|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
25.10.2008 7:55:55   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

hvalal lunicauser posted image
nič.. bi vas še brala, pa bom šla rajš mal spat...še prehitro bo alarm

nočka vsem!

Spat!??!?!!? Jezus, pa saj še niti kure niso šle spat!!user posted image user posted image user posted image

zgodnje jutro vsem...blacky še dobr da sm šla s kuram spat ker smo mel 4x alarm ponoči tak da zdaj vsaj pokonc stojim

glede dojenja..sama zaenkrat še polno dojim ampak smo se grozno namatrale da nama je to uspelo in upam da bo še trajalo. v porodnišnici je blo vse ok, čeprav tudi meni ni nihče pokazal kak se pravilno doji, pristavlja, kdaj ima otrok dovolj itd. doma pa mi je mala razgrizla obe bradavici do krvi, tak da je ob podiranju kupčka kar kri pljunila ven sem probala z nastavki...pa jih ni marala in spila preko njih skoraj nič. potem pa sem fasala še vnetje s 40 vročine in posledično je naša mala ful padla pod porodno težo. Patronažna je rekla dodajat. Sem jokala kot dež...bolana, izmučena in še z občutkom da sem najslabša mama na svetu, ker še lastnega otroka nisem sposobna nahranit. Tako sem ji dodajala ene dva tedna po večernem dojenju, ampak izgleda sem imela srečo ker mala ni marala flaške. smo pile preko nje skoraj dve uri, da je vsaj nekaj spila. v tem času so se mi počas zacelile bradavice, patronažna (hvalabogu zanjo) mi je pokazala kako se pravilno pristavlja in sledilo je dojenje na uro ali manj. tako sem ohranila mleko in še sedaj se lepo dojiva.

tako da vem kako se vse, ki ne morete dojiti počutite in vam vsem pošiljam , ker ste dobre mamice!!!

aha še ena resnična zgodba (hehe se vidi da je možek doma in se ukvarja z malo, mam čas pisat)
moji sestrični je skoraj novorojenka umrla, ker ni vedela da nima dosti mleka. je dojila polno, mala pa je bla pridna, dobrovoljna in je lepo spala...nc joka. pa pride po mesecu dni na posvetovalnico, jo je pa skoraj kap...mala je bla čist podhranjena in ji je zdravnica rekla, da bi se lahko zgodilo, da bi ji kar za skoz zaspala no potem je pričela jo hranit z AM..in mala se je pričela zbujat ponoč in tulit kot žival...hehe, se moram na to večkrat spomnit ko moja mala tuli!!!

povijanje...tud mi še povijamo (en kolk je 1a, drugi 1b) ampak upam da le še dva tedna ko imamo kontrolo...se mi res ne da več. povijam jo pa skoz, ker si nočem očitat, če bi blo kasneje kaj narobe..je pa res tečno.
sem pa ugotovila, da ko jo bom nehala povijat, bom mogla nekaj starih oblačil, ki ji sedaj niso več prav, nazaj razpakirat, ker brez povijalne ji vse hlače dol padajo

lunica..tud jaz mam zadnje čase adijo sanje...sem sanjala da so mi jajčeca ukradl in me pol klical da sem dobila sina in naj ga pridem iskat, ker rabi moje mlekouser posted image user posted image user posted image ...kje pa naj bi ta sin zrastel gor in se rodil...tega pa mi sanje niso povedaleuser posted image user posted image user posted image

mojcek1 - hvala za user posted image user posted image , je danes že boljše volje

Za spremembo teme ----- imam eno vpr.: a ste ze kaj dale razvijat slikice vasih malckov?
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

mi mamo že en album pol njenih slik...pa je šele tri mesece starauser posted image user posted image user posted image

flower, tud mene so futral z navadnim kravjim mlekom od 2 meseca dalje...hehe, zdaj smo pa vse tak fejst babe aneuser posted image user posted image user posted image

no, pokomenitara...zdaj pa kavicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 926
25.10.2008 8:30:32   
Netta
uf sm tole čudn citirala...upam da se znajdete

http://static.ringaraja.net/1108364709/big/674078889bc601490079e225c28e483e.jpg

pozdravite mojega mozeka...a ni lustkanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 927
25.10.2008 8:42:21   
Netta
user posted image

ah, dans me pa tale net mal piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

evo mozekauser posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 928
25.10.2008 8:48:42   
metuljcek321
Jutro, cvekice!

Hi, hi, Steve Urkel, kva sem se nasmejalauser posted image  user posted image  user posted image  Ta pa je bil legenda, ja.

Evo, tole pa za fajn zacetek vikenda. Pa dober tek:
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 929
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 9:02:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 930
25.10.2008 9:46:44   
Samsa
Jutrooo...

madona, moram se pohvalit ( sem važna ko marela) : naša mala Lara ima danes 4 mesece user posted image user posted image user posted image

Uff, gre čas hitro

< Sporočilo je popravil Samsa -- 25.10.2008 9:47:09 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 931
25.10.2008 10:23:43   
petra1984
Ojla!

