|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
24.10.2008 7:25:41   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Kosilo: pečeni makaroni, solata in juha iz ovsenih kosmičov.
Makrano skuham skoraj do konca, naredim polivko iz faširanega mesa, por popražim in vse skupaj zmešam in dam na pekač, čez pa še kisla smetana + jajc + sir. Ima ker drug recept?

Jaz pa prepražim malo čebule in kose piščančka (meni so najboljše piščančje kračke) potem dam zraven ogromno različne zelenjave. V posodi skuham svedre ene 4 min. (da so šo trdi). Potem dam v stekleno posodo makarončke, zalijem z govejo juhico zmešam zelenjavo in potem na vrh položim piščančka. In dam še v pečic. Mljask. Oh, kako je men to dobr. Itak mam pa rada vse vrste testenin.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
24.10.2008 7:27:21   
Anonimen
Dobro jutro!

Men učeri ni znesl napisat kej, sm vas sam prebrala. Pol, ko sm pa mela cajt kej napisat, je pa tik predn sm se prijavla gl. sestra uletela in sma morale še neki naredit. Ob 12h sm pa še šla v rčn. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Margit
Joj barmaz pri nas pa rabi tamal ful spanja.Včasih je to že prav ornk moteče. Čez dan ga čahaš da vstane, zvečer hitiš domov da ga daš spat, ker drugač je cela panika. Tamala pa pri svojih 4l še zmeri odspi urco do dve čez dan. Kakor kdaj. Če ne gre spat imava pa cel dan vojno. KEr je totalno zoprna ,....

Jooj js se podpišem pod tole! Alen hodi spat najkasneje ob 19h, s tem, da mora bit kopanje okol 18h, pol še flaška, zobki (zadnje cajte je živi kaos okol ščetkanja zobkuser posted image ), pa pol spat. V vrtcu je zdej HB tolk navajen, da odspi kake 2,5 do 3 urce, pa pol popoldne ne rabi. No zgodi se pa vseen, da včasih potegne od 17h do 18, tako kot učeri. Majke mu ej, dru se je ko zmešan za prazen nč....Nism več vedla kaj nej!!!user posted image  In sm ga dala spat. Ob 18h se je zbudu, se najedu z atijem, ki je glih pršu iz službe, pol pa ata kopa, ata mija (zobke), ata aja... Mame ko da ni! Joojjj...user posted image user posted image

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3377
24.10.2008 7:28:16   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: Nenny

Jutro,

sem se spomnila, da sem mere našega Matička pozabila napisat

Tako: 12,5 kg in 88 cm

Se še pisemo in lep dan

Naš Matic ma natanko iste mere :)

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
24.10.2008 7:31:45   
ribicau
Drugače sem pa včeraj že polovico torte naredila za roj. dan od mojega moža. Delam torto Nutella, tko da sem jo včeraj spekla, danes jo namočim in namažem, jutri porišem in popišem, pol jo pa že lahko pojemo user posted image . Je pa tko, nisem jo še pekla, niti jo še nisem jedla, tko da upam, da bo dobra (beri: jest sem ful zbirčna, kar se tort tiče user posted image )!

Sem pa mojemu za roj. dan kupila eno jopico/pulover (športno zadevo) v Hervisu. Itak nimam nobene ideje, kaj bi mu kupila, tko da upam, da ne bo razočaran. Mu bo Eva dala, pa upam, da ga ne bo že sama prej odprla user posted image .

Ko pridem iz službe - dons končam ob 13ih, mam pa pospravljanje čez. Morm posesat, pomit, prah pobrisat, kopalnico spucat itd., pol ob 15ih grem pa po Evo. Zvečer spečem še ene piškote, pa eno rolado za Evo (da bo še ona na roj. dnevu kej lahko jedla), spucam kuhno in pol grem aja, aja. Mam pa še nekej za speglat, za to pa še nimam plana!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
24.10.2008 7:33:23   
ribicau

Makrano skuham skoraj do konca, naredim polivko iz faširanega mesa, por popražim in vse skupaj zmešam in dam na pekač, čez pa še kisla smetana + jajc + sir. Ima ker drug recept?

Jaz pa prepražim malo čebule in kose piščančka (meni so najboljše piščančje kračke) potem dam zraven ogromno različne zelenjave. V posodi skuham svedre ene 4 min. (da so šo trdi). Potem dam v stekleno posodo makarončke, zalijem z govejo juhico zmešam zelenjavo in potem na vrh položim piščančka. In dam še v pečic. Mljask. Oh, kako je men to dobr. Itak mam pa rada vse vrste testenin.

Margit, kolk juhe dodaš, da jo makaroni lepo popijejo?

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
24.10.2008 7:33:53   
Anonimen

Hmm...Margit js vse skore isto naredim, sam da js makarone skuham, pol pa meso+zelenjavo kr polijem čez in jemo. Nism še nikol probala to vse skup spečt v pečici. Kolk pa daš juhe?

