Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:10:31
|
|
|
|
tilči
|
mi smo tudi že s sprehoda. Sem se spravla pesjak pucat in zraven nogo zvila Še dobro, da pride kmalu domov. mi na kraj pameti ne pride, da bi še tetra plenice uporabljala. že tako jih je dovolj pobruhanih in posmrkanih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:11:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja kam ste pa vse pobegnile? Sedaj imam nov ta "hiter" net pa nobene blizu A si ga dobla? A se pozna razlika? Jaaa, kot dan n noč. Sploh ne morem verjet, da lahko sedaj brez problma gledam slikce Sm ti fovš Imam pa drug problem, laptop mi nakaj j.e.b...mislim, da bom mogla še enkrat naložit windowse. Sem na sesil: kateri antivirus pa maš???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:12:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči mi smo tudi že s sprehoda. Sem se spravla pesjak pucat in zraven nogo zvila Še dobro, da pride kmalu domov. mi na kraj pameti ne pride, da bi še tetra plenice uporabljala. že tako jih je dovolj pobruhanih in posmrkanih o boga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:12:24
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, si kupla telefon? Seveda, samo se mora 16h filat in ne moram čvekat po njemu. Iščem siol ovke, da bom lahko zastonjkala samo povej številko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:13:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Špelin@ kam si se pa ti zdej skrila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:15:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči mi smo tudi že s sprehoda. Sem se spravla pesjak pucat in zraven nogo zvila Še dobro, da pride kmalu domov. mi na kraj pameti ne pride, da bi še tetra plenice uporabljala. že tako jih je dovolj pobruhanih in posmrkanih ojej, to pa ni dobro . A ti maš ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:17:12
|
|
|
|
sesil
|
Estrella, zaenkrat še nimam siola, ma verjetno v kratkem bo tu. nameravam naročit, da bom imela kaj za gledat. antivirus sem pa kar z neta zvlekla AVG. je ena štala. je na netu kakšen dober?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:19:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Špelin@ kam si se pa ti zdej skrila? Verjetno je Gregor sirena . Jaz sem pa tebi fovš za Krk . Da še malo pojamram, včeraj mi je mali tako nagajal s hrano, da je joj. Podojila se je na bržake mal pred 8h in potem do 17h nič več Pol je pa spila 1dc mleka. Danes smo spet mel boje in je z muko pojedla 120am, sedaj pa 70ml. Sploh ne morem dojet, da lahko od tega živi in še tečna ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:19:12
|
|
|
|
tana7
|
špelin tana7, uf, je pa Brina res že močan deklič Ja, moji dve piki sta bili že kot taki kot sta zdaj - glede karakterja in energije, mislim. sem upala, da bo drugačen odgovor ker me je res malo strah, da bo Brina mali razbojnik tilči, estrella, kaj pa vajina strarejša? sta bila kot dojenčka tudi že takšna kot sedaj? še katera...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:21:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, zaenkrat še nimam siola, ma verjetno v kratkem bo tu. nameravam naročit, da bom imela kaj za gledat. antivirus sem pa kar z neta zvlekla AVG. je ena štala. je na netu kakšen dober? Symantec imamo. Je kar ok . Samo nekam čudno deluje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:24:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 špelin tana7, uf, je pa Brina res že močan deklič Ja, moji dve piki sta bili že kot taki kot sta zdaj - glede karakterja in energije, mislim. sem upala, da bo drugačen odgovor ker me je res malo strah, da bo Brina mali razbojnik tilči, estrella, kaj pa vajina strarejša? sta bila kot dojenčka tudi že takšna kot sedaj? še katera... tana, ja žal Trmast, zahteven do onemoglosti in še sedaj je tak. Mislim, da je celo bolj izrazito kot je bilo prej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:25:46
|
|
|
|
Estrella*
|
tana, mislim, da bi ti zanimiv odgovor dala barbaw???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:26:30
|
|
|
|
Estrella*
|
