|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
21.10.2008 21:08:35   
helimaša
jst ful velik spijem.....ene 3 litr sigurn.....res ful velik spijem.....dopoldan si dvakrat kuham čaj.....s tem da sm itak sama doma.....tko da dehidrirana sigurn nism.....ker pijem pa že od nekdaj velik.....

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 21:48:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3352
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 21:55:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3353
22.10.2008 7:20:40   
malecka_mateja
jutro!

sam na hitro pozdrav in evo me že ni več peljem malo v vrtec!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 3354
22.10.2008 7:21:39   
Anonimen
Morgen! user posted image

Js sm spet aut... Pojma nimam kako bom danes zdržala dan. Sem šla že ob 21h spat user posted image   in zaspala u sekundi - baje je moj pršu minutko kasneje (bog ve kaj je hotu...user posted image ) pa sploh ne vem, da je pršu za mano. In pol sm se pa zbudila okol 2h in neeeee zaspaaaatttt. Puser posted image  mater, ej.... Sm tolk jezna, da bi lahka enga prtegnala! Kaj nej začnem one sanosane jest??? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3355
22.10.2008 7:27:54   
Anonimen
Aha, sm sam preverla, če smajliji delajo user posted image  Kolumbo a so lepi? Js sm jih tud pogrešala. Se pa strinjam za Demer, Ateno, Margit, Nenny, Barmaz, Pa še marsikatera bi se našla. user posted image Babe žabe javte se kej! Men je dolgcajt sam moje poste brat! user posted image

Evo sm glih hotla uprašat matejo kera sladica je to žž..... Pa kolumbo ne dovoli. Kolk si se pa zredila? Oz. v katerem tednu si sedaj? Men se na srečanju sploh ni zdelo, da bi kej dobila, razen trebuščka.

Alen se je dans spet dru ko zmešan...Mi je kapnal, da ga mogoče moti, ker ga oddam v igralnico 1. Tam je pol tud čez ceu dan. Prej sem ga oddajala v 3. Mah ne vem... Vem pa da me je dans, ko sem zapirala vrata pogledu s takimi učkami user posted image   Pa se zravn dru "MAMA NE PAPA, NE PAPA" Kao nej ne grem papa, nej ostanem... Jooojjjjj....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3356
22.10.2008 7:31:23   
helimaša
jutro!

en  user posted image  za vse zaspance......
Jasna ti si tko k moj....če gre prehitr spat.....se pol ponoč zbudi....in potem u luft gleda....in se premetava po postli.....jao....
jst pa spet čokolino natepavam....Maša je rekla da bi čokolino in zdej jst ostanke jem....bo šla dans mal kasnej.....k mojga neki čudn šraufa pa je šu še mal zaležat nazaj....pol k pa onadva greta grem pa še jst mal.....ker sm dons tud jst neki čudna.....

nč grem tamalo upedenat.....
ajde

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
22.10.2008 7:34:18   
Anonimen
OK, po tavečjem sem se zjamrala (btw. - hvala, ker me prenašateuser posted image ) Zdej pa grem iskat en kilometrski seznam za evidentiranje in ga bom uturila dijakoma, ki opravljata prakso tu. Mi bota ona dva naredla user posted image  Js bom pa na RR. user posted image   Sej ne... Mam še neki malga za naredit.

Aja, sm že hotla potrdit. Dejte mi povedat, kakšne barve stene v dnevni imate??? Midva imama krem sedežno in krem+les regal, tako, da so stene tudi bile krem, strop pa bel. Zdej, ko nam bojo pa okna menjal boma pa spet belila in sma učeri kupla oranžno barvo, da mal vse skupi poživi. Ni taka ful oranžna, ni pa tud marelična, neki umes... A je preveč za dnevno+hodnik?user posted image

No, lepo se imejte! Pa pište kej, da bom mela kej brat! Čaooo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3358
22.10.2008 7:36:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

jutro!

Jasna ti si tko k moj....če gre prehitr spat.....se pol ponoč zbudi....in potem u luft gleda....in se premetava po postli.....jao....

Hvala za kofi! user posted image  Ma zadnje cajte pri men ni pomembno kdaj grem spat - se zbudim okol 2-3 in pol adijo spanje. Res!

A pred tem sem pa drnjohala sto na uro - so mi sestra, moj pa kolegice povedle, da sm prespala celo nosečnost - vsakič ko so me poklicale, sem baje spala. Js se tega skor da ne spomnem no... user posted image

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3359
22.10.2008 7:47:48   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

jutro!

Hvala za kofi! user posted image  Ma zadnje cajte pri men ni pomembno kdaj grem spat - se zbudim okol 2-3 in pol adijo spanje. Res!

