|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
24.10.2008 12:39:19   
Februarka08
Sem nardila albumček čist frišnih fotkuser posted image če je katera kej firbčnauser posted image danes je 1. odprla predal v kuhniuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
24.10.2008 12:42:02   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: misar

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

evo takole izgleda naš jedilnik:

zjutraj dojenje
dopoldan..sadno žitna kašica...cca200-250ml + dojenje
kosilo..zelenjavno (kdaj tudi mesna) škrobna kaša (krompir, riž, ajada) 250-300ml + dojenje
popoldan...sadno žitna kašica ...cca 250ml
večerja... mlečno žitna kašica...cca 150ml + 125 ml adaptiranega mleka+ dojenje

pač sem mal zmedena...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image mi bomo toliko pojedli v prvem razredu, pa bom srečna, če bo toliko user posted image

a misliš,da ni nič narobe če toliko poje?..je pa težka cca 8kg?

Živjo mlavla nič se ne obremenjuj kolk Neža poje , se nima preveč kil user posted image
Elma je bla na sistematskem , ko je bla stara 7 mesecov in je tehtala 8100g , dolga pa je75cm.Sam da ona zaradi svoje višine ne izgleda okrogla , prej bi rekla da je suhicauser posted image Pa velik poje in se nič ne obremenjujem s tem . Važn je da otrok sit.

Kje pa se teta nizy dones skrivauser posted image ...user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
24.10.2008 12:45:30   
nizy

čist enostavno, zato ker je fermentiranomleko v skuti in jogurtih user posted image
jaz km ne bom dala pred enim letom, sploh pa me je pediatrinja opozorila, da niti slučajno ne alpskega, ker je homogenizirano, se pravi spremenjenouser posted image in obvdezno naj bo polnomastno in ne tako kot je rekla nizy, da ga ne da zato, ker je polnomastno, za otroke do 5 leta mora bit vse polnomastno...no to je rekla moja pediatrinja in moja kmečka logika se strinja user posted image user posted image user posted image ...jaz tud vse polnomastno jem, pa moji starši tud, pa noben nima  holesterola, je pa res, da noben tud nima več kot 60kg user posted image user posted image

ko zaspimo še kaj počvekam

mišljeno je bilo polnomastno domače mleko , ker bajsa je spraševala za domače mleko , seveda mi tudi uporabljamo mleko in vse izdelke 3.5mm,  mleka z manj maščobe pa ne kupujem ,..

se pravi jaz, ki še dojim nebi smela uporabljati KM user posted image , ker pač to ni zdravo za user posted image ,  dejte no , nega lomt ,... kar se

pa  tiče alergij  , če je otrok dosleden za kakšno vrsto alregije jo bo fasal prej ko slej ,.... skratka naša pupa je že

vse ,  kar imamo mi na mizi dobi ona tudi ,..... če ji pa kaj ne paše , pa nekaj časa to hrano ukinem user posted image je pa tko

manj komlpiciraš bolje je user posted image ,....

pa ste pomislile kako smo me odrasle user posted image user posted image user posted image

Pa mislite , da gre P čist vse za zaupat , ker imajo zelo različna mnenja user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
24.10.2008 12:53:55   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

čist enostavno, zato ker je fermentiranomleko v skuti in jogurtih user posted image
jaz km ne bom dala pred enim letom, sploh pa me je pediatrinja opozorila, da niti slučajno ne alpskega, ker je homogenizirano, se pravi spremenjenouser posted image in obvdezno naj bo polnomastno in ne tako kot je rekla nizy, da ga ne da zato, ker je polnomastno, za otroke do 5 leta mora bit vse polnomastno...no to je rekla moja pediatrinja in moja kmečka logika se strinja user posted image user posted image user posted image ...jaz tud vse polnomastno jem, pa moji starši tud, pa noben nima  holesterola, je pa res, da noben tud nima več kot 60kg user posted image user posted image

ko zaspimo še kaj počvekam

mišljeno je bilo polnomastno domače mleko , ker bajsa je spraševala za domače mleko , seveda mi tudi uporabljamo mleko in vse izdelke 3.5mm,  mleka z manj maščobe pa ne kupujem ,..