Ponavadi mam js tak recept podobn za mleto meso+paradajz+paprike. S tem da nalagaš v stekleno posodo po eno plast vsakega, na koncu so makaroni. Ko so pa skor pečeni, pa še poliješ z razžvrkljanim jajcem in gor naribaš sir. Mmmmm..

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3381
24.10.2008 7:34:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Margit, kolk juhe dodaš, da jo makaroni lepo popijejo?

A tebe tud zanima? user posted image  Kolumbo bo spet galamila! user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3382
24.10.2008 7:36:49   
Margit

Margit, kdaj greš v Frankfurt? Po kaj?Boš vidla, kako bo fino v zraku, pa mal nam pomahaj dol.

Bla sem prejšnji četrtek, šla sem na kavo, bilo je fenomenalno. Zgoraj je bil sonček in kar veiko prometa. žStrah premagan, tako da naslednjič pade ena barcelona. Ampak tamalčka vzamem s sabo :)

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
24.10.2008 7:37:04   
Anonimen

Sem pa mojemu za roj. dan kupila eno jopico/pulover (športno zadevo) v Hervisu. Itak nimam nobene ideje, kaj bi mu kupila, tko da upam, da ne bo razočaran. Mu bo Eva dala, pa upam, da ga ne bo že sama prej odprla user posted image .

Js svojmu še zdej nism kupla ure za 30. RD. Ni mu nobena ušeč, one za 400€ pa več pa men niso ušečuser posted image  Ma ne vem... Po moje mu bom res šla kr bon kupit za kakih 100-150€ pa nej si jo zbere. A je to mal dnarja za kako ok uro?user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3384
24.10.2008 7:37:24   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

(zadnje cajte je živi kaos okol ščetkanja zobkuser posted image ), 

se najedu z atijem, ki je glih pršu iz službe, pol pa ata kopa, ata mija (zobke), ata aja... Mame ko da ni! Joojjj...user posted image user posted image

Joj, pr nas tud. Ne mormo zobkov umit pa pika. Mi je ena kolegica rekla (ki je zobarca), da naj probamo z uno ščetko, na baterije, če ji bo kej bolj zanimivo. Samo jest sem čist obupala.

Drugače je pa pr nas tud ati gor, ati dol. Ni da ni!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
24.10.2008 7:39:33   
Anonimen

Margit, kdaj greš v Frankfurt? Po kaj?Boš vidla, kako bo fino v zraku, pa mal nam pomahaj dol.

Bla sem prejšnji četrtek, šla sem na kavo, bilo je fenomenalno. Zgoraj je bil sonček in kar veiko prometa. žStrah premagan, tako da naslednjič pade ena barcelona. Ampak tamalčka vzamem s sabo :)

Margit...popravi me, če se motim - a u Frankfurt si šla sam na kavo, al si mela še druge obveznosti? No, sej ne, da bi samo s kavo bilo kej narobe, ampak...user posted image  Sem firbčna, a ne?

Ribicau prvič sm vidla Evoi - in tebe tudi! Moža sem pa že vidla! user posted image  Ful luštna družinica - posebej Eva. Take plave okice user posted image

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 24.10.2008 7:40:08 >

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3386
24.10.2008 7:41:27   
ribicau
Jest sem mu ene dve leti nazaj tud kupila uro, sem dala ene 150 eur za Festina uro. Ful lepa ura, res.

Drugače mu pejt pa v Slowatch po Tag Heuer uro, če mu bo všeč, pa ti potem takoj na banko po kredit - cene so tam po 1500 eur user posted image user posted image  namreč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
24.10.2008 7:42:28   
ribicau
Moža sem pa že vidla! user posted image   

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
24.10.2008 7:42:37   
Anonimen

se najedu z atijem, ki je glih pršu iz službe, pol pa ata kopa, ata mija (zobke), ata aja... Mame ko da ni! Joojjj...user posted image user posted image

Joj, pr nas tud. Ne mormo zobkov umit pa pika. Mi je ena kolegica rekla (ki je zobarca), da naj probamo z uno ščetko, na baterije, če ji bo kej bolj zanimivo. Samo jest sem čist obupala.

Dej nehi...Alen je bil okol tega toooolk pridn, da nism mogla verjet.Zjutri je tulu, če mu nism dovolj dolgo ribala s tistim naprstnikom.

Odkar pa je začel dobivat 4-kice pa ni šans... Pa mamo naprstnik, ščetko iz silikona, navadno ščetko - ene 3 kom... In ko nč ne pali, uzamem kr krpico za umivanje, mu na silo odprem usta, on tuli js se pa trudim kej podrgnat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3389
24.10.2008 7:43:35   
ribicau

[Take plave okice user posted image

Vsi trije imamo skor enake, tko da se ne morva zment, po kermu jih je podedvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
24.10.2008 7:45:18   
ribicau

Dej nehi...Alen je bil okol tega toooolk pridn, da nism mogla verjet.Zjutri je tulu, če mu nism dovolj dolgo ribala s tistim naprstnikom.