A pred tem sem pa drnjohala sto na uro - so mi sestra, moj pa kolegice povedle, da sm prespala celo nosečnost - vsakič ko so me poklicale, sem baje spala. Js se tega skor da ne spomnem no... user posted image

staraš seuser posted image user posted image ......jst bi pa tud zdej spala.....ampak bl podnev.....zvečer grem itak šele po polnoči spat.....mi sploh ni do spanja.....čez dan bi pa ful spala....in to je blo pr Maši isto.....do ene petga mesca bi sm spala.....sm da sm iz službe pršla sm že spala.....pol kasnej bi pa sm delala.....pa pospravljala.....pa decu težila kaj je še treba narest.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
22.10.2008 7:58:17   
ribicau
Dobro jutro!

Jest sem bla pa včerej zvečer z eno kolegico v kinu. Sva šle gledat "Mama mia". Zakon, sem res rabila eno tako romantično komedijo!

Jest pa morm rečt, da ful dobr spim, samo premal. Vsak dan sem totalno zaspana v službi, dons je pa še ta dolga - do 17ih user posted image .

Včerej sem pa vidla prvo slikco iz UZ mojega nečaka/nečakinje! Joj, me je kr prjel, da bi še mi štartal na enga! Ampak pol je takoj Eva prletela izza vogala in me je minil user posted image user posted image , ker je bla takoj akcija, barvice, balon, mobitel, daljinc za tv....ni da ni! Je pa moj bratec tko vesel, da je včerej kr dopust vzel in šel z njegovo na UZ. A si predstavljate, že zdej je šel zraven, pri 7t, kva šele bo? No pa prav je tako. Sem mojmu takoj povedala in je reku, ja kva, sej sem šu jest tud zraven ene parkrat user posted image ...sej je šel res, na nuhalno in potem na morfologijo v 32 t, ja pa sevede še rodit a ne!
Ena kolegica ma čez 2 meseca PDP in jo čist skrbi kako bo porod potekal. Zdej čaka 2. user posted image , tko da ve, kako zadeva zgleda. Zdej se odloča med Jesenicam in Kranjem, jo pa mika epiduralna, samo v Kranju je za plačat na Jesenicah je pa gratis. Ampak Jesenice jo na splošno odbijajo....ne vem zakaj, men je blo zakon, tud če mi epiduralna ni prjela user posted image !

...joj šef kliče

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
   [Brisano sporočilo]
22.10.2008 9:31:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3362
22.10.2008 13:34:45   
barmaz
No, da se še jaz mal oglasim.
Glede spanja - jaz zaspim ob 21.30 zraven otrok v zakonski postelji, potem me pa moj prebudi okoli 22.30 in otroke razdevava  v njune postle. Potem pa kake pol ure bedimuser posted image    in spet zaspim user posted image  do pol šestih zjutraj - nekaj dni se točno takrat zbudi Katja. Pa sem zjutraj še vedno zaspana.  Sem pa imela zelo velike probleme po rojstvu Urške, saj me je mučila huda nespečnost - sploh nisem mogla spat. In potem sem se podnevi vsa izmučena in zadeta poskušala lotevam vsakdanjih obveznosti. To so bili zelo težki časi. No zdaj pa je hvala bogu bolje.

Sicer pa se je Katja fajn navadila v vrtcu. Zdaj se lepo igra z drugimi otroki. (pozna vsa njihova imena) in tudi je lepo vse po vrsti. No bomo videli, kaj mi bo povedala jutri vzgjiteljica na roditeljskem sestanku!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
22.10.2008 13:48:01   
malecka_mateja
ojla!

jasna to tvojo spanje je sam na psihi!ziher ker ko ti rečeš ko greš spat joj zdaj pa ziher spet nebom spala evo adijo tvoje misli in se zbudiš!reči danes bom spala celon noč pa boš vidla!to je samnegativna energija!

žemelščak??? to  je najbolj izi stvar!
postan beli kruh ampak beli ali žemlje nevem 3 dni stare da ne vržeš starn jih nadrobiš poliješ z mlekom mrzlim da se fajn napijejo daš v pekač gor posipaš cimet tek sladkor ter poliješ z jajami še in daš pečt ene 15 minut in ola je fertik!meni je to super dobro!po žželji lahko še sladkar z cukrom ko je že pečeno!men je ful dobro no!probajte!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
22.10.2008 13:58:49   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

ojla!

jasna to tvojo spanje je sam na psihi!ziher ker ko ti rečeš ko greš spat joj zdaj pa ziher spet nebom spala evo adijo tvoje misli in se zbudiš!reči danes bom spala celon noč pa boš vidla!to je samnegativna energija!

