|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
24.10.2008 16:10:31   
tilči
mi smo tudi že s sprehoda. Sem se spravla pesjak pucat in zraven nogo zvilauser posted image Še dobro, da pride user posted image  kmalu domov.
mi na kraj pameti ne pride, da bi še tetra plenice uporabljala. že tako jih je dovolj pobruhanih in posmrkanihuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
24.10.2008 16:11:52   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ja kam ste pa vse pobegnile? Sedaj imam nov ta "hiter" net pa nobene blizuuser posted image

A si ga dobla? A se pozna razlika?

Jaaa, kot dan n noč. Sploh ne morem verjet, da lahko sedaj brez problma gledam slikceuser posted image

Sm ti fovš user posted image

Imam pa drug problem, laptop mi nakaj j.e.b...mislim, da bom mogla še enkrat naložit windowse. Sem na user posted image

sesil: kateri antivirus pa maš???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
24.10.2008 16:12:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

mi smo tudi že s sprehoda. Sem se spravla pesjak pucat in zraven nogo zvilauser posted image Še dobro, da pride user posted image  kmalu domov.
mi na kraj pameti ne pride, da bi še tetra plenice uporabljala. že tako jih je dovolj pobruhanih in posmrkanihuser posted image

o boga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
24.10.2008 16:12:24   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Estrella, si kupla telefon?

Seveda, samo se mora 16h filatuser posted image  in ne moram čvekat po njemu. Iščem siol ovke, da bom lahko zastonjkalauser posted image

samo povej številkouser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
24.10.2008 16:13:18   
Anonimen
Špelin@ kam si se pa ti zdej skrila?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1055
24.10.2008 16:15:58   
Estrella*

ojej, to pa ni dobrouser posted image . A ti mašuser posted image ?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
24.10.2008 16:17:12   
sesil
Estrella, zaenkrat še nimam siola, ma verjetno v kratkem bo tu. nameravam naročit, da bom imela kaj za gledat.
antivirus sem pa kar z neta zvlekla AVG. je ena štala. je na netu kakšen dober?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
24.10.2008 16:19:06   
Estrella*

Verjetno je Gregor sirenauser posted image . Jaz sem pa tebi fovš za Krkuser posted image . Da še malo pojamram, včeraj mi je maliuser posted image  tako nagajal s hrano, da je joj. Podojila se je na bržake mal pred 8h in potem do 17h nič večuser posted image Pol je pa spila 1dc mleka. Danes smo spet mel boje in je z muko pojedla 120am, sedaj pa 70ml. Sploh ne morem dojet, da lahko od tega živi in še tečna niuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
24.10.2008 16:19:12   
tana7
špelin

tana7, uf, je pa Brina res že močan deklič user posted image user posted image  Ja, moji dve piki sta bili že kot user posted image  taki kot sta zdaj - glede karakterja in energije, mislim.

sem upala, da bo drugačen odgovor
ker me je res malo strah, da bo Brina mali razbojnikuser posted image user posted image

tilči, estrella, kaj pa vajina strarejša? sta bila kot dojenčka tudi že takšna kot sedaj? še katera...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
24.10.2008 16:21:32   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Estrella, zaenkrat še nimam siola, ma verjetno v kratkem bo tu. nameravam naročit, da bom imela kaj za gledat.
antivirus sem pa kar z neta zvlekla AVG. je ena štala. je na netu kakšen dober?

Symantec imamo. Je kar ok . Samo nekam čudno delujeuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
24.10.2008 16:24:42   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

špelin

tana7, uf, je pa Brina res že močan deklič user posted image user posted image  Ja, moji dve piki sta bili že kot user posted image  taki kot sta zdaj - glede karakterja in energije, mislim.

ker me je res malo strah, da bo Brina mali razbojnikuser posted image user posted image

tilči, estrella, kaj pa vajina strarejša? sta bila kot dojenčka tudi že takšna kot sedaj? še katera...

tana, ja žaluser posted image  Trmast, zahteven do onemoglosti in še sedaj je tak. Mislim, da je celo bolj izrazito kot je bilo prejuser posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
24.10.2008 16:25:46   
Estrella*
tana, mislim, da bi ti zanimiv odgovor dala barbaw???

