|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
24.10.2008 12:50:41   
jagoga
Ursi2, nas je malo skrbelo, kaj se z vama dogaja, želim vama čim boljše rezultate in da se zadeva čim prej izboljša.user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 601
24.10.2008 13:19:11   
Lona76
Evo naša Taja spi, Tilen pa sedajle dobi juhico in mora it počivat. Ga izsiljujem, ker greva popoldne v Turbo Limac po Tobija (so jih učeri dobili pa sem enga rezervirala) da dobi igračko drgač pa ne user posted image .
Ursi2 nas je res skrbelo za vaju. A da ima kri v blatu. Joj to je imela naša Taja in takrat je bil tudi sum na alergijo na mleko. Kožni testi niso pokazali nič. Sva tudi bilina dieti, no potem pa sva imeli avgusta provokacijo in je bilo hvala bogu vse ok. Držim pestke da bo tudi pri vas. Da ni alergija ampak samo kakšna ranica ki se pri otročkih naredi če se napenjajo pri kakanju.
Ma vreme pri nas je bolj oblačno, jutri pa upam da bo bolje ker gre Tilen na Lumpi tek. Gre vsako leto in se takooooo razveseli medalje. Sem pa danes tudi že izpolnila vlogo za znižano plačilo vrtca (za Tilna) da ne bom spet vse zadnji dan delala. Ponavadi res lovim roke user posted image .
Tok za danes evo juhica že tko lepo diši greva jest pa mal počivat.
Mejte se.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 602
24.10.2008 14:52:33   
Vilma
Dober dan punce user posted image
Se vam na hitro javim, potem pa vikend. Julija spi, dragi je šel po Dominika v vrtec.
Lona tudi jaz sem dala danes vlogo za znižano plačilo vrtca hkrati pa tudi vlogo za oprostitev plačila vrtca za Julijo,čeprav odločbe še nimam. user posted image  Jo pričakujem te dni, tko da ne vem a je prav, da sem dala oprostitev plačila prej ali ne. raje dam dvakrat kot pa da me lovijo, da je kaj narobe.
Ursi tudi jaz upam, da ni alergija in da se čim prej rešita zdravnikov, pa da bo ta novembrski UZ trebuščka ok! Mi je prav hudo, ko berem, kakšne probleme imajo določeni marčevski otroci.

Grahec glede oblačenja je velik odvisno od vremena. Jaz sem rodila 22.3. pa je takrat čez velikonočne praznike padal sneg. user posted image  Vseeno pa mislim, da ne boš rabila kombinezončka, bolj kakšno debelo jakno. Itak cca 10-14 dni ne greš ven, potem pa se bo otoplilo.
Poletne cunce smo mi nosili, ko je bilo res vroče. Drugače pa tako mičkeni dojenčki kar rabijo prve tri mesece dolge rokave. No razen če je 30 stopinj in čez. Ma boš vidla, se boš že znajdla. Itak boš čvekala z marčevkami 2009 in si boste sporti povedale izkušnje. user posted image

Marita super za dopust v Olimje. Jaz se danes menim za Čatež od 14. novembra. samo še ne vem a za 5 dni al cel teden. In upam, da bo takrat Julija že rada plavala v vodi!

Punce kar se srečanja tiče, bi jaz res rada, da se vidimo v Postojni! user posted image  In če bo Špela zrihtala prostor, bo super. Ona je tko fajn organizatorka, jo moram prov pohvalit. Jest sem bolj taka, samo prislonim na hitro svojo rit, to znam, za kej druzga pa nimam živcev. user posted image

Zdej pa šibam, lep vikend vsem puncam in otročkom user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 603
24.10.2008 15:10:33   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
Jaz se danes menim za Čatež od 14. novembra. samo še ne vem a za 5 dni al cel teden. In upam, da bo takrat Julija že rada plavala v vodi!