se pravi jaz, ki še dojim nebi smela uporabljati KM user posted image , ker pač to ni zdravo za user posted image ,  dejte no , nega lomt ,... kar se

pa  tiče alergij  , če je otrok dosleden za kakšno vrsto alregije jo bo fasal prej ko slej ,.... skratka naša pupa je že

vse ,  kar imamo mi na mizi dobi ona tudi ,..... če ji pa kaj ne paše , pa nekaj časa to hrano ukinem user posted image je pa tko

manj komlpiciraš bolje je user posted image ,....

pa ste pomislile kako smo me odrasle user posted image user posted image user posted image

Pa mislite , da gre P čist vse za zaupat , ker imajo zelo različna mnenja user posted image

Jaz se tudi strinjam stabo .Res pa je da nekateri se bojimo alergij , sem tudi sama alergik na mlečne izdelkeuser posted image , pa ne od rojstva , ampak sem alergijo dobila par let nazaj , zato zdej nič ne kompliciram , vsaka zna svoje in kaj je najboljše za njenega otroka ...(Se pravi da lahko otrok kadarkoli dobije alergijo na KM .)
Naša tud je vse kar imamo mi na mizi .En dan ji probam dati čist mal , in opazujem jo , če pa ni nič narobe drug dan ji naredim to in lepo papca .Itak je stara 8-9 mesecov .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
24.10.2008 13:00:33   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Sem nardila albumček čist frišnih fotkuser posted image če je katera kej firbčnauser posted image danes je 1. odprla predal v kuhniuser posted image

Februarka user posted image user posted image lepo da že imaš pomoč v kuhini user posted image
Pa na slikcami je tudi tak cukrček user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
24.10.2008 13:06:28   
MetiLu
Se samo nahitro javljam, vas še nisem uspela prebrat ...

Dones smo spet odlično spali, user posted image user posted image user posted image user posted image  Janez, spal je od 21.45 do 5.00, popapal in spal do 7.30 user posted image user posted image user posted image  da bi le trajalo ... jaz sem mela še eno vstajanje ob 3.40, sem ga mogla pokrit ... no, sam sem spala 5 ur v kosu, tko da čist super user posted image

Zdele sem pa s šihta priletela, pojemo in gremo na izlet na primorsko, gremo en čoln gledat user posted image

Zdej pa hitr župco pojest, napakirat in gasa user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
24.10.2008 13:12:28   
misar

se pravi jaz, ki še dojim nebi smela uporabljati KM user posted image , ker pač to ni zdravo za user posted image ,  dejte no , nega lomt ,...

ne to je bedarija in ni bilo tako mišljeno. ti lahko piješ domače al pa kupljeno kravje mleko, kolikor ti paše, saj ne gre v isti obliki naprej dojenčku, ali pač tko ti misliš? user posted image prav v tem primeru ni mišljeno zaradi alergij ampak, ker da ne govorim in naštevam istih stveri preberi pri postu od male_pikice, pa ti bo jasno zakaj.

< Sporočilo je popravil misar -- 24.10.2008 13:14:40 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
24.10.2008 13:22:45   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka
bamby - kako je bilo v gledališču?

Predstava uspela v polno, pa mulc je bil tudi kar priden. Aja, pa soigralka Kuntnerju je bila Tetkičevč, tako da ni dvoma v kvaliteti predstave.

dolenjka, Tara je res carica, ampak Stipe je pa kralj user posted image !

bajsa, KM sem jaz Timu začela že pri 6 mesecih dajat, Anaji pa ne. Če tiste pol deci mleka lepo prenaša, pol ni panike, da ne bi dobro prenašala tudi 2 dcl. Jaz vem, da sem Timu vse vrste čokolinotov z alpskim mlekom delala. Bom pa jaz Anaji ga tudi začela postopno uvajat. Zdaj bo stara že 9M.
Zakaj se AM ne bi pogreval, ne vem povedat user posted image , ampak jaz ga vseeno. Če mi sprva spije samo 1 dcl, ji čez eno uro dam še ostalega - pogretega, pa ga spije, pa problemov tudi ni. Povsod pa tudi piše, naj se na AM ne bi kuhalo, pa to tudi ne vem zakaj ne user posted image .

