|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
20.10.2008 8:59:41   
Anonimen
Zdej pa dobro jutro!

So mene tud takoj zasul, da nism mela cajta še kave spit.

No, u glavnem mi smo vikend preživeli fantastično - šli smo pogledat novorojenčka, sem se morala kr mal zjokcat, me je tolk na mojga Alena spominju. Je skor podobne kilaže in cm, pa toooolk enih črnih laskov, pa cotke iz Ce porodnišnice iste.... Jaaaoooo... user posted image user posted image  Cortek je ful. Mami se pa odlično počuti, ker je od 35. tedna pila čaj iz malinovih listov in je bilo vsega fertik v pol ure. Tako, da Kolumbo od 35. tedna kuhi čaj iz MALINOVIH listov! (razen, če ne boš mela dogovorjen CR)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 9:11:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3327
20.10.2008 9:12:42   
Anonimen
Pa še šuhi... Joj mi smo mel spet take, da glava peče... Alen je spal v vozeku, ko sma mu kupovala šuhe - beri: ga sezuvala, obuvala, tišala prste zraven, da vidima, kolk lufta še ma... In se ni zbudi, nama so se šuhi dopadli in sma jih kupla. So ap taki pol visoki, usnjeni - nekaj med Majevimi gojzerčki, pa med slikico od ribice. No in pridemo domov, se Alen zbudi, mu dama šuhe gor, pa hodit ne zna oz. nemore oz. noče user posted image  Kr guzil se je, pa rokice u luft k men, sem mu dala roko, da naredima krog po stanovanju, pa ni šans, na 5 m je 3* padel. A je to stalna praksa pri takih visokih šuhih??? No v glavnem učeri smo pa bli v massu in so se mojmu dopadli eni gojzerčki - še mal višji od onih prejšnjih, ampak fuuul mehki in sma mu kupla. Cca 35 €

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3328
20.10.2008 9:16:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

od 35. tedna kuhi čaj iz MALINOVIH listov!

a se to kje kupi, al morm u šumo nabiratuser posted image

Ej Jasna dej tist recept od Ribicau rabm slovenski prevod, d ne bom kej "umutila"user posted image

Jst še kr bluzim..............

Kupi v natur pur lekarni, oz. kaki bolj naravni lekarni.

NP, sam mal kasneje, spet me cukajouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 20.10.2008 9:17:20 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3329
20.10.2008 9:44:04   
ribicau
Kolumbo, čaj MALINOVIH listov....majo u lekarni oz. kakšni bolj zeliščni prodajalni. Če boš šla v Mercator na Primskovo, je tam ena štacuna notr - na pol lekarna, tam bi pomojem mogl imet. Jest sem tja hodila po kremo za Evo - uno za ritko iz MB lekarn!

Za recept pa punce....jest ne garantiram da je dobr, jest sem ga z neta potegnila. Teh Hurmašic jest nisem še nikol jedla, niti vidla, tko da prosim, ne me zmerjat, če ne bo dobr user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
20.10.2008 11:46:56   
malecka_mateja
dan!

evo še mene malo!

zdaj že kuham zjutraj sem lufalaza neko papirijo!vikend je bil super sonček tk da smo ful uživali!pa danes gremo popoldne na parcelo da se mala spet mal ven znoriuser posted image user posted image user posted image
jaz mam isto za tjašo gojzračke oz teniske visoke od nike za  zdaj ko pa bo sneg pa boo laufali po ski bucke!
seminarsko morem zvečer še dokončat!zdaj se mi ne lubi no mogoče kaj melega!

lep dan vam želim pa se še javim kaj!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
20.10.2008 14:25:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Hurmašice

user posted image Potrebno je:
500 g brašna MOKA
250 g margarina
2 dl kiselog mlijeka(ili pavlaka) KISLO MLEKO
2 jaja JAJCAuser posted image
1 limun
100 g kokosa
prasak za pecivo PECILNI PRAŠEK

V posodo zmiksaj margarino, ki je stala na sob. temp., dodaj kislo mleko, 2 jajci in vse dobr zmiskaj. Nato dodaj moko in pecilni, kokos in spet zmiksaj. Oblikuj hurmašice. Pomembno je, da se vam masa ne lepi za roke - ko se neha pri mešanju masa lepiti za roke, tedaj je pripravljena. Oblikujejo se tako, da se vzame 1 žlica te mase, zvaljaj jo v žogico, vzemi ribežn in na izbočeni strani pritisni žogico gor in jo povaljaj na svaljek...OK - tega še js nekok ne zastopim dobr...
Preden jih daš na pleh jih morš mal posut z moko. Pečejo se na 200 st. 30 min.

