Tamy30
|
dober vecer, pa se spet malce oglasam vidim da sem vam dost dogaja. Meni tudi. Danes sem imela v zdravstvenem domu na razvojnem oddelku posvetovallnico. Ker sem rodila z carskim rezom me je pediatrinja poslala s tamalim na razvojno. Pa je zdravnica povedala da imam zdravega fanta, in uf ne vem koliko krat ponovila da je velik, velik, in se enkrat veeelik:) So ga stehtali, pa izmerili, sicer niso nic napisali v knjizico. 27. v ponedeljek imam tak 3. posvetovalnico in hkrati prvo cepljenje. In ima ze 7 kg, velik je nekje 69 cm, (prave podatke bom tako izvedela v ponedeljek). Ni nic me kregala da bi bil predebel, samo da je zdrav, pokazala pravilne prijeme, (zdaj bo se se treba to nauciti in prakticirati), in veeelik:) Je povedala da ponavadi drzi v rokah majcene struce, in je presenecena nad mojim velikim fantom Je pa bil tako zlat, je na zacetku seveda pokazal da se zna lepo jokati, smejat, in pogovarjat Bil pa je cukrl ko ga je polozila na trebuscka, se je naslonil na komolce in vidoko dvignil glavo, se malo mu je manjkalo pa bi se preobrnil na hrbet. Aja, skoraj pozabila, se je ze prevrnil iz trebuscka na hrbet, je tako dvignil glavo na previjalni, da ga je enostavno skipalo na hrbet cisti slucaj Dojenc, a ves da ko sem videla tvojo sliko s tamalo, sem najprej mislila da drzis v rokah mojega Martina. Tako mu je malce podobna kaj ves mogoce smo v daljni zlahti ZojaMiša do zdaj se na velike nakupe nisem potovala s tamalim. Samo ce grem po nekaj malenkosti greva kar z vozickom. Sem pa zdaj kar mobilna. Sem se koncno naucila zlagati vozicek v avto, tako da kar potujem relacija Ruše - MB, k moji mami. Mam qunniya in maxicosi lupinico, tako da lupinica pase na ogrodje vozicka, pa smo tudi ze sprobali in je prav lustno. Moj pa se tako skoraj nic ne pritozuje, v glavnem da je njemu toplo in da spi Vidim da se dogovarjate za srecanje. Hm, Ljubljana dalec, dajte malo blizje Smsi in nasi dragi mozje, fanti, partnerji: Tudi moj ljubi je zelo pozoren, se se kar stopim, ko pride k meni, in mi rece da me ima rad, in da sem taka super mamica,ko skrbim za najinega sineka Smsi tudi ze dobim, s pripisom, da naju pogresa, in komaj caka da naju zvecer vidi Mucki med prstki: hehe anaya nisi edina, sem zadnjic le uspela do njih priti, tako mocno stiska pesti, da jih je skoraj nemogoce odstraniti. No zvecer pri umivanju vse spraviva ven. Od kod pa se nabere pa nimam pojma. Mogoce od oblacil, ker so bile podobne kaksnim tkaninam. A si vasi otroci tudi vneto lizejo prstke? Mojemu se to zdi sila zanimivo. Kadar nima dude, ali si nima kaj poceti Ze najde prstke ali stisnjeno pest in lize, cuca, in mljaska da je vcasih joj Ali pa podirava kupcka, pa ze pribliza prstke k ustkom, in vneta sesa, da na koncu ze mislim da se je lacen, lol Lasje: tudi meni so zaceli izpadati, pri cesanju je cel sop, groza bom se ki ratala plesasta , aja pa mozoljcke sem spet fasala, jah spet imam ta rdeco, in gorza ta zadnja mi je trajala 10 dni, kriza. upam da naslednja 3,. po porodu ne misli biti vec tako dolga, glede na to, da pred zanositvijo je trajala samo 5 do 6 dni, pa se nikoli ni bila tako mocna. Zdaj pa sem porabila 2 paketa nocnih alwaysov.... Sem se ponovno prijavila v dm babybonus. Pa sem dobila kupon za plenice (njihove iz Dm firme), sem jih ze sprobala, samo boljse kot Pampers zame ne obstajajo. Ker ko je polna plenica se urin spremeni v gel in je med nogami se vedno mehko, medtem ko ostale plenice postanejo trde kot kamen. To so moje izkusnje. Verjetno bom plenice podarila porodnisnici. tejkaz jaz tudi uporabljam se prsne blazinice. Samo ne zato, ker bi mi mleko polivalo, ampak ze zaradi tega ker mi oblazi bradavicke, pa skozi majcko se tako ne vidijo Evo pa je spet minila ura Lepo nocko
|