Odkar pa je začel dobivat 4-kice pa ni šans... Pa mamo naprstnik, ščetko iz silikona, navadno ščetko - ene 3 kom... In ko nč ne pali, uzamem kr krpico za umivanje, mu na silo odprem usta, on tuli js se pa trudim kej podrgnat...user posted image user posted image user posted image

Pr nas jo more pa moj držat, da jest samo glavo držim in ji na silo usta odprem, da potem lahko 2x potegnem user posted image . To je za pop...user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
24.10.2008 7:45:31   
Anonimen

Jest sem mu ene dve leti nazaj tud kupila uro, sem dala ene 150 eur za Festina uro. Ful lepa ura, res.

Drugače mu pejt pa v Slowatch po Tag Heuer uro, če mu bo všeč, pa ti potem takoj na banko po kredit - cene so tam po 1500 eur user posted image user posted image  namreč

A dej no, 1500€????... Js sm mislila, da je okol 800 ojrov plafon... Dobr da je moj ni vidu, bi mu zihr bla ušeč...Sej zato pol nism ostalih ur gledala, če je ena tolk stala. Mater! Sm mislila, da majo take cene rezervirane sam za kake rolekse ipd.user posted image

Ki se pa kupijo festina ure? Grem gugla uprašat

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3392
24.10.2008 7:47:43   
ribicau

A dej no, 1500€????... Js sm mislila, da je okol 800 ojrov plafon... Dobr da je moj ni vidu, bi mu zihr bla ušeč...Sej zato pol nism ostalih ur gledala, če je ena tolk stala. Mater! Sm mislila, da majo take cene rezervirane sam za kake rolekse ipd.user posted image

Hm, jest sem jo v Kranju, urarstvo Robnik! Najbolj ja, da strica googla vprašaš, on bo vedu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
24.10.2008 7:50:41   
Anonimen
Ooo ful dobre ure! Zdej morm zbrskat, kje na CE moja to. Js sm šele zdej vidla, da je fossil znamka... Js mam tako uro, pa je ne nosim, ker je kovinska - mi niso všeč. Mi jo je pa moj kupu, ko sm maturirala. Ja... Že dolg sma skupi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3394
24.10.2008 7:50:49   
ribicau

In a veš kako vem, da je taka cena....svak je imel 14 dni nazaj roj. dan in je njegova puna povedala, da mu je pa taka ura všeč...pol smo se pa povabljenci zmenil in smo zbral denarčka in smo mu za 1.100 eur dal bone (in to po 10 in 20 eur bone, ker v trgovini večjih nimajo - mislim user posted image ), pa mal bo še sam dodal.

No jest tolk drage ure ne bi hotla imet, ker če bi si kdo zaželu mojo uro, in če ne bi šla dol, bi mi še roko odsekou, da bi do nje pršu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
24.10.2008 7:53:20   
ribicau

Ooo ful dobre ure! Zdej morm zbrskat, kje na CE moja to. Js sm šele zdej vidla, da je fossil znamka... Js mam tako uro, pa je ne nosim, ker je kovinska - mi niso všeč. Mi jo je pa moj kupu, ko sm maturirala. Ja... Že dolg sma skupi user posted image

Ja men so ful lepe res....pa sem jih gledal ostale v Slowatch, po 1.000 eur, pa da ne boš misla, da so kej lepš oz. boljš...pač plačaš znamko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
24.10.2008 7:54:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jasna nekej te hudo skrbi, če ne spiš ponoči....mal meditacije, čajčki, med, kakšna lepa dišavica in mirna muzika, pa cartanje dragega, pa bo nucal....

Mi je podobno tud Mateja napisala... Js si nikol ne rečem, joj ne bom spala... Sploh ne mislim na to, se ne obremenjujem - ko sm zaspana, grem spat.

Je pa res, da se približuje moj PDP....Možno?!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3397
24.10.2008 7:54:04   
ribicau
nč, zdej pa grem na sestank...pridem pa še nazaj, tko da ne rr-ja zapret user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
24.10.2008 7:56:19   
Anonimen
Ja sej to glede znamke mi je jasn...Sej bi mu sama šla eno kupit, sam on ne ve, a bi mel športno, al elegantno...Une, ko so ma športno elegantne pa niso ok. user posted image  Mah...

Bejž na sestanek! Boš zamudila! Js pa pičim delat, od 10 do 13 pr nas ne bo elektrike. user posted image  Sej ne vem, kaj bom delala...user posted image

Lp vsem!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3399
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 8:46:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.