|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
24.10.2008 21:40:40   
mala_pikica
Res sem grozna , vem.
A bi šle midve v A po 15., ko bo več EUR za zapravit?
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Saj ni tako hudo, samo je pač moški.

Ni zaj...., njega je fajn srečat na cesti. user posted image  Je doma zato večji user posted image . user posted image .
Saj ni tako hudo, samo je pač moški. user posted image

Ja to pa ja moraš razumeti, saj pa si ni sam kriv, da je moški. Eh, kaka nerazumevajoča žena si tiuser posted image .

Res sem grozna user posted image , vem.
A bi šle midve v A po 15., ko bo več EUR za zapravit? user posted image

Ja res si grozna, da ga tako z......, ampak ti je oproščeno, ker priznašuser posted image . Ja glede A pa lahko tudi po 15, meni je prav.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
24.10.2008 21:44:12   
Februarka08
Čer.

Sem prišla ravno med reklamami, pa sem se že skopala vmes, zdej sem pa spet za računalnikomuser posted image najbolj da grem kuj nazaj, če ne spet ne bom nič vedela za kaj se greuser posted image user posted image

Hvala za pohvaleuser posted image user posted image

Aja, še to... sem prejle klicala še za drug izvid in je okuser posted image user posted image user posted image user posted image mi je pa rekla sodelavka, da bomo na 14 dni kar kontrolirali kaj se kaj dogaja z našo bejbouser posted image tako da bom vedela da bo vse okuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
24.10.2008 21:44:24   
srečka nosečka
mala pikica - zmenjeno za A. Itak pa se moramo prej kaj videt. user posted image
Pa lepo čofotaj in ajaj user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2478
24.10.2008 21:46:03   
srečka nosečka
februarka - user posted image  za izvid user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
24.10.2008 22:01:58   
kati kati
mateja81 kuku kje se skrivaš

jutri pa greva z mojim na koncert...na stavrosa v rogaško

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

Neposredna povezava do sporočila: 2480
24.10.2008 22:10:43   
srečka nosečka
kati - to bo luštno user posted image , s takih zabav se pride po svetlem domov user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
24.10.2008 22:21:32   
nizy
februarka - user posted image user posted image user posted image user posted image za izvid

jaz se za 1 teden poslavljam , kočno vse spakirano in urejeno ,zdaj pa samo pod tuš , pa malo ajat in okoli 3h  štartamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2482
24.10.2008 22:22:02   
kati kati

kati - to bo luštno user posted image , s takih zabav se pride po svetlem domov user posted image

res je sam mora še prej danes pridet domov...je fakin mal šou...kao po neki...pa še pijača sm kr mal besna....ker je še vedno kr nekaj

Neposredna povezava do sporočila: 2483
24.10.2008 22:26:06   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

res je sam mora še prej danes pridet domov...je fakin mal šou...kao po neki...pa še pijača sm kr mal besna....ker je še vedno kr nekaj

moški pač user posted image

nizy - uživajte na dopustu user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2484
24.10.2008 22:30:15   
kati kati
grem počasi v pančevouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2485
24.10.2008 22:42:03   
Februarka08
Nizy, uživajteuser posted image user posted image

Jest grem tud spat... čakam in čakam mojga da se naveliča tv-ja, je pa taxi itak bolj zanimiv od meneuser posted image prav, grem pa spatuser posted image

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2486
24.10.2008 22:51:22   
dolenjka
Danes sem vas pa še jaz zanemarjala user posted image  ampak sem mal pokala za naše mini počitnice user posted image  user posted image  user posted image  Se vam pa še ju3 dopoldan oglasim, da se poslovim kot se spodobi user posted image  user posted image  user posted image

Nočko user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2487
24.10.2008 23:05:21   
srečka nosečka
dolenjka - uživajte in se veliko cartajate user posted image

nočko grem ajat user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
24.10.2008 23:06:20   
mesecnica
Mlavla - zadnjič je ena pisala (mislim, da Polonca78), da njen user posted image  poje na obrok tudi po 300 ml. Otroci so si različni in tudi različno veliko pojedo. Eni več, eni manj. Jaz bi bila srečna, če bi naša kaj več pojedla, kot je zdaj. Pa na tvojem mestu, bi jaz dala Neži kolikor bi hotela. Razen, če bi mi potem zbruhala, potem pač ne bi. Pa full veliko vode spije (1 liter). Jaz sem zadovoljna, če naši uspe spit 1 dcl. user posted image

Februarka08 - saj to je najbolj važno, da ste obe z Lariso srečne in zadovoljne tudi, če sta večkrat sami. Pa full si lepo napislaa glede AM in KM. user posted image  No - zdaj se bo pa začelo. Sedaj si še vesela, da je prvič odprla predal, čez čas boš pa jezna ko user posted image , ker jo boš mogla stran vlečt.user posted image  Pa bravo za dobre izvide user posted image  in super papcanje ter za napredovanje v motoriki.

