Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 15:07:49
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Erin kako pa veš? Sej ne vem...ugibam No pa jaz sem imela tudi buhija bolj na sredini...vsaj kolikor se spomnim... Na koncu je pa itak lahko presenečenje.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 15:16:53
|
|
|
|
ledenka
|
na začetku sem bila 100%, da bo punčka, sedaj nisem več upam, da bo detece na NS pokazalo, kaj ma med nogami
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 15:53:14
|
|
|
|
~Biba~
|
Ena za dobro vooljo, da preženete to gnilo vreme Klik
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 16:28:14
|
|
|
|
Pija76
|
Ledenka lepo vzhajaš . A te že firbec matra ?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 19:48:00
|
|
|
|
jazzz27
|
miška!!! Čestitke za !! Lepo grej...leži na desnem boku !!!!!!!!! Zdravih naslednjih
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 19:50:11
|
|
|
|
jazzz27
|
Ajsi ....meni se tud zdi, da se ti že pozna....zdaj so že spol uganile, tak da ne bom nič pametna .... živa...upma, da is že bolje!!! gigi...evo dela...saj je že prej, pa nisem imela čaa bit gor....sedaj pa spet grem.... rada vas imam!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 19:57:53
|
|
|
|
ledenka
|
ja, al bo pupa, al bo pob eno od tega dvojega ziher bo ja, se mi pozna, tisti sodelavci, ki ne vejo, me malo čudno gledajo, pa ne vem, a mislijo, da mam silikone al kaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 19:59:14
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce jutri navijamo za gigiko (ima punkcijo)...čim več celic, pa čim manj bolečin....pa lepo počivaj!!! Pa poročat pridi!!! Rada te imam, drži se!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 20:00:49
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ja, al bo pupa, al bo pob eno od tega dvojega ziher bo ja, se mi pozna, tisti sodelavci, ki ne vejo, me malo čudno gledajo, pa ne vem, a mislijo, da mam silikone al kaj ajsi a niso ti hormoni super? Jaz mam tud take ko Pamelca!! Kaj še bo!! A veš kako je šlo miškici, vem da ima ....sam koliko se je oplodilo,...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 20:15:33
|
|
|
|
miska73
|
Oj jazzzi, sam tolk da te pozdravim, pa grem nazaj na desni bok... Oplodilo se jih je 10. Dve sem dobila. Za zamrznjenčke pa ni primernih kandidatov. Pozdravčke tudi vsem ostalim zvestim navijačicam. Čauči, grem nazaj pred TV. Pa če bo še katera tu visela danes, naštimajte kako navijanje za našo Žiži, ki ima jutri punkcijo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 20:30:12
|
|
|
|
jazzz27
|
ooo miška...ti sedaj le počivaj...šeenkrat čestitke za , taledva bosta borca ....saj veš, da ne govorim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 22:37:34
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Polaris hvala za pestke. Še malo...sobota je že jutri . Pls ne pozabit brez skrbi, jih še vedno stiskam, imam že čist plave prste drži se jutr Miška čestitke tud z moje strani za tvoja sončka, lepo jih pazi Ajsi, fantek bo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 22:44:54
|
|
|
|
gigi1
|
Pupike moje zlate. Hvala za navijanje Uživajte danes zvečer, jutri zjutraj pa le močno mislite name in moje pikice in plavačke od mojga mr. G, da bo kaj dobrega iz tega ratal Rada vas imam. Nočko
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.10.2008 6:05:19
|
|
|
|
gigi1
|
Jutro Grem še v kopalnico pa šibam. V strahu, da ne dobim taplavga sem se mogla najprej javit Lep dan drage moje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.10.2008 8:38:39
|
|
|
|
Erin
|
gigi - evo mislim nate in ti pošiljam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.10.2008 10:06:01
|
|
|
|
pikicao.
|
gigi evo sam zate sm vklopla racunalnik...drzim pestiiiii
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.10.2008 10:08:27
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro! gigi.....kako je šlo? Javi se nam kaj!!! Danes ne boš dobila plavega, ker ti je tako ali tako oproščeno!! Mislim nate!! Sedaj pa šibam v šoping...lepo se imejte!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.10.2008 10:54:08
|
|
|
|
~Biba~
|
žiži gigi gigi žiži
< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 25.10.2008 10:55:33 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.10.2008 11:57:57
|
|
|
|
gigi1
|
Borkice moje drage evo mene. Je bilo kar hudo, vendar je mimo Tri celice so. Lepe. Tukaj je pa poročilo, ki sem ga napisala na drugi temi. Saj ne zamerite, če bom skopirala No tkole...verjetno vam je že Pija sporočila, da so celice 3. Baje so pa te 3 izredno lepe. Moj je imel dans plavalčke za vikat. Zdej pa upamo, da bo to - to! Poročilo: Prof.T. je bil zlat in ful prijazen še marsikaj novega mi je povedal..o tem bom drugič. Sem zelo samozavestno skočila na mizo in se je začel... Mene itak že una mašinca zaboli k mi jo not utakne in pol...mislim, da mi je dal lokalno samo nekam na sredo. Ne levo in desno kot dr. D. Pol pa borba s folikli.... So se upirali kot hudič. Prvih par se je udalo po 2-3h špikah, eden pa šele po 6i. Ena sestra mi je dobesedno ležala na trebuhu (Miška una tvoja ), druga me je pa držala za roko in božala po nogi. Gre dr. T. pogledat k biologinji pa pravi samo ena je. Gremo še mal poiskat. Sem rekla prav pa dejmo. No pol se je pa zgodba približno ponovila in smo najdli še eno celico. Prej sta bile pa dve. Se je ena še nekam skrila.. Pol sem šla pa ležat in za mano je prišla še ena puppa, ki nas zadnje čase malo bere, pa upam, da sem jo prepričala, da se nam bo pridružila...v glavnem deklica mi je razložila, da je problem tudi v tem kako so folikli pozicionirani. Zadnjič sem jih imela kar v grozdu in je dr.D samo 1x na vsaki strani prebil jajčnik in vsakega posebej posesal. Zdej je blo pa treba vsakič prebit in posesat, ker so se pa upirali pa ponavljati vajo. Sem stoično prenesla bolečino, samo zdej pa vem, da ni vse od G odvisno..in je marsikaj odvisno od tega kakšni so folikli in kje so. Hvala vsem za navijanje drage moje . Vem, da sem bila kar dolga, vendar se mi je zdelo prav, da razložim kaj se je dogajalo, da ne mislite, da je dr. T kaj narobe naredil. Vse druge punce so bile ko rožice in so rekle, da jih skor nič ni bolelo Grem ležat
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 25.10.2008 11:59:38 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.10.2008 12:40:00
|
|
|
|
polaris
|
Uh Gigi, privoščim ti kar vse tri naenkrat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.10.2008 13:06:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Uh Gigi, privoščim ti kar vse tri naenkrat se podpišem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.10.2008 13:30:04
|
|
|
|
Serendipity
|
Tudi moj podpis pod polaris!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.10.2008 13:33:50
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: polaris Uh Gigi, privoščim ti kar vse tri naenkrat se podpišem Pupe, saj ne da jst naši žižiki ne bi privoščila. Ampak, a ste kdaj vidle, kolk je ta naša pupa drobna. Žiži, dva sta vrh glave dovolj, tretji je pa lahko eskimček.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?