Samogovori??????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:27:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Špelin@ kam si se pa ti zdej skrila? Verjetno je Gregor sirena . Jaz sem pa tebi fovš za Krk . Da še malo pojamram, včeraj mi je mali tako nagajal s hrano, da je joj. Podojila se je na bržake mal pred 8h in potem do 17h nič več Pol je pa spila 1dc mleka. Danes smo spet mel boje in je z muko pojedla 120am, sedaj pa 70ml. Sploh ne morem dojet, da lahko od tega živi in še tečna ni lumpa mala, še dosti kg ima glede na to da je kot mravljica. Skratka, včeraj mi je inštruktor za plavanje rekel, da je Anja kar drobčkana za 5 mesecev, pravi saj ni suhcana, samo drobčkana kao kratka kot, da ga je kdo kaj vprašal. Še dobr da je dober, drugače bi ga kar napizdila, ma saj na koncu sem jih vse napizdila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:28:00
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči mi smo tudi že s sprehoda. Sem se spravla pesjak pucat in zraven nogo zvila Še dobro, da pride kmalu domov. mi na kraj pameti ne pride, da bi še tetra plenice uporabljala. že tako jih je dovolj pobruhanih in posmrkanih ojej, to pa ni dobro . A ti maš ? enga zmešanega rotweilerja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:28:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Samogovori?????? ne ne samo Anja mi teži, joooj te babnce male
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:30:30
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 špelin tana7, uf, je pa Brina res že močan deklič Ja, moji dve piki sta bili že kot taki kot sta zdaj - glede karakterja in energije, mislim. sem upala, da bo drugačen odgovor ker me je res malo strah, da bo Brina mali razbojnik tilči, estrella, kaj pa vajina strarejša? sta bila kot dojenčka tudi že takšna kot sedaj? še katera... Kot dojenček je bil zelo zahteven, sedaj pa je skoz bolj samostojen. Sploh ne morem verjet, kako hitro rastejo tile naši otroci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:32:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A ti boš rešaltala na te plenice? Neeeeee!!!!!! Že tako komaj sfolgam vse perilo posušit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:33:14
|
|
|
|
tilči
|
Noga me boli kot , tud nanjo ne morem stopit, ampak je pred nami vikend in bo zadolžen za gospodinjska opravila. Bom jaz malo počivala-sem žleht
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:33:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Samogovori?????? ne ne samo Anja mi teži, joooj te babnce male no saj je vsak dan tako, a ni? Če i se ozirala na to, ne bi nič drugega delala kot bila z njo. To sem nredila pri Andražu in napake ne ponovim. Ma danes majo čudna merila glede kil . Naša je pol ultra lahka, če je tvoja drobna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:35:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči mi smo tudi že s sprehoda. Sem se spravla pesjak pucat in zraven nogo zvila Še dobro, da pride kmalu domov. mi na kraj pameti ne pride, da bi še tetra plenice uporabljala. že tako jih je dovolj pobruhanih in posmrkanih ojej, to pa ni dobro . A ti maš ? enga zmešanega rotweilerja Kolk je pa star? Jaz mam pa trmasto mešanko, staro babo 10let ima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:36:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A ti boš rešaltala na te plenice? Neeeeee!!!!!! Že tako komaj sfolgam vse perilo posušit kaj so ene set pametovale kako je bolj za otroka, če ima te plenice, ki dihajo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:37:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Noga me boli kot , tud nanjo ne morem stopit, ampak je pred nami vikend in bo zadolžen za gospodinjska opravila. Bom jaz malo počivala-sem žleht Samo pazi, da te ne razkrinka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:38:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kolk je pa star? Jaz mam pa trmasto mešanko, staro babo 10let ima 11 let Saj drugače res misliš, da je malo zmešana, pa da nima pojma o čuvanju, ampak na otroke pa dobro pazi.Enkrat je ena teta hotela Nejca pobožat, ko je bil še majhen, pa je psica skoraj vanjo skočila. Nas je pa skrbelo, da bo ljubosumna na otroke
< Sporočilo je popravil tilči -- 24.10.2008 16:40:44 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 16:38:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Samogovori?????? ne ne samo Anja mi teži, joooj te babnce male no saj je vsak dan tako, a ni? Če i se ozirala na to, ne bi nič drugega delala kot bila z njo. To sem nredila pri Andražu in napake ne ponovim. Ma danes majo čudna merila glede kil . Naša je pol ultra lahka, če je tvoja drobna ta je pa dobra
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?