Zalivka: 1/2 l vode in 600 gr. sladkorja, mora vreti, dodaj sok limone in par klinčkov, ko so hurmašice pečene, jih zalij s to vodo in ohladi.
Namesto kokosa lahko daš orehe (za moj okus ful okusnejše), s tem, da orehe ne daš v zmes, ampak polovico oureha daš v sredino žogice in jo povaljaš - tako da je oreh v notranjosti. Jedrca, no...
Priprema:
U zdjelu umutiti margarin koji je bio na sobnoj temp, dodati kiselo mlijeko, 2 jaja i sve dobro umutiti. Zatim dodati brašno i prasak za pecivo, kokos i opet sve dobro umutiti. Oblikovati hurmašice. Bitno je da vam se smjesa ne lijepi za ruke, kad se prestane lijepiti onda je smjesa gotova. Hurmasice se oblikuju tako da se uzne jedna kasika te smjese, i uvalja se u loprticu, uzme se herende i na krupnoj strani, se oblikuje sara, tj, ta loptica se razvalja na herende. Prije stavljanja u pleh hurmašice malo posuti brašnom. Složiti ih i peći na 200stepeni 30 minuta.
Zaljev: pola litre vode i 600 g secera, da prokuha, dodati sok limuna i par klincica. Pećene hurmašice zalijevati pripremljenim šerbetom/zaljevom i ohladiti.
Umjesto kokosa mozete koristit orahe, s tim da orahe ne stavljate u smjesu vec, kad oblikujete hurmasice na herendetu, onda ubacite pole oraha i malo ko previjete. mada mozete i sitno isjeckat orahe pa ih ubaciti u tijesto.
http://www.mojkuvar.com/modules/recette/article.php?storyid=479

http://www.kuharica.hr/recepti/kolaci_i_deserti/hurmasice.html

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3332
20.10.2008 14:26:46   
Anonimen
Evo kolumbo, upam, da ti ratajo, js pa pičim naprej!

Punce uživajte, spet en prekrašen dan! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3333
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 22:22:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3334
21.10.2008 5:56:56   
DeMer
Za jutranje zaspanke:
user posted image

Sem najdla eno ful dobo kavo, pa mi je noče prpopat not. Atena, kje si?

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
21.10.2008 7:57:46   
ribicau
Dobro jutro!

Jasna81 glede hurmašic, kolk skup jih pa daš na pekač? A pol ko so pečene, vodo kr čez vse  zliješ, al po posamezni hurmašici? A sigurno vso vodo popijejo? Bom enkrat probala! Moti me to, da niti ne vem, kako to zgledajo in kakšne morajo biti po okusu, tko da moko dodajat (po tvojem receptu) do primerne gostote....ne vem če mi bo uspelo. Ampak nobenga ne poznam, da ve kaj je to, tko da jih noben ne bo mogu kritizirat user posted image .

Pa drugače kako ste? Jest sem bla včerej zvečer na rekreaciji, pol k sem pa pršla domov, sem se pa najedla do daske. Tko sem bla lačna, da sem pojedla mojmu pol večerje (prebranac...)! Dons za večerjo pa delam tortilje! Včerej sva šli z Evo v trgovino in sem se slučajno spomnla, da jih že dolgo nisem naredila!

Joj kok se mi ne da bi zdele u pisarni?