Zdej pa šibam, lep vikend vsem puncam in otročkom user posted image

Mene je ta teden tašča spraševala, če gremo novembra kaj v Čatež (tašča, tast in jaz z otroci, brez moža. Vilma,glej mogoče se pa srečamo.

Špela100, pooblastim te za organizatorko srečanja v začetku novembra v Postojni.

Lep vikend želim, jaz odhajam za vikend k tašči. Upam, da ne bo samo šolanje, kdaj, kaj in koliko morajo otroci jesti.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 604
24.10.2008 15:19:19   
Vilma
Mene je ta teden tašča spraševala, če gremo novembra kaj v Čatež (tašča, tast in jaz z otroci, brez moža. Vilma,glej mogoče se pa srečamo.
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
Kaj res Jagoga user posted image  U to bi blo pa res fajn!
MI imamo v Čatežu tradicionalno srečanje folka iz časa študenta. Tko da nas bo od petka 14.11. do nedelje cca 25 skupaj z otroci. user posted image  To bomo imeli kao prednovoletno srečanje. user posted image Mesec in pol prej, ampak edini fraj termin do novega leta. user posted image
Ja še vedno se dobimo kolegi s faksa, cca 3x na leto. Obvezen je kostanjev piknik, ki smo ga imeli 14 dni nazaj, pa to prednovoletno srečanje. Potem pa sigurno čez leto pade še kako praznovanje,...Skratka še vedno imamo stike in mi je ful super, ko se dobimo vsi na hkrati, klepetamo in se družimo. user posted image  
Ampak od ponedeljka bomo sami, ker nam se res ne splača s tako majhnimi otroci prit tako daleč samo za čez vikend.  Bomo ostali 5-7 dni. Najbolj verjetno odvisno vse od zdravja in seveda od Julije in njenega spanja. user posted image  Da ne bo tako kot na morju, ko sem si po parih dneh že želela domov.

< Sporočilo je popravil Vilma -- 24.10.2008 15:20:10 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 605
24.10.2008 15:39:01   
Špela100
O Vilma in Jagoga...ja hvala za to zaupanje glede organizacije srečanja...upam sam, da nisem prehitro rekla, ker je res kriza s prostorom, še posebej zato, ker v Postojni vedno piha in je malo šans upati na lepo vreme. Vilma s tvojo hvalo sem pa prav zrasla. user posted image user posted image

Zdaj pa sam upajte, da se še kakšna prijavi na srečanje, da ne bomo spet same pri meni doma...user posted image user posted image

In obe greste v čatež...kaj če bi šla še jaz??? Ne bi bilo slabo se mal razvajat.

Jagoga uživaj pri tašči...saj veš skozi eno uho noter, skozi drugo ven, to je formula za preživetje, čeprav meni ne uspe, me je prejšnji vikend spravila spet na obrate, da sem imela še v nedeljo zvečer 300 pritisk.

Ursi2 lepo, da si se javila, smo bile v skrbeh. Upam, da bo vse ok.

No torej... je kakšno zanimanje za srečanje v Postojni???
Ljubljančanke, primorke in ostale lepo, lepo vabljene, super družba je zagotovljena!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 606
24.10.2008 20:19:10   
aleži
user posted image
Najprej dvig na prvo stran, pa kje ste vse danes.user posted image user posted image

Res je bilo lepo vreme ........user posted image user posted image

No pri nas ni novosti. Žiga je že včeraj pojedel jagodno tortico, vaniljev sladoled in jagodni sok. Po 2,5 dneh štrajka je bil POLNO LAČEN!!!
Danes je celo meso in kruh pojedel ter ogromno spil soka. Bo že nadoknadil. Je pa shujšal bogi!user posted image user posted image

lahko nočka vsem grem user posted image  

< Sporočilo je popravil aleži -- 24.10.2008 20:20:05 >

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 607
24.10.2008 21:44:10   
Ursi2
Živjo, punce!

