|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
24.10.2008 16:39:55   
Estrella*
edina: a veš, da te je mojuser posted image spoznal po fotki. Jaz sem vozila, on pa špegla naokoli.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
24.10.2008 16:40:29   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7
Špelin@ kam si se pa ti zdej skrila?

Verjetno je Gregor sirenauser posted image .
Blizu user posted image  Bil je Gregor pokakanec user posted image
Da še malo pojamram, včeraj mi je maliuser posted image  tako nagajal s hrano, da je joj. Podojila se je na bržake mal pred 8h in potem do 17h nič večuser posted image Pol je pa spila 1dc mleka. Danes smo spet mel boje in je z muko pojedla 120am, sedaj pa 70ml. Sploh ne morem dojet, da lahko od tega živi in še tečna niuser posted image
Pa ne moreš verjet, da je ne zdela lakota... user posted image

lumpa mala, še dosti kg ima glede na to da je kot mravljica.

Skratka, včeraj mi je  inštruktor za plavanje rekel, da je Anja kar drobčkana za 5 mesecev, pravi saj ni suhcana, samo drobčkanauser posted image kao kratkauser posted image kot, da ga je kdo kaj vprašal. Še dobr da je dober, drugače bi ga kar napizdila, ma saj na koncu sem jih vse napizdilauser posted image user posted image user posted image

?????????

Kar je gor zelenega, je moje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
24.10.2008 16:40:35   
Anonimen
Edina zakaj si joh pa napizdila? A so vsi govoril da je drobčkena al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
24.10.2008 16:42:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Noga me boli kot user posted image , tud nanjo ne morem stopit, ampak je pred nami vikend in bo user posted image  zadolžen za gospodinjska opravila. Bom jaz malo počivala-sem žlehtuser posted image

A si se kaj poškodovala?? Mene že od jutra ful boli leva peta in sploh ne vem od česa user posted image  Prejle je postalo tako hudo, da sem šla vzet Naprosyn, ker me prav trga noter... Pa je malo bolje.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
24.10.2008 16:43:54   
Estrella*

Od edine, pa res ni drobčkena. Drobčkena je Alja. Se mi p naša zdi še tolk dojenčkata, ker Andraž pri 5m ni več delovaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
24.10.2008 16:45:22   
Anonimen

Od edine, pa res ni drobčkena. Drobčkena je Alja. Se mi p naša zdi še tolk dojenčkata, ker Andraž pri 5m ni več delovaluser posted image

Ja če je in prfoks plavanja tko reku,kao mejhna. Men se pa tud Alja ne zdi,k je dooooooolga.

Neposredna povezava do sporočila: 1081
24.10.2008 16:45:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Noga me boli kot user posted image , tud nanjo ne morem stopit, ampak je pred nami vikend in bo user posted image  zadolžen za gospodinjska opravila. Bom jaz malo počivala-sem žlehtuser posted image

A si se kaj poškodovala?? Mene že od jutra ful boli leva peta in sploh ne vem od česa user posted image  Prejle je postalo tako hudo, da sem šla vzet Naprosyn, ker me prav trga noter... Pa je malo bolje.

Od česa pa tebe boli? Mene vsake kvatre začne izmenično enkrat ena drugič druga noga in kakor bolečina pride tudi greuser posted image Jaz sem to kar emšo pripisalauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
24.10.2008 16:48:06   
Estrella*
Saj majhna n
Saj majhna ni, je pa lahka. Take mere bi si mami želela zaseuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1083
24.10.2008 16:52:17   
barbaw
SS in Špelin@ sicer ne vem od kdaj jejo kače zelenjavo, lahko pa povem, da je tale snedla miško.user posted image  vedno pobegnem ker ne morem gledat kako bogo živalco poje. Ponavadi je zmrznjene oz. mrtve in odtaljene.

