Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:39:55
|
|
|
|
Estrella*
|
edina: a veš, da te je moj spoznal po fotki. Jaz sem vozila, on pa špegla naokoli.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:40:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Špelin@ kam si se pa ti zdej skrila? Verjetno je Gregor sirena . Blizu Bil je Gregor pokakanec Da še malo pojamram, včeraj mi je mali tako nagajal s hrano, da je joj. Podojila se je na bržake mal pred 8h in potem do 17h nič več Pol je pa spila 1dc mleka. Danes smo spet mel boje in je z muko pojedla 120am, sedaj pa 70ml. Sploh ne morem dojet, da lahko od tega živi in še tečna ni Pa ne moreš verjet, da je ne zdela lakota... lumpa mala, še dosti kg ima glede na to da je kot mravljica. Skratka, včeraj mi je inštruktor za plavanje rekel, da je Anja kar drobčkana za 5 mesecev, pravi saj ni suhcana, samo drobčkana kao kratka kot, da ga je kdo kaj vprašal. Še dobr da je dober, drugače bi ga kar napizdila, ma saj na koncu sem jih vse napizdila ????????? Kar je gor zelenega, je moje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:40:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Edina zakaj si joh pa napizdila? A so vsi govoril da je drobčkena al kaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:42:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Noga me boli kot , tud nanjo ne morem stopit, ampak je pred nami vikend in bo zadolžen za gospodinjska opravila. Bom jaz malo počivala-sem žleht A si se kaj poškodovala?? Mene že od jutra ful boli leva peta in sploh ne vem od česa Prejle je postalo tako hudo, da sem šla vzet Naprosyn, ker me prav trga noter... Pa je malo bolje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:43:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Edina zakaj si joh pa napizdila? A so vsi govoril da je drobčkena al kaj? Od edine, pa res ni drobčkena. Drobčkena je Alja. Se mi p naša zdi še tolk dojenčkata, ker Andraž pri 5m ni več deloval
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:45:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Edina zakaj si joh pa napizdila? A so vsi govoril da je drobčkena al kaj? Od edine, pa res ni drobčkena. Drobčkena je Alja. Se mi p naša zdi še tolk dojenčkata, ker Andraž pri 5m ni več deloval Ja če je in prfoks plavanja tko reku,kao mejhna. Men se pa tud Alja ne zdi,k je dooooooolga.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:45:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Noga me boli kot , tud nanjo ne morem stopit, ampak je pred nami vikend in bo zadolžen za gospodinjska opravila. Bom jaz malo počivala-sem žleht A si se kaj poškodovala?? Mene že od jutra ful boli leva peta in sploh ne vem od česa Prejle je postalo tako hudo, da sem šla vzet Naprosyn, ker me prav trga noter... Pa je malo bolje. Od česa pa tebe boli? Mene vsake kvatre začne izmenično enkrat ena drugič druga noga in kakor bolečina pride tudi gre Jaz sem to kar emšo pripisala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:48:06
|
|
|
|
Estrella*
|
Saj majhna n Saj majhna ni, je pa lahka. Take mere bi si mami želela zase
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:52:17
|
|
|
|
barbaw
|
SS in Špelin@ sicer ne vem od kdaj jejo kače zelenjavo, lahko pa povem, da je tale snedla miško. vedno pobegnem ker ne morem gledat kako bogo živalco poje. Ponavadi je zmrznjene oz. mrtve in odtaljene. tilči . Ma pa naša iste igrače še od škrata. tana Estrella je rekla, da bi ti dala zanimiv odgovor. Lahko samo rečem, da takšen kot je otrok kot dojenček je tudi kasneje. Nič ne mine alli pa postane recimo bolj "priden". Edino kar je kasneje je to, da zrastejo in bolj samostojni, karakter pa ostane karakter. Estrella sem gledala ene slikce od Edine, pa se mi je zdelo da ima Alja prav okrogel obrazek. Koliko pa je dolga pa se ni vidlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:55:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Edina