No, pa sma doma. Smo prišli prej končno domov, je bil Luka tk vesel svoje sobe in svojih igrač!
Potem sma malo jedla in sma se šla kopat in je tk čofotal v bani, ko velik. Se mu vidi, da že skor en teden ni bil v bani.
Potem sma pa še malo jedla in smo se crtlali na postli, pol sem ga pa dala v postlco in je vriskal  in se sukal po njej pa vse mogoče počel, da msa bla prepričana, da bo podrl postlco. Midva sma ležala na kavču in se smejala. r naenkrat pa tišina in je mali zaspal sam od sebe, jz sem ga sam pokrila vredu. Sem bla ful šokirana. Sem pa vesela, ker za neki je bla pa tale bolnica vredu. Ful sma en red dobila in mi je ob 20.30 že spal.
Bomo vidli, kako bo pa doma. Sam sploh nimam idej, kaj naj mu dajem za zajtrk in večerjo. Gresa, kuskusa ali kakih kašic od Hippa ne smem. Rižolino na vodi mu pa tudi ni najbolj všeč! user posted image

Morem jutr malo po trgovini pogledat in malo idej najt, kaj bi lahko jedel. Neki bomo že najdli.

Je pa bla fora, da pridema v bolnico za sprejem in pač povem, da se večinoma še dojima, da sem mu že dodajala, ampak da ni še ne mlečnega ničesar niti jajc še nič dobil.
Pa pride naslednjo jutro, Luka dobi za zajtrk čokolino s kravjim mlekom, naslednji dan pa rižolino, za kosilo pa juhco z ribano kašo( iz jajčk), za malco pa jagodni jogurt z nekimi keksi ot zmletimi. Mislim, zdej pa vedi, kdo je pameten. No, dans zjutri pa je dobil rižolino na sojinem mleku in mu še ene žličke nisem dol spravla.

Je pa imel danes zjutraj, torej pri 8. mesecih 8680g in 69cm.

Morem pa it zdej perilo zložit in likat, pa se mi čisto nič ne da. Bi kr spala.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 608
24.10.2008 22:04:31   
Lona76
No včeraj smo samo čvekale, danes pa nikjer nobene user posted image .

Jaz sedajle čakam, da se mi cunje namočijo da jih dam prat. Ma je use umazano s hrano in  jih moram namakati da gre vse dol. Otroci in mož pa že pridno spijo. Jaz sem bila prej pri prijateljici, bo čez 14 dni rodila.
Popoldne sva šla s Tilnom po avtosedež sem važna k user posted image . Me pa zanima. Avtosedež je od 9-18 kg. Ampak otroke do 1 leta naj bi vozili v rikverc, ta sedež pa ni za v rikverc. Vem da je še ena kupila Tobija. A pol ga kr naprej peleš al kako user posted image . Upam da me zastopite kaj sprašujemuser posted image
Ursi 2 kakšno hrano pa so vama to dajali v bolnici? Ja ko sva bili midve s Tajo so nama dajali sadne in zelenjavne kašice pa aptamil. Kaj bi Lukcu dajala za zajtrk? So ti mogoče predlagali da mu delaš kašice z Allernovo ali Pregomilom? Sicer sta draga k pes pa še grenka tako da ne vem če bo jedel ampak sta to mleka za alergike. S tajo sva imeli Allernovo. Ona jo je sprejela, ker drugega dobila ni user posted image . So mi pa že v bolnici rekli da če ne bo hotla naj ji dam malo sladkorja notri. Drugače pa pojma nimam kaj bi mu dajala. Ali pa če si svoje mleko črpaš pa mu ga s čim mešaš. Za ribano kašo pa ni mus da je iz jajc. Ko sem bila jaz v bolnici je bila zraven ena punčka ki je imela alergijo na jajca. In je dobila v juhici rezančke. Je mamica čist ven padla. In so klicali v kuhijo in so rekli da so ok ker nobenih zakuh ne delajo z jajčnimi testeninami. Mogoče tudi pri vas niso bile. Mi pa ni jasno da dajo otroku pri 8 mesecih čokolino s kravjim mlekom in jagodni jogurt user posted image . No upam, da res ni alergija ker je kar hudič s tem. Sicer pa če se držiš in ne unašaš alergenih stvari naj bi do enega leta izzvenela. user posted image