tilči user posted image user posted image . Ma pa naša iste igrače še od škrata. user posted image

tana Estrella je rekla, da bi ti dala zanimiv odgovor. Lahko samo rečem, da takšen kot je otrok kot dojenček je tudi kasneje. Nič ne mine alli pa postane recimo bolj "priden". Edino kar je kasneje je to, da zrastejo in bolj samostojni, karakter pa ostane karakter. user posted image

Estrella sem gledala ene slikce od Edine, pa se mi je zdelo da ima Alja prav okrogel obrazek. Koliko pa je dolga pa se ni vidlo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
24.10.2008 16:55:05   
Anonimen

ne, rekel je da je drobčkana v smislu kratka, špehica pa imauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1085
24.10.2008 16:55:24   
špelin@

Od česa pa tebe boli? Mene vsake kvatre začne izmenično enkrat ena drugič druga noga in kakor bolečina pride tudi greuser posted image Jaz sem to kar emšo pripisalauser posted image

Pojma nimam od česa... Kar naenkrat je začelo ful bolet user posted image  Pa enako je, če hodim ali mirujem. EMŠO? Možno ja user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 24.10.2008 17:02:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 1086
24.10.2008 17:03:58   
Anonimen

Špelin@ kam si se pa ti zdej skrila?

Verjetno je Gregor sirenauser posted image .
Blizu user posted image  Bil je Gregor pokakanec user posted image
Da še malo pojamram, včeraj mi je maliuser posted image  tako nagajal s hrano, da je joj. Podojila se je na bržake mal pred 8h in potem do 17h nič večuser posted image Pol je pa spila 1dc mleka. Danes smo spet mel boje in je z muko pojedla 120am, sedaj pa 70ml. Sploh ne morem dojet, da lahko od tega živi in še tečna niuser posted image
Pa ne moreš verjet, da je ne zdela lakota... user posted image

lumpa mala, še dosti kg ima glede na to da je kot mravljica.

Skratka, včeraj mi je  inštruktor za plavanje rekel, da je Anja kar drobčkana za 5 mesecev, pravi saj ni suhcana, samo drobčkanauser posted image kao kratkauser posted image kot, da ga je kdo kaj vprašal. Še dobr da je dober, drugače bi ga kar napizdila, ma saj na koncu sem jih vse napizdilauser posted image user posted image user posted image

?????????

Kar je gor zelenega, je moje user posted image

ja, najprej se je začelo pri plačilu:
-kao če plačaš z gotovino (105 EUR) dobiš 3%popusta, pa je blagajničar kar lepo to pozabil, sem ga 3x vprašala koliko stane z gotovino in on men, ja gospa sej sem vam že 3x povedal 105 EURuser posted image , in sem mu jasno dale vedet, da mu niti slučajno ne mislim pustiti 3.15 EUR tringltauser posted image

-potem sem morala malo podojit, in kot  zakleto je jedla fuul dolgo, in so me prišli 2x opozorit, da samo še nas čakajouser posted image če sem jo dala dol z joške se drla kot srakauser posted image

skratka vsi, ki so se vtaknili  v mene so dobili svojo porcijouser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1087
24.10.2008 17:07:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

tana Estrella je rekla, da bi ti dala zanimiv odgovor. Lahko samo rečem, da takšen kot je otrok kot dojenček je tudi kasneje. Nič ne mine alli pa postane recimo bolj "priden". Edino kar je kasneje je to, da zrastejo in bolj samostojni, karakter pa ostane karakter. user posted image
 o ne no, bogi moj mož, bo imel potem kar dve čarovniciuser posted image user posted image

Estrella sem gledala ene slikce od Edine, pa se mi je zdelo da ima Alja prav okrogel obrazek. Koliko pa je dolga pa se ni vidlo.

