|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
24.10.2008 22:25:18   
Anonimen
gobova juhca - bejbe, mje niste probale, je v nobeni gostilni ne bi več jedle

kaj, a bi preč prišle? user posted image user posted image

blacky s polno ritjo je lahko srat. to je glede sestrične
meni je ena kolegica rekla, da bolečin pri porodu sploh ni... da smo ene preveč občutljive pa nas bolj boli. da pač prideš tja, pa rodiš, sej zato si noseča bla. da ti ne povem, kak me je to prizadelo. ker me je bolelo, da sm komaj zdržala, pol pa reče, da mam nizek bolečinski prag.
pa jaz mislim da to ni tak. ampak če ne doživiš ene stvari, ne moreš vedet kako je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 876
24.10.2008 22:25:45   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

sam da me ne boš narobe razumela, se popolnoma z vsem strinajm. ampak, da tipovem še to! poznam kar nekaj punc, ki ne dojijo zato, da so bolj proste... kar pa ni prav. lepo je in se spodobi, da poskusiš, da se potrudiš in narediš vse in še malo zraven, da bi bil otrok dojen, saj so raziskave pokazale, da je tako ok. če ne gre, pač ne gre. in otrok bo gro zrasu tut z AM. tut jst sm. in kaj?! mi kaj manjka?! neeeeeeeeeee

Ja, res ... sem pri eni prijateljici videla, kako je šlo. Ni hotela nič reči, ampak se mi zdi, da se kaj hitro odločila, da ne bodo dojili. Že v porodnišnici je imela pripravljeno črpalko, po prvih dveh - treh tednih pa so že prešaltali na AM... saj ne, da bi jo kakorkoli obsojala, ampak se mi zdi, da je res mal prehitro obupala. No ja, mali vsekakor hitro raste in je prav lušten, tako da manjka mu nič user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 877
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 22:26:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 878
24.10.2008 22:26:18   
dzanika
ne preveč čvekati ker jutri ne vem kdaj vas bom brala ker me ne bo doma, pol pa odgovarjam na sto let stara vprašanja. user posted image

NOČKO

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 879
24.10.2008 22:27:08   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: liju

Pa da vam pokažem malo  moja 2 sončkauser posted image

user posted image  Eto z novo dudouser posted image

A mi lahko poveš, če si to dudo kupila, pa kje, lepo, lepo prosim?

Dudo pa je dobil prejšnji teden za darilo, kje je kupljena pa nimam pojma, se bom pozanimala v ponedeljekuser posted image  Je lušna neuser posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 880
24.10.2008 22:27:32   
Anonimen
metuljček, ja tudi midva sva dala par slikc razvit na začetku pa ene par za v baby book.. zdej pa nič.. verjetno bova kasnej ta lepše zbrala pa tist digitalno dala, tiste fotoalbume. 

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 881
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 22:27:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 22:28:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
24.10.2008 22:28:20   
rovar_ka
ta pa je mooooj

user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 884
24.10.2008 22:28:38   
lidija***
Blacky - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 885
24.10.2008 22:29:55   
dzanika
Za spremembo teme ----- imam eno vpr.: a ste ze kaj dale razvijat slikice vasih malckov? Jest jih mam na racunalu malo morje, razvit sem jih dala cca. 10 za taozje zlahtnike in po 2 za tiste mal bolj oddaljene, ampak za naju pa se cist nic. Sploh ne vem, a naj mal pocakam in dam delat tisto knjigico (saj je blo ze govora o njej enkrat, se spomnim), a naj si izberem tolk-in-tolk slikic in jih dam razvit, pa poka v klasicen album, a naj imam take mini albumcke, ...

Skratka: ne vem, kaj bi bilo najboljs. V casih, ko ni bilo digitalcev, sem dala razvit ful fotk, mam vzorne albumcke s komentarji, ene sem celo sama izdelala, zdaj ko je pa vse v temle compu (in backupirano, seveda), je pa to nekak zamrlo.

Ampak Anjo bi pa nekak ustimala ... Povejte, prosim, kako ste ve speljale zadevo s slikicami?