Matr sem se spet načvekala. Najbolš da grem spat, čene bo računalnik pregoru user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 609
24.10.2008 22:10:23   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Lona76 slikice so ful lepe, ti pa si tudi ena manekenka...ma kaj jeste, da ste tako suhe?? Jaz sem ravno zdaj zmazala, po moje ene pol kile piškotov z mlekom user posted image  in je šlo direkt v špeh...ja potem se pa čudim od kje in da vaga laže...ma ja.....user posted image   

user posted image user posted image  mogoče na slikah ni videti vsega špeha ki se mi lepo nabira okrog trebuha ampak ti povem da ga je 10 kil več kot pred 4 leti ko sem imela Tilna. Tko da user posted image . Tut jst sam sladkarije vidim. Je pa problem v tem, da čez dan bolj malo jem ker nimam časa, pol pa za večerjo vse kar vidim pojem. No dons sem spet se s torto pa kremšnito basala. Jutri pa res začnem za vamp skrbet. No da bo zginil ne da bo še večji. user posted image  Ker nimam nič za oblečt ker mi nič ni prou. Novih cun si pa ne grem kupovat. user posted image   Me zanima kako bo to. Upam, da si še kdaj kaj kupim.user posted image  Sem si zadala cilj da moram kar do decembra shujšat, ker si moram novo smučarsko opremo kupit.
Zdej grem pa res cune dat prat pa spat.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 610
24.10.2008 22:45:02   
Ursi2
Šment. Sem vas šla brat, ampak sem kr mal prelena za komentiranje!

Lona 76, ful lepe slikice!

Za srečanje bi tudi jz bila, tud če je v Postojni.

Ja, moški so pač moški. Pač malo večji otroci. No, midva ponavadi nimava tihih dnevov ali ur zaradi tega, ker se mu ne bi dovolj posvečala, ampak zarad tega, ker mene razjezi, ker si nič, ampak res niiiiiiiččččč ne more zepomnit. Sem mu zdej 3x skopirala liste, kaj lahko Luka je in kaj ne pa mu jih na različnih koncih prilepla, da bo ja lahko malo prebral pa si zapomnil. Mislim, ma kake take, da kr adijo!
Tam nekje do 3 meseca sem bila na dieti brez mlečnih izdelkov, ker je Lukana ful šravfalo. Pol pa jz normalno jem zdej že vsaj 4 mesece vse, od mleka, jogurtov, sirov. Pol pa jz zadnjič (pred kakimi 14 dnevi), da morma it v trgovino še , ko bomo šli domov, po jogurte. Pa reče, pa sej ni treba za mene, ko bom tk kr Corn flakes. Pa ga gledam, A jz pa ne smem jest, al kaj? Pa on meni, ja pa če ne ješ jogurtov pa mleka zaradi Lukana, ko ga šravfa!user posted image
Al pa zdej že kaki 2 leti v gostilnah pijem kavo brez sladkorja, pa on zadnjič, ko sem glih Lukija dojila reče, a mi da not 1 al 2 sladkorja? Pa jz, če pijem brez sladkorja. Pa men on nazaj, od kdaj pa to kr naenkrat ( pa je od tega že 2 leti pa še parkrat sem rekla kaj glede tega).

