|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
24.10.2008 22:46:38   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Btw: on je tudi letos postal ocka - mu je njegova brazilska manekenka Camila rodila fantka Levija. In to 7. 7. ... pa ona bi lahko prisla na RR. Da ni kaksna undercover?????

user posted image user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 901
24.10.2008 22:46:52   
metuljcek321
Joj, dzanika, sem zdejle pogledala tvoj ticker nad avatarjem in sem se ful nasmejala - kje si dobila tiste pujske in "shujsati moram se ... kg"user posted image  user posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 902
24.10.2008 22:47:22   
liju
Blacky: Ko sem prvič rodila je tudi mene v bolnici prizadelo, ko mi je pediatrinja napisala na karton od otroka,večer pred odhodom domov, MATI NE ŽELI DOJITIuser posted image user posted image user posted image user posted image HAAALLLOOOO Jaz pa z bradavicami da te kap, vse drugo je ven teklo, samo mleko ne.user posted image Jaz sem mislila da me bo od žalosti konec. No drugi dan pa sma šla domov in smo imeli še pregled pred odpustom in mi pravi Žolger, kaj imate tukaj napisano, pa jaz pravim da me je to full prizadelo, sem rekla namesto da bi se potrudli in ti pomagali da ne bi do tega prišlo in bi dojenje normalno steklo, pol pa dobim to. On pa meni, kaj pa vam je, da je to napisala in mu povem, pa je rekel naj pokažem kaj se da naredit in se razkuri na sestro, ko reva itak ni bila nič kriva, da kak si doktorca dovoli to napisat, da naj drugič preveri zakaj se gre, saj v takem stanju bradavice otrok ne sme niti dat v usta, če je v eni sami krasti in vse krvavouser posted image user posted image
Samo toliko da te znervirajo do konca, ampak nikoli pa si nisem očitala, da bi bila slaba mama zato, niti pomislila nisem, res.

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 903
24.10.2008 22:48:38   
rovar_ka

rovarka, dober okus imas, Matthew je zelo sexy. Ma, ti moram povedat, da sem ga imela priloznost videti v zivo. Leta 2001 smo se sli s frendi malo potepat po Ameriki in ze doma smo po netu izpolnili prosnjo za prisostvovanje na showu Jaya Lenota v Burbanku (Los Angeles). Ravno dan pred odhodom so nam poslali posto, kjer so potrdili, da lahko pridemo. Lahko si predstavljas, da smo bile punce (3 smo sle na oddajo) ze tko cist paf, ker smo bile na Tonight Showu, potem pa se Matthew. Yummy, yummy, yummy. Saj vem, da bo tole tezko verjet, ampak, ko je bil reklamni blok, in so ga mal pudrali in stimali, se je razgledoval po obcinstvu, me tri pa kot kokice v luft in smo mu zacele mahat k nore. In Matthew - sproscen in simpaticen kot pac je, nam je pomahal nazaj. Blazenost, vam recem!

Btw: on je tudi letos postal ocka - mu je njegova brazilska manekenka Camila rodila fantka Levija. In to 7. 7. ... pa ona bi lahko prisla na RR. Da ni kaksna undercover?????

ful dobrooooouser posted image user posted image user posted image joj, sem ti faušuser posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 904
24.10.2008 22:49:53   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: netki

dobre mame so tiste, ki poskrbijo da dojenčki niso lačni....pa karkoli že jedo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image točno to!!!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 905
24.10.2008 22:51:52   
metuljcek321
Ves kaj, rovarka, mogoce bo pa kdaj v Slo snemal kaksen film in ga bo mozno it pospegat (t. j. viset pred hotelom ure in ure in cakat, da se prikaze:-))) Bom na prezi, sej mam ful rada filmske novicke in jih redno spremljam. Ti sporocim, prav?

lunica, bom rekla sestricni, naj mi da dol Hard Candy in si ga ogledala.

Zdaj pa bo Metuljcek odplahutal spat. Night-night, sleep tightuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 906
24.10.2008 22:52:31   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: liju

Blacky: Ko sem prvič rodila je tudi mene v bolnici prizadelo, ko mi je pediatrinja napisala na karton od otroka,večer pred odhodom domov, MATI NE ŽELI DOJITIuser posted image user posted image user posted image user posted image HAAALLLOOOO Jaz pa z bradavicami da te kap, vse drugo je ven teklo, samo mleko ne.user posted image Jaz sem mislila da me bo od žalosti konec. No drugi dan pa sma šla domov in smo imeli še pregled pred odpustom in mi pravi Žolger, kaj imate tukaj napisano, pa jaz pravim da me je to full prizadelo, sem rekla namesto da bi se potrudli in ti pomagali da ne bi do tega prišlo in bi dojenje normalno steklo, pol pa dobim to. On pa meni, kaj pa vam je, da je to napisala in mu povem, pa je rekel naj pokažem kaj se da naredit in se razkuri na sestro, ko reva itak ni bila nič kriva, da kak si doktorca dovoli to napisat, da naj drugič preveri zakaj se gre, saj v takem stanju bradavice otrok ne sme niti dat v usta, če je v eni sami krasti in vse krvavouser posted image user posted image
Samo toliko da te znervirajo do konca, ampak nikoli pa si nisem očitala, da bi bila slaba mama zato, niti pomislila nisem, res.