bolj pri kratkih jeuser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1088
24.10.2008 17:13:13   
špelin@
ja, najprej se je začelo pri plačilu:
-kao če plačaš z gotovino (105 EUR) dobiš 3%popusta, pa je blagajničar kar lepo to pozabil, sem ga 3x vprašala koliko stane z gotovino in on men, ja gospa sej sem vam že 3x povedal 105 EURuser posted image , in sem mu jasno dale vedet, da mu niti slučajno ne mislim pustiti 3.15 EUR tringltauser posted image

-potem sem morala malo podojit, in kot  zakleto je jedla fuul dolgo, in so me prišli 2x opozorit, da samo še nas čakajouser posted image če sem jo dala dol z joške se drla kot srakauser posted image

skratka vsi, ki so se vtaknili  v mene so dobili svojo porcijouser posted image user posted image

user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
24.10.2008 17:15:16   
barbaw

o ne no, bogi moj mož, bo imel potem kar dve čarovniciuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
24.10.2008 17:17:16   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no zaradi tega jih pa res nisem imela srca napizdit, ker so tako lepo rekli, da je tako drobčkana in kot iz risankeuser posted image OK tokrat naj jim bouser posted image

Tam so bili samo večji otroci od enega 10 mesca naprej in je Anja res izstopala, rečmo drobčkanauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1091
24.10.2008 17:19:25   
tana7
estrella, tilči, barbaw, hvala
saj (ne)samostojnost me ne toliko skrbi, kolikor ta njena energija - skos brca, miga, plazi, vleče...
moj že planira, kako jo bo treba usmerit v šport, da bo ponucala energijo, da ne bo potem na drugih področjih "raztur" user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
24.10.2008 17:19:42   
barbaw
edinaos če si jo dojila bi pa res lahko razumeli in počakali brez opominjanja. Bo drugič boljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
24.10.2008 17:21:39   
tally
nina imaš ZS.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
24.10.2008 17:22:08   
tilči

tilči user posted image user posted image . Ma pa naša iste igrače še od škrata. user posted image

Tilen ima tudi vglavnem vse od starejšega.Edino tisto gosenico, ki jo tudi Maja drži, smo jo dobili za Tilnauser posted image .
Vse prav pride

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
24.10.2008 17:23:27   
tilči

Jaz sem bila bolj štorasta in sem jo zvila. Bi mi prav pršla od atija berglauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1096
24.10.2008 17:23:48   
Estrella*
barbaw, tilči: user posted image za vajinauser posted image . Tako lepo čičata. Naša je pijankauser posted image so ji ljubše akrobacije po tleh. Andraž pa je samostojno sedel pri 5,5m

Dajte mi povedat, kdaj lahko user posted image  damo fige???

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
24.10.2008 17:25:00   
Estrella*

Jaz sem bila bolj štorasta in sem jo zvila. Bi mi prav pršla od atija berglauser posted image

Za oporo al za čez rit?user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
24.10.2008 17:25:20   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

estrella, tilči, barbaw, hvala
saj (ne)samostojnost me ne toliko skrbi, kolikor ta njena energija - skos brca, miga, plazi, vleče...
moj že planira, kako jo bo treba usmerit v šport, da bo ponucala energijo, da ne bo potem na drugih področjih "raztur" user posted image

Eni otroci so od štarta živahni eni pa bolj mirni. Lahko samo rečem, da se z leti umirijo, ampak pred 5-im ne. user posted image  V OŠ to izveni. Smo pa mi našega 3-letnika ravno zaradi energije vpisali na telovadbo. HB smo doma v hiši, ker bi v bloku vsi sosedje znoreli in bi zahtevali deložacijo za nas. user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
24.10.2008 17:26:11   
Anonimen

edinaos če si jo dojila bi pa res lahko razumeli in počakali brez opominjanja. Bo drugič boljše.

ma ne saj drugače je bilo res enkratnouser posted image ,
samo ne bi rekla, da bi se pogovarjali in bi rekli, da naj pohitim, samo če je otrok lačen bi lahko razumeli. Nič zato Anja je uživala 100 na urouser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?