Tako mi pa res pritisk dvigne. Sam mi pa ni do nekih tihih dnevov, sem pa mal bolj zadržana, to pa je res.
Sam, kaj ko ga nitigane ne preveč!user posted image

No, pač vem, da morem za stvari sama skrbet. Sam upam, da naju ne bo kdaj kje pozabil! user posted image

Za taščo pa tasta pa tudi upam, da bota zastopla, da Luka ne sme  jest  tistega kar pač ne sme. Sem mela vedno probleme, na začetku, ko nisem jedla mlečnih. Pol pa pride s kako kremšnito. Pa jz, hvala, res prijazno,  jo bo moj dragi pojedu. Pol pa mal užaljena, zakaj pa jaz ne, pa rečem, ker ne smem in spet ona, ja zakaj pa ne? Pa jz, ja ker je mlečna,a ne. Pa ona nazaj aja a tega tud ne smeš, pa sej ni tk mlečno!user posted image  Mislim..............
Eh, boljši, da grem likat, če ne bom kr stoje zaspala, pa se pol še kaj oglasim, če ne, pa jutri zjutri!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 611
24.10.2008 22:45:28   
san
ursi, samo da sta sedaj doma in držim pesti, da je le pomota in da bo z Lukcem vse ok in bp. drugače pa so te alergije pravo sranjeuser posted image . en kup user posted image user posted image user posted image pošiljam Lukcu.

mi smo se imeli pa super in še sonček je biluser posted image , prišli smo pa domov šele ob osmih zvečer, smo bili kar ene par urc gor, k je blo tko lepouser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 612
25.10.2008 0:14:26   
Ursi2
Tk, dost je blo za dans. Grem spat. Upam, da bo tudi Luki dans lepo spal po dolgem času v svoji postli!

user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 613
25.10.2008 2:03:08   
terida
Živjo punce! Jaz sem pa kar slabe volje postala... Končno sem ugriznila v to kislo jabolko varstva... user posted image Pri nas je tako, da v vrtcu nismo dobili prostora in ker sta obe noni (ki bi Eriko sicer z veseljem pazili) 100 km stran, bo treba dobit neko drugo varstvo. Do zdaj sem s tem kar odlašala in odlašala, a počasi bo treba nekaj najti. In to delam že ves večer - si z interneta prepisujem številke in zbiram informacije, da bom šla v ponedeljek v napad! In je bilo vse ok, dokler nisem prej prebrala nekaj slabih izkušenj s privat varstvom in se zdaj tako bojim koga bom našla. Ker je vedno tako, da se ti človek lahko dobro predstavi, potem pa s tvojim otrokom grdo dela. No, upam, da bom našla kaj primernega, a me počasi kar groza grabi...

Pa da obrnem na lepše teme... glede pohoda: dejmo se torej zmenit za enkrat sredi tedna, a mogoče res na kakšen manjši klanec, da ne bomo prehitro omagale.

Se še spomnite kako sem jamrala, da Erika ne je kaj dosti? No, ta teden se je to čisto obrnilo na glavo! Zdaj mi toliko je, da ne morem verjet, da je to isti otrok! No, je že bolje tako, a mi je še vedno dokaj čudno, da ima taka nihanja. Ta teden sem ji naredila eno tako dobro rižoto s piščancem, cvetačo, malo bučke in malo rdeče paprike (da je malo na sladko povleklo) in jo je tako zmazala, da sem ostala brez besed. Mislim, da bi jo na koncu ona še kar jedla pa mi je zmanjkalo user posted image

Sicer pa sem bila danes z Eriko v moji službi. Sem imela nekaj za zrihtat. Je bilo prav lepo spet srečat sodelavce, a si zaenkrat še ne znam predstavljat, da bo treba nazaj. No, saj je še nekaj mesecev pred mano. Samo kaj, ko tako hitro tečejo user posted image

Sem pa zadnje dneve z zanimanjem spremljala te vaše debate o tihi maši in pobožnih joškah - joj, ste me nasmejale! user posted image
Pri nas je tako, da tihih maš nimamo, ker ne bi imele efekta. Moj je bolj take "nedojemljive" sorte, zato mu vedno, ko mi kaj ne paše, to kar lepo jasno in nedvoumno povem in se potem zmeniva kako in kaj. Ker če bi jaz nekaj nos držala pa ga pustila ugibat, bi to stanje lahko v nedogled trajalo...

NČK, mene (pa tudi druge marčevke) že fejst skrbi - kaj je s tabo? Oglasi se kaj!