MetiLu - user posted image  za super spanje. No - saj se vam bo urihalo.user posted image

Bamby - lepo, da ste uživali na predstavi. user posted image

Janey - user posted image  za pospravljanje. Jaz se bom pa jutri lotila. Danes sem likala. Jutri pa pospravljam. Čeprav ponavadi to pride na petek. Našega ni doma, pa mi ni uspelo. Uhhh...upam, da se spočiješ in boš boljšega počutja. user posted image

Ella - sem vesela za vaju z Zojo, da ste začele tako lepo jest GH user posted image .

SN - full lepo si pokomentirala user posted image . Pa user posted image  za Lanine mere.

Buči - super, da ti je urnik všeč. user posted image  Upam, da te bodo otroci ubogali.

Mala_pikica - uživajte v cirkusu. Jaz nisem bila sploh še nikoli. user posted image  Pojma nimam kako zgleda. OK - vem, da so dresirane živali potem se pa konča moje znanje.

Kati kati - user posted image  za nakup elementov za kuhinje. Glede gužve - vem, da je v Ikei za znoret, če se moraš drenat. Si sploh ne predstavljam, da bi šla z user posted image  v tisto gužvo. Pa lepo se imejte jutri na koncertu user posted image .

Nizy - uživajte user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 2489
24.10.2008 23:08:06   
mesecnica
Tako - vidim, da ste šle že vse spat. Grem pa še jaz.

Nočko.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
24.10.2008 23:28:11   
ella79
čer user posted image
midva sva en film pogledala, jaz bi pa zdej še enga user posted image user posted image user posted image
februarka user posted image user posted image user posted image user posted image uuuu sem vesela
nočko user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2491
25.10.2008 7:05:28   
Janey
jutro

moja noč je bila totalka. nisem spala menda niti 2 ure. celo noč se davim s kašljem, boli me grlo, pljuča, da o nosu in dihanju ne govorim. jaka je spet že 4 večer se zbudil ob 22h in ni htel nazaj zaspat. vzela sma ga v svojo posteljo, spet in zadnjič..bom pač sedela ob posteljici. no on je pol spal pri naju, ampak on se k meni tišči in še zato nisem mogla dihat.
jaka še spi, jaz ne morem več, lubi je pa šel delat. jaz sem dala že en stroj pratuser posted image user posted image kaj pa naj...če ne morem spat.

Neposredna povezava do sporočila: 2492
25.10.2008 7:14:41   
Janey

mlavla ne sekiraj se glede kolko Neža poje, sploh ni važno kolko, važno da je sita in lepo napreduje. Vse to mine in boš videla da jo boš morala s čim še silit. ziher pa je bolše met otroka in je in ga je potem včasih treba malo štopam ko pa otroka ki ga moraš silit da je. ampak otroci niso laćni, vzamejo si kolko rabijo.

Februarka sem pokukala slikeuser posted image pridna larisa kak mamici pomaga pospravljat posodo, še predal odpre, da lahko mami not zloži. mi jo posodiš?mam lih poln stroj user posted image

metiuser posted image user posted image mi daš recept za spanje?

ella tolko si se sekirala za GH, zdaj pa te je Zoja presenetilauser posted image bravo Zoja

buči upam da otroci ostanejo tako pridni. in user posted image da boš lahko uskladila varstvo. boš videla še pasalo ti bo dat malo možgane na off od familijeuser posted image

mala_pikica kako je luka? upam da dobro. a v cirkus grete? jaz bi tut šlaaaaauser posted image user posted image

katiuser posted image user posted image za nakup. jaz tut ne morem mimo ikeje in pol tam vedno vsaj 100 eur pustimouser posted image men se pa zdi da majo ful novegauser posted image

dolenjka uživajte v strunjanu

mesečnica ti vedno vse lepo pokomentirašuser posted image kje najdeš čas za vse to...no jaz zdaj sem lahko ko pikec še nina, pa tak mi kaj druga ni za počet kot tu viset. user posted image upam da se kdaj spoznamo...

< Sporočilo je popravil Janey -- 25.10.2008 7:15:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 2493
25.10.2008 7:30:38   
Janey
a še kar ni nobene tazgodnje? se vidi da je sobotauser posted image user posted image

aja sem prej pozabla februarka super da je tut drug izvid okuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Janey -- 25.10.2008 7:32:04 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
25.10.2008 8:00:28   
pina-1
jutro.

jaz sem še med živimi.

naj vam povem, da je pri nas stanje boljše. V četrtek, ko sem prišla domov in so punce zaspale, sva mela končno pogovor. In je moj gospod priznal, da mu tako ni lepo živet. No sva se civilizirano pogovarjala in je sveto obljubu,d a bo več časa  nami. Zdej me pa zanima kolko časa ga bo to držalouser posted image .

