|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
24.10.2008 17:44:31   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

user posted image

Ima katera točno ta ležalnik? Piše da je do 18 kil, bi ga kupila, ker smo navaden ležalnik že prerastli (do9kil). Zanima me, kako se obnese, če je res tak fajn? Pa hitro mi odgovorite, ker me že čaka na Raudniku (rezervirala)...

Jaz ga imam in sem super zadovoljna, no...Teo je zadovoljen user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 726
24.10.2008 17:47:30   
lidija***
glugluglu- se strinjam,
meni se ne zdi tako velik, da bi lahko držal 18kg- to je 1,5letuser posted image - za tavelike. Naša Klara jih ima pri 4 tolk oz. 16kg, pa si ne predstavljam, da bi se noter zbasala.user posted image
Zimska stolček je v redu, samo zelo dolgo pa ga verjetno res ne bosta imelauser posted image , jaz sem ga imela že namesto jajčke, za doma

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 727
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 18:05:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 18:06:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 729
24.10.2008 18:38:19   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

auroraa, jz sm šla prejšnji september nazadnje v Bruselj in sem mogla sezut sandale!!!! mislim - a res??? kaj mam lohk pod sandalčki na bosi nogi??? jao jao, pretiravajo, ja.

ja kake vrečkice s prepovedanimi substancami zalepljene na podplat, itak user posted image user posted image user posted image user posted image

eh, te mam rajš doma, da se kdaj sprostiva z mojim user posted image . matr, čakam ,da bo mala mal večja user posted image .

user posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 730
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 18:46:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 18:47:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
24.10.2008 18:48:45   
neboglasnica
lex: ni vrag, da sem se še enkrat kresnila. Bemti! Ampak če te matra, kar pojdi. Mene je toliko, da nisem mogla obuti nobenih čevljev. Če ni prehudo, pa poskusi s preventivo. NA polikliniki so mi rekli, naj si kupim otroško zobno krtačko, večkrat na dan namilim noge in s krtačko drgnem ob nohtu. Poleg bolečin bom dobila še ozebline, resno, zebe me v nogo, saj je ves čas mrzla zaradi močenja.

Moj sin je pa nekam vroč. Menda ja ne, saj gremo na dopust??

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 733
24.10.2008 18:57:48   
Blacky30
Liju, čestitke tvoji prijateljici za fantka!!user posted image user posted image user posted image  In ja, tokrat je res bila sreča na njeni strani. Kaj si nor, sploh si ne znam predstavljat, kaj bi se lahko zgodilo. user posted image

Metuljcek, sporočam ti, da še zdaleč nisem gotova z branjem, sem šele na 16. strani, tak da me čaka še dolga pot, glede na to, kako hitro šibate zraven nove strani.user posted image

Netki, Nejc pa se pri 3- letih na sistematskem ni rabil slačiti in plezat na mizo. Samo pogovarjal se je in kocke zlagal. Pa štet je moral in barve povedat, pa like trofit v luknjice. Zobki so bili super, brez potrebnih popravil, kri pa je tudi lepo dal, brez težav.user posted image  Čestitke za uspešno opravljen test!user posted image user posted image user posted image

Mirjam, prvič smo šli k zobozdravniku ravno pri 3. letih. Je pa povsod drugač, ti bo P povedala.

Zimska, ne trpinči se zaradi dojenja. Če ne bo šlo do 6m, pač ne bo šlo, zato se še ne bo svet podrl. Mater, so nam vsem uspeli sprat možgane s tem dojenjem. Jaz zdaj že počasi okrevam.....user posted image

Smrčanje... kupite v lekarni spray Smrčin (oljno zeliščno blažilo), definitivno pomaga.
Auroraa, ful kjut majčke. So mi všeč, bi tud mela take!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 734
24.10.2008 19:03:59   
Motoristka
Kakšna nočuser posted image -samo zbujal se je, pa jedel....jaz pa sem čisto hin...me nekaj zanima-moj ne kaka že 8 dni-pa sem mu dala sladkane kamilice, pa sladkano vodo, pa bio gaia kapljice pa nič....tudi zdi se mi, da ga ne napenja...user posted image

13.7.2008 ob 2.20 smo dobili sončka Andraža:)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 735
24.10.2008 19:06:21   
dzanika
UZ kolkov - a se to lahko tut kaj poslabša? Ker naš je mel že ob rojstvu 1A in na prvem pregledu pa je rekla da se vidimo spet čez kakšne tri mesece...

zimska mi nimamo takšnega ležalnika sem pa bla zadnič pr eni na obisku in je bil mali star 11 mesecov notri in gledal tv. Zgledal je zadovoljen. user posted image
Pa mislim da bi bil tistmu malemu še kakšen čas prav. Tko da po mojem ga bosta lahko kakšen čas uporabljala. Vsekakor več kot pa ta sedanji ležalnik ki je prišel prav samo tri mesece. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 736
24.10.2008 19:07:46   
dzanika
Kakšna noč -samo zbujal se je, pa jedel....jaz pa sem čisto hin...me nekaj zanima-moj ne kaka že 8 dni-pa sem mu dala sladkane kamilice, pa sladkano vodo, pa bio gaia kapljice pa nič....tudi zdi se mi, da ga ne napenja...