Sam še to pokomentiram. user posted image

Jaz vedno sproti dajem razvit slikice. Že od prej imam klasične albume. In tudi sedaj nadaljujem z njimi. Na prvo stran albuma napišem letnico. Potem pa prvo sliko obdelam z računalnikom tako da gor napišem kaj in kje se dogaja ter datum in dam razviti. In tako oblikujem cel album. Od Jana imam že ful slikic v albumu. Mi je všeč če dobimo kakšen obisk pa malo slikce pokažem. Pa še lep spomin je...
Upam pa da sem sploh kaj razumljivo tole napisala. user posted image

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 886
24.10.2008 22:30:10   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Za spremembo teme  -----  imam eno vpr.: a ste ze kaj dale razvijat slikice vasih malckov? Jest jih mam na racunalu malo morje, razvit sem jih dala cca. 10 za taozje zlahtnike in po 2 za tiste mal bolj oddaljene, ampak za naju pa se cist nic. Sploh ne vem, a naj mal pocakam in dam delat tisto knjigico (saj je blo ze govora o njej enkrat, se spomnim), a naj si izberem tolk-in-tolk slikic in jih dam razvit, pa poka v klasicen album, a naj imam take mini albumcke, ...

Skratka: ne vem, kaj bi bilo najboljs. V casih, ko ni bilo digitalcev, sem dala razvit ful fotk, mam vzorne albumcke s komentarji, ene sem celo sama izdelala, zdaj ko je pa vse v temle compu (in backupirano, seveda), je pa to nekak zamrlo.

Ampak Anjo bi pa nekak ustimala ... Povejte, prosim, kako ste ve speljale zadevo s slikicami?

Jaz vedno, ko slike potegnem dol s fotkeca, jih uredim, izberem najlepše in jim shranjujem v posebno mapico z imenom Razvijanje slik. In sproti čekiram število nabranih. Ko pridem med 200-300 slik, jih pošljem eni spletni firmi, da mi jih razvije in mi jih dostavijo po pošti. Potem pa se spravim z njimi na comp in na vsako zadaj napišem datum, jih zložim po datumih in jih potem zložim v velik album za 300 slik, ki je plastificiran, da je slika za plastiko, na strani pa ima prostor za komentar. In tako to uredim. Bom pa za posebne dogodke (krst, rojstni dnevi, morje, božič) postopoma dala izdelovat tudi fotoknjige, ker mi je to ful všeč. Za Tejo bom zdaj v kratkem dala razvit prvo rundo slik, do zdaj še nisem nobene.

Neposredna povezava do sporočila: 887
24.10.2008 22:30:34   
metuljcek321
lunica, od kod pa sta tale dva? Drugi je iz filma Vsepovsod ljubezen, a ne? Enke pa ne poznam, moram rect.

In ja, fotoalbum - jest sm gor napisala "knjigica" - tocno to sem imela v mislih.

No, v dnevni imava eno slikico nase familije, ko je bla Anja stara 12 dni. To je pa zaenkrat to.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 888
24.10.2008 22:33:07   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Lunica ne jokatuser posted image user posted image user posted image , ve, ki ne dojite si nehajte karkoli očitat, no. Mislim, oz. vem, da vse ki dojimo vemo kake super mame ste tudi ve.
Ravno to sem hotla povedat z vprašanjem, ker res nisem pri julilkah zasledila nič očitajočega glede dodajanjauser posted image

Jaz prvega nisem skoraj nič dojila, sem si slab mesec črpala, pa še to minimalno, enostavno ni in ni bilo. Zasrala pa sem sama, ker mi je naredil krastave bradavice in je bolelo kotuser posted image user posted image , zato smo šli na pumpico. Ampak niti enkrat nisem pomislila, da bi bila slaba mama zaradi tega, dejstvo je da se vsaka trudi po svojih najboljših močeh in itak za svojega otroka je njegova mama najboljšauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 889
24.10.2008 22:34:54   
Anonimen
uf dobra ideja, da že a računalniku napišeš komentarje in datum in daš pol razvit dzanika! si mi dala idejo.

metuljček prvi je iz hard candy... sicer pa je men drugi bolj znan iz nanizanke afterlife... zadnji del, kjer umre je o moj bog, žalosten.. pa še en del umes, kjer se mu "pokaže" sin, ki mu je umrl, tak žalostnooo user posted image

a je gledla katera?
sej so clipi na netu

Neposredna povezava do sporočila: 890
24.10.2008 22:35:26   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

liju - kje ste kupli dudo? mi mamo tut mam-ove dude. ampak je zdaj kriza pr nas, ker ji ni nikjer za dobit. ni jih v MB, ni jih v Velenju... če najdeš še kje to dudko, a te lahk prosim, da mi jo kupiš in pošlješ, jaz pa tebi dinarčke. prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiim! 

