Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:28:52
|
|
|
|
eole
|
uh, vidim da teče debata o karakterjih.. ali bo potem naša lena in občutljiva obrača se ne, še kravic se ji ne da past, če ni ravno dobre volje ... če jo pa kaj samo malo zaboli, je pa tak jokec.. . spet imamo en problem.. naša pikica kaka zelo tekoče in kar naprej.. ali je mogoče da je to od fiziolške, ker ji spiramo nos, pa jo seveda nekaj tudi "poje" ali pa ima drisko kar tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:32:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole uh, vidim da teče debata o karakterjih.. ali bo potem naša lena in občutljiva obrača se ne, še kravic se ji ne da past, če ni ravno dobre volje ... če jo pa kaj samo malo zaboli, je pa tak jokec.. . spet imamo en problem.. naša pikica kaka zelo tekoče in kar naprej.. ali je mogoče da je to od fiziolške, ker ji spiramo nos, pa jo seveda nekaj tudi "poje" ali pa ima drisko kar tako No naša pa full trdo Enostavno jo tankamo s čajom, da bi se malo zmehčalo, pa nič. Kaka 3-4x dnevno po dober oreh veliko kakico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:35:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina: a veš, da te je moj spoznal po fotki. Jaz sem vozila, on pa špegla naokoli. no zdaj pa vidiš, kako je šele ko se sam vozi ahh brez skrbi očitno nisem njegov tip, glede na višino bi se morala bolj bati, če bi Naty gledal jooj da ne boš kaj zamerila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:38:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: eole uh, vidim da teče debata o karakterjih.. ali bo potem naša lena in občutljiva obrača se ne, še kravic se ji ne da past, če ni ravno dobre volje ... če jo pa kaj samo malo zaboli, je pa tak jokec.. . spet imamo en problem.. naša pikica kaka zelo tekoče in kar naprej.. ali je mogoče da je to od fiziolške, ker ji spiramo nos, pa jo seveda nekaj tudi "poje" ali pa ima drisko kar tako No naša pa full trdo Enostavno jo tankamo s čajom, da bi se malo zmehčalo, pa nič. Kaka 3-4x dnevno po dober oreh veliko kakico pri nas je z kakcem za enkrat HB OK. Ej Estrella sem kupila te piškote brez glutena: kako to zdaj zmiksam, a dam pač en jaboček pa en piškot?? drugače sem pa včeraj milerju vprašala za piškote brez glutena, pa mi nevedna trgovka prbije, da ona prvič sliši za to, da imajo vsi piškoti gluten, in da jih lahko dobivajo že od samega začetka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:39:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina: a veš, da te je moj spoznal po fotki. Jaz sem vozila, on pa špegla naokoli. no zdaj pa vidiš, kako je šele ko se sam vozi ahh brez skrbi očitno nisem njegov tip, glede na višino bi se morala bolj bati, če bi Naty gledal jooj da ne boš kaj zamerila a veš, da mi je vseeno. Takrat ko mene ni, naj se jih nagleda, ker potem mu čarovnica vse veselje vzame doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:40:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Rešena Primož je odpeljal malo tečnobico ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:42:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina: a veš, da te je moj spoznal po fotki. Jaz sem vozila, on pa špegla naokoli. no zdaj pa vidiš, kako je šele ko se sam vozi ahh brez skrbi očitno nisem njegov tip, glede na višino bi se morala bolj bati, če bi Naty gledal jooj da ne boš kaj zamerila a veš, da mi je vseeno. Takrat ko mene ni, naj se jih nagleda, ker potem mu čarovnica vse veselje vzame doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:45:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No naša pa full trdo Enostavno jo tankamo s čajom, da bi se malo zmehčalo, pa nič. Kaka 3-4x dnevno po dober oreh veliko kakico Naša isto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:45:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: eole uh, vidim da teče debata o karakterjih.. ali bo potem naša lena in občutljiva obrača se ne, še kravic se ji ne da past, če ni ravno dobre volje ... če jo pa kaj samo malo zaboli, je pa tak jokec.. . spet imamo en problem.. naša