|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 18:49:53   
Zoja Miša
Bambi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 18:54:27   
majči22
Joj se nisem javla že dva  dni. Sm sam na hitr prebrala, tako da se jutr še kej javim.
No ko sm govorla da mi nekaj serje ponoči, lahko povem, da je sedaj dva dni pridna kot angelčekuser posted image , upam da se nisem prehitro pohvalilauser posted image
Glede umazanih nohtkov in med prsti lahko povem, da je tudi ri nas tako, kot pri večini. Sm že mislna, da ponoči kje rogovili, al pa da ko me ni doma, da jo moj v kakšno zemljo dajeuser posted image , pa mislim, da ja ni pri vseh tako!!user posted image

Sm vidla da se pogovarjate o srečanju avgustovčkov, jest sm tud za, če me vzameteuser posted image


(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 18:55:57   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

MI TUDI IMAMO MIŠKO

...EJTE res, dojim user posted image   na kavču in izpod njega se zašeta mausika proti ležalniku od tamale,...jaz pa mojemu pravim: leeeeeeeej miška, mogoče je še ona od lani-hihi in je že ni bil več. Ker imama dnevno skoro ko rumpl kamro jo je nemogoče izslediti,...je nekje za omaro.

Mačku ne bom več dala za jest in  po novem bo samo v stanovanju, dokler mi je ne prinese pokazat,....user posted image

Lani sma eno polovila in jo nesla na polje, pa jo je drugi dan prišel  mišek možek iskat ampak njega je pojedo muc- boga miša je postala vdova.user posted image



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdej sm se pa nasmejala!!!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 19:11:20   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: bella02
cebrca, za kaj se rabi Activna krema od Justa?


Sory, sem imela preveč dela! user posted image user posted image user posted image Da se ti odkupim!

-Je odlična osnova za masaže pri izvinih, izpahih in udarninah. -odlična je za fizično aktivne (športniki, otroci, gospodinje)   UDARNINE Najprej obkladek z mrzlo krpo z balzamom za telo za 15 minut, potem pa nanesemo kremo in zmasiramo. Povijemo, ampak povoj ne sme biti pretesen. Ko se hematomu začne spreminjati barva, ga začnemo mazat z brinovo kremo. ZVINI (gleženj, koleno, rama, komolec) Ravno tako obkladek za 15 minut, potem nanesemo kremo ampak ne masiramo!!! Lahko mažemo tudi z gelom Bodyfresh. IZPAH(rama, koleno) Obkladek in krema enako kot za zvin. Dobro dene tudi povoj. Mrzel obkladek zelo dobro blaži vnetje (oteklino). Preprečuje zastoj tekočine in krvi, omili nastanek hematoma, ublaži vnetje in zatekanje, zmanjša bolečino. Takoj ko vnetje izgine začnemo uporabljati brinovo kremo. Za vse regeneracije in rehabilitacije oteklin je ledena masaža in aktivna krema.   Þ      Masaža mišic: soli iz Mrtvega morja spodbujajo prekrvavitev, salicilna kislina je analgetik. Krema razbija mlečno kislino. Þ      Masaža sklepov: 2-3× na dan za boleče sklepe zaradi dolgega enakomernega položaja (računalnik, služba,..). Lajšanje bolečin preležanin (toda ne pri ranah). Þ      Krči in pretegnjene mišice: tudi za boleč križ. Najprej hladimo, potem pa namažemo s kombinacijo balzam za telo+aktivna krema+sivkina krema+aktivator za sprostitev. Þ      Bolečine: (revmatizem, artroza, artritis, protin), vedno prej zdravniška diagnoza. Vse to mažemo z brinovo kremo, toda NE če je vnetje, v tem primeru uporabimo aktivno kremo. Protin je zelo hudo vnetje, obvezno mažemo z aktivno kremo+balzam za telo+bodyfresh. Þ      Zlom: aktivna krema lajša bolečino. Mišice pod mavcem oslabijo in cirkulacija se poslabša. Kremo uporabljamo v kombinaciji z Vivisalom. Þ      Koža: krema kožo mehča, jo ščiti in neguje. Pozimi zaradi soli zaščemi (dan, dva) potem je OK. Þ      Za izsušene roke: aktivna+ognjičeva krema. Þ      Luskavica & dermatitis: vzrok ni znan, gre pa za prehitro obnavljanje celic. Morda gre za neke vrste virusno obolenje, ki ga sproži stres. Pomaga kombinacija sonce+morje, zato pomaga krema, ker vsebuje soli v kombinaciji z lamelno kremo ali tea tree. Osnova je vedno kopel Vivisal.   Krema vsebuje: 25 mineralov in oligoelementov, jojobino olje, ognjič (zdravi rane), smetljika (oži pore, uničuje bakterije), hialuronska kislina (krepi medcelične vezi, pridobiva se s fermentacijo kvasovk), pšenični kalčki, sorbitol, salicilna kislina (analgetik), alantoin (pospešuje obnavljanje celic).