Ej, kej kej kupujete spodnje hlače? Jest morm vse zamenjat, pa sploh ne vem, kam naj jih grem kupit, kakšen model ipd.!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
21.10.2008 8:03:56   
malecka_mateja
jutro!

jaz grem čez po lurce delat v trgovinonašo ker more mami spet na terapije!
pol pa kuhat!

a ma katera dober recept za golaž??

atenatebe pa res pogrešamo!!!!!

jaz zaterkujem! pa mlek namest kaveuser posted image user posted image user posted image

ribica kako delaš tortilje?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
21.10.2008 8:06:59   
malecka_mateja
ribica jaz mam perilo od našega proizvajalca marja če poznaš!mi je ok ker majo takl fajn bombaž!mi jih ful prodamo v naši trgovini!men so boljši od lisce...al pa haiys so tudi dobre!sam nevem če na vašem koncu to poznate boš mogla v mb prituser posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
21.10.2008 8:16:14   
helimaša
jutro!

zdele po dolgem času jem čokolino z Mašo......gre mal kasnej v vrtec.....tko da jst zdele čokolino pa kava.....uh kave.....tud že dolg nism pila.....
sm mela včer pregled....pa je moja G tok počena......sm ji povedala da še zmer bruham....pa je rekla da pa to ni več nosečniško.....in da naj grem do OZ da on pogleda kaj je to......WTFuser posted image ......KR NEKI.....sej drgač je vse v redu....buši ful hitro raste.....sm zredila se nisem pa še nič....sm shujšala.....pa prav da ni to nč hudga....no ne vem....eh sej je vseen....
drgač sm pa neki prehlajena......in me že en tedn glava boli.....pa tud lekadol nč ne prime.....tko da morm it jutr k zdravniku.....da mal kri pa vodo pregleda.....
nč grem hitr še mal po netu počekirat.....pol pa deca zbudit.....da otroka odpele....
ajde

Neposredna povezava do sporočila: 3339
21.10.2008 8:25:19   
malecka_mateja
helimaša sam tvoja dohtarca pa je res počena in trčena v glavno!nevem kako lahko ima licenco za G!pa sočtja res nima!uh sem še jaz jezna ker e tako obnaša!
upam, da te neha bolet glava in da boš hitro ok!pa čimprej menjaj G ker e resprimerek brez primerka!

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
21.10.2008 8:50:54   
helimaša
user posted image user posted image  mateja.....jst bi že menjala ko pa je tle v Lublan vse zaseden.....in nekje sploh ne sprejemajo.....nekje bojo pa šele po novem letu.....za ****.....jah nimaš kej....tko to je.....ma ne bi šla rada v službo.....ker mi je res čist mim.....pa še ne počutim se dobr.....sej je vseen......
Kolumbo dej ti men povej kako je z morfologijo.....a to ti sam G nardi.....morš kej plačat.....ker men ni nč rekla da bo delala.....pa tud pr Maši ne vem če jo je delala.....če se ti da pa mi plis napiš.....

Neposredna povezava do sporočila: 3341
21.10.2008 8:52:46   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

jutro!

jaz grem čez po lurce delat v trgovinonašo ker more mami spet na terapije!
pol pa kuhat!

a ma katera dober recept za golaž??

atenatebe pa res pogrešamo!!!!!

jaz zaterkujem! pa mlek namest kaveuser posted image user posted image user posted image

ribica kako delaš tortilje?

Najprej tortilje - kupim jih user posted image , ker se mi tistih 5, ki jih pojeva, ne da pacat! Se pravi tortilje kupim, na drobno narežem papriko, paradižnik, speštam fižol, narežem radič - al pa kej podobnega, na olju prepražim soljen pišč. file - narezan na mini trakove, pol pa to naložim na tortilje. Vmes dam še mal koruze, pa kupim še kakšno salso - jest jo ne maram, moj jo pa da zraven! To je pr nas vse. Drugih stvari ne marava! Kdaj dam notri še malo sira, al navadnega, al pa mozzarelo al pa feto! Ma kr namečeš notri je dobro, predvsem daš tisto, kar rada ješ.