pikica kaka zelo tekoče in kar naprej.. ali je mogoče da je to od fiziolške, ker ji spiramo nos, pa jo seveda nekaj tudi "poje" ali pa ima drisko kar tako No naša pa full trdo Enostavno jo tankamo s čajom, da bi se malo zmehčalo, pa nič. Kaka 3-4x dnevno po dober oreh veliko kakico pri nas je z kakcem za enkrat HB OK. Ej Estrella sem kupila te piškote brez glutena: kako to zdaj zmiksam, a dam pač en jaboček pa en piškot?? drugače sem pa včeraj milerju vprašala za piškote brez glutena, pa mi nevedna trgovka prbije, da ona prvič sliši za to, da imajo vsi piškoti gluten, in da jih lahko dobivajo že od samega začetka Ja jaz kar dam ene 30-40ml vode ali AM, zdrobim piškot do piŠkot in pol in določen sadež ter zmiksam. Razen če dobi banano jo pretlačim na krožniku, ker je drugače preveč penasto.Ne celo banano bi bilo preveč. o prodajalcih pa ne bi anao,da povem, da je mala potem pojedla 190g frutek breskev riž in sedaj še 70g banana piškot mleko Mleka pa ne in ne. Pojedla ga je ko sem vanj ntrosla komarčka. Mene bo konc s tem preganjanjem okoli hrane. Od sadja pač ne more živet. A zelenjava ji ni baš nekaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:46:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Rešena Primož je odpeljal malo tečnobico ven Naša sicer ni tečna, jo je pa Matej dal spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:47:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No naša pa full trdo Enostavno jo tankamo s čajom, da bi se malo zmehčalo, pa nič. Kaka 3-4x dnevno po dober oreh veliko kakico Naša isto. Kaj lahko storimo?A ji lahko namočim fige v vodo in ji dam pit sluz????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:48:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina: a veš, da te je moj spoznal po fotki. Jaz sem vozila, on pa špegla naokoli. no zdaj pa vidiš, kako je šele ko se sam vozi ahh brez skrbi očitno nisem njegov tip, glede na višino bi se morala bolj bati, če bi Naty gledal jooj da ne boš kaj zamerila a veš, da mi je vseeno. Takrat ko mene ni, naj se jih nagleda, ker potem mu čarovnica vse veselje vzame doma ej Estrella, da nas ne bo tvoj kiar sam prijavil na aerobiko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:49:06
|
|
|
|
tana7
|
barbaw, mi pa smo v bloku! jaz imam pa spet zatrdline v joškah!!!! pa zakaj non-stop!?! ne pomaga niti vroča voda (sem se skoraj že poparila, čist pinki pridem iz kopalnice), niti Hepan, masaža,... danes zjutraj sem letela po recept za syntocinon, sprej - probala že 3x, NIČ ne pomaga!! končno je začela Brina normalno jest (btw ), zdaj pa tole - zdaj pa spet nimam dovolj mleka ali pa glih za glih, ker pol tkiva sploh ne funkcionira!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:49:34
|
|
|
|
Estrella*
|
Matr je fajn pisat poste, ko gre tako hitro No naš mali se že oglaša...grem pogledat , če je že s postelje zlezla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:51:53
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella ne vem. Meni se zdi dovolj da kaka ne glede na to koliko. Sem vesela, ker smo iz nič prišli na nekaj vsak dan. Se pa ne muči pri kakanju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:53:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina: a veš, da te je moj spoznal po fotki. Jaz sem vozila, on pa špegla naokoli. no zdaj pa vidiš, kako je šele ko se sam vozi ahh brez skrbi očitno nisem njegov tip, glede na višino bi se morala bolj bati, če bi Naty gledal jooj da ne boš kaj zamerila a veš, da mi je vseeno. Takrat ko mene ni, naj se jih nagleda, ker potem mu čarovnica vse veselje vzame doma ej Estrella, da nas ne bo tvoj kiar sam prijavil na aerobiko če plača kar naj, mu bom mal namignila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:55:17
|
|
|
|
valentina2006
|
OJLA.... Tud midva sva s sprehoda... Matevž še vedno pridno panča . Plenice za prat --> NE HVALA... še tko se kumi rešm teh cun... še to , ne, ne... tilči: Upam, da bo z nogo vse OK ... A ja... ta cajt se ble zlo pridne . edinaos: za tvojga Estrella*: Recept (upam, da ga nisem že kje zgrešila) .
< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 24.10.2008 17:56:55 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:55:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella ne vem. Meni se zdi dovolj da kaka ne glede na to koliko. Sem vesela, ker smo iz nič prišli na nekaj vsak dan. Se pa ne muči pri kakanju. Pri nas je tud napredek, sicer se ne mara malo utihne in izbuli oči, pa je. Samo, bi vseeno rada to malo omehčala. No mogoče e bo pa samo porihtalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 17:59:34
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella ne vem. Meni se zdi dovolj da kaka ne glede na to koliko. Sem vesela, ker smo iz nič prišli na nekaj vsak dan. Se pa ne muči pri kakanju. Pri nas je tud napredek, sicer se ne mara malo utihne in izbuli oči, pa je. Samo, bi vseeno rada to malo omehčala. No mogoče e bo pa samo porihtalo. Estrella*: Jest sem Matevžu dala mal slivovega Frutka... pa je bil tko bogi (že itak kaka brez problema, tud večx na dan)... takrat ga je pa čist navil. Probi... mogoče tud sam slivov sok.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 18:06:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella ne vem. Meni se zdi dovolj da kaka ne glede na to koliko. Sem vesela, ker smo iz nič prišli na nekaj vsak dan. Se pa ne muči pri kakanju. Pri nas je tud napredek, sicer se ne mara malo utihne in izbuli oči, pa je. Samo, bi vseeno rada to malo omehčala. No mogoče e bo pa samo porihtalo. Estrella*: Jest sem Matevžu dala mal slivovega Frutka... pa je bil tko bogi (že itak kaka brez problema, tud večx na dan)... takrat ga je pa čist navil. Probi... mogoče tud sam slivov sok. Sem ji enkrat na začetku dala slivov frutek, pa je res blo tekoče, sam takrat ni imela problema s trdim Hvala za nasvet bom probala imaš zs
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 18:08:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole uh, vidim da teče debata o karakterjih.. ali bo potem naša lena in občutljiva obrača se ne, še kravic se ji ne da past, če ni ravno dobre volje ... če jo pa kaj samo malo zaboli, je pa tak jokec.. . spet imamo en problem.. naša pikica kaka zelo tekoče in kar naprej.. ali je mogoče da je to od fiziolške, ker ji spiramo nos, pa jo seveda nekaj tudi "poje" ali pa ima drisko kar tako Mislim, da ji ne date v taki kolkičini da bi driskala? Pravijo, da dojeni otroc nimajo driske, razen če so bolani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 18:09:27
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem ji enkrat na začetku dala slivov frutek, pa je res blo tekoče, sam takrat ni imela problema s trdim Hvala za nasvet bom probala imaš zs Že prebrala... HVALAAAAAAAA A daš sestavine količinsko mal po občutku?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 18:11:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem ji enkrat na začetku dala slivov frutek, pa je res blo tekoče, sam takrat ni imela problema s trdim Hvala za nasvet bom probala imaš zs Vse po abčutku Že prebrala... HVALAAAAAAAA A daš sestavine količinsko mal po občutku?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 18:11:47
|
|
|
|
eole
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mislim, da ji ne date v taki kolkičini da bi driskala? Pravijo, da dojeni otroc nimajo driske, razen če so bolani ja, saj zato me pa SKRBI
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 18:12:06
|
|
|
|
Estrella*
|
Ma kak šmoren naredim VALENTINA: po občutku
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?