|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
24.10.2008 19:54:35   
srečka nosečka
čer, user posted image

ker moja bejba tako lepo zaspi zvečer user posted image  si bom vzela čas in vse lepo prebrala. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
24.10.2008 20:15:55   
mala_pikica
čer,

ker moja bejba tako lepo zaspi zvečer si bom vzela čas in vse lepo prebrala.

Čer tudi tebi!

Pa veselo branje ti želim. Upam, da boš hitro prebrala, da še kakšno rečevauser posted image .

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
24.10.2008 20:18:57   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

SN - sem te pozabila vprašat. S kakšnih posodic pa ti hraniš Lano? A ji daš kar pred njo posodo, da brčka notri ali kako? user posted image

Imamo te posodice:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168034

včasih pa kar z naših krožnikov malica. user posted image

mala pikica - Kdaj se vidimooo? user posted image
Pa za Lukca user posted image , da se mu čimprej nosek ščisti in poljubček veliki punci Lani. user posted image
Tvoja razlaga za KM pa je več kot odlična. user posted image
Pa še naša teža v treh mesecih + 1240 g. Ne vam, kaj ji hasne, ker so njene količine bolj majhne. user posted image

mlavla - tvoja Neža pa je res jedka. Mah ne se sekirat, pač rabi več. Če je drugače vesela in zadovoljna deklica (kar tudi je) se ne obremenjuj s tem. user posted image

februarka - tole lepo naravo pa ti kar malo zavidam user posted image , mi imamo sami asfalt okrog. user posted image  Uživajta v tako lepi naravi. user posted image
A Larisa pa že posodo  pomivalca pospravlja? user posted image  Aha, pol pa je šla pogledat kaj bo za kosilo? user posted image  Luštna za pojest. user posted image

meti - Bravo Janez za spanje. user posted image  Upam, da ste našli tak čoln kot ste ga iskali. user posted image

janey - pridna za pospravljanje. user posted image  To mene zdaj čaka. Kup igrač po celi dnevni in kuhinji, pa še od obiska moram pospravi. user posted image

ella - bravo za GH user posted image , tvoj nekdanji strah je bil odveč user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

čer,

ker moja bejba tako lepo zaspi zvečer si bom vzela čas in vse lepo prebrala.

Čer tudi tebi!

Evo končala in vzorno pokomentirala. user posted image  Morda bo kdo prebral mojo klobasanje. user posted image

Vsi  slavljenci user posted image user posted image user posted image .

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
24.10.2008 20:19:42   
srečka nosečka
Takega romana pa še nisem uspela spesnit. user posted image
Pisanje je bila včasih res moja vrlina. Eseji mala malica. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2454
24.10.2008 20:46:07   
buči
Čer, nisem imela prej časa. Torej urnik v šoli bo grozen, ampak je pa ful fajn glede varstva. 1xnzačnem šele ob 15ih, 2x zjutraj, 2x sredi dneva. mulci pa zgledajo ful pridni. Bomo videli po počinicah. Zaenkrat sem ful zadovoljna.

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 2455
24.10.2008 20:56:00   
mala_pikica
Srečka jaz sem prebrala vse kar si napisala, pa lepo si se potrudila in pokomentiralauser posted image .
Zdaj ta teden pa bi se res lahko kaj videle, vabilo k meni še zmeraj veljauser posted image , upam, da bomo zdravi. Bom pa imela ta teden še Lano doma, ima počitnice.
Pa jutri gremo v cirkus, se Lana že zelo veseli. Predstava pa traja kar 2 uri. Upam, da bo vredu.

Pa tvoja Lana to lepo napreduje, koliko pa sta tehtale pri 9m. Mojega Lukca je verjetno zdaj zadnji mesec bolezen zdelala. Upam, da bo zdaj res bolj zdrav.

Buči sem vesela zate, za tvojo službo, da ti je všeč. Mulce boš pa že porihtalauser posted image .

