Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša A ja, sedaj se pa jaz sama s seboj pogovarjam?! Dojenč, sem pozabila pohvaliti tvojo princesko! no vprašanje. A takole, ko kam šibnete, na izlet, ali imate otročke v lupinici, ali košaro s seboj vozite, da je v košari? Tejkaz, ti me boš najbolj razumela, ker imava isti vozek! Ali ste zadnjč na Bledu ga imeli v košari, ali lupinici? Meni je ta lupinica malo mimo, je tako stišana notri. Pa bolj logično je, da je v košari ne? Čeprav se včasih buni, ker nič ven ne vidi. jaz imam isti voziček samo starejši model. Če gremo kam dlje vzamem košaro. če pa grem po nakupih pa samo lupinico iz avta prestavim na vozoček da kaj vidi,ker drugače samo sitnari jaz pa ne morem cunj gledat. če pa grem po hrano pol pa sam lupinco na trrgovinski voz dam,ker če Jane s seboj vlačim pol ni placa za hrano v avtu IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša A ja, sedaj se pa jaz sama s seboj pogovarjam?! Dojenč, sem pozabila pohvaliti tvojo princesko! no vprašanje. A takole, ko kam šibnete, na izlet, ali imate otročke v lupinici, ali košaro s seboj vozite, da je v košari? Tejkaz, ti me boš najbolj razumela, ker imava isti vozek! Ali ste zadnjč na Bledu ga imeli v košari, ali lupinici? Meni je ta lupinica malo mimo, je tako stišana notri. Pa bolj logično je, da je v košari ne? Čeprav se včasih buni, ker nič ven ne vidi. jaz imam isti voziček samo starejši model. Če gremo kam dlje vzamem košaro. če pa grem po nakupih pa samo lupinico iz avta prestavim na vozoček da kaj vidi,ker drugače samo sitnari jaz pa ne morem cunj gledat. če pa grem po hrano pol pa sam lupinco na trrgovinski voz dam,ker če Jane s seboj vlačim pol ni placa za hrano v avtu Res je, v mojega Megana coupeja se res sedaj vsi 3je in vozek in še košara glih komaj spravimo. Za šoping takole ni šans, zato hodiva v trgvino eden ali drugi, brez Kaje Line. Čakamo na večji avto . Že glih komaj! Pikica kliče izpod igralne podloge! Mislim, da mi hoče povedati, da sem prevelik RR frik