Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 12:36:09
|
|
|
|
pikicao.
|
evo pa mam monologe..nabija mi..vmes delam.. pa mi pol spet nabija ...haha
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 12:38:50
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. in kje ste zdej piske moje poglej dol...trenutno sem tam spodaj...na dnu.. a komaj čakam da se spet poberem in začnem znova bom plavega fasala, če za danes prekinem z RR-jem? neee
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 12:39:52
|
|
|
|
spps
|
ojla, mi spet ni ratalo pred ddvanajsto prit do compa miška čestitke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 12:40:19
|
|
|
|
pikicao.
|
biba nikamor.. ma d si tuki
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 12:41:17
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla, mi spet ni ratalo pred ddvanajsto prit do compa miška čestitke ja spps kr zacni vodo iz pipe natakat v kozarce
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 12:52:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla, mi spet ni ratalo pred ddvanajsto prit do compa miška čestitke ja spps kr zacni vodo iz pipe natakat v kozarce skoda,da voda ne zavre kot mošt
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 12:59:41
|
|
|
|
spelka12
|
Miška73 bravo za 2 . Pridno cartaj . Prosim, če me zbrišete iz tistega seznama plavčkov, ker po vsej verjetnosti zeloooo velikrat ne bom mogla prit do 12h na comp. Imamo pač preveč dela. Pa da se jih ne bo preveč nabralo, bo zmanjkal prostora za ostale . Danes bila na pregledu pri g. Poslal me je na "razgovor" v Lj., ker bi me rad spet operiral, ampak hoče še drugo mnenje. Pomojem bom kar privolila v op., pa naj me poštimajo in gremo dalje (seveda če ne bo prej kak +). Sem bila pa na obisku pri erin in Tilnu. Kolk je pa mali lušten . Pravi cukerček je. Ampak babe tace stran. Je že oddan .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 13:05:59
|
|
|
|
pikicao.
|
evo plavega boste dobile: Luna oktavija murkica Fargesia spps neza polaris skustrana suzi se* beyba soncek33 do 12.00 se plavi se lahko brisejo, pol pa ostanejooooooo 10 = kava/caj/kozarc vode tiste k sm pa pozabla napisat...mate pa sreco LISTA PLAVIH SE JE ZAPRLA ..DO SEDAJ SMO PODELILI 19 lista bo spet aktivna v ponedeljek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 13:06:18
|
|
|
|
pikicao.
|
spelka sej to je sam hec
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 13:09:33
|
|
|
|
beyba
|
Oila babe žabe.... Miška72 Evo sam da se javim na raport zdej pa letim nazaj pospravljat me čaka kup cunj pa ker je mala ravno zaspala.... Špelči poštimi se...živa25 ti tut pa čimmanjkozlanja.... Nosečke božite bušije,... Ostale potujte v zagreb večkrat na dan.... lp
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 13:26:09
|
|
|
|
gigi1
|
Biba bo pa v naslednjem krogu pot do Dunaja in nazaj I tako više puta Živa čimprej se pocajti. Hb da ti ni več slabo. To je najhujš k ne veš al bi glavo al rito v školjko tišal. Pikicao ti si men neki sumljiva s tem Zagrebom. Odkar se tja vozita se tam kar čudne stvari dogajajo. Da nista vi2 kakšna mafijozota? Miška moja soborka draga evo še tukaj. Naj vam bo z rožicami postlano še kakšnih 36-37 tednov . Polaris hvala za pestke. Še malo...sobota je že jutri . Pls ne pozabit Aquica skoz mislim nate. Upam, da si bolje Špelči pa kaj hočejo spet operirat? Kaj je pa rekel glede krvavitev? Jazzzy še niso zrihtali compa? Beyba, spps, Se*, sončici, Ajsberg pozdravčke
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 24.10.2008 13:28:00 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 13:39:00