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 24.10.2008 20:58:11 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
24.10.2008 20:59:57   
srečka nosečka
Mala pikica - Imam dva letaka za cirkus za popust 3EUR (vsak), ti jih z veseljem dam, ker jih mi ne rabimo. 
Lana pa je imela pri 9M 8500 g in velika 73,5cm. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
24.10.2008 21:04:53   
mala_pikica
Srečka hvala, sem tudi jaz dobila ta dva letaka. Pelji ti tvojega v cirkususer posted image , saj res, a se je zvok že vrnil?

Neposredna povezava do sporočila: 2458
24.10.2008 21:05:11   
kati kati
čer,
končno sem vas prebrala. Naj prej se opravičujem buči(smo že bili prej iz gradca-pred smsom) in suzi(sem šele zdej opazla mejl,ker nisem mela rač.vžganega)...morm pa povedat da take gužve pa še ne...mešalo se nam je...dobila pa nisem pol stvari.vse kar sem kupila je blo en otroški tepih(malo večji) potem velike posode plastične za shranjevanje, pa prtičke,pa nč kej drugega...aja pa 6 sklečk keramičnih( po 25 centov)user posted image ...potem sma pa šla še v rutarja(lani kupila kuhinjo, pa dva elementa manjkata) in nama je naračunal 530€-me je skor kap ...ker cela kuhinja je bla 2200€....dva uboga elementeka pa tolkuser posted image ...pa sma dobla neke popuste ker sma pri njih kupila lani kuhinjo pa mal smo se šli tišlarje pa smo pršli na 300€user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa še čakam da pride moj domov

vsem user posted image user posted image user posted image user posted image za 8.mesecev

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

Neposredna povezava do sporočila: 2459
24.10.2008 21:09:54   
srečka nosečka

Srečka hvala, sem tudi jaz dobila ta dva letaka. Pelji ti tvojega v cirkususer posted image , saj res, a se je zvok že vrnil?

Mi ne rabimo tega cirkusa, imamo pravga doma. user posted image  user posted image  user posted image
Se je skušal nekaj pomenit, pa se meni še ni. Naj še malo razmišlja. user posted image
Zdaj pa je itak v nočni. user posted image  Mam še jaz malo mira. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2460
24.10.2008 21:18:30   
mala_pikica
Ti dam čisto prav, naj še kar malo razmišljauser posted image . Kje pa dela tvoj, da je tolikokrat v nočni?

Neposredna povezava do sporočila: 2461
24.10.2008 21:20:55   
srečka nosečka

Ti dam čisto prav, naj še kar malo razmišljauser posted image . Kje pa dela tvoj, da je tolikokrat v nočni?

Kaj dela se tudi jaz sprašujem? user posted image  Zaposlen je pa na policiji user posted image , pa se glih ne pretegne po mojem.  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2462
24.10.2008 21:21:32   
mala_pikica
O kati, a ti pa si danes v Avstriji zapravljalauser posted image . Jaz sem v časih hodila ful dosti v Avstrijo, zdaj pa me je malo minilo, na srečo mojouser posted image . Sem pa bila obsedena z Ikeo in svečkamiuser posted image user posted image .

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
24.10.2008 21:23:26   
srečka nosečka

O kati, a ti pa si danes v Avstriji zapravljalauser posted image . Jaz sem v časih hodila ful dosti v Avstrijo, zdaj pa me je malo minilo, na srečo mojouser posted image . Sem pa bila obsedena z Ikeo in svečkamiuser posted image user posted image .

Jaz bom pa kmalu morala it v A, mi je Lana uspela že tri keramične svečnike zlomit. user posted image  user posted image  Pa nisem huda nanjo, čeprav so bili ful lepi. Itak ona lahko, če bi pa bil kdo drug ... user posted image  Kaj pa jih imam na dosegu njenih rokic. user posted image  

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2464
24.10.2008 21:23:39   
kati kati

me je kr minilo ker je bla nora gužva, pa skoz je vse isto-mal je že dolgočasna ikea

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

Neposredna povezava do sporočila: 2465
24.10.2008 21:24:16   
mala_pikica
Ja glej jo no, policaja imaš domauser posted image . Dobro, da zdaj vem, če bom rabila kakšno pomoč. Ja sem se sedaj spomnila, da bi rabila en kolendarčekuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2466
24.10.2008 21:25:38   
srečka nosečka

Ja glej jo no, policaja imaš domauser posted image . Dobro, da zdaj vem, če bom rabila kakšno pomoč. Ja sem se sedaj spomnila, da bi rabila en kolendarčekuser posted image user posted image .