zakaj si joh pa napizdila? A so vsi govoril da je drobčkena al kaj? Od edine, pa res ni drobčkena. Drobčkena je Alja. Se mi p naša zdi še tolk dojenčkata, ker Andraž pri 5m ni več deloval ne, rekel je da je drobčkana v smislu kratka, špehica pa ima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:55:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Noga me boli kot , tud nanjo ne morem stopit, ampak je pred nami vikend in bo zadolžen za gospodinjska opravila. Bom jaz malo počivala-sem žleht A si se kaj poškodovala?? Mene že od jutra ful boli leva peta in sploh ne vem od česa Prejle je postalo tako hudo, da sem šla vzet Naprosyn, ker me prav trga noter... Pa je malo bolje. Od česa pa tebe boli? Mene vsake kvatre začne izmenično enkrat ena drugič druga noga in kakor bolečina pride tudi gre Jaz sem to kar emšo pripisala Pojma nimam od česa... Kar naenkrat je začelo ful bolet Pa enako je, če hodim ali mirujem. EMŠO? Možno ja
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 24.10.2008 17:02:23 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:03:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Špelin@ kam si se pa ti zdej skrila? Verjetno je Gregor sirena . Blizu Bil je Gregor pokakanec Da še malo pojamram, včeraj mi je mali tako nagajal s hrano, da je joj. Podojila se je na bržake mal pred 8h in potem do 17h nič več Pol je pa spila 1dc mleka. Danes smo spet mel boje in je z muko pojedla 120am, sedaj pa 70ml. Sploh ne morem dojet, da lahko od tega živi in še tečna ni Pa ne moreš verjet, da je ne zdela lakota... lumpa mala, še dosti kg ima glede na to da je kot mravljica. Skratka, včeraj mi je inštruktor za plavanje rekel, da je Anja kar drobčkana za 5 mesecev, pravi saj ni suhcana, samo drobčkana kao kratka kot, da ga je kdo kaj vprašal. Še dobr da je dober, drugače bi ga kar napizdila, ma saj na koncu sem jih vse napizdila ????????? Kar je gor zelenega, je moje ja, najprej se je začelo pri plačilu: -kao če plačaš z gotovino (105 EUR) dobiš 3%popusta, pa je blagajničar kar lepo to pozabil, sem ga 3x vprašala koliko stane z gotovino in on men, ja gospa sej sem vam že 3x povedal 105 EUR , in sem mu jasno dale vedet, da mu niti slučajno ne mislim pustiti 3.15 EUR tringlta -potem sem morala malo podojit, in kot zakleto je jedla fuul dolgo, in so me prišli 2x opozorit, da samo še nas čakajo če sem jo dala dol z joške se drla kot sraka skratka vsi, ki so se vtaknili v mene so dobili svojo porcijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:07:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw tana Estrella je rekla, da bi ti dala zanimiv odgovor. Lahko samo rečem, da takšen kot je otrok kot dojenček je tudi kasneje. Nič ne mine alli pa postane recimo bolj "priden". Edino kar je kasneje je to, da zrastejo in bolj samostojni, karakter pa ostane karakter. o ne no, bogi moj mož, bo imel potem kar dve čarovnici Estrella sem gledala ene slikce od Edine, pa se mi je zdelo da ima Alja prav okrogel obrazek. Koliko pa je dolga pa se ni vidlo. bolj pri kratkih je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:13:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ja, najprej se je začelo pri plačilu: -kao če plačaš z gotovino (105 EUR) dobiš 3%popusta, pa je blagajničar kar lepo to pozabil, sem ga 3x vprašala koliko stane z gotovino in on men, ja gospa sej sem vam že 3x povedal 105 EUR , in sem mu jasno dale vedet, da mu niti slučajno ne mislim pustiti 3.15 EUR tringlta -potem sem morala malo podojit, in kot zakleto je jedla fuul dolgo, in so me prišli 2x opozorit, da samo še nas čakajo če sem jo dala dol z joške se drla kot sraka skratka vsi, ki so se vtaknili v mene so dobili svojo porcijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:15:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos o ne no, bogi moj mož, bo imel potem kar dve čarovnici