Da se spet "pohvalim" kako obupna noč je za mano - smo se dojil ob 1, 3, 5 (smo se še preoblačil, ker je plenica premočilauser posted image ) in 7 ob pol 8 je pa kakal in je blo konc s spanjem! Zdej je sicer spet nazaj zaspal, jaz se bom pa spravla mal pospravlat! Bo treba prej še eno user posted image v rit spravt da sploh normalno začnem funkcionirat!!user posted image

Glede albumov jaz sproti kopiram slike v posebno datoteko, jih po netu pošlem razvijat in to je to. Urejat mi pa ni treba nč, ker so že na slikcah datumi. Klasični albumi so itak ZAKON!

Midva se tudi polno dojiva, čeprav študiram, da mu moje mleko vsaj ponoč več ne zadošča, ker se zbuja na dve uri. Čeprav teorija pade v vodo, ker prvo rundo zdrži dobre 4 ure!user posted image Je pa P reku, da bomo pri naslednjem cepljenju (pri 4 mescih in pol) začeli uvajat kašice + dojenje za večerjo, ker bo imel čez 7 kil in bo mleko skoraj sigurno premal. Pustmo se presenetit!user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 932
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 10:28:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra1984)
  Neposredna povezava do sporočila: 933
25.10.2008 10:29:14   
neboglasnica
tims, se podpišem pod tvoj post glede dojenja....

samsa: user posted image za Laro

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 934
25.10.2008 11:02:20   
tims
Dobro jutro,

midve sva pa danes imele prav mirno noč. HB. Je bil pa Tim ta, ki se je zbudil ob pol petih, ker ga je kakat in potem sem zraven mogla čakat, da je opravil svoje, da sem ga obrisala in da sva šla nazaj spat. Sam sem bila pa ful vesela, ker ima drugače probleme s kakanjem (na 4-5 dni, včasih celo več). Nina je pa spala do okoli osmih, in sicer od polnoči, sva se podojili in zdaj še vedno lepo spi. user posted image  

Upam, da bo vsaj mal lepo vreme, da bomo lahko šli malo ven.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 935
25.10.2008 11:02:59   
tims
Se vidi da so možeki doma, k je tak zatišje user posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 936
25.10.2008 11:12:53   
tims
user posted image

Še fotko mojga princa vam pošiljam user posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 937
25.10.2008 11:21:50   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

moji sestrični je skoraj novorojenka umrla, ker ni vedela da nima dosti mleka. je dojila polno, mala pa je bla pridna, dobrovoljna in je lepo spala...nc joka. pa pride po mesecu dni na posvetovalnico, jo je pa skoraj kap...mala je bla čist podhranjena in ji je zdravnica rekla, da bi se lahko zgodilo, da bi ji kar za skoz zaspala no potem je pričela jo hranit z AM..in mala se je pričela zbujat ponoč in tulit kot žival...hehe, se moram na to večkrat spomnit ko moja mala tuli!!!

pri naši Nini je bilo enako, prvi mesec je bila nasmejana, zelo veliko spala - izkazalo se pa je, da je spala zaradi nemoči, namreč v enem mesecu je pridobila samo 100 g. nad porodno težo. Najbrž meni P ni rekla, da bi mi lahko med spanjem kar za skoz zaspala, ker sem bila tam vsa objokana, čeprav sem jih vprašala takrat kaj se lahko zgodi, če so kakšne posledice, pa so se sestre in pediatrinja kar nekaj zmuznile na ta moja vprašanja, sploh niso nič konkretnega direktno odgovorile kot le to, da sedaj vemo kako je in se bomo potrudili, da bo mala pridobila na teži.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 938
25.10.2008 11:25:37   
Majuska
'jutro punce,

danes sem prav vesela, da je vikend ... mož in mali Aleksander se zafrkavata v postelji, slišim malega kako vriska ... fajn, da mami lahko v miru kofetek spije. Potlej se gremo pa itak dojit. Danes sta me pustila spati in je moj dragi ob 8.30 nahranil fantiča user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 939
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 11:31:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 940
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 11:34:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 11:38:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 942
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 11:41:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 943
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 11:44:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 944
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 11:49:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 945
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 11:59:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 12:41:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
25.10.2008 12:46:40   
rovar_ka
levinja - še vedno ste na 56?pol pa ni čudno, da se mi je zdela naša babika včeraj na konrtoli kolkov največjauser posted image user posted image user posted image so se mi vsi otročki zdeli tak majhni. oz.da jih je manj skupajuser posted image user posted image pravo mišelinkico mam  domauser posted image kolk pa je težka in vlka?se mi ne ljubi seznama iskatuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 948
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 13:36:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 949
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 13:43:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?