Pa še nekaj... a je katera že imela probleme z bolečim zapestjem zaradi dvigovanja/držanja otroka? Mene je začelo bolet (ampak res fajn bolet) zapestje prejšnji vikend. Kot da bi si kaj pretegnila. In je trajalo kar ene tri, štiri dni, da se je normaliziralo. Pa ne vem ali jaz delam kaj narobe user posted image Glede na to, da je Erika itak ena lažjih in da je v bistvu sploh nimam dosti po rokah, ne vem kje je štos user posted image

Evo, pa sem se zdaj malo razpisala, ker sicer ta teden nisem imela kaj dosti časa. Tile user posted image so vedno bolj živi in navadno vas berem, napišem pa vedno manj. Da o tem, da si ne vzamem časa za slike, niti ne govorim...

Mogoče bom pa jaz zadnja danes, da malo razbijem rutino user posted image
Lahko noč!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 614
25.10.2008 2:26:59   
Špela100
Ha, ha Terida pa ne boš zadnja...sem hotela rečt samo lahko noč, pa si me izvala...user posted image

to z varstvom je groza...tudi jaz sem slišala že sto in eno od privat varstev in res če bi bila sila bi se odločila, sicer pa je vrtec zakon. Res ne veš kakšnemu človeku jo zaupaš...nočem te strašit...imaš morda kakšno sosedo, ki jo poznaš?? user posted image

Z zapestjem pa sem imela jaz tudi ful probleme, pred tremi meseci, ista bolečina kot jo opisuješ, kot da sem si nekaj pretegnila in je tudi trajalo 5 dni.
Sem najprej pomislila, da sem si pretegnila, ko sem voziček vlačila gor in dol po stopnicah, pa ni bilo to. Zgleda, da sem kakšen napačen gib naredila. user posted image
Zapestje sem si mazala s tistim hladilnim gelom za vezi, pa mal sem imela povito. Je bilo pa nerodno, ker nisem sploh mogla maksa dvignit.

Joj želim ti vso srečo z iskanjem varstva, jaz sem prav zadovoljna, da delam doma in ga bom imela do naslednjega septembra kar doma, potem pa vrtec.
Upam, da ne bo problemov s prostorom v vrtcu.

zdaj pa res nočko

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 615
25.10.2008 9:51:11   
Lona76
Dobro jutro!
No hvala bogu je dragi doma da ima malo Tajo. Seveda zraven gleda tudi prvo smučanje.
Varstvo ja je problem s tem. Jaz upam, da mi malo podaljšajo porodniško potem čez poletje bi se pa že tašča in mami menjale. Jaz sem imela Tilna v privat varstvu. Takrat sem bila kar zadovoljna, potem pa ko sem ga dala v vrtec pa sem ugotovila da privat varstvo je bl šmorn. Ne ukvarjajo se z njimi tako kot v vrtcu. Je pa problem teh varstev ker je cena kar lepo navita in pa če varuška zboli si zmrznu. Pa med prazniki hočjo met mal frej pa tko naprej. Ampak če ni drugega pol ne moreš nič drugega. Terida na kerem koncu pa iščeš varstvo?
Ma morm it ma Tilen ene popadke, ga moram umiriti.
Se še pol mal javim. Proti večeru, ker gremo popoldne na Lumpija

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 616
25.10.2008 10:47:21   
pomlad08
zivjo,
sam na hitro se javljam, ker mamo ful guzvo zadnje dni, faks pa zbori, pa moja mami je v bolnici pa doma vsi neki smrkamo ...
skratka ne utegnem vas niti prebrat, kaj sele pisat

lp

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 617
25.10.2008 11:21:23   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

ga moram pohvalit, je dans tud pojedel eno jabolko in malo več kot pol banane!user posted image

Bravo Lan, kar tako naprej! user posted image
Tina50, uživajte maximalno v Čatežu, pa seveda pozdravi Katj če jo boš kje videla user posted image .