sej ne morem verjet, da ti je to napisalauser posted image

presneta koza frdamana, bi rekla jazuser posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 907
24.10.2008 22:52:47   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: liju

IZVIRNO SPOROČILO: netki

dobre mame so tiste, ki poskrbijo da dojenčki niso lačni....pa karkoli že jedo

Mame al dojencki?

Ma, samo smo se hecali. Letim v mizule.

(author unknown)

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 908
24.10.2008 22:52:55   
Anonimen
nočko tudi od mene

Neposredna povezava do sporočila: 909
24.10.2008 22:54:26   
rovar_ka

Ves kaj, rovarka, mogoce bo pa kdaj v Slo snemal kaksen film in ga bo mozno it pospegat (t. j. viset pred hotelom ure in ure in cakat, da se prikaze:-))) Bom na prezi, sej mam ful rada filmske novicke in jih redno spremljam. Ti sporocim, prav?

to bo jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 910
24.10.2008 22:59:11   
rovar_ka
vse ki ste že šle in vse ki še boste šle - lahko nooočuser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 911
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 23:06:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 912
24.10.2008 23:14:57   
liju
Končno sem končala z branjem user posted image .
Slike: mi smo dali že prvo rundo razvijat, nosečniške in zdaj ko imamo user posted image  Delamo pa isto kot ostale. Zbiramo v eni mapi in ko se nabere, že pošiljam na tuš foto in je to touser posted image  Meni so full lepo razvite slike.
rovarka: ne vprašaj kak sem jo jaz preklela in to je napisala full pozno zvečer, ker je vedla da se več ne vidima p**** jedna. Pa ko se samo spomnim koliko se mi je revež prejokal v bolnici ker je bil lačen, one pa ne rabi dodatka, saj sta se dojila, ma kaki dojila če na prazno vleče user posted image

Joj, pa kak so lepi pikeci, na prilepljenih slikicahuser posted image  Pa hvala za pohvale mojih 2 sončkovuser posted image

To bo to grem spat.
Lahko noč

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 913
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 23:31:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
24.10.2008 23:37:29   
Majuska
Tkole me je gledal moj sonček, preden je zaspal ... aja sem čisto pozabila povedat, danes smo bili 11. tednov stari user posted image   11 je namreč moja številka, sem se morala pohvalit.

user posted image

No, pa tudi jaz se bom počasi poslovila ... nočko pupike user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 915
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 23:39:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 916
25.10.2008 0:00:45   
glugluglu

Hm ... a ste si uspele ogledat Brada Pitta mal nazaj? Sem se potrudila in nartalepse slikice izbrala z netauser posted image  user posted image  user posted image

seveda smo mal tolažbe vmes ko berem vse to, ma si mi moža ukradlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 917
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 0:06:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 918
25.10.2008 0:17:55   
glugluglu
imam toliko za povedat, pa moram še pod tuš in glavo umit, sem prej torto -ježka delala pa prej se mi je Tian kar nepričakovano zbudil in tulil, ma sem ga prehitro pohvalila ali kaj, upam, da je samo muha enodnevnica, da ni kaj drugega, kaj bolan ali kaj, ker okoli nas vsi nekaj zbolevajo, (otroci slinavke, pa angine).

Ma saj ste si že veliko odgovorile, no Lunica in Blacky, dobro, da sta se izpovedali, sta se še namesto meneuser posted image , pa mi ni treba pisati, ker bi malo ponavljala za vama.
Ma sej bomo preživele, no to bi pa rekla, mogoče vam pa prav pride: ko pa jaz dobim vprašanje ali dojiš, se pa očitno moj odgovor ne tako grdo in osorno sliši, in temu potem istočasno sledi še hud pogled, da se ne upajo več naprej spraševat. Res, zadnje čase poslušam potem take odgovore;" ja kaj češ, se zgodi".
Dobro spite, pa same lepe sanje, pa vsi naši otročki naj spijo čimdlje!

Neposredna povezava do sporočila: 919
25.10.2008 0:19:49   
neboglasnica
flower: šc, šc, šc s takimi mislimi

slike: jaz vse sproti, no skoraj sproti dajem razvijati, ker so mi klasični albumi number one, zakon .... Na živce mi gre, ko pridem kam na obisk, pa me pred comp postavijo in zdaj pa glej slike. Jok, odpade! Me pa sune tja pod rebra, ko se znebim vsega denarja, ja.