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Sem bila pa na obisku pri erin in Tilnu. Kolk je pa mali lušten . Pravi cukerček je. Ampak babe tace stran. Je že oddan . Seveda je oddan - mamici ga ne dam... sva se lih včeri zmenila da do oltarja bo mene za roko držal, potem pa ma da ga ženka merka in to dobro... PS - jaz bom peklenska tašča Ma da osrečuje mojega sineta Pšuka... samo bom res taka Ojej... Miška -lepo grej mala beyba - kako je s tvojim možekom? In seveda kako si ti in Ela? KAj je novega v njenem razvoju? Naš že prve zvoke daje od sebe, se sam igra in prijema stvari...ampak kravc pa ne pase...no..pastir očitno nebo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 13:42:02
|
|
|
|
Erin
|
Pišuka Špelka sem jaz smotana...sem se šele sedaj spomnila da bi vaju lahko slikala..za spominček... Drugič? Velja?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 13:59:30
|
|
|
|
ledenka
|
jeee, jaz bi tud slikce od Špelkice in Tilna Erin, naslednjič ju slikaj! žiži draga, veš da držimo pesti! najprej za nebolečo punkcijo, za dober pridelek in za uspešno oploditev in razvoj Biba, tudi tebi bo, veš da bo! morda je pa tokrat tazadnja M, kaj pa veš? živa, samo, da si bolje! pikica, vidva pa kar, v Zagreb, na Dunaj, lahko tudi v Budimpešto! beyba, jooj, si mislim te male oblekice, kako jih zlagaš
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 14:02:47
|
|
|
|
Serendipity
|
Se* is here. mišika - zdaj ju pa fajn pocartaj in držim pestke za vas!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 14:08:25
|
|
|
|
ledenka
|
oooo, Se* a si začela s počitnicami bojo meli otroci malo miru pred tabo, ti pa pred njimi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 14:10:05
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka oooo, Se* a si začela s počitnicami bojo meli otroci malo miru pred tabo, ti pa pred njimi Uh, so kar delovne počoitnice ... Je pa ene vrste ''odklop'' Tij, kak kaj naša pikica? Čakam na fotošuting sončece - čestitke za pobalinčka! Zaupaš ime?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 14:17:35
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Uh, so kar delovne počoitnice ... Je pa ene vrste ''odklop'' Tij, kak kaj naša pikica? Čakam na fotošuting bo, bo... enkrat programa za kamero še vedno nisem posnela na tanov računalnik, ki niti ni več tako zelo nov no, to moram naredit, potem pa bojo slikce. zdaj se mi že malo vidi, se splača
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 14:18:18
|
|
|
|
Erin
|
Seki ti pa nimaš nobenih slikc v albumu ali jih samo jaz ne vidim? Lepe počitnice ti želiiiiiiiiiiiim!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 14:19:56
|
|
|
|
Erin
|
ledenka, jaz bi tud rada vidla fotošuting! Moraš bit že fletno zaobljena Pa tvojih slikc tudi ne vidim... kako to?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 14:22:29
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Seki ti pa nimaš nobenih slikc v albumu ali jih samo jaz ne vidim? Lepe počitnice ti želiiiiiiiiiiiim! OO, Erin Ma meni je ta album zaenkrat prezahteven projekt, v počitnicah se mogoče kcoj spravim ... Sicer ne vem kaj naj dam - bušija? Nega nič not je pa okrogel Sem pa spet pokukala v tvoj album - pa za vse moje borke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 14:48:09
|
|
|
|
ledenka
|
no, to sem ravnokar posnela, no, moja cimra je sem hotla dat v album, pa neki šteka.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 14:52:05
|
|
|
|
Erin
|
Fantek bo!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 14:54:06
|
|
|
|
gigi1
|
Ajsika komi čakam, da te v živo vidim . Buši je že kar viden, joškice pa uuuf Erin kako pa veš?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.10.2008 14:56:49
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. spelka sej to je sam hec O sej jest to dobro vem, samo nočem vam placa krast, ker bom imela veliiiiko plavčkov zraven . Pa plava barva me naredi bledo. Dej rajš kako rumeno al lepo zeleno. Jest nikol nč ne zamerim, mam drugač sive lase . ajsika ena ptička mi je prišepnila, da se na borbi nahaja tvoj trebušček . Punčka bo . Zelo lep trebuh imaš . Kako bo šele pol lep, ko ga bo 20 cm več .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?