|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 22:30:10
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Za spremembo teme ----- imam eno vpr.: a ste ze kaj dale razvijat slikice vasih malckov? Jest jih mam na racunalu malo morje, razvit sem jih dala cca. 10 za taozje zlahtnike in po 2 za tiste mal bolj oddaljene, ampak za naju pa se cist nic. Sploh ne vem, a naj mal pocakam in dam delat tisto knjigico (saj je blo ze govora o njej enkrat, se spomnim), a naj si izberem tolk-in-tolk slikic in jih dam razvit, pa poka v klasicen album, a naj imam take mini albumcke, ... Skratka: ne vem, kaj bi bilo najboljs. V casih, ko ni bilo digitalcev, sem dala razvit ful fotk, mam vzorne albumcke s komentarji, ene sem celo sama izdelala, zdaj ko je pa vse v temle compu (in backupirano, seveda), je pa to nekak zamrlo. Ampak Anjo bi pa nekak ustimala ... Povejte, prosim, kako ste ve speljale zadevo s slikicami? Jaz vedno, ko slike potegnem dol s fotkeca, jih uredim, izberem najlepše in jim shranjujem v posebno mapico z imenom Razvijanje slik. In sproti čekiram število nabranih. Ko pridem med 200-300 slik, jih pošljem eni spletni firmi, da mi jih razvije in mi jih dostavijo po pošti. Potem pa se spravim z njimi na comp in na vsako zadaj napišem datum, jih zložim po datumih in jih potem zložim v velik album za 300 slik, ki je plastificiran, da je slika za plastiko, na strani pa ima prostor za komentar. In tako to uredim. Bom pa za posebne dogodke (krst, rojstni dnevi, morje, božič) postopoma dala izdelovat tudi fotoknjige, ker mi je to ful všeč. Za Tejo bom zdaj v kratkem dala razvit prvo rundo slik, do zdaj še nisem nobene.
|
|
|