Žal res nebi vedela. Še nismo meli primera. Že skos kaka enkrat ali dvakrat dnevno... Mislim pa da so eni že imeli s tem probleme in ti bodo znali svetovati...

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 737
24.10.2008 19:24:17   
lidija***
Blacky- vem, da ni namenjeno meni, samo prosim razloži kako to misliš?user posted image

..........Mater, so nam vsem uspeli sprat možgane s tem dojenjem. Jaz zdaj že počasi okrevam.....user posted image ..............

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 738
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 19:31:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 739
24.10.2008 19:34:20   
Anonimen
paše mojcek ane user posted image user posted image

sej jst nisem nikol huda noooo user posted image sam ne maram pa stvari v seb držat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 740
24.10.2008 19:35:16   
Anonimen
aja mojcek kaj je tisti k**** pa zvezdice? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 741
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 19:41:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
24.10.2008 19:44:27   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

aja mojcek kaj je tisti k**** pa zvezdice? user posted image

Lulček-mal sm besedo olepšalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 743
24.10.2008 19:45:50   
Anonimen
madona, pa mamice ste! čist sm šokirana. tale forum je leglo svinjarije... grem kr zmolit par očenašev in dve zdravi mariji, ker tole je pa tu much za moje srce! 

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 744
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 19:47:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
24.10.2008 19:47:49   
Tinky
Lunči, pa kje si ti?

Teo pančka, danes je bil naspidiran sto na uro, tako da se mu bom kar kmalu pridružila.
Zimska, si pol kupila ležalnik?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 746
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 19:48:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 747
24.10.2008 19:55:51   
Netta
večer vsem,
dol bom padla..cel dan mi je jokala in ni pomagal nič, ne duda, naročje, ziza, še v vozičku je tulila. spala vsega skup eno uro. zakaj nimam pojmauser posted image user posted image user posted image
Na koncu smo kar skupaj jokale.

Še dobr da sm zdajle mal tle z vami, ste me spravle že v precej boljš voljo...pestra govoricauser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 748
24.10.2008 20:00:24   
glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Blacky- vem, da ni namenjeno meni, samo prosim razloži kako to misliš?user posted image

..........Mater, so nam vsem uspeli sprat možgane s tem dojenjem. Jaz zdaj že počasi okrevam.....user posted image ..............

po mojem je v tem smislu napisano, da se prav pritisk izvaja na mlade mamice, da mormo dojit, kr drgač bo ne vem kaj narobe in da je samo to normalno. japajade! če ni - NI. zato pa res nisem slaba mama, če ne dojim. ampak toooooooooooolk težijo dons - večina porodnišnic, milijon člankov pa prispevkov... bla bla bla... jz sm res to občutila kot pritisk.

da ne govorim - v nosečnosti me je vsak k***, k je šou mim, vprašal al bo fantek al punčka (ko da jih kaj briga) pa kdaj rodim, zdaj pa vsak k****, k ma par sekund časa vpraša -  A ŠE DOJIŠ??? grrrrrrrrrrrrr...user posted image  

user posted image hihi, zej bo pa zgledal, da sem jezna. pa nisem. ampak mal sem se skihala user posted image . ko lunca včasih user posted image  

zato sem šla pa jaz v Postojno, ker tam res ne težijo, 2 x v Ljubljani sem se matrala k blesava, otrok lačen, uni pa dali glukozo, da bi dali dodatek je bil greh. To so se mi zamerili. V Postojni ko so ugotovili, da ne pridobiva in da je kriza pa prec akcija (pumpica, dodatek), pa še mojo flaško in cucelj so mi dovolili in ponoč tudi oni s tem hranili, da se ni na tiste hitrotekoče bolnišnične cuclje navadil. Pa lepo so mi pokazali kje naj čez noč steriliziram nastavek in pumpico, pa če ni bilo sester si si lahko kar sam vzel dodatek.

Mojcek1 ti si bila v Postojni, je bilo fajn?

Poznam pa ženske, ki pa sploh niso hotele dojit. Mogoče je bilo tega včasih preveč in so potem začeli delat take kampanje.

Neposredna povezava do sporočila: 749
24.10.2008 20:05:42   
Anonimen
mojcek  ma bom poskusla pozabit na to besedo. upam, da ne bo kakih psihičnih posledic.
drugač pa da ti ne napiše pikic, v primeru da boš še kdaj jezna user posted image user posted image napišeš qrac, ampak to nisi od mene slišala, ker me nune takih izrazov ne uporabljamo.

mirjam.. pride tak dan user posted image nimaš kaj drugega kot da si potrpežljiva, pa čakaš da mine. je pa ful hudo in res psihično sesuje človeka, že par urc, kaj šele en dan. drži se, jutri je nov dan

tinky... tu sem... uničena... ponoči spet galama... samo čez dan je bil pa ful priden. moj moj fantek zlati.

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Zajtrk
Michonne RR

Ali vaši malčki zajtrkujejo pred odhodom v vrtec/šolo?

Da (53%)

Ne (29%)

Občasno (18%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!