žemelščak??? to  je najbolj izi stvar!
postan beli kruh ampak beli ali žemlje nevem 3 dni stare da ne vržeš starn jih nadrobiš poliješ z mlekom mrzlim da se fajn napijejo daš v pekač gor posipaš cimet tek sladkor ter poliješ z jajami še in daš pečt ene 15 minut in ola je fertik!meni je to super dobro!po žželji lahko še sladkar z cukrom ko je že pečeno!men je ful dobro no!probajte!

to je pol podobno k pohane šnite....sam da se šnite prčejo v ponvi....njami....men je tud to ful dobr....morm enkrat v pečici probat....
jst bom mela zdele kosilo kuhano.....moj je dons kr doma....je neki švoh.....tko da ga pedenam.....če ne enga pa tadruzga-otroka.....user posted image ......pol mam pa popoldan zobarja pa še zdravniku morm.....po bolniško....pa mal kri pa vodo dat....ker se res švoh.....

zdej pa letim prpravt mizo....
papa

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
22.10.2008 18:36:37   
visnjaaa
Živjo!

Kolumbo....katerega G pa imaš? Men se zdi, da imama istega.user posted image

Helimaša, če piješ dost, je glavobol verjetno hormonskega značaja....sej bo minil.

Jasna 81 ti pejt pa bolj pozna spat, pred spanjem spij skodelco vročega mleka z medom in boš spala ko polh....če nimaš meda, si pa mlek sladkaj. Zraven postelje pa si daj posušeno sivko....garantirano boš spala....pa nehi mislit na to, da ne boš spala, ker misli so ravno tisti sprožilec, ki ti jemljejo spanje. Ker to kar misliš  se dejansko v možganih dogaja....in pri tebi je to to.user posted image

bramez...otroke daš spat šele ob 21.30.....tako pozno????
kajjj vse dajete otroke tako pozno spat?

jaz jih dam u posteljo ob 19-ih in vsi takoj zaspijo.

ribicau ti sam gassssuser posted image user posted image user posted image user posted image  dej mej še enga nouser posted image user posted image user posted image

malecka bom jutri  probala tole tvoje žemeljščke nardit, da vidim  če so dobre.

lepo se imejteuser posted image

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 22.10.2008 18:38:42 >

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
23.10.2008 7:49:05   
ribicau
Dobro jutro!

Visnjaaa verjetno bomo imel še enga....ampak bo med 1. in 2. mal pavze user posted image

Evo dam v posteljo ob 20ih al pa kdaj mal čez, če se še na kavču mal stiskava! Ko jo dam v posteljo, takoj zaspi.

Visnjaaa kaj pa jošk? A je še aktualen? A je blo kej učinka od čebule al kaj si že gor dala, al nč?

V soboto moj praznuje, tko da danes pečem, jutri pečem, pa oba dva dneva še pospravljam user posted image .

Kje ste vse?

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
23.10.2008 8:45:35   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Dobro jutro!

Visnjaaa kaj pa jošk? A je še aktualen? A je blo kej učinka od čebule al kaj si že gor dala, al nč?

Ja gor sem si stiskala limono, ampak se jo je smrkuc hitro navadu, tak da je pol že vedu in je reku imona...jaja pa jo je zlizo dol in joškal naprej.
Ja še kr joškama...sploh zjutri - al mu morem dat obe. Nejc že res lepo govori in mi reče: dej maj...sam maj....jaja..dej no. Pa ga vprašam pa kaj ti naj dam? Pa mi reče nazaj: ziziiii jaaaa, posa dej (prosim, dej mi jo)
Pa mu jo dam, pol pa reče da mu naj daš še drugo...mislimmmm, ampak mu jo dam, pa naj jih ima.

Čez dan pa mu jih nočem dat, ker če mu jo samo enkrat dam, pol hoče cel dan zizat.

Ja drgač pa so pridni, mimam zaenkrat kej rečt.

No lepo se imejte.

lp

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
23.10.2008 9:22:23   
barmaz
Višnjaa, otrok ne dam spat šele ob 9.30, ampak do takrat najkasneje zaspita. Navadno ju dam spat ob osmih, vendar različno zaspita. Včeraj sta zaspali - Urška že pred osmo, Katja pa ob pol devetih. Obe rabita bolj malo spanja. Kljub temu, da vstajata ob šestih (Katja zdaj vsak dan ob pol šestih - se sama zbudi) in da Urška čez dan več ne spi, zvečer ne bosta zaspani. Pač nočeta nič zamudit! Upam, da bo prestavitev ure kaj pozitivnega prinesla. Vendar se bojim, da me bo Katja potem že ob pol petih zbujala!