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 19:12:50   
naty13
Čer.

Jošt je že v postelji, ampak se na čase še mal oglasi.

Ste pa načvekale v parih urah.

lupinica ali košara - za vozičkat imam voziček, ki tako ali tako nima košare (PP 2v1), za v trgovino pa samo lupinico prestavim na nakupovalni voziček.

spanje danes - obup, mal je sam dremal, potem pa je celo eno uro odspal v vozičku zunaj na balkonu, pa še to je bilo treba parkrat ven, ker je zajokal in sem mu dudo popravla (jo ima le v vozičku, drugje jo pa ven meče).

Srečanje - jaz tudi ne morem 10.11. ker imamo P (cepljenje)

dojenč - sta fletni, pa tudi jaz sem te drugače predstavljala

oblačila, ki jih je dala Sayuri na ogled - mi pa nimamo nobene od teh stvari. matr bomo izstopal user posted image user posted image user posted image

Miškolinček komot se zmeniva, samo povej mal prej, da bom vedela planirat. Ja bone je treba zapravt, zato pa so user posted image user posted image user posted image  Pa pogledat je treba, če kaj dober kofe kuhajo v Planet Tuš-u. user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša dobri ste, da vse v tvoj avto daste. Moraš bit že profesionalc. user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 19:13:45   
cebrca
Dobr, da sem še danes skočila na RR, če ne bi me jutri dopoldne kap ko ste toliko načvekale!

Jaz sem tudi za srečanje, pa zame ni važno kdaj pa kje. Pridem če le ne bo kakšna druga stvar prišla vmes.

Zdaj pa šibam, ker me sine že pogreša!


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 19:23:34   
tinka14
majči, od kod si ti??

mi2 sma pa vseen vn skočla, čeprav je bil dan za bruhat smotan in sma spet 2 uri hodla in je blo super, se zdej super počutim in še ta mali ni bil več sitn in je skoz spal. da bom za drugič vedla, če joče, je treba jt sam na zrak!!

js nikol ne vozim vozeka zraven (zdravnik, trgovina, ipd), v trgovini ga tudi dam kr v voziček in to je super, ker potem ne morem celga vozička napolnat in sem vesela na blagajni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 19:26:11   
tinka14
aha, pa še tole: moj nejči ma danes 2 mesecauser posted image !! in sem mu šla kr pecivo spečt - munch mallow, njamsi (no sebi sem ga spekla user posted image user posted image user posted image ). jutri mama pa tehtanje pri P, me prov zanima, če je dovolj pridobil, ker mama tudi tolk problemov s tem polivanjem.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 19:33:01   
tinka14
pa da vam še pokažem mojga pikeca pri 2 mesecih:

user posted image

user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 19:36:50   
tinka14
evo, pa še slikco pri imenu mi je uspelo prilepit. matr sem dobra!!user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 19:51:28   
naty13
Anita sporoča, da sta se z Zojo sprehajali na Primorskem. Je bilo 19stopinj, samo je bila burja, ki ni bila nič všeč Zoji. Jutri prideta nazaj domov. Pa vse lepo pozdravlja.

_____________________________

pa pa

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 19:58:25   
tejkaz
Otroka spita, jaz grem pa tudi

Jutri držite pesti ob 9.00 ko imam predizpitno vožnjo.


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 20:45:38   
Zoja Miša
Naty, pa še mi3 moramo it notuser posted image .

Tinka, Majči je iz Logatca. Upam, da sem si prav zapomnilauser posted image  Pa pravega sončka imaš.

Tejkaz, bom držala pesti!user posted image

Naša pikica se je danes kopala in nič jokalauser posted image user posted image user posted image , niti, ko sem jo dala iz vodeuser posted image . Pa igračke sem ji končno naštimala nad previjalno, pa je kar vriskala! Sva očija čakali, pa se je raje mami po svoje znašla in jih vsaj ima!
Potem je odspala pol urce po kopanju, sedaj še popapa, potem bo verjetno zaspala. Jaz pa pod tuš, spumpat in tudi v vodoravni položaj.
Mirno nočko!user posted image (kaj naj bi tale zajc ali kaj je pomenil?!user posted image user posted image )



_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 20:46:23   
aradej
miškolinček vidim te

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 20:48:08   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Miškolinček komot se zmeniva, samo povej mal prej, da bom vedela planirat. Ja bone je treba zapravt, zato pa so user posted image user posted image user posted image  Pa pogledat je treba, če kaj dober kofe kuhajo v Planet Tuš-u. user posted image user posted image user posted image



Računam mal drug teden ko so krompirjeve počitnice,če bo tavelik v vrtcu,pa tamal že zdrav,zdaj ne upam nikamor.