Tako kot sem že napisala nya, je dobil to dudico za darilo in res nisem vprašala ki je kupljena, se bom pa vponedeljek pozanimala, samo spomnita me še da ne pozabim. Je pa tudi meni full cartuser posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 891
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 22:35:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
24.10.2008 22:38:10   
Blacky30
Nočko. Grem, sem ful utrujena danes.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 893
24.10.2008 22:38:31   
metuljcek321
rovarka, dober okus imas, Matthew je zelo sexy. Ma, ti moram povedat, da sem ga imela priloznost videti v zivo. Leta 2001 smo se sli s frendi malo potepat po Ameriki in ze doma smo po netu izpolnili prosnjo za prisostvovanje na showu Jaya Lenota v Burbanku (Los Angeles). Ravno dan pred odhodom so nam poslali posto, kjer so potrdili, da lahko pridemo. Lahko si predstavljas, da smo bile punce (3 smo sle na oddajo) ze tko cist paf, ker smo bile na Tonight Showu, potem pa se Matthew. Yummy, yummy, yummy. Saj vem, da bo tole tezko verjet, ampak, ko je bil reklamni blok, in so ga mal pudrali in stimali, se je razgledoval po obcinstvu, me tri pa kot kokice v luft in smo mu zacele mahat k nore. In Matthew - sproscen in simpaticen kot pac je, nam je pomahal nazaj. Blazenost, vam recem!

Btw: on je tudi letos postal ocka - mu je njegova brazilska manekenka Camila rodila fantka Levija. In to 7. 7. ... pa ona bi lahko prisla na RR. Da ni kaksna undercover?????

(author unknown)

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 894
24.10.2008 22:39:40   
Anonimen
Btw: on je tudi letos postal ocka - mu je njegova brazilska manekenka Camila rodila fantka Levija. In to 7. 7. ... pa ona bi lahko prisla na RR. Da ni kaksna undercover?????

to sem jaz... pa ne okol govort

uf kakšno doživetje! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 895
24.10.2008 22:40:26   
lidija***
Metuljček- tudi jaz slike pošljem po netu- tako vsak mesec kakšnih 30 kom, da me ne udari preveč po žepu, razen, če kaj ekstra slikam, kakšen dogodek, potem jih je pa več. Iskati pa jih grem osebno, ker jih naročim v našem kraju. Lahko pa jih dobiš po pošti. Mislim, da je poštnina nekaj čez 2EUR.
Tudi meni je všeč fotoknjiga, samo mi jo je zadnjič fotograf odsvetoval, da so boljše klasične fotografije, da je boljša kvaliteta, tako, da če kje poznaš in bi se potrudili za tebe...., tako mi je rekel.

VAUUUU FANTJE......
Se mi kar mal...user posted image  bo treba v akcijouser posted image   user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 896
24.10.2008 22:42:09   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

uf dobra ideja, da že a računalniku napišeš komentarje in datum in daš pol razvit dzanika! si mi dala idejo.

Jest si jih pa po direktorijih shranjujem - folderju dam naslov in datum, notri imam pa potem max. 20 najlepsih slikic, ostale dam pa pod subfolder "Ostale." Ko so slike za razvit, poklikam in posljem tistih top 20 iz vsaekga folderja in je to to. Ni treba potem nic urejat, ker je ze sproti. Res pa je, da mi za Anjo se ni uspel odposlat, ker se ne morem odlocit, kako bi imela slikice, al bi fotoknjigo al kaj.

Prvega se kar ne poznam. No ja, ga bom ze kdaj ugledala na TV.

(author unknown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 897
24.10.2008 22:43:40   
netki
glede slik jaz naredim isto kot blacky30, vsakemu svoj album

dam razvit 300 slik in imam 30% popusta (na vsako sliko 1% in največ je lahko 30%)

sem pa v velikem zaostanku....4 mesece...ufff

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 898
24.10.2008 22:44:27   
Anonimen
metuljček priporočam film, hard candy, če rada gledaš filme.

Nedolžnost in resnica imata številne obraze. Prikupna najstnica Hayley se preko svetovnega spleta spozna s 30-letnim fotografom in kmalu se dogovorita za sestanek v živo. Hayley je nad šarmantnim Jeffom povsem očarana in naslednja postaja je njegov dom, toda Hayley ima svoj skrivni načrt. Prepričana, da je Jeff odgovoren za skrivnostna izginotja drugih najstnic, skuša najti dokaze oziroma prisiliti Jeffa, da prizna, pri tem pa je pripravljena uporabiti tudi najbolj srhljive metode.

Neposredna povezava do sporočila: 899
24.10.2008 22:46:06   
lidija***
Nočka!
user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?