Neposredna povezava do sporočila: 1062
24.10.2008 16:26:30   
Estrella*
Samogovori??????

Neposredna povezava do sporočila: 1063
24.10.2008 16:27:29   
Anonimen

Verjetno je Gregor sirenauser posted image . Jaz sem pa tebi fovš za Krkuser posted image . Da še malo pojamram, včeraj mi je maliuser posted image  tako nagajal s hrano, da je joj. Podojila se je na bržake mal pred 8h in potem do 17h nič večuser posted image Pol je pa spila 1dc mleka. Danes smo spet mel boje in je z muko pojedla 120am, sedaj pa 70ml. Sploh ne morem dojet, da lahko od tega živi in še tečna niuser posted image

lumpa mala, še dosti kg ima glede na to da je kot mravljica.

Skratka, včeraj mi je  inštruktor za plavanje rekel, da je Anja kar drobčkana za 5 mesecev, pravi saj ni suhcana, samo drobčkanauser posted image kao kratkauser posted image kot, da ga je kdo kaj vprašal. Še dobr da je dober, drugače bi ga kar napizdila, ma saj na koncu sem jih vse napizdilauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1064
24.10.2008 16:28:00   
tilči

enga zmešanega rotweilerjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1065
24.10.2008 16:28:36   
Anonimen

Samogovori??????

ne neuser posted image user posted image user posted image samo    Anja mi teži, joooj te babnce  maleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1066
24.10.2008 16:30:30   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

špelin

Kot dojenček je bil zelo zahteven, sedaj pa je skoz bolj samostojen. Sploh ne morem verjet, kako hitro rastejo tile naši otroci

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
24.10.2008 16:32:50   
špelin@
A ti boš rešaltala na te plenice?

Neeeeee!!!!!! Že tako komaj sfolgam vse perilo posušit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1068
24.10.2008 16:33:14   
tilči
Noga me boli kot user posted image , tud nanjo ne morem stopit, ampak je pred nami vikend in bo user posted image  zadolžen za gospodinjska opravila. Bom jaz malo počivala-sem žlehtuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
24.10.2008 16:33:51   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Samogovori??????

ne neuser posted image user posted image user posted image samo    Anja mi teži, joooj te babnce  maleuser posted image

user posted image no saj je vsak dan tako, a ni? Če i se ozirala na to, ne bi nič drugega delala kot bila z njo. To sem nredila pri Andražu in napake ne ponovim.

Ma danes majo čudna merila glede kiluser posted image . Naša je pol ultra lahka, če je tvoja drobnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
24.10.2008 16:35:12   
Estrella*

enga zmešanega rotweilerjauser posted image

Kolk je pa star? Jaz mam pa trmasto mešanko, staro babo 10let imauser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
24.10.2008 16:36:35   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

A ti boš rešaltala na te plenice?

Neeeeee!!!!!! Že tako komaj sfolgam vse perilo posušit user posted image

kaj so ene set pametovale kako je bolj za otroka, če ima te plenice, ki dihajo???

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
24.10.2008 16:37:40   
Estrella*

Noga me boli kot user posted image , tud nanjo ne morem stopit, ampak je pred nami vikend in bo user posted image  zadolžen za gospodinjska opravila. Bom jaz malo počivala-sem žlehtuser posted image

Samo pazi, da te ne razkrinkauser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
24.10.2008 16:38:35   
tilči

Kolk je pa star? Jaz mam pa trmasto mešanko, staro babo 10let imauser posted image

11 let
Saj drugače res misliš, da je malo zmešana, pa da nima pojma o čuvanju, ampak na otroke pa dobro pazi.Enkrat je ena teta hotela Nejca pobožat, ko je bil še majhen, pa je psica skoraj vanjo skočila.
Nas je pa skrbelo, da bo ljubosumna na otroke

< Sporočilo je popravil tilči -- 24.10.2008 16:40:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 1074
24.10.2008 16:38:39   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Samogovori??????

user posted image no saj je vsak dan tako, a ni? Če i se ozirala na to, ne bi nič drugega delala kot bila z njo. To sem nredila pri Andražu in napake ne ponovim.

Ma danes majo čudna merila glede kiluser posted image . Naša je pol ultra lahka, če je tvoja drobnauser posted image

user posted image  ta je pa dobra

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?