Golaž - jest vedno delam s cca 2 kg gov. mesta - bočnik ponavadi, pa potem 2 kg čebula (al pa mal manj, npr. ena čebula manj)! Na drobno naseckam čebulo (ponavadi kar v multipraktiku) in jo pražim na olju - cca 1 urouser posted image ! Ko je čebula temno rumena mal rjavkasta, dodam meso in še to en čas pražim. Potem dodam še ene 4 stroke sesekljanega česna, mleto rdečo papriko (tud mal, ampak res mal pekoče), malo paradižnikove mezge, mleti poper (pazi, ker si že dodala tudi pekočo papriko), malo mlete kumine, 2 lovorjeva lista, vegeto, potresem z moko in zalijem (voda - proti kuncu kuhe še rdeče vino). Pol pa to kuhaš, kuhaš, kuhaš. Probaš seveda, če je dovolj slano, ker vegeta je slana, ampak ponavadi je potrebno še dosoliti.
Madonca, upam, da sem vse napisala. Če se ti zdi, da kaj manjka pa napiš! Jest morm to kuhat in zraven pisat, pol bi pa vse napisala user posted image . Aja, če se ti ne  zdi dovolj gosto, oz. če si preveč zalila, lahko v kozarčku zmešaš še moko in vodo, pa potem s tem malo zaliješ in zgostiš!

Spodnje hlače....ja poznam Marjo in so mi udobne stvari. Bom šla pogledat.

Neposredna povezava do sporočila: 3342
21.10.2008 8:54:18   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

jutro!

zdele po dolgem času jem čokolino z Mašo......gre mal kasnej v vrtec.....tko da jst zdele čokolino pa kava.....uh kave.....tud že dolg nism pila.....
sm mela včer pregled....pa je moja G tok počena......sm ji povedala da še zmer bruham....pa je rekla da pa to ni več nosečniško.....in da naj grem do OZ da on pogleda kaj je to......WTFuser posted image ......KR NEKI.....sej drgač je vse v redu....buši ful hitro raste.....sm zredila se nisem pa še nič....sm shujšala.....pa prav da ni to nč hudga....no ne vem....eh sej je vseen....
drgač sm pa neki prehlajena......in me že en tedn glava boli.....pa tud lekadol nč ne prime.....tko da morm it jutr k zdravniku.....da mal kri pa vodo pregleda.....
nč grem hitr še mal po netu počekirat.....pol pa deca zbudit.....da otroka odpele....
ajde

JOj Helimaša, dej zamenjej tvojo G! To ni normalno....

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
21.10.2008 9:10:47   
Anonimen
Čao punce!

Kako ste kaj? Js sm tolk vesela, ker je sonček. Človek si ne more zamislit lepšega vremena v oktorbu, a ne? user posted image

Ateno tudi jaz pogrešam.

Mateja oz. ribica - tista ki je spraševala za sp. hlačke - moj ma  tud od marje, drugače pa sp. perilo po večini kupujema v H&M. Moj si je pa zdej nazadnje kupu v šparu od pascarela, pa so tud ok (on ma neko obsesijo z gatami in boksercami, če mene uprašate - vsak mesec novo user posted image ) Js se pa nikakor ne morem ločit od H&M-a, tu pa tam si kupim še kako mikrofibro, ker so tolk raztegljive.

Ribicau enkrat si ta recept za golaž že napisala in od tedaj ga delam po tvojem receptu - je res super! Tenkju! user posted image

Helimaša js bi ji pa direkt povedala, kaj se gre! Js sm dolg tiho, sam ko mi pa poči....Mal sm usekana učasih, kaj čem. Take stvari me podkurijo.user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3344
21.10.2008 9:12:50   
Anonimen
Kolumbo dej ti men povej kako je z morfologijo.....a to ti sam G nardi.....morš kej plačat.....ker men ni nč rekla da bo delala.....pa tud pr Maši ne vem če jo je delala.....če se ti da pa mi plis napiš.....

Morfologijo ti pa mora naredit - ne plačaš nič ker to spada v redne preglede. Dela se z UZ, okoli 20 tedna, pregleda pa vse - od obsegov trebuščka, glave, dolžina stegnenice, teme-trtica, pregleda notranje organe...A ti je ni naredila? Kdaj boš v 20. tednu?

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3345
21.10.2008 9:14:48   
Anonimen

Dobro jutro!