Nina (tims) in Lara (populis) user posted image user posted image user posted image za trimesečnico

Zdaj pa babe spat, povsod drugje na RR je mir, samo tu se dogaja. Gremo vodoravno, alo spat...

Nočka,

user posted image

AJa, kaj jaz še delam pokonci? Odvajam se odvisnosti od RR-ja. Sem dragega prisilila k dvojnemu monologu, sedaj pa čakam user posted image , da se predrami, da ga podojim in alo spat.

Neposredna povezava do sporočila: 920
25.10.2008 0:21:24   
glugluglu
flower, sem kar brez besed, grozno mi je, pa ne samo tak primer, tudi vsi ostali, da ne govorim.

malo  za srečo:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 921
25.10.2008 0:41:57   
Nasara88
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Ker vem, da se je to nekaj časa nazaj dejansko zgodilo v mb porodnišnici.. OMG - če samo pomislim na kaj takega... sploh nočem.. ko smo se pogovarjale, da ti umre otrok, ampak da si TI KRIV, konec po moje... jaz se ubijem.. groza... po moje še spat zdaj ne bom mogla, tolk mi je hudo zdaj, ko sem to gledala..

no komaj zdaj mi je uspelo prebrati, kar ste naklofalečez dan in bom na hitrco komentirala zgornje. Naj ta mamica ne bi zadušila user posted image , kot so pokazale kasnejše preiskave. Kriva naj bi bila t.i. smrt v zibki. Pa si predstavljajte, kako se je res reva počutila, dokler tega niso ugotovili, pa še vsi so jo ful obsojali, se še ful spomnim tega primera user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 922
25.10.2008 0:42:25   
Nasara88
aja pa lahko noč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 923
25.10.2008 0:54:24   
tims
Neboglasnica, hvala, hvala user posted image

Sem vas na hitrco preletela in sem vidla, da je tekla debata o dojenju in nedojenju... Večna dilema, se mi zdi. Bom pa povedala svoje mišljenje. Se seveda strinjam s tem, da je dojenje najboljše za otroka in da se resnično splača potrudit in vse te podobne zadeve, ki jih vsi poznamo. Je pa tudi res, da nekatere zelo hitro vržejo puško v koruzo. Imam prijateljico, ki je en mes dojila, potem pa rekla, da ji je začelo primanjkovat mleka. Ko sem bila pri njej na obisku, pa sem ugotovila med pogovorom, da čisto nič ne počiva, da ves čas nekaj dela in pospravlja... Ko sem ji omenila čaj za dojenje, mi je odgovorila, da je brezveze, ker ji itak ne bo pomagal. Ne mislim obsojat nobenga, verjetno pač pri takih ni tako velike želje po dojenju. Osebno sem zelo vesela, da sem 13 mes dojila Tima, in da po vseh zapletih,  ki sem jih imela pri drugem porodu, zdaj že tri mes. dojim Nino in upam, da jo bom še nekaj časa. So pa tudi določene stvari pri dojenju, ki pa niso ravno zlate. Npr: kamorkoli greš, ali moraš vzeti s sabo otroka, ali pa moraš gledat na uro, da se boš pravi čas vrnil, da ga lahko nahraniš. Druga stvar je, da je lahko odvajanje od prsi za otroka zelo problematično in še ena stvar, ki mene zelo moti, pa je ta, da nikoli ne veš, koliko je otrok pojedel in kot piše v knjigi od Penelope Leach, se lahko zelo hitro priplazi podhranjenost. 
Vse, ki imate user posted image  na flaškah, bom jest rekla: kapo vam dol. Ve ste tiste, ki morate paziti, da mleko ni vroče ali prehladno, da veste katero mleko je primerno, da imate sterilizirane flaške in predvsem, da jih ne pozabite vzeti s sabo. Včasih ko berem o vseh teh AM, mi ni čisto nič jasnouser posted image , ker je toliko vrst le-teh, da moraš biti že kar mal eksperta, da veš kaj otroku dat.

Skratka, jaz imam sebe za dobro mamo. Pa ne zato, ker jo dojim, ampak zato, ker ji izkazujem ljubezen, jo stisnem k sebi, ko je tečka, ker se sprehajam z njo, ji pojem pesmice, jo previjam, umivam.... In mislim, da mamice, ki dajejo svojim user posted image  AM počnejo prav tako vse te stvari s svojimi srčki.

Upam, da sem napisala tako, da nisem nobenega užalila, ker to ni bil moj namen. V glavi se včasih drugače sliši, kot pa potem napišeš user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 924
25.10.2008 6:04:53   
dzanika
Dobro jutro! Vsaj enkrat sem prva in vam ponudim user posted image . Mali se je najedu zdaj greva pa nazaj spat. Sem mogla vodo zavreti in sem vas prišla pozdravit. user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?