bajsa - glede KM ,  jaz ga dajem že od 6m , sicer v manjših količinah cca. 200ml največ ,.... pa ponavadi dam  alpsko mleko , domačega pa ne ker je premastno

Problem KM ni v mastnosti, ampak v beljakovinah, ker ga ima čisto preveč. Glede mastnosti je pa čisto OK.

mlavla, tele količine so meni res kar velike, samo otroci se razlikujejo in eni pojejo več, drugi manj. Pa teža je čist OK. Če si v skrbeh, se pojdi malo k pediatru posvetovat glede tega. Tako boš najbolj pomirjena. Morda je zanimivo tole, da lahko še  toliko spije zraven user posted image . Ne da bi hotela kaj strašit, ampak morda bi bil lahko to znak sladkorne user posted image . Ne vem, moje laično mišljenje.

Pri nas je vse po starem. Zdaj se odpravljamo v LJ po nakupih.

Vsem slavljencem čestitke za 8M user posted image !!!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
24.10.2008 13:30:29   
nizy

se pravi jaz, ki še dojim nebi smela uporabljati KM user posted image , ker pač to ni zdravo za user posted image ,  dejte no , nega lomt ,...

ne to je bedarija in ni bilo tako mišljeno. ti lahko piješ domače al pa kupljeno kravje mleko, kolikor ti paše, saj ne gre v isti obliki naprej dojenčku, ali pač tko ti misliš? user posted image prav v tem primeru ni mišljeno zaradi alergij ampak, ker da ne govorim in naštevam istih stveri preberi pri postu od male_pikice, pa ti bo jasno zakaj.

ne jaz se dobr spoznam na te stvari , poleg tega naša pupa ne pije mleka čez dan , ker se še dojiva , ...ga  pa mešam z kašicami ali ostalimi izdelki  grisolino , keskolino itd.,   Navadno mleko nikoli ne pije kot samostojni obrok,  saj se še dojiva  user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
24.10.2008 13:46:52   
misar
nizy user posted image user posted image user posted image lepo, da se spoznaš na te stvari, potem ti je seveda vse jasno user posted image . no midve se tud dojiva, ampak kljub temu ji pač ne dajem KM. no pa dosti o tem z moje strani...vsaka za svojega user posted image itak najboljše ve. jaz sem kot dojenčica pila KM ker humane nisem prenašala, pa mi nič ne fali...sam če je lahko optimalno zakaj ne bi bilo...spet moje skromno mnenje

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
24.10.2008 13:58:00   
nizy
ja ,saj vasaka ima svoja skromna  mnenja  o marsičem ,..... zato pa tud ne pišem tolk , ker karkoli se napiše , kar ni

po nekih merilih  si  tukaj takoj linčan user posted image ,.... pa da ne bo pomote ni letelo nate , ampak nasplošno user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
24.10.2008 13:58:45   
Janey
dan

samo da vas pozdravim...nimam časa brat, jaka je pri tašči jaz pa pucam. imam še samo eno uro časa in kopalnico v katastrofalnem stanju. če mojga nebi blo doma bi verjetno zdaj že imela vse 4 na kavčuuser posted image ampak ne, gospod me je cel dan zajebaval in mi jemal čas in energijo. njemu se je zdelo smešno, meni se je pa mešalo. no pol sem ga malo skregala, ker sem ga imela dost, ker ni niti malo vidt bolan in zakaj je doma in da tu mene zajebava, no pol je sprehodil sesalec po dnevni in spalniciuser posted image da bi prej se sam spomno...eh...zdaj je pa kar rekel da gre nekaj gledat, pobral vseh sto vrečt za smeti in se HB spokal, da lahko v miru končamuser posted image joj kak sem se razpisala...uf zdaj se mi pa že mudi, samo da povem da mamo stanovanje kot v škatlici, edino kopalnica še. jakčeva sobica bo pa tut še počakala ampak to zato ker se nebom vstajala celo noč.

