|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 22:19:19
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Blacky- bi morala očitno biti tiho... pa tokrat nisem bila... nisem pa hotela nobene s čim prizadeti, res ne. Tudi jaz dobivam opazke, ker dojim, ki bolijo. Npr. a spet dojiš, ja na kolk ur pa je, a nimata nobenega ritma, kdaj boš pa flaško dala,...po šestem mesecu pa je bilo ... mleko je vodeno, tako ni nobenega haska, jo boš razvadila,... Očitno imamo vse probleme z okolico Hotla sem samo reči, da je to za ene res sveto, npr. zame- zakaj je to narobe? NIKAKOR NI NAROBE! Jaz razumem tebe in ostale in bi tudi jaz dala flaško če ne bi pridobivala na teži 100%!!! Ne bi je pustila lačne, tudi sedaj, ko sem imela vročino sem ji naredila dodatek, ker sem videla, da nimam dosti. Ja, saj zdaj se razumemo. Hotla sem samo povedat, da vas, dojilje, kvečjemu spoštujem in občudujem, da nimate težav in da samo dojite, ker bi si to jaz ful želela. Nikakor pa o vas ne bi imela nizkotnega mnenja, kvečjemu bi vam bila fouš. In ja, okolica je pretežno tista, ki dela sranje. Npr. moja sestrična, "hardcore dojilja" je pa takšne vrste človek, ki ne verjame, da mama ne more imeti mleka in z zaničevanjem govori o tistih, ki ne morejo dojit, češ da ne znajo in niso dovolj vztrajne. Pa še s ponosom pove, da njej se je otrok večkrat drl in kričal po uro ali več od lakote, a je vztrajala. Ja, ker vztrajnost je pri njej bolj pomembna kot zadovoljen otrok. Tak da, ko je ona prišla pogledat otroka, sem se morala prav psihično pripravit, da sem se branila in zagovarjala, zakaj je do tega prišlo, pa še sem dobila kako fajn opazko, češ, ja, zdaj pa se ti bo itak na flašo navadila, pa je konec. Jaz pa sem bila še tako ponosna, da se že tako "dolgo" dojiva in samo malo dodajam. Mi je vse kar dol padlo! Pa sploh ne vem, zakaj bi se morala njej zagovarjat. Ker sem butl, menda! Pa še to - nikakor nikoli več ne pomisli, da bi morala biti raje tiho. Zato smo tu, da si menjavamo mnenja in ima lunica prav, včasih se bere čisto drugače kot v resnici misliš. Ne moremo pa si nonstop samo kimat in odobravat, saj je logiš, da imamo različna mnenja, vseh 80 babnic pa res ne more enako razmišljat. Kam bi te prišli? Me veseli, da sva povedali vsaka svojo plat in jaz te 100% podpiram in ti želim, da bi čim dlje dojila brez težav. Se pa že boljše počutim, je pasalo malo dat iz sebe ven to.
|
|
|