Lp

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
23.10.2008 12:58:26   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Dobro jutro!

Ja gor sem si stiskala limono, ampak se jo je smrkuc hitro navadu, tak da je pol že vedu in je reku imona...jaja pa jo je zlizo dol in joškal naprej.
Ja še kr joškama...sploh zjutri - al mu morem dat obe. Nejc že res lepo govori in mi reče: dej maj...sam maj....jaja..dej no. Pa ga vprašam pa kaj ti naj dam? Pa mi reče nazaj: ziziiii jaaaa, posa dej (prosim, dej mi jo)
Pa mu jo dam, pol pa reče da mu naj daš še drugo...mislimmmm, ampak mu jo dam, pa naj jih ima.

Čez dan pa mu jih nočem dat, ker če mu jo samo enkrat dam, pol hoče cel dan zizat.

Ja drgač pa so pridni, mimam zaenkrat kej rečt.

No lepo se imejte.

lp

user posted image user posted image  joj ti tamali so pa pregnani!

Jest ji pa rečem zvečer, predno gre spat, a se greva mal stiskat, pa tamala takoj reče, mami dudo in pol morm dudo it iskat in ona se zbaše k meni v naročje, z eno roko svoje lase boža z eno roko moje, pa tv golica gledava user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
23.10.2008 12:59:55   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: barmaz

Višnjaa, otrok ne dam spat šele ob 9.30, ampak do takrat najkasneje zaspita. Navadno ju dam spat ob osmih, vendar različno zaspita. Včeraj sta zaspali - Urška že pred osmo, Katja pa ob pol devetih. Obe rabita bolj malo spanja. Kljub temu, da vstajata ob šestih (Katja zdaj vsak dan ob pol šestih - se sama zbudi) in da Urška čez dan več ne spi, zvečer ne bosta zaspani. Pač nočeta nič zamudit! Upam, da bo prestavitev ure kaj pozitivnega prinesla. Vendar se bojim, da me bo Katja potem že ob pol petih zbujala!

Lp

O sej res, ura se prestavi. Dobr, da si me spomnla. Ja to tud zna bit še križ. Sicer nikoli do sedaj s tem nismo imel problemov, tko da upam, da jo tud zdej dobr zvozmo!

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 18:01:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3372
24.10.2008 7:14:52   
Margit
Jutro!

Ena user posted image  za vse vas.
Jaz jo že pijem. Danes sem za spremembo še doma. Bom šele čez kakšno urco šla.
Ostala family še spi. Jaz pa sem se danes končno malo naspala. Sem šla včeri spat ob pol devetih in sem spala do pol sedmih danes. Uf. Res sem mela sicer en pohod do Matičeve sobe, ampak se niti ne spomnem kaj je bilo. Drugač je pa že cel teden doma. Ma neko ful hudo virozo. Pa mal driska, pa bruha. Pa kašlja sto na uro. Smo dobil en močn sirup in moram rečt da je res pomagal.
Jaz pa sem tud že dva dni čist povožena. neki me glava boli, pa kuha me, .... No še dobr da je vikend pred nami.
pLAN mamo sicer da gremo mal na Krvavec al pa na Ambroža. da se mal zraka nadihamo, pa kaken kisu mlek ubodemo. :)

Neposredna povezava do sporočila: 3373
24.10.2008 7:19:54   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: barmaz

Lp

Joj barmaz pri nas pa rabi tamal ful spanja.Včasih je to že prav ornk moteče. Čez dan ga čahaš da vstane, zvečer hitiš domov da ga daš spat, ker drugač je cela panika. Tamala pa pri svojih 4l še zmeri odspi urco do dve čez dan. Kakor kdaj. Če ne gre spat imava pa cel dan vojno. KEr je totalno zoprna ,....
Pri nas hod tamal spat ob sedmih, ne vem kdaj bo hodu pa zdej če uro prestavjo. Maša pa mora v posteljo ob pol8, potem gleda malo knjige, prebereva skupaj eno knjigico in luč ugasnem. Navadno zaspi ob 8.15. Je pa res da so tud dnevi ko nemore zaspat in zaspi šele ob 9.Čist odvisno.
Jaz bi pa itak šla najraje kar z Maticem spat. Ker komaj zdržim do desetih, ko ponavadi sam padem dol.

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
24.10.2008 7:23:52   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Jutro!

Ena user posted image  za vse vas.
Jaz jo že pijem.

Dobro jutro! Jest sem tud že pr kavici! Sem pohitela dons, ker imam ob 8ih že en sestank!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.