Neja od Perp, vse NAJ, NAj za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in pa Sergej od Arabele za en mesec več user posted image
BTW...Arabela se nam pa res ni oglasila že 100 let, pa tko rada je včasih z nami čvekala user posted image , no pa NČK nas je tudi zapustila user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 618
25.10.2008 11:26:10   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Lona76, kolikor je meni znano hruška požene.

Dobra izjava Tilna user posted image user posted image user posted image  ma ful so pametni te otroc user posted image user posted image user posted image  pa vse povejo kar se spomnijo brez cenzure user posted image .

pa slikice sem pogledala, ful ste bili luštni, pa mami kaka noge....opa user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš, da se mi zdi, da poznam tvojega moža na videz, a je on iz mojega bivšega konca?

joj, kolk sem se razčvekala...
ampak mi je takooooo pasalo, sem prav vesela, da ste bile on line user posted image

Aja, sem klicala danes zjutraj za izvide in je oboje BP, tako kri kot voda user posted image

Zdej pa grem, preden se Tit zbudi potem pa greva v trgovino.

Uživajte!

Hvala za pohvale, drugače pa ja moj sin je zelo neposreden. Danes sem začela hujšat!! Sem se tuširala in je prišel v kopalnico in rekel Taji (ki je vedno z mano v kopalnici) ane Taja da je mami debela user posted image user posted image user posted image . In danes že ni bilo večerje. Jutri grem pa tečt pa če bo ne vem kaj.

user posted image user posted image  Ti, ti Tilen....lona76, meni se pa ti res čist nič ne zdiš debela user posted image , sej sem te videla tudi že v živo. To pa verjamem, da si bila žalostna po teh besedah. Moja bivša soseda (sedaj soseda od moje mami) je tudi resno začela hujšati šele ko ji je sin enkrat rekel, da je debela. Pravi, da se je nobene besede niso tako dotaknile kot njegove. No, ampak ona je bila čist neki drugega kot ti. danes je pa prava mačka user posted image  user posted image . No, ti vsekakor ne boš imela toliko dela. Verjamem, da si mu kljb temu najlepša mamica user posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 619
25.10.2008 11:32:39   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

"IZVIRNO SPOROČILO: Špela100 
Dinki...ja slika je tona ni...to je bilo pri nas cel prejšnji mesec. Ma sem se tako skulirala, da me sploh ni motilo.user posted image user posted image  
Pa da vidimo kdo več  zdrži. user posted image user posted image  Valjda sem zmagala.user posted image user posted image  Šalo na stran, upam, da se kmalu porihta stanje. 

user posted image user posted image  oh, kako lepo je videti, da te nekdo razume in da nisi sam user posted image  user posted image . Da te ni motilo? user posted image  ja sej vem kako je to, kdaj prav paše in na
                    tak način lahko sem pa tja preskočiš kakšno opravilo ne da bi rabila razlagati zakaj tega nisi opravila.... mah te moški, kdaj me prav user posted image ,
                   medtem ko brez njih pa spet ne moremo user posted image  user posted image .

pa bravo za zmago user posted image user posted image  user posted image
                    ja, ja, je že bolje..... "

Dinki ma še kako te razumem. Ti moški...ravno sem zadnjič hotela odpreti temo, če imate kaj kriz in krizic zdaj, pa sem bila raje tiho, ker vse tako hvalite svojeuser posted image . Mi jo kar imamo...krizico namreč...ma gre že počasi h koncu.user posted image

Jaz tudi pazim, da ne dajam preveč banane, pa nimamo problemov, če pa ga mal zapre, pa hitro slive skuham pa je.
Tudi jaz bi šla v Ikeo user posted image , komaj čakam Celovec. Uživaj jutri...ups danes...

ma ja, sej to je problem, ker mi za vsak drekec pohvalimo naše drage, vse dobro kar me naredimo je pa itak samoumevno, češ sej si na porodniški oz. pa sej si mamica oz ženska user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ....primer: moj kdaj zloži posodo iz stroja in obvezno reče " a si vidla, da sem zložil posodo iz stroja???" user posted image  Halo????.....pa kako bi zgledalo, da bi mu jaz to vsak dan rekla????
Zagotovo drži, da so možki iz Marsa in ženske iz Venere user posted image .
Pa prav je, da kdaj tudi to temo odpremo, sej smo le v takem primeru normalni ljudje. Tisti, ki pravi, da vse štima, tistemu pomojem res vse škriplje!!!