Jaz ti ga dam, samo če boš potem v bunkerju pristala nisem nič kriva. user posted image
Zdaj veš, zakaj je tako trmast. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2467
24.10.2008 21:26:43   
mala_pikica
Jaz bom pa kmalu morala it v A, mi je Lana uspela že tri keramične svečnike zlomit. Pa nisem huda nanjo, čeprav so bili ful lepi. Itak ona lahko, če bi pa bil kdo drug ... Kaj pa jih imam na dosegu njenih rokic.
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Jaz bom pa kmalu morala it v A, mi je Lana uspela že tri keramične svečnike zlomit. user posted image  user posted image  Pa nisem huda nanjo, čeprav so bili ful lepi. Itak ona lahko, če bi pa bil kdo drug ... user posted image  Kaj pa jih imam na dosegu njenih rokic. user posted image  

Upam, da sem prav citirala. Srečka, če boš šla sama, se ti zraven prištulimuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2468
24.10.2008 21:29:26   
mala_pikica
Jaz ti ga dam, samo če boš potem v bunkerju pristala nisem nič kriva.
Zdaj veš, zakaj je tako trmast.

Jaz ti ga dam, samo če boš potem v bunkerju pristala nisem nič kriva. user posted image
Zdaj veš, zakaj je tako trmast. user posted image

ja, kaj je ta tvoj policaj tako z...... . jaz imam nasplošno dobre izkušnje z njimi user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2469
24.10.2008 21:29:27   
srečka nosečka

Jaz bom pa kmalu morala it v A, mi je Lana uspela že tri keramične svečnike zlomit. Pa nisem huda nanjo, čeprav so bili ful lepi. Itak ona lahko, če bi pa bil kdo drug ... Kaj pa jih imam na dosegu njenih rokic.

Upam, da sem prav citirala. Srečka, če boš šla sama, se ti zraven prištulimuser posted image .

Z veseljem se zmeniva, bi jaz tudi šla malo zapravljat. Pa Lano dam v varstvo babici in dediju. Jo imata tako rada. user posted image  Fotru je pravo zdravilo po njegovi bolezni. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2470
24.10.2008 21:31:16   
srečka nosečka
Ni zaj...., njega je fajn srečat na cesti. user posted image  Je doma zato večji user posted image . user posted image .
Saj ni tako hudo, samo je pač moški. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2471
24.10.2008 21:32:16   
mala_pikica
Z veseljem se zmeniva, bi jaz tudi šla malo zapravljat. Pa Lano dam v varstvo babici in dediju. Jo imata tako rada. Fotru je pravo zdravilo po njegovi bolezni.

Ja, pa se dajva zmeniva. Jaz bi šla tudi sama, brez otrok. To, da Lana dobro vpiva na dedija, pa ti verjamem.

Neposredna povezava do sporočila: 2472
24.10.2008 21:34:17   
mala_pikica
Saj ni tako hudo, samo je pač moški.

Ni zaj...., njega je fajn srečat na cesti. user posted image  Je doma zato večji user posted image . user posted image .

Ja to pa ja moraš razumeti, saj pa si ni sam kriv, da je moški. Eh, kaka nerazumevajoča žena si tiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2473
24.10.2008 21:35:51   
srečka nosečka

Saj ni tako hudo, samo je pač moški.

Ja to pa ja moraš razumeti, saj pa si ni sam kriv, da je moški. Eh, kaka nerazumevajoča žena si tiuser posted image .

Res sem grozna user posted image , vem.
A bi šle midve v A po 15., ko bo več EUR za zapravit? user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2474
24.10.2008 21:38:07   
mala_pikica
Nič punce jaz vas zapuščam, se grem v vročo vodo malo namočiti, potem pa spati. Vas jutri zjutraj pri kavici preberem. nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?