Jasna81 glede hurmašic, kolk skup jih pa daš na pekač? A pol ko so pečene, vodo kr čez vse  zliješ, al po posamezni hurmašici? A sigurno vso vodo popijejo? Bom enkrat probala! Moti me to, da niti ne vem, kako to zgledajo in kakšne morajo biti po okusu, tko da moko dodajat (po tvojem receptu) do primerne gostote....ne vem če mi bo uspelo. Ampak nobenga ne poznam, da ve kaj je to, tko da jih noben ne bo mogu kritizirat user posted image .

Uf, kaj pa vem...Tolk skupi, da je mogoče za cm prostora vmes - moja mami jih da tako. Sej pol še kipnejo med peko. Vodo pa zliješ kar čez, večino jo popijejo, ostalo pa se "paca", ker to je taka sočna sladica, da kr teče. Podobno kot baklava. Ampak js osebno mam raje malo bolj suhe. user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3346
21.10.2008 9:59:29   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Dobro jutro!

Uf, kaj pa vem...Tolk skupi, da je mogoče za cm prostora vmes - moja mami jih da tako. Sej pol še kipnejo med peko. Vodo pa zliješ kar čez, večino jo popijejo, ostalo pa se "paca", ker to je taka sočna sladica, da kr teče. Podobno kot baklava. Ampak js osebno mam raje malo bolj suhe. user posted image

Thanks

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
21.10.2008 10:00:19   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Morfologijo ti pa mora naredit - ne plačaš nič ker to spada v redne preglede. Dela se z UZ, okoli 20 tedna, pregleda pa vse - od obsegov trebuščka, glave, dolžina stegnenice, teme-trtica, pregleda notranje organe...A ti je ni naredila? Kdaj boš v 20. tednu?

Tako je!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
21.10.2008 12:08:37   
malecka_mateja
ribbica tnx!sej golaž jaz isto delam sam brez vina bom probala še z vinom pa da vidim kakose obnese!
tortilje pa jaz podobno tudi delam s tem da še paradižnik dam namesto mezge in tudi tortilje kupim!sl pa jih nardim z kislo smetanoso tudi zelo dobre!

zdaj že kuham danes rižoto semsi premisla in pa sladica je že pečena žemeljščak!

punce ste me presentele da marjo poznateuser posted image user posted image user posted image superca!ja mojemu jaz tudi kake boksarce v h&m kupim sem zadovoljna!tiste ko so tri pakirane!drugače sempa zadnjič kupla v kiku ene ženske sp.hlače take lepe roka user posted image  pa so zelo udobne!pa pocen so bile 5 evrov tri skupaj!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
21.10.2008 20:35:01   
visnjaaa
Helimaša....al ti mogočle premalo piješ insi dehidrirana. A spiješ 2 do 3 lit tekočine na dan? Mogoče te zaradi tega bili glava.

Jaz na dan ne spijem 2 litra po tamalem me zvečer vedno bili glava in mi ne pomaga noben dokler nimam dovolj tekočine. Probaj.
Kar se pa bruhanja tiče ti pa jaz povem, da sem kr dost bruhala, vsee do 5 meseca, pa še kasnej, če sem kaj narobe pojedla...al pa  preveč pojedla.

Drgač pa sem zdele kr mal zmatrana. Križ me spet boli.
Zdej hodim na jogo...full mi je všeč....se fino raztegneš, vse na izi, sej čutiš pol vsako mišico....in je tud naporno...sam je res dobr. Jaz mam pol tolk energije, sploh ne morem verjet, da sem našla nekaj, kar mi daje energijo. že tako sem bolj zmatrana, tko da sem zelo vesela, da mi jo vsaj ena stvar daje ne samo jemje.
Prav pozorna sem od joge naprej kako sedim in se vse skozi popravljam. Pa ko sem za računalnikom sedim čist sklučeno, glavo potuleno čist dol in naprej med rameni...joj groza....zdej se pa skoz popravljam in me je še dec pohvalu kako lepo sedim....sej vid itak sam joškeuser posted image
Ja zdej sem si pa mal duška dalauser posted image user posted image user posted image user posted image

lp morem it me kliče eva1

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.