Srečanje pa le povejte kje in kdaj in midva s Titkom prideva!
Po praznikih torej se dogovorimo!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 620
25.10.2008 11:36:45   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

No, da povem, kaj se je dogajalo!
Vtorek sva šla zjutri na inhalacijo in nesla blato v laboratorij. Pa nama je rekla naj kasnej prideva še enkrat na inhalacijo pa da se bomo pol zmenli, kako naprej. MIdva sma šla vmes v Avstrijo po kapljice za železo. Pridema pa nazaj k zdravnici pa nama reče, da je bila kri v blatu in da morama takoj v bolnico na preiskave, da je to znak kake alergije. Sma se spakirala in šla. Pa so tam vzeli tri vzorce blata, 25 sta bila negativna, tretji je bil pa pozitiven. Kožni testi so bili sicer tudi negativni, vendar pa traja kak mesec, da pridejo izvidi krvi. Tako sva sedaj na dieti. Jaz brez jajc in mleka, Luka pa brez jajc, mleka in pšenice.

Se mi tk smili revček. Imava pa še v novembru UZ trebuščka, pa bomo vidli.
Je rekla, da je to taka skrita alergija. Da se ne vidi na koži, da se fajn redi ima poa trebušno obolenje in se lahko razvije v kaj hujšega, če se ne pazi oz. odkrije. Je pa jo teđko kar tako odkrit, da sma mela srečo. Zdej sma pa že iz bolnice in čakava atija pri mojih, da pride po naju.

Ursi2, se nam je zdelo, da nekaj ne štima ker smo te močno pogrešale s tvojimi kavicami user posted image .
Skratka, upam, da bo z Lukcem čim hitreje bolje in, da odkrijejo točno na kaj je elergičen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 621
25.10.2008 13:10:24   
Ursi2
Živjo!

Vem, da ni več jutro, ampak vseen bo pasala ena user posted image

Neja od Perp, vse NAJ, NAj
user posted image

No, sem mislila, da bom lahk kaj še povedla, pa je moj mišek že buden!

Lepo se imejte

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 622
25.10.2008 13:34:52   
terida

Terida na kerem koncu pa iščeš varstvo?

V Ljubljani v Dravljah (kjer stanujemo) ali pa na Viču (kjer delam jaz) in v Brezovici (kjer dela user posted image ). Včeraj sem napisala tudi en oglas na RR. Bomo videli, če se bo kdo javil. Sicer pa, če katera pozna dobro varuško z omenjenih koncev, naj pove. Najraje bi videla, da pazi ene 3, 4 otroke - pri njej doma, seveda.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 623
25.10.2008 13:35:44   
terida
Neja, vse najboljše še od mene in Erike!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 624
25.10.2008 14:51:51   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Terida na kerem koncu pa iščeš varstvo?

V Ljubljani v Dravljah (kjer stanujemo) ali pa na Viču (kjer delam jaz) in v Brezovici (kjer dela user posted image ). Včeraj sem napisala tudi en oglas na RR. Bomo videli, če se bo kdo javil. Sicer pa, če katera pozna dobro varuško z omenjenih koncev, naj pove. Najraje bi videla, da pazi ene 3, 4 otroke - pri njej doma, seveda.

Se pridružujem teridi. Jaz pa iščem v Šiški. Sicer pa še kar upam na vrtec, me je prijateljica potolažila, ko mi je rekla, da so lani do novega leta dobili pozitiven odgovor iz vseh vrtcev, pa prav tako niso iz Lj.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?