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:17:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Edina zakaj si joh pa napizdila? A so vsi govoril da je drobčkena al kaj? no zaradi tega jih pa res nisem imela srca napizdit, ker so tako lepo rekli, da je tako drobčkana in kot iz risanke OK tokrat naj jim bo Tam so bili samo večji otroci od enega 10 mesca naprej in je Anja res izstopala, rečmo drobčkana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:19:25
|
|
|
|
tana7
|
estrella, tilči, barbaw, hvala saj (ne)samostojnost me ne toliko skrbi, kolikor ta njena energija - skos brca, miga, plazi, vleče... moj že planira, kako jo bo treba usmerit v šport, da bo ponucala energijo, da ne bo potem na drugih področjih "raztur"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:19:42
|
|
|
|
barbaw
|
edinaos če si jo dojila bi pa res lahko razumeli in počakali brez opominjanja. Bo drugič boljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:21:39
|
|
|
|
tally
|
nina imaš ZS.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:22:08
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw tilči . Ma pa naša iste igrače še od škrata. Tilen ima tudi vglavnem vse od starejšega.Edino tisto gosenico, ki jo tudi Maja drži, smo jo dobili za Tilna . Vse prav pride
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:23:27
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Noga me boli kot , tud nanjo ne morem stopit, ampak je pred nami vikend in bo zadolžen za gospodinjska opravila. Bom jaz malo počivala-sem žleht A si se kaj poškodovala?? Mene že od jutra ful boli leva peta in sploh ne vem od česa Prejle je postalo tako hudo, da sem šla vzet Naprosyn, ker me prav trga noter... Pa je malo bolje. Od česa pa tebe boli? Mene vsake kvatre začne izmenično enkrat ena drugič druga noga in kakor bolečina pride tudi gre Jaz sem to kar emšo pripisala Jaz sem bila bolj štorasta in sem jo zvila. Bi mi prav pršla od atija bergla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:23:48
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw, tilči: za vajina . Tako lepo čičata. Naša je pijanka so ji ljubše akrobacije po tleh. Andraž pa je samostojno sedel pri 5,5m Dajte mi povedat, kdaj lahko damo fige???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:25:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Noga me boli kot , tud nanjo ne morem stopit, ampak je pred nami vikend in bo zadolžen za gospodinjska opravila. Bom jaz malo počivala-sem žleht A si se kaj poškodovala?? Mene že od jutra ful boli leva peta in sploh ne vem od česa Prejle je postalo tako hudo, da sem šla vzet Naprosyn, ker me prav trga noter... Pa je malo bolje. Od česa pa tebe boli? Mene vsake kvatre začne izmenično enkrat ena drugič druga noga in kakor bolečina pride tudi gre Jaz sem to kar emšo pripisala Jaz sem bila bolj štorasta in sem jo zvila. Bi mi prav pršla od atija bergla Za oporo al za čez rit?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:25:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 estrella, tilči, barbaw, hvala saj (ne)samostojnost me ne toliko skrbi, kolikor ta njena energija - skos brca, miga, plazi, vleče... moj že planira, kako jo bo treba usmerit v šport, da bo ponucala energijo, da ne bo potem na drugih področjih "raztur" Eni otroci so od štarta živahni eni pa bolj mirni. Lahko samo rečem, da se z leti umirijo, ampak pred 5-im ne. V OŠ to izveni. Smo pa mi našega 3-letnika ravno zaradi energije vpisali na telovadbo. HB smo doma v hiši, ker bi v bloku vsi sosedje znoreli in bi zahtevali deložacijo za nas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:26:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw edinaos če si jo dojila bi pa res lahko razumeli in počakali brez opominjanja. Bo drugič boljše. ma ne saj drugače je bilo res enkratno , samo ne bi rekla, da bi se pogovarjali in bi rekli, da naj pohitim, samo če je otrok lačen bi lahko razumeli. Nič zato Anja je uživala 100 na uro
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?