šibam....če končma prej ko ob 3h pridem še kaj nazaj

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
24.10.2008 14:22:28   
misar

ja ,saj vasaka ima svoja skromna  mnenja  o marsičem ,..... zato pa tud ne pišem tolk , ker karkoli se napiše , kar ni

po nekih merilih  si  tukaj takoj linčan user posted image ,.... pa da ne bo pomote ni letelo nate , ampak nasplošno user posted image

no resno jaz ti nisem želela hudegauser posted image ...je šlo samo za vljudno nestrinjanjeuser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
24.10.2008 14:28:39   
Janey
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz

vse sem pospravila in počistilauser posted image user posted image še omare v dnevni sem namazala da bodo zdaj en dan brez praha (bajeuser posted image user posted image ) zdaj imam pa pol ure samo zaseuser posted image user posted image user posted image jaka spi spodaj tak da mam res zaslužen počitekuser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
24.10.2008 15:01:47   
mala_pikica

Mislim, da pripravljeno adaptirano mleko lahko stoji največ 2 uri, saj je potem večja nevarnost prisotnosti bakterij. Segreva pa se ga pod vročo vodo, tako kot materino mleko. V mikrovalovni ni priporočljivo segrevanje, ker se mleko ne segreva enakomerno in, ker visoka temperatura uniči sestavine v mleku. Prav iz tega razloga adaptirano mleko ni primerno za kuhanje.

Janey to si pa bila pridna danes. Jaz bi tudi rabila malo delodiša.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
24.10.2008 15:20:01   
Februarka08
Dons sem dala za kosilo Larisi prvič polento s kislo smetano, ker mi je frizerka rekla, da je njena punca to ful ful rada jedla... no, Larisa je pojedla tega cel krožnik user posted image user posted image user posted image še nikol tolk user posted image pridna user posted image

Zdej greva pa ven počas... če bi katera jedla pohanga osliča, naj pride na kosil, ker jaz sem ga spet ful preveč spekla user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
24.10.2008 16:47:38   
Janey
jaz sem tak pridno pospravljala moja 2 otroka pa vse namečeta user posted image user posted image tamali igrače in vse kar doseže pomeče na tla, tavelki mi pa naloži vse cote za doma kar na stol v dnevnouser posted image user posted image user posted image user posted image

gremo malo ven

čao bao

Neposredna povezava do sporočila: 2442
24.10.2008 17:59:51   
Februarka08
Evo, midve sva notri prišle. Je blo luštno zunaj, čeprav smrdiuser posted image
Sva pred 1 uro gor pršle, da sem ji malco nardila - je spet jedla gres s sadjem in je pojedla 160 mluser posted image user posted image user posted image ne morm verjet, moj otrok je končno začel malo bolj jestuser posted image user posted image user posted image

In za piko na i ni blo nič telefona tako da lahko pričakujem da so izvidi okuser posted image user posted image user posted image user posted image še na tiste počakam k sem jih naknadno dala, pa bom še bolj vesela (upamuser posted image )

Zdaj se ji grem pa še mal posvetit...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
24.10.2008 18:03:27   
jencili
dan, čer,

evo, samo na hitro vas pozdraviva in šibava na dolenjsko. Ata je sicer še v bolnici, samo gremo jutri po njega, tko da bomo vikend preživeli skupaj. Gre pa tud moja mami z nama, tko da bom jst mela kako minutko frej roke. Aja, pa v isti vasi mam tud sestrišno, k ma 12 dni starejšo hčerkico od Tajauser posted image

Lepo se mejte, pridno čvekajte, pa se pofočkam v nedeljo...

papa

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
24.10.2008 18:26:42   
ella79

Sam na hitr, potem pa še kaj večuser posted image

a je kera popoldne za kakšno kavouser posted image

kaj nisi prej rekla al pa poklicala, k midve z bajso sva skoraj do petih zasedali user posted image user posted image user posted image
kako si naredila to polento s kislo smetano. To bi pa mogoče tudi naša jedla user posted image
februarka user posted image user posted image k ni bilo klica. Matr sem vesela user posted image
dolenjka uživajte na morju če gremo mi v nedeljo na obale se povabimo na kavo

meti user posted image user posted image user posted image za super naspano noč. Še danes Janez ponovi vajo, pa bo user posted image

