23   
MetiLu
No Janez pa še kar spi, sem vas prebrala, sam ne vem če se bom spomnila vse pokomentirat user posted image
Buči user posted image  za službico, sej bo šlo, sploh če imaš varstvo. Mene je tud skrbelo, pa nam čist ok laufa user posted image
Februarka user posted image  za super izvide, o vstajanju na noge pa ne rabiš govort, jaz janeza lovim čist povsod, ker se puza, pol se pa nečesa oprime in vstane, ponavadi če ga nimam na očeh kakšno buško pridela user posted image  posteljico imamo pa mi že 1 mesec čist dol spuščeno.

Mlavla, naš janez tud ene tok poje, zdej je 3 dni malo manj jedel, ker je imel nos zabasan.... pa ni nič debel, še celo bolj suhcan je user posted image  no, v glavnem nič mu ne fali user posted image  mam pa problem ker čist premalo spije user posted image  sej malo nadomestim s sočnimi kašicami in juhicami ... Mlavla, pa upam, da ti bojo slabosti v tej nosečnosti prizanesle user posted image

Janey, naš recept ne vem če čist drži, samo tudim se da zaspi v svoji postelji, sicer pa zvečer ta proces zdej traja dobre pol ure user posted image  prej je zmeraj na zizi zaspal... no, pa posteljo mamo drugače postavljeno, pa okno je celo noč malo priprto, tko da je res "hladno" v spalnici. Druzga pa nič takega, vsak večer eno zmolim, da bi takšno spanje trajalo user posted image user posted image user posted image
Najbrž ne rabim omenjat, da že 4 popoldneve spi po 2 uri in posledično hodi spat okol 22.00 user posted image  mogoče tud to kaj vpliva user posted image  Sej zdele ga bom šla pa počas zbudit user posted image

Itata in Janey user posted image  da se bosta hitro pocajtale

Pina user posted image  da se stanje pri vas izboljšuje, da bi le trajalo in kar oštra ostani user posted image  si zaslužiš več!

Mary lou user posted image  za prve korake, ne morem verjet kam vaš poba hiti user posted image

Zdej grem pa na štrudelj, obiski so odpovedali, tko da ga lahko cel protfanj sama zmaževa user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 25.10.2008 19:15:11 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?