Oglasla se vam pa v petek nič nisem, ker smo meli pogreb v vasi in pol popoldbe še rojstni dan on miinih sošolcev. Domov sem pratkično prišla ob 21.

vse me malos trašite s tole uro. A uro preaknemo naprej ali nazaj??? naša že en lep čas ob 19:30 hodi spat in je ne prepričaš, da bi šla kaasneje.user posted image  
Zdej pa obe po tleh ordinirata ja pa kofetkam.

Aja v četrtek smo dobili tudi vozek domovuser posted image user posted image user posted image . Sem uper zadovoljna. JE full lepo vodljiv in lahek in enostaven. Barva glih ni rdeča, kot sem želela ampak vleče malo na roza. Nič hudega. Pino je reku da je tako bolj odštekan.

Dane pa upa, da gremo po dooooooooolgem času skupaj v trgovino.

ella in dolenjka, če že bosta na obali pa pokličta in gremo skupi na eno kavo

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
25.10.2008 8:09:48   
mala_pikica
Pozdravljene!

Janey jaz sem tukaj. Je moj šel v službo, Luka še spi, Lana pa zraven mene risanko gleda, aja jaz pa user posted image  pijem. Saj jaz še tudi nisem bila v cirkusu, gremo zaradi Lane, saj tudi tebe še vse to čaka, ko bo Jakec večji fant.

Luka je drugače že zdrav, sva bila včeraj že na sprehodu. Upam, da bo zdaj mir nekaj časa, da smo se rešili bolezni. kako pa si ti, a še imaš vročino?

Glede Ikeje pa se lahko zmenimo vse tri, če boš pridnauser posted image , te mogoče s srečko vzameva zravenuser posted image .

Dolenjka in Nizy uživajta na dopustuuser posted image .

Februarka user posted image user posted image  za dober izvid, tvojega novega albuma pa jaz ne vidim, so samo stari.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
25.10.2008 8:10:48   
misar
dobro jutro

današnja noč spe kar fajn. budnica 3x in ob 5:30 se je odločila, da ne bo več spala, jaz sem se odločila, da pa ne bom vstalauser posted image user posted image je pol moj prostovoljno prevzel tamalo in je zaspala šele pred 15 minutami, jaz sem pa do takrat spala, ko je moj prinesel kavico in piškotek v posteljo user posted image user posted image user posted image včasih tud nuca, če rečeš, da te noben nič ne popedena. no saj vem, da bo držalo zdaj to ene 3 dni pol pa spet konc ampak, če drži 3 dni na mesec, pa pol spet rečem je že kar v reduuser posted image user posted image user posted image

februarka user posted image user posted image user posted image za izvide
dolenjka, super za mini dopust, lepe vreme boš imelauser posted image

janey...lepo pospravite user posted image user posted image , ne bo za dolgo user posted image

buči, glej da boš tepla pamže, če ti ga bodo sral user posted image user posted image user posted image

kati...jaz sem bila pa v ikei ene 14 dni nazaj, celo v soboto, saj gužva je kar bila, sam ni blo pa za znoretuser posted image , sploh na blagajni nismo čakal več ko 2 minuti user posted image user posted image user posted image , no takrat sa se ustavila še v Luisu in kupila dvoje motoristične hlače in jih takoj naslednji dan sprobala, ko sta moja tastara dva prišla na obiskuser posted image user posted image user posted image

nič grem zdaj alelujo odpet user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
25.10.2008 8:21:35   
mala_pikica
Pina sem vesela za vse vas, da ste se pogovorili. Zdaj pa mu daj vsak dan vedeti kaj ti je obljubil in kakšne so njegove obveznosti doma. Pri nama je čisto samoumnevno, da oba skrbiva za družino in rihtava otroka. On ponavadi vse porihta ta večjo, jaz pa tamalega, v časih pa  malo zamenjavauser posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
25.10.2008 9:28:36   
kati kati
dan,
noč je bla neka glupa...kr neki in budnica 6.20user posted image , skoraj vedno se zbudi od 7.30-8.00
danes pa kr neki(mogoče zato ker smo včeraj šli zgodaj pa sem ga prebudila.

pina-ura se prestavi nazaj (iz 3 na 2 ponoči)pa čestitke da se je pino porihtu

Janey-men je kr vse podono ...razen vesela sem škatel za shranjevanje,jih imajo veliko in kakšnih hočešuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2499
25.10.2008 10:41:22   
Janey
jooooj...moj otrok bi naj spal že ob 9.30. ampak ker sem ga dala v njegovo postlico ni šans....se vstaja in vstaja neumorno. bom vztrajala res bom

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?