Zoja spi že 1,5 h, sej ni čudno, k je danes tok pojedla, da je še bajsa bla ist začudena da tok poje user posted image user posted image user posted image v glavnem čist obvlada GH user posted image user posted image user posted image jaz sem se pa ta čas tudi napokala, vse stvari v omaro pospravla, mal pokidala, zdej sem mogla pa obvezno f5 stisnt user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2445
24.10.2008 18:57:50   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Sam na hitr, potem pa še kaj večuser posted image

a je kera popoldne za kakšno kavouser posted image

kaj nisi prej rekla al pa poklicala, k midve z bajso sva skoraj do petih zasedali user posted image user posted image user posted image
kako si naredila to polento s kislo smetano. To bi pa mogoče tudi naša jedla user posted image
februarka user posted image user posted image k ni bilo klica. Matr sem vesela user posted image
dolenjka uživajte na morju če gremo mi v nedeljo na obale se povabimo na kavo

meti user posted image user posted image user posted image za super naspano noč. Še danes Janez ponovi vajo, pa bo user posted image

Zoja spi že 1,5 h, sej ni čudno, k je danes tok pojedla, da je še bajsa bla ist začudena da tok poje user posted image user posted image user posted image v glavnem čist obvlada GH user posted image user posted image user posted image jaz sem se pa ta čas tudi napokala, vse stvari v omaro pospravla, mal pokidala, zdej sem mogla pa obvezno f5 stisnt user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image škoda k nisem vedlauser posted image no ja, pa drugič

Ja, super da ni blo klicauser posted image polento sem ji pa skuhala - normalno, potem sem jo dala na krožnik in not eno žlice kisle smetane... ej, je jedla kot za stavouser posted image pol pa še gresa ful... ma dons je prava jedka... kot Zojauser posted image bravo Zojauser posted image user posted image user posted image

Zdej ji morm pa večerjo narest, ker glih tolk da mi ni spet računalnika izkloplauser posted image zgleda to neki pomenuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
24.10.2008 19:05:10   
dolenjka
Čer user posted image

Pri nas je pa danes oči tisti ki hrani dete in smo danes pojedli 1x 90 jabolčka, 1x 130 hruške in zdaj se davita z riževo kašico za boljši okus je pa mal hruške notri user posted image  Me zanima če bosta vseh 50 ml pojedla user posted image  user posted image

Zoja user posted image  user posted image  user posted image  prava požeruhinja ratuješ user posted image

Vsem pa hvala za čestitke za mini RD user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2447
24.10.2008 19:14:22   
Februarka08
Evo, Larisa je že po večerji... vseh 120 ml ml.kašice pa še vedno bi usta odpiralauser posted image ne, ne, dost je, potem bo pa bruhanjeuser posted image

Sva se pa prejle pol urce skup igrale in itak ni boljšega kot pa da jaz sedim na tleh, ona pa pleza po meniuser posted image ne morm verjet kolk napredka je vsak dan pri njejuser posted image čisto vsak dan je nekaj novegauser posted image zdej že obvlada klečanje in se že postavlja na nogice... še mal pa bo stalauser posted image men gre tole tu mač prehit naprejuser posted image

Zdej pa še mal počakava in greva čofat... sameuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
24.10.2008 19:30:30   
ella79
februarka vaša res hitro napreduje. No, sej je pri nas tudi skoraj vsak dan kej novega; na kolena se že zelo dobr postavi, pa tudi iz tega položaja se je parkrat že na nogice user posted image
midve greva pa danes mal kasnej na večerni ritual, k jo bom probala šele ob dvetih spat dat, k jutri se že ura prestavi user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2449
24.10.2008 19:33:14   
Janey
čer
mi smo bili na sprehodu in na hitrco v trgovini. jaz se vedno slabše počutimuser posted image sem ko cota, brez energije, komaj diham, boli me v prsnem košu, v grlu mam cmokuser posted image pa še jutri boa cen sama z jakcemuser posted image

gremo se počasi kopat in spat, smo vsi utrujeni

Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?