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jutri držite pesti ob 9.00 ko imam predizpitno vožnjo.



držim pesti,pa dva pujska za srečo user posted image user posted image






< Sporočilo je popravil miškolinček -- 23.10.2008 20:50:07 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 20:49:16   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: aradej

miškolinček vidim te


Ahoj! Kako ste,a je tvoj kaj boljši??'

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 20:52:57   
aradej
mal boljš je že komaj čaka da pride domov, ta konec tedna ali pa začetek drugega
smo v polni pripravljenosti,ker moramo nekaj pohištva prestavit da pride z vozičkom do postelje,
je dobil danes steznik za hrbtenico da se bo začel malo gibat

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 20:59:38   
aradej
komaj čakam da pride da prevzame kontrolo pri gradnji in vso ostalo organizacijo ker se mi počasi že meša,
zjutraj vstajam do sedmih, potem zajtrk, previjanje in hranjenje, oblačenje in pot v sevnico, pri mamici kavica, pa še kakšen obisk trgovin ker vedno nekaj pozabim( beri: moj ima vedno kakšno željo ali potrebo), domov pripravit kosilo potem priprave na odhod v brežice, z vmesnimi postanki, vedno gre nekdo z mano ali pa pustim punce nekje, prihod domov do 19 potem pa še hitro kopanje, večerja za mamico pa spanje ter nočno vstajanje tudi do 4 krat

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 21:01:01   
miškolinček
Sam da  se izboljšuje,saj take poškodbe ponavadi kr nekaj časa traja da se zacelijo.
Bi še pisala,pa komaj gledam nisem že tri dni spala več kot 3 ure skupaj na noč, je tamal bolan. Ne vem če si kaj brala za nazaj, imamo drisko in virozo tako da sam še perem in previjam na polno,pa nos zalivam pa ven smrkelj vlečem.
Grem rajši kr spat dokler imam še priliko.Pridns bodi ps držite se.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 21:05:13   
aradej
malo vas spremljam pa še to zvečer preden grem spat

upam da se kmalu pozdravite

moj bo pa še kakšne štiri do pet mesecev doma od začetka na vozičku potem pa na berglah

nočko

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 21:10:13   
Erin
aradej in miškolinčekuser posted image user posted image user posted image Pridni sta... Le naspita se.

miškolinček - to ima Filip drisko? Kako pa to veš glede na to da imajo tako tekoč drekec??user posted image Naš ima tudi vodenega na čase...

Pozdravite se!user posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 21:12:48   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

aha, pa še tole: moj nejči ma danes 2 mesecauser posted image !! in sem mu šla kr pecivo spečt - munch mallow, njamsi (no sebi sem ga spekla user posted image user posted image user posted image ). jutri mama pa tehtanje pri P, me prov zanima, če je dovolj pridobil, ker mama tudi tolk problemov s tem polivanjem.


Čestitam in pa dober tek!user posted image user posted image user posted image Pa jutri dobro opravite.

P.S. Nejc je luštkan za pojest!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 21:38:36   
karmar
ahoj!
Matejchi hvala za link....sem se izgubila, zato me ni blo toliko časa tu. Pa vidim da vam ni dolgčas user posted image .
PDP sem imela 25.8.....za seznam.

danes sem imela pa veliko dela z branjem. Tudi jaz bi se vam pridružila na srečanju, a se mi zdi malo daleč iz primorskega konca do Lj. Mogoče pa drugič, ko bo Urša malo večja.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 21:51:47   
matejchi
Karmar pa z motorjem si tiktak v LJ.
Jaz mam pa ful suho kožo... a je to zato, ker se je skupaj skrčila malo.. ? itak imam še za KOTO tudi dovolj, za kakšno torbico narest bi je še bilo (zdaj ko so velike moderne), pa mogoče še denarnico..  treba bo malo na kakšno razvajanje z masažo in oljčki itd...
Meni se pa na Rudniku ne zdi tako zelo prostorno, al bi jih dale kar v igralnico tamale? user posted image

user posted image
sivi dan v Kamniku...


< Sporočilo je popravil matejchi -- 23.10.2008 21:59:08 >


_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 22:47:36   
matejchi
lahko noč


< Sporočilo je popravil matejchi -- 23.10.2008 22:48:03 >


_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Kava
lenca8

Pijete jutranjo kavo?

Da (56%)

Ne (